Cadou fidelizare - card, reduceri ..., Face Renault asa ceva?!
![]() ![]() ![]() |
Cadou fidelizare - card, reduceri ..., Face Renault asa ceva?!
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
cred ca este valabila pt toate persoanele care au o masina renault
eu am leasing tata nu are dar avem masini renault. ![]() si apropo dobanda este de 2,2% pe luna ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Am citit eu bine sau una din facilitatile cardului o reprezinta reducerea de 10 % atat in service cat si la achizitionarea unei masini noi ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
Da, cred, daca te incadrezi in limita de 15.000 RON cu pretul masinii
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- CT-95-PUF
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
reducerea de 10% in service sigur e ,dar tu faci ce vrei cu banii atata timp cat platesti ratele.
|
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
Conform cursului de azi leu / euro, 15000 lei = 4055 euro. Daca le dai restul cash sau ma rog, prin banca... poti face o oarecare combinatie... Acum nah, depinde pe cati ani si la cat se "duce" rata...
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
NadaLina |
![]()
|
pentru rata , platesti in fiecare luna dobanda de 2,2% si un comision de 0,5%, calculat la valoarea utilizata din limita de creditare.
la 15.000 lei rata e de 330 lei dobanda + 75lei comision =405/luna ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
Daca e vorba de doar 405 RON / luna... este destul de ok... cel putin pentru mine... Un vecin de-al meu plateste in jurul a 1000 RON pe luna pentru o Kia C'eed. Eh... acum sa vad de unde scot diferenta...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
NadaLina |
![]()
|
eu iti donez cardul meu
![]() 2 x 405 = 810 tot drak ala e ![]() This post has been edited by veronik: 12 Mar 2008, 10:22 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
eu am luat masina cu banu jos
![]() This post has been edited by sobolan: 12 Mar 2008, 11:57 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e nici o "incurcatura" - pentru banii cheltuiti platesti dobanda
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
- B56...
2006 Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Astazi am primit si eu plicul cu codul PIN. Dar nu prea inteleg. Deci eu daca pun pe card sa zicem 5000 RON si ma duc si cumpar motorina de la OMV, retrag o anumita suna de la un bancomat BRD, platesc la un supermarket cumparaturile, unde anume imi ia comision? Multumesc anticipat!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
NadaLina |
![]()
|
in cazul in care depui tu o suma de bani ii scade din ce a mai ramas pe card ,
unde? cica la folosirea lui in benzinarii si service ori achizitionarea pieselor auto nu se percepe comision dar daca e vorba de retragere numerar comisionul e mai mare banca percepe comision pt orice tranzactie efectuata ,numai ca aici e putin mascata ![]() This post has been edited by veronik: 12 Mar 2008, 14:32 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE CUM INTRU IN POSESIA CARDULUI ? Pentru a beneficia de cardul Renault, trebuie sa insumezi urmatoarele criterii: persoana fizica, posesor al unui vehicul Renault,varsta intre 18 si 69 de ani, angajat sau pensionar, considerata eligibila in urma analizei situatiei sale personale si financiare. Deci da... Multumesc, la reverede. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
faceti-ma sa inteleg : ce are mama naibii cardu ala pe el?
![]() mai bine primeam un detector ca tocami m-au turnat cu 20km peste... ![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Inainte sa semnati ceva, va rog sa verificati:
- La ce bun cardul ala de fidelizare daca nu toti dealerii au POS? Are dealerul din apropierea ta POS? - la ce se aplica reducerea de 10%, la manopera sau la valoarea facturii? valoarea de 10% se scade imediat din factura sau se acorda ca bonus in puncte pe card? Titularul facturii trebuie sa fie acelasi cu titularul cardului? - Dobanda de 2,2% + 0.5% pe luna este ENORMA! 2.7*12 = 32,4%!!!! Sper sa nu se apuce vreunul din voi sa se gandeasca serios la banii aia ca la un credit. - "Daca doresti sa platesti mai mult sau inainte de scadenta, fara niciun cost suplimentar, suna la telefon 021-301.91.42 pentru a ne anunta" Pai ce fel de libertate iti ofera banca, daca la fiecare miscare ce le diminueaza lor dobanda incasata trebuie sa ii instiintezi? - Valoare puncte. Nu vi se pare ciudat ca trebuie sa cumperi de 44.000 RON (sau 22.000 RON in reteaua Renault) ca sa primesti cadou o jacheta de ploaie Renault? - Comisioane. care sunt comisioanele de retragere, de interogare al soldului, de emitere al extrasului de cont, etc. Nu radeti, s-ar putea sa aveti surprize. Singura varianta in care mi-as face un card din asta ar fi: - 10% reducere imediata la valoarea facturii in orice service Renault, pentru orice piesa sau operatiune. - plata tuturor debitelor in cele 47 de zile, ca sa nu fii nevoit sa intri niciodata in limita de credit, fara nici un fel de piedica sau cereri suplimentare - limita de credit minima, sa zicem ~4.000 RON, ca sa acopere cea mai scumap revizie... - avantaje sau reduceri la benzinarii. - folosirea cardului la comun cu alti prieteni reno-isti, in sensul obtinerii unor reduceri la revizii pentru grup, pentru diminuarea costurilor. Eu ma bucur ca nu am primit asa ceva, si nu o sa folosesc. Daca isi face vreunul din voi si service-ul accepta, as aplati cu placere cu cardul vostru, cu cedarea unei parti din reducere ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
masina cumparata cu banii jos in ianuarie 2007.
