Cadou fidelizare - card, reduceri ..., Face Renault asa ceva?!
![]() ![]() ![]() |
Cadou fidelizare - card, reduceri ..., Face Renault asa ceva?!
Bhal |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|||
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
De ce te-au sunat? Sa te intrebe daca activezi cardul?
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Bhal |
![]()
|
da, sa ma intrebe daca am primit cardul si daca vreau sa il activez.
niet brd. cat imi place mie renault... dar nici chiar atat de mult. Basca, inca o chestie. Au toate datele despre noi. Vor sa faca o oferta personalizata, sa se simta si clientul bine, fie ca a dat 10 - 15 sau 40 de mii de euro. ii durea la basca sa faca niste carduri cu imaginea masinii pe care a cumparat-o? bine, complet inutil. sunt curios de rezultatele actiunii lor. sa le dau un telefon sa ii intreb ce rata de accept au. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
parerea mea e ca au pierdut mult din imaginea lor la faza asta....auzi ce cadou
![]() ![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Oare nimeni nu poate sa refuze "frumos" acest card? Adica in momentul in care suna banca sa-i respundem "nu, multumesc".
Totusi inteleg ca nu a bagat nimanui pe gat acest card. A venit acasa, banca suna sa intrebe "il vrei sau nu?" Pentru ce injuraturile sau telefonul inchis in nas? Nu ca sunt eu fan brd, nu ma intelegeti gresit, dar totusi cred ca nervii astia facuti absolut inutil si gratuit, nu-si au rostul... Politetea de multe ori rezolva mai mult decat un cuvant aruncat urat sau un ton de ocupat. Parerea mea. |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pai da, dar cand cineva pur si simplu te jigneste cu o asemenea oferta iti cam sare mustarul.
Dar fraieri cred ca au fost destui. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Te jicneste ca-ti da un card de parteneriat? Nu vad nici o jicnire. Aaa, ca sunt comisionale mari, ca e scump, ca e dobanda mare, ok.
Daca te obliga sa-l utilizezi, intelegeam. Dar asa, esti intrebat "vrei sau nu vrei?" Eu am masina pe firma si nu imi trimit astfel de card, dar cred ca l-as accepta. Am nevoie de el, il folosesc. Nu am nevoie de el, sta in portofel. E ca un cerc vicios. Eu ma enervez pe aia de la reno si brd ca mi-au trimis un rahat de card, ii inchid telefonul operatoarei (care nu are nici o vina) cu o injuratura de mama, sau de gat/gura, se enerveaza si ea, si uite asa suntem o natie de nervosi ![]() Am observat ca uneori e mai rau sa te enervezi si sa tratezi cu nervi decat cu calm si sa refuzi frumos. Oricat de jicnitoare este oferta. Nu te obliga nimeni!! |
--------------------
Renault
- B-81-LXV
|
sobolan |
![]() ![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
parteneriat?
![]() ala e un card cu o suma de bani pe el,bani pe care-i poti considera bani imprumut,bani pe care-i puteti folosi doar in reteaua renault.... deci: sa recapitulam....am un card cu 2500ron pe el,nu pot decat sa repar masina cu el si la banii aia am rata de platit..... deci: sunt dator la banca cu orata luanra si cu jde mii de comisioane si mai sunt dator sa-mi repar masina in reteaua renault unde aia ma jumulesc de bani.....ce sa zic....NU MERSI... daca tot spun ei ca fidelizeaza clientu' barem faceau un cadou...si un breloc de era tot era un cadou....dar ei nu...ei ma fac dator si la banca....tre sa traiasca si banca si servisurile renault...asta de pe urma celui ce accepta.....NO WAY....nu manaca nimeni de pe urma mea degeaba.... concluzie....nu mai vreau sa aud de astia,daca mai suna ii injur rau tare... This post has been edited by sobolan: 27 Mar 2008, 15:18 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
io am primit numai cardu, da n-am avut rabdare sa citesc toata hirtogaraia de pe linga el, noroc ca m-am lamurit din ce-am citit p-aici. oricum de la brd (si francezi in general) nu tre sa te astepti de la lucruri avantajoase (pt tine).
