Cadou fidelizare - card, reduceri ..., Face Renault asa ceva?!
![]() ![]() ![]() |
Cadou fidelizare - card, reduceri ..., Face Renault asa ceva?!
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am primit ieri cardul (primul card 3 in 1 din Romania) si documentatia (adica oferta BRD), iar azi m-a sunat o tipa de la BRD sa ma intrebe daca am primit cardul si oferta si daca vreau sa-l activez. I-am raspuns civilizat, ca la asemenea dobanda si comisioane, sigur nu o sa-l activez nici-o data, mi-a urat week-end placut si eu la fel.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
eu inca nu l-am primit.dar sunt curios ca daca il primesc si nu il folosesc decat la revizii si eventual pt cumparare de piese o fi vreo afacere...ma mai gandesc...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
L-am primit si eu. Sunt curios daca si la accesorii (huse, presuri etc) este valabila reducerea de 10%. Il voi activa doar pt reducerea de la revizii caci mai am destule de facut, pana in august 2009! Dupa? Voi vedea. Oricum pt altceva nu-l voi folosi caci este riscant
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- CT-95-PUF
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pai costuri lunare fixe de administrare nu exista? Ia sa te uiti mai bine.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Kata |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 10 September 05 From: Bucuresti ![]() |
salutare,
o intrebare: am refuzat sa primesc cardul acasa (de fapt nu eram acasa), dar mi-a ramas hartiuta cu codul PIN am fost sunat de un consultant de la BRD dar l-ma refuzat si pe ala... cum n-am semnat vreo hartie, ma pot trezi ca am vreun card de credit, cont pe la ei? |
-------------------- Clio Bicorp Extreme nov 2005
1.2 16v, gris platine |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Nu, stai linistit. Cardul se activeaza doar de catre tine. Daca le-ai spus ca nu vrei, n-ai de ce sa-ti faci probleme...
(vezi ce a scris mai sus 19vik) This post has been edited by OVIDIUS: 15 Apr 2008, 09:47 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
@Kata: in plicul cu cardul si asa zisa oferta BRD, pe care nu l-ai primit, este si un contract de creditare in 3 exemplare (parca), pe care trebuie sa-l completezi cu toate datele tale, sa-l semnezi, sa-ti opresti unul si restul sa le trimiti la BRD impreuna cu o adeverinta de salariu de la locul de munca, al carei formular e tot in plic, asta bineinteles daca vrei sa activezi cardul. Asa ca stai linistit
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Acum 5 minute am primit si eu cardul. O sa-l pun in vitrina si o sa-l pastrez ca amintire...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
sau il putem gauri si sa-l folosim ca breloc pt cheie (in cazul cliourilor)
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Sau asa... breloc personalizat...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
19vik |
![]()
|
Nu e bine, ca daca pierzi cheia, stie gasitorul a cui e.... sau e bine?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
pai daca e "om bun" merge la reno, zice ca a gasit cheia pe numele asta, aia de la reno cauta in baza de date si afla a cui e cheia.. si asa cheia ajunge la omu care a pierdut-o..
ce utopie ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Dream-on baby!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
sadi |
![]()
|
am primit si eu cardul, e foarte frumos
![]() are o limita initiala de 2000 lei. daca vreau mai mult cica trebuie sa fac o cerere pe care sa o trimit odata cu restul documentelor pentru aprobare.. atentie insa, cardul nu este emis de brd, ci de brd finance ifn.. daca vrei sa faci plata in avans trebuie sa-i suni sa le spui, daca vrei sa platesti mai mult decat suma minima de plata trebuie sa-i suni sa le spui.. etc eu imi pastrez ideea de a-l folosi pe post de beloc la cheie ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
laur7901 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 20 October 07 ![]() |
si mie mi-a venit acasa cardul, apoi m-au sunat daca vreau sa il activez. sincer si politicos am spus nu.
tot din povestile cu BRD. acum un an m-am dus sa platesc facturile la o sucursala BRD si m-au intrebat daca nu vreau un card pentru plata utilitatilor, ca nu ma costa nimic si este pe loc. bun am acceptat,am luata cardul si l-am ratacit, pur si simplu nu l-am folosit niciodata dar nici cardul nu mai stiu pe unde este. acum cateva zile imi vine o adresa ca am de plata 5,05 lei la BRD. sun si intreb pt ce trebuie sa platesc. pentru cardul de utilitati iar suma de plata este de 20 de lei, comision de administrare ![]() si oferte de carduri imi vin permanent:) noroc ca sunt lecuit mai ales ca am avut unul si la BRD Carrefour |
--------------------
renault megane
1.6 16V
2007, privilege
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
enemi |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 132 Joined: 5 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Ok! Contrar a ceea sustin topic-urile anterioare, am activat card-ul respectiv. Prima utilizare va fi miercuri la ora 15.00 cand e programata revizia de 10.000 Km a masinii. O sa verific si cum e cu faimoasa reducere de 10%! Va tin la curent!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007 Extreme 1.5dci 78kW "Don't steal! Goverment hates competition..."
|
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
enemi, intreaba daca tot ajungi, reducerea este valabila si la accesorii reno?