am primit plicul minune cu pin-ul si astept si celalalt plic anuntat ca sa le arunc impreuna bineinteles tocate ptr nu fi folosite de persoane "rauvoitoare" ![]() This post has been edited by catalin_tm81mis: 13 Mar 2008, 09:08 |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
CGB |
![]()
|
un lucru util la cardul asta este ca ai "asistenta service renault' gratuita. asta e buna, ca nu se stie cand si pe unde ramai cu cazanu' in drum (stiut fiind faptul ca renault nu se bucura de o fiabilitate prea mare la masinile lor
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(cristib @ 13 Mar 2008, 09:33) un lucru util la cardul asta este ca ai "asistenta service renault' gratuita. asta e buna, ca nu se stie cand si pe unde ramai cu cazanu' in drum (stiut fiind faptul ca renault nu se bucura de o fiabilitate prea mare la masinile lor ![]() Asistenta moca iti pot oferi si cei de la Dacia Asistenta. Acum 2 ani, am ramas in plin camp cu un Opel. De la o groapa luata in viteza mi-a fost taiata alimentarea, deoarece computerul de bord sau mai stiu eu ce senzori au crezut ca am avut accident. Dupa zeci de telefoane date, inclusiv fostului propietar, am sunat la cei de la Dacia Asistenta care m-au intrebat ce masina este, ce model, etc... dupa care m-au pus sa ridic capota si sa apas pe un... BUTON. ![]() Deci... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu cand am cumparat masina am fost instiintat ca o sa am asistenta gratuita pe perioada garantiei, asa ca nu am nevoie de nici un card pentru asitenta gratuita.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Kata |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 10 September 05 From: Bucuresti ![]() |
salutare,
acelasi plic cu codu' PIN l-am primit si eu. masina am luat-o in leasing. nu prea e insa ok ca ei fac astfel de cadouri: carduri, credite, etc la BRD...sincer eu incerc sa scap de cele care le am... |
-------------------- Clio Bicorp Extreme nov 2005
1.2 16v, gris platine |
|
CGB |
![]()
|
la faza cu asistenta gratuita, io ma refeream la faptu' ca daca se strica masina rau de tot (dupa ce-a iesit din garantie), mi-o duce moca pe platforma pana-n service. adik io asa am inteles din ce scrie pe la avantajele cardului asta.
naiba stie acu' care-i treaba ![]() This post has been edited by cristib: 13 Mar 2008, 11:25 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
daca e vorba de asistenta gratuita ca cea oferita de garantie mai bine lasa. am scris si la coltul suparatilor anul trecut. masina luata noua in prima luna de utilizare patesc si eu faza cu pietricelele la aparaotarele de la discurile de frana. sun disperat la astia cu asistenta si le zic ca sunt in mijlocul timisoarei si nu mai merge masina si ei imi zic ca la 9 seara nu are pe cine sa trimita si sa sun la acr sau la firme de tractari. am sunat chiar si agentul care mi-a vanduto si nu a reusit sa trimita pe nimeni la ora aia asa "tarzie" si in pustietatea timisoarei
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
avantajele sunt ca la cora - poti lua pe puncte lucruri de care nu ai neaparat nevoie + consum produse/servicii reno + card bancar cu dobanda stil BRD (prietenii cu card BRD stiu de ce...).
Avantaj... ei. Daca ar fi fost competitivi (produse si servicii) nu trebuia inventat nimic pentru fidelizare, avand in vedere volumul de vanzari. cine doreste, ofer scrisoare/formular gratuit. |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
Flamingo |
![]()
|
Meganer, multumesc ca mi-ai adus aminte... azi este ultima zi in care pot preschimba punctele de pe cardul Cora.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
sobolan |
![]()
|
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
carduri de genul asta care se dau prin posta sunt inactive.. ca sa primesti o limita pe el, trebuie sa semnezi o cerere de card, unde iti declari obligatiile financiare, se face apoi o analiza a bonitatii tale financiare si apoi se da limita pe card.. deci sa nu va asteptati ca in momentul in care primiti cardul sa aveti si 15000 lei pe el..
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Am primit si eu plicul cu codul PIN..., urmeaza plicul cu cardul..., cred ca trebuia sa postez la suparati
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
dragi colegi de forum, nimeni nu va obliga sa activati si sa folositi acest card.. e optiunea voastra
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 10:00 |