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
@Sobolan:
Parteneriatul este intre banca si reno. Este card branded. In al doilea rand, eu nu te-am intrebat de ce nu accepti? Nu am spus ca este o super oferta, nu am zis ca a dat norocul peste tine si tu ii dau cu piciorul. Pentru 300e muncesti mult, la fel ca si mine. Eu insa te-am intrebat de ce nu poti refuza frumos, de ce trebuie sa injuri operatoarea care te-a sunat. Probabil ca nici nu ci citit tot ce am scris eu, sau in orce caz ai citit fara bunavointa de a incerca sa intelegi ce am vrut sa scriu. Cu asta am incheiat si te salut. |
--------------------
Renault
- B-81-LXV
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Eu zic ca toti care vom fi sunati sa raspundem frumos de ce refuzam acest card, dobanda prea mare, comisioane si retu, poate asa se vor mai gandi si cine stie poate fac ceva util
![]() |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
pe mine de sunat nu au cum sa ma sune, ca mi-am schimbat nr de telefon, da' plicul cu pinul l-am primit prin posta..
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
p-astia care refuza cardul si vb urat, ii baga intr-o baza de date si cand ii prind prin service (fie la revizie, fie cu alte probleme) le saboteaza masinile (am auzit ca fac o taietura cu cutterul in furtunasele cu lichid de frana). asa ca acceptati cardul, chiar daca nu-l folositi
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
hai mah cristi ca astea de acu' sunt legendele olimpului. m-au sunat si pe mine azi si intr-adevar oferta este de kk cu o singura exceptie: mi-au spus ca daca platesti cu cardul la serviceurile autorizate renault ai reducere 10%. Asta, ca sa nu ma bage la cheltuieli, include si posibilitatea ca eu sa incarc cardul cu o zi inainte cu suma respectiva si apoi sa platesc cu el.... deci... e bun si cardul asta la ceva ca la o revizie de 1000 economisesti 100
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
Bhal |
![]()
|
precizare pt shteffanivlad: am refuzat f frumos. doar ca nu am chef sa stau de vorba cu ei. ei sunt platiti sa stea de vb cu mine, eu o fac gratis.
brd este cea mai comunista banca (atentie, opinie). poate daca se satura oamenii sa lucreze si sa vb cu ei, daca se satura angajatii sa li se tranteasca telefonul in nas, daca se satura conducerea sa aiba numai plangeri si critici, poate vor redimensiona marjele de profit. o banca e o banca si trebuie sa castige bani. dar mie nu imi da nimeni bani de pomana, asa ca nu vad de ce sa le dau eu lor bani. trebuie sa fie un parteneriat, din care sa aiba fiecare ceva de castigat. ori la cardul asta, brd castiga, renault e indiferent, posesorii pierd (atentie, opinie). |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
aoprea |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 11 July 06 From: Iasi ![]() |
am fost ieri la brd la tipa care m-a ajutat cu creditul pt masina si i-am aratat plicul si toata hartogaraia care am primit
a ramas socata cand a vazut ce comisioane se practica si mi-a spus neoficial ca mai bine stau linistit si arunc cardul ala printr-un sertar si uit de el singurul avantaj (mic mic mic) este la revizii ... adica platesti revizia cu cardul ai 10 % reducere si a doua zi te duci la banca si depui banii in cont dar in rest la ce dobanzi si comisioane practica pur si simplu nu se merita plus ca o revizie o faci odata pe an iar peste doi ani nu ne mai obliga nimeni sa facem reviziile in reteua renault ... asa ca pa "cadou fidelizare" |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dCI, 85 CP, E4, climatronik
- IS.75.ADI
27.11.2007
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(cristib @ 27 Mar 2008, 19:21) p-astia care refuza cardul si vb urat, ii baga intr-o baza de date si cand ii prind prin service (fie la revizie, fie cu alte probleme) le saboteaza masinile (am auzit ca fac o taietura cu cutterul in furtunasele cu lichid de frana). asa ca acceptati cardul, chiar daca nu-l folositi ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Unde vedeti voi avantaj cu reducerea de 10% la revizii, chiar daca bagi banii in cont in perioada de gratie? Nu platesti dobanda, dar platesti comisioanele lunar si nu cred ca face nimeni revizii lunar!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Bhal @ 28 Mar 2008, 09:51) Castiga si Renault o parte din castigul BRD. Numai clientul are doar de pierdut. Si atunci cand vii si imi propui un asemenea targ dezavantajos pentru mine, sperand ca eu nu ma prind de asta, nu ma jignesti? Adica domne, cat de prost ma crezi, de vrei sa ma pacalesti? Deci se aude domnii de la Renault Romania care cititi acest forum? Cantati la alta masa cu partitura voastra obosita ... |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Conditiile sunt faine:
