Politica, intentii de vot, dezbateri
![]() ![]() ![]() |
Politica, intentii de vot, dezbateri
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
QUOTE Mie de exemplu mi se pare jignitor postul tau. Eu sunt obez si nu sunt mandru de asta, incerc sa slabesc dar nu este usor. Si io am cam 100 de kile la 1,80 m, and I feel good in my skin! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai si tu esti obez, in cazul asta.
![]() Apropo, ideea nu era cine e si cine nu e obez, nici daca ne simtim bine sau nu. Ideea era ca este incorect sa judeci un om dupa infatisarea sa. Cu atat mai mult cu cat se folosesc cuvinte urate, jignitoare. This post has been edited by padre: 16 Jun 2008, 19:14 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Bre, ia lasati discutia despre grasuti
![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
QUOTE Apropo, ideea nu era cine e si cine nu e obez, nici daca ne simtim bine sau nu. Ideea era ca este incorect sa judeci un om dupa infatisarea sa. Cu atat mai mult cu cat se folosesc cuvinte urate, jignitoare. Pai in mod normal i-as fi spus si io cateva amicului care vede Boi Obezi acolo unde eu vad oameni ca tot oamenii, da' nu am mai vrut sa mai incing lucrurile pe aici, ca si asa azi am mai trecut pe aici... ![]() Am zis-o asa mai finut, in speranta ca omul in cauza, daca are vreun pic de cherestea, o sa se simta... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Va mai amititi:
Acum paractic l-am votat primar. Romanii au memori totusi foarte scurta.... |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(adip @ 16 Jun 2008, 23:10) De fapt bucurestenii au votat unul de-al lor: smecher, imoral, descurcaret, tare-n gura, uneori mahalagiu, dar intotdeauna charismatic. Cred ca Oprescu reprezinta prin atitudine mult mai bine Bucurestiul decat au facut-o cei dinaintea lui. http://www.hotnews.ro/stiri-politic-3276751-dupa-12-ani-bucurestiul-avea-din-nou-primar-bucurestean.htmPrimaria Generala a municipiului Bucuresti a fost castigata, pentru prima data din 1996 incoace, de un bucurestean sadea. Este a doua oara in istoria de dupa 1990 cand bucurestenii aleg sa fie condusi de un om al locului, prima data fiind in 1992, cand Crin Halaicu a castigat primele alegeri pentru aceasta functie. In ultimii 12 ani, Capitala a fost condusa, pe rand, de un politician nascut in judetul Alba, un argesean, un constantean, un galatean si un teleormanean. ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Rezultate finale BEM: 558.741 de bucuresteni au hotarat pentru restul!
Mai exact 315.981 de cetateni au votat pentru doctor, 242.760 pentru buldog. Duminică s-au prezentat la urne 31,49% dintre bucureștenii cu drept de vot. |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AlexC @ 15 Jun 2008, 20:27) Oprescu de bine de rau va face ceva treaba ca are de partea lui CGMB (cine nu crede sa citeasca stirile peste 3 saptamani) si are proiecte de pus in practica. http://www.realitatea.net/adriean-videanu-...lei_299957.html This post has been edited by FireChief: 17 Jun 2008, 17:30 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Am auzit eu bine?
Piedone si Oprescu: primul il bate pe umar pe cel din urma si ii spune " Ne-am intors dupa 10 ani ". Nu suna prea bine ![]() This post has been edited by blak2oo8: 17 Jun 2008, 17:37 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Vio |
![]()
|
In acelasi ton "optimist":
LINK Nici acu nu va vine sa vomitati inca?... sunteti tari... ... Nu pot sa spun cat ma bucur ca sunt AICI... si nu ACOLO... This post has been edited by Vio: 17 Jun 2008, 19:05 |
--------------------
Renault
Megane II
|
CGB |
![]()
|
cica una si mai "optimista". base si jiji au pus-o d-o alianta. ptr inceput la primarie. mai apoi cine stie. jiji prim-ministruuuuuuuuuuuuuuuuuuu, trai-ne-ar !!!!
