RCA, la cine si cum?
![]() ![]() ![]() |
RCA, la cine si cum?
vad_sunete |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2001 dacia supernova 2002
|
|||
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
merge sa faci cate rca vrei tu...dar daca faci accident...dosarul il depui doar la un singur asigurator, nu la mai multi..ca altfel o dai in caz penal.
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
vad_sunete |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
de cand cu emiterea electronica e mai greu. iti spune softu ca mai exista un rca valabil si nu te mai lasa sa emiti unu.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 dacia supernova 2002
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Mai nou am vazut ca si cei de la emag
![]() |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
george_scala_2004 |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
1) Care-i treaba cu e-mag și ASIGURA | Netrisk Broker de Asigurare S.R.L. ? Acum dau de la ei 10% reducere. Dar te agață cu ceva ? Vreun contract că te obligi la ceva, acum sau în viitor ? Oferta fiind valabilă „pentru clienții e-mag”, cum obții acest statut ? Dacă am mai cumpărat câte ceva de la e-mag sunt deja client ?
2) Văd că Groupama e cel mai ieftin (mai ieftin ca Euroinsul, dar Carpatica nu apare). Ce-i cu ei, sunt pe ducă ? |
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu am luat de la emag, fara niciun fel de probleme, totul ok, cea mai buna oferta la momentul respectiv.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
nu e nicio smecherie, e pe bune reducerea de 10%, in bani, nu bonuri cum fac altii
ideea e sa ai un cont la emag si faci o comanda online de rca, apoi te contacteaza cei de la asigura.ro (netrisk) cu care finalizezi comanda eu tocmai am facut la ei, doua asigurari, fara probleme, ziua urmatoare le aveam la usa prin curier, fara niciun cost suplimentar |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nasoala veste pentru prietenul notru receaieftin...
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Am cumparat o masina in zilele astea si trebuie sa-i fac RCA si am de ales Euroins 527lei/1an si Astra607lei/1an, restul fiind peste 700 de lei.Dati-mi si voi un sfat, Euroins nu prea ma atrage iar despre Astra nu prea stiu nimic.
|
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
- de cluj
1999/gle 2003/break [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu am la Ferrariu din dotare RCA la Astra. Oricum, din respect pentru ceilalti, nu Euroins / Carpatica.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Sunt cam porci cu faza asta cu varsta,adica ultima oara platisem asigurarea in jur de 170 de lei pe 6 luni si acum din cauza fazei cu varsta ajunsesem cel mai ieftin la Carpatica (la motor de 1.4 )sa platesc 215 lei doar ca am 23 de ani .
Noroc ca in seara asta am gasit pe net la city insurance cu 178 de lei pe 6 luni la 1.4 ![]() This post has been edited by vallyyy: 23 May 2012, 10:30 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Val3ntin0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 8 September 11 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Brainie @ 21 May 2012, 13:20) 2) Văd că Groupama e cel mai ieftin (mai ieftin ca Euroinsul, dar Carpatica nu apare). Ce-i cu ei, sunt pe ducă ? Carpatica nu apare la multi agenti de asigurari ..doar eu cunosc vreo 2 si au probleme cu ei, trebuie sa calculeze separat, alti pasi.. oricum este o firma tepara, toata lumea stie.. dar romanu tot acolo da banu ca-i mai ieftin.. Eu anul asta am mers pe Uniqa.. 370 pe 1 an.. mai scump cu mult fata de carpatica dar sunt eu mai relax chiar daca am dat cu 70 lei mai mult.. La cat sunt de tepari, ar fi in stare sa o dea la faliment si sa scape de dat bani pe daune.. si ce haios ar fi, ca asig ta la ei nu mai e valabila.. si de fapt scutesti o...... ca trebuie sa platesti alta pe urma.. This post has been edited by Val3ntin0: 23 May 2012, 01:34 |
--------------------
Renault
Clio Expression 2004~1.4 /
Megane 2007~1.6 16v 82kv
|
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Vali, întrebarea mea „Ce-i cu ei, sunt pe ducă ?” se referea la Groupama, nu la Cârpatica.
|
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
Val3ntin0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 8 September 11 From: Ploiesti ![]() |
Nu stiu nimic de ei sincer..
Doar de fuziunea dintre BCR Asigurari si OMNIASIG, asta daca nu ati citit deja prin ziare de ei.. desi pentru mine Omniasig a avut intotdeauna preturi ridicate la ce am vrut eu sa fac asigurari, poate acum se mai schimba.. sau nu ![]() |
--------------------
Renault
Clio Expression 2004~1.4 /
Megane 2007~1.6 16v 82kv
|
|
niro5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 August 10 ![]() |
Eu am incheiat asigurarea de raspundere civila la rca-ieftin.ro. Mi-au aratat toate ofertele pe site din care am ales cea mai convenabila, am platit prin sistemul lor de pe site si am primito acasa in ziua si ora stabilita de mine. Am verificat in baza de date cedam si figura acolo deja dupa cateva zile.