|
--------------------
Renault
Clio 3
- CT-95-PUF
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
enemi |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 132 Joined: 5 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci: se aplica reducere 10% atat la piese, cat si la manopera, NUMAI PENTRU REVIZII! De asemenea, reducerea nu se aplica altor categorii de produse (accesorii etc). In loc de 590 pt revizia de 10 000 Km (cu ulei sintetic), am platit vreo 530 RON. Ai optiunea sa achiti prin rate sau in perioada de gratie, fara dobanda. Cam atat din experienta mea!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
|
|
sadi |
![]()
|
nu vreau sa fiu rea, dar.. hai sa o luam pas-cu-pas: daca platesti in totalitate in perioada de gratie, ai obtinut o reducere de 60 de lei. daca, in schimb, platesti in rate, calculam dobanda + alte comisioane si ajungi sa platesti revizia la pret intreg sau poate chiar mai mult.. singurul avantaj este ca platesti in rate..
pt mine asta nu este o afacere ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Mai ales cand vorbim de sume atat de mici.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
enemi |
![]()
|
Adevarul e ca i-am luat prin surprindere si pe cei de Serus cand am venit la ei cu cardul... probabil ca nu prea sunt multi posesori de card-uri, iar campania de fidelizare nu a avut deloc succes. Eu am de cand sa folosesc card-ul cel putin un an, dupa care am sa iau decizia daca sa-l pastrez sau nu. Sansa o dau Renault-ului, pentru ca de BRD m-am convins ca sunt niste nerusinati (am mai avut card la ei)!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
|
|
vladd1923 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
NU il activati... practica niste dobanzi de te doare capul cica reducere 10%.... daca faci un calcul o sa ajungi sa platesti +10 % din val tranzactiei, asta in timp, tu iei in calcul doar dobanda... dar exista si un comision de administrare, comision pt orice plata efectuata intr-un POS, comision de retragere, dobanda pt fiecare produs cumparat etc
![]() |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
enemi |
![]()
|
Au niste scoruri nesimtite astia de la BRD! Daca folosesti cardul si la altceva in afara de revizii, te-ai ars! Platesti la greu...
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
|
|
Speedy_G |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 10 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Ar trebui sa se mai aiba in vedere un aspect.. care cred ca a fost scapat din vedere.. sau n-am citi eu prea atent... nu este emus de BRD banca.. ci de BRD Finance IFN SA.. care este o institutie financiara nebancara.. nu stiu prea multe despre ce implica asta.. dar in general astia de la IFN-uri te cam jupoaie.. si din cate stiu nu se supun reglementarilor BNR in domeniu... auzise-m de curand pe la radio sau televizor.. ca cineva a platit 8.000 RON pt. o masina de spalat..
|
--------------------
Renault
Megane
Sedan 2.2 2006 Lux Privilege 1.5 dCi 100 CP
|
|
sadi |
![]()
|
QUOTE(sadi @ 18 Apr 2008, 16:07) am primit si eu cardul, e foarte frumos ![]() are o limita initiala de 2000 lei. daca vreau mai mult cica trebuie sa fac o cerere pe care sa o trimit odata cu restul documentelor pentru aprobare.. atentie insa, cardul nu este emis de brd, ci de brd finance ifn.. daca vrei sa faci plata in avans trebuie sa-i suni sa le spui, daca vrei sa platesti mai mult decat suma minima de plata trebuie sa-i suni sa le spui.. etc eu imi pastrez ideea de a-l folosi pe post de beloc la cheie ![]() s-a scris ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Si pe mine de 3 luni ma aburesc cu cardu asta, prima data am primit pinul prin posta, apoi un telefon prin care ma intrebau daca vreau cardu, le-am raspuns afirmativ, ca deh e moca
![]() ![]() This post has been edited by Hackmikey: 12 Jun 2008, 14:15 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Hackmikey @ 12 Jun 2008, 14:14) le-am raspuns afirmativ, ca deh e moca ![]() ![]() Se pare ca a venit doar le cei care nu au fost de acord. Cei care au raspuns afirmativ, mai au de asteptat... de unde putem trage multe concluzii... ![]() 12 Jun 2008, 15:26: QUOTE(Speedy_G @ 12 Jun 2008, 12:47) Ar trebui sa se mai aiba in vedere un aspect.. care cred ca a fost scapat din vedere.. sau n-am citi eu prea atent... nu este emus de BRD banca.. ci de BRD Finance IFN SA.. care este o institutie financiara nebancara.. nu stiu prea multe despre ce implica asta.. dar in general astia de la IFN-uri te cam jupoaie.. si din cate stiu nu se supun reglementarilor BNR in domeniu... auzise-m de curand pe la radio sau televizor.. ca cineva a platit 8.000 RON pt. o masina de spalat.. IFN are legatura cu leasingul... prea multe amanunte nu conosc. BRD si BRD Finance IFN S.A au la baza tot "jupuitori" de meserie, practic fiind din aceeasi familie de hoti. Firma de leasing prin care am luat Hyundaiul stiam ca numeste doar Motor Active, dar cand mi s-a emis factura proforma si am platit cu OP, am constatat ca in titulatura s-a mai strecurat si un IFN. ![]() This post has been edited by Flamingo: 12 Jun 2008, 15:26 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
azi am primit prin posta actele necesare pt card(contract in 3 ex.adev de salariu,etc),dar pe el-cardul-nu...citind topicul,am ajuns la concluzia ca mai bine ma mai gandesc daca sa intru in "joc"sau nu....
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 15:49 |