mai acu ceva timp toti radeam ca si-a facut jiji partid. iete ca usor usor incepe sa ne dispara rîsu'. parca-i si vad pa base si pa jiji, la masa cu jim beam-un fata, batandu-se pa burti. sa ne traiasca. pana una alta, bucurestenii or sa aiba un viceprimar din partea lu' jiji. poate chiar jiji. sau poate unu din nepotii lui ![]() This post has been edited by cristib: 18 Jun 2008, 08:04 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Basescu & Jiji vs Iliescu & Voiculescu
trist.... foarte trist... PNȚCD? ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Vio |
![]()
|
QUOTE cica una si mai "optimista"... Da, ai dreptate, meritau puse ca linkuri ambele una langa alta, ca sa vedem dilema... ce sa alegi?... PNTCD?... aia-s ca un balon spart, o ramas numai invelisul, fara aer inauntru... is morti... La un moment dat incepusem sa ma uit spre PIN (ca idee), dar avand in vedere cine il conduce, neaaah... |
--------------------
Renault
Megane II
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 17 Jun 2008, 17:29) Am citit stirea aia si rad si acum si cu fundul de cei care au votat PD-L. Liderii luminati ai acesti partid, de dragul ciolanului si ca sa puna bete-n roate cetatenilor orasului, au preferat sa VANDA un post de viceprimar lui Becali (da, acel Becali cu spaga de 1,7 milioane de EUR, acelasi Becali cu terenurile din Pipera, acelasi Becali ultra-nationalist, xenofob si rasist) decat sa negocieze un program de lucru cu actualul primar. Ma bucur ca nu am votat pe niciunul din consilierii din aceasta monstruoasa coalitie, care nu face decat sa demonstreze ce au zis zeci de colegi aici pe forum, ca PD-L = Basescu = ciolan. Firechief, daca vrei sa ne iluminezi si pe noi totusi care sunt avantajele pentru cetateni ale acestei intelegeri politice. Cum la alianta cu PL-D PD a pierdut 7% (cititi rezultatele de la euro-parlamentare), cate procente va pierde PD-L acum prin alaturarea de PNG si Becali? |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
CGB |
![]()
|
si io-l ajtept pa Sefu, sa ne zica el noua cum e cu PNG-ul, cu Jiji...samd. sa ne lumineze si pa noi care-s avantajele acestei coalitii da la primaria bucalelor. un avantaj cred ca-l intuiesc si io: o sa puna Jiji laba pa si mai multe terenuri. si-n curand o sa aiba tot terenu de sub bucuresti, iar bucurestenii o sa plateasca chirie pa pamantu' de sub case lu' jiji imparatu'.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
sunt de acord cu o alianta pd-l png care imi provoaca mult mai putina repulsie decit alianta nerecunoscuta dintre pnl si psd
![]() bleah forzza steaua ![]() This post has been edited by FireChief: 19 Jun 2008, 16:38 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
si pana una alta nenea jiji are banu, campania a facut-o numai in 'jipane' care mai de care. sa vedem daca o sa foloseasca banii de la primarie cum trebuie.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
CGB |
![]()
|
traiasca cel mai tare partid,PNG si fanul lor: Sefu'. restul niste anonimi. PDL si PNG rulzzzzzz.
jiji presedinte !!!!! daca cineva care se autointituleaza "membru cu principii" (acu depinde si ce principii) aplauda o alianta cu PNG e nasol. ce sa le mai ceri altora. sint convins ca si iegziztenta lu' jiji e guvernata de niste principii extrem de puternice si de sanatoase ![]() This post has been edited by cristib: 19 Jun 2008, 15:38 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 19 Jun 2008, 14:50) FireChief, ma dezamagesti profund. Sunt foarte serios, nu e nici o gluma. Eu aveam o impresie buna despre tine si te-am apreciat nu de putine ori. Dar sa poti afirma o asemenea porcarie.... Eu inteleg ca este dreptul fiecaruia sa aiba pareri si afinitati politice, dar asta e prea de tot. Sa fii un om inteligent si cu "mai multe clase decat trenul" ![]() Romania, trezeste-te! Emil, trezeste-te! |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
rtBK |
![]()
|
E ca si mine... nu vrea sa vada PSD la putere. Il inteleg in totalitate!
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
FireChief |
![]()
|
corect
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Adevarul e ca mi se pare complet penibil sa ajungem sa alegem intre iliescu si becali
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
CGB |
![]()
|
si care-i diferenta intre PDL si PSD? care-i diferenta intre base si iliescu, intre boc si geoana, intre blaga si mitrea, intre ponta si boureanu, intre vanghelie si udrea? care-i diferenta intre gastile PSD si gastile PDL?
fiti mai seriosi. va zic io de ce sustin unii cu atata tarie un partid sau altu'. ptr ca un interes direct. ptr ca in familia lor (sau in cercul de prieteni) exista cineva implicat in politica sau numit pe criterii politice in anumite functii. altfel nu vad de unde atata "fanatism" politic. iar astea cu principii, crezuri, doctrine is vrajeli ptr aia mici. This post has been edited by cristib: 20 Jun 2008, 08:24 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
In asteptarea votului la Sintesti, Ilfov..
Stefan_Angelescu.jpg ( Size: 34.82k ) Number of downloads: 96 PS: Foto realizata de Stefan Angelescu |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
CGB |
![]()
|
ce ghiaura urata sa moara cici. zici ca-i batrana tribului din filmele cu indieni. p-asta ce-o fi manat-o la vot? probabil principiile puternice ce-i guverneaza viata. precum si crezul politic intr-un anume partid...
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FireChief |
![]()
|
back in the bussines
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Curat - murdar, coane Fanica!
Saracul nenea Iancu! Daca ar sti cat de actual este! Iar asocierea piesei cu sigla PDL, mi se pare ... de necomentat... fara riscul de a-mi lua warn... This post has been edited by Adila16: 12 Dec 2008, 17:57 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
FireChief |
![]()
|
sefu' ...melodia asociata cu clipul este imnul oficial al PD-L
asa ca ... vorba cintecului nu vorbi fara sa stii ![]() This post has been edited by FireChief: 12 Dec 2008, 18:49 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
au platit drepturi de autor pt imnul asta??????
sau e luat cu japca ca tot pe ce pun mana politicienii nostri???? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 08:34 |