- Daca ai o intarziere de plata de 15 zile, BRD Finance IFN poate declara creditul scadent anticipat; - cere in plus un comision de 5% din valoarea sumei minime de rambursat; cere dobanda penalizatoare + 2%; - cheltuielile legate de activitatea de Collection cad in sarcina imprumutatului; - rezilierea contractului de catre imprumutat cu 45 zile anterior; - comision reinaoire card: 29 lei- la 2 ani - limita utilizate ATM - 15 tranzactii pe saptamana - dobanda lunara 2.20% Interesant e ca au baza de date la zi, clientii sunt OK, risc de neplata mic, cheltuielile de collection le plateste clientul, super afacere! |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
sobolan |
![]()
|
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
enemi |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 132 Joined: 5 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Fratilor, eu am decis sa fac acest card!
Am mai avut card la BRD, dar am renuntat la el din cauza comisioanelor bancii. As vrea sa-l folosesc in reteaua Renault si pentru alimentare cu motorina (desfasuratorul sa fie cumva o dovada suplimentare a grijii pe care am avut-o de masina ca sa nu-i scada valoarea foarte mult la revanzare -pana acum am pastrat toate bonurile de motorina OMV si orice alta chitatnta pentru produse in legatura cu masina, in afara de lichidul de parbriz). Daca vad ca devin neseriosi rau cei de la BRD, il anulez si in felul asta dau un semnal de alarma mai serios catre Renault si partenerul sau BRD. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007 Extreme 1.5dci 78kW "Don't steal! Goverment hates competition..."
|
|
sobolan |
![]()
|
altu'...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
altu' ce?! ti se pare ca esti singurul cu o parere valabila pe aici?!
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Am primit si eu plicul cu pinul, astazi am fost sunat de la BRD daca doresc card..bla bla..si i-am zis ca sunt nehotarat in a lua o decize i-am zis sa revina maine cu un telefon
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
sobolan |
![]() ![]()
|
n-a mai primit nici unul dintre voi magnificul card? postati aici,va rog.....
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
am pinul ,cardul ioc
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Eu l-am primit de 2 saptamani. Acasa. Abia aseara am ajuns, l-am citit cu atentie, am inteles "oferta", am rugat-o pe mama sa le toace azi marunt. Dupa cate am citit acum pe acest forum, nu regret.
Ma abtin de la injuraturi, e postul Pastilor. |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
joeEstate |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 7 May 07 From: bucuresti / slatina ![]() |
L-am primit si eu.
Deci nu este nici un "cadou de fidelizare" cum am inteles cand am fost sunat. E o porcarie. Am citit documentele si o sa le arunc. Am pastrat cardul pentru "design". M-au si sunat la 2-3 zile dupa ce am primit plicul. L-am spus ca sunt indatorat la maxim, tocmai ce semnasem actele pentru un credit. Au zis ca daca vreodata vreau sa-l activez pot sa o fac. Imi pare rau ca nu le-am reprosat comisioanele si dobanda excesiva. |
--------------------
Renault
Megane Estate 1,5 dci 85 cp
Lux Privilege - august 2007
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
si pe mine m-a sunat unu de la brd.
m-a luat cu reducerile la produsele din catalogu reno, la revizii, si alte vrajeli. cind am inceput sa ma dau la el ca in catalogu reno sint numai produse inutile si au mii de puncte, dobinda e nesimtit de mare, nu pot sa returnez citi bani vreau, nu mai stia cum sa inchida telefonu mai repede. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 15:47 |