Am avut pana acum la BCR Asigurari insa am vazut ca s-au unit cu Omniasig si au preturi mai mari. This post has been edited by niro5: 26 May 2012, 21:36 |
--------------------
Logan
Logan 1.4
2007
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(niro5 @ 26 May 2012, 21:33) Eu am incheiat asigurarea de raspundere civila la rca-ieftin.ro. Mi-au aratat toate ofertele pe site din care am ales cea mai convenabila, am platit prin sistemul lor de pe site si am primito acasa in ziua si ora stabilita de mine. Am verificat in baza de date cedam si figura acolo deja dupa cateva zile. Am avut pana acum la BCR Asigurari insa am vazut ca s-au unit cu Omniasig si au preturi mai mari. Data trecuta o facusem si eu la ei,dar Domo si Emag au preturi cu 10% sub ei si transport tot gratuit.Eu recomand www.citysmart.ro |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE Pentru aproape jumatate din dosarele RCA din Romania legate de vatamari corporale, decese si daune morale, despagubirile platite de asiguratori sunt stabilite in instantele de judecata, nu pe cale amiabila. Companiile de asigurari spun ca persoanelor care solicita despagubiri morale la tribunal ar trebui sa li se impuna plata prealabila a unei taxe de timbru, ca procent din despagubirea solicitata ![]() http://www.finantistii.ro/asigurari/jumata...judiciati-72750 |
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Brainie @ 23 May 2012, 09:50) Nu cred asta, este un grup prezent in toata lumea, la noi stau foarte bine pe CASCO, pe RCA mai putin. Cred ca pretul are rolul de a atrage clienti si pe partea de RCA. Oricum comparatia cu Carpatica nu isi are rostul. http://autobis.ro/stiri-auto/topul-asigura...uto-in-2011-190 |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
sorin69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 27 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut, am incheiat de curand o polita RCA, la momentul respectiv asiguratorul nu avea vigneta RCA care se lipeste in coltul din dreapta sus a parbrizului, explicandu-mi ca, nu este obligatorie lipirea acestui sticher pe parbriz.
Este valabil RCA -ul si fara aceasta vigneta lipita pe parbriz ? Toate cele bune. |
--------------------
Citroen
C-Elysee
2016 Exclusive 1,6 VTI 115 C.P.Euro 6 You"ll Never Walk Alone
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
normal ca da. Eu nu am lipid niciodata aia si cred ca 75 din soferi nu o fac
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
o stire beton
QUOTE "Prin modificarea legislației secundare, sperăm ca noul sistem să fie introdus până la finele anului curent sau de la începutul anului 2013, în funcție și de evoluția discuțiilor cu societățile de profi și brokerii de asigurări. În prezent, durata unui proces de instrumentare și plată a unui dosar de daună pe segmentul RCA este de 90 de zile. După ce vom introduce noul sistem, cred că plata daunelor se va face în cel mult 60 de zile", a spus Coca-Constantinescu, prezent la o conferință pe teme de specialitate. Potrivit datelor prezentate de reprezentantul CSA, după ce asigurătorul șoferului păgubit va achita dauna, compania își va recupera banii prin intermediul unui sistem de compensare, care va avea ca reper dauna medie pe segmentul RCA în anul precedent. Coca-Constantinescu a afirmat că punerea în practică a noului sistem de instrumentarea și plată a despăgubirilor RCA va conduce la îmbunătățirea serviciilor furnizate asiguraților și păgubiților, la creșterea încrederii asiguratului în propriul asigurător și la un mai bun control al costurilor aferente acordării despăgubirilor. Sa speram ca se va implementa. Brusc, principalul criteriu de alegere a asiguratorului, pentru polita RCA, va deveni încrederea în asigurator, si nu pretul politei. Unii s-ar îndrepta catre faliment, daca raman niste nesimtiti. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E un pas inainte, dar si 60 de zile e nejustificat de mult.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
cred ca asta ii face pe multi sa mai si gandeasca inainte sa faca RCA oriunde
http://www.gandul.info/auto/soferii-prejud...atilor-10154113 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Asa-i, dar multi se suie la covrig cu ideea ca "mie nu mi se-ntampla nimic". Oricum, in cunostinta de cauza, n-o sa se mai duca multi sa se asigure la carpatica si euroins. Cel putin pana o patesc.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Atat timp cat nu te doare capul cum isi repara ghinionistul masina pe rca-ul tau, se vor vinde doar cele mai ieftine.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
ce parere aveti de Groupama?
platesc aia la rca in caz de ceva? sau sunt tot un fel de carpatica/euroins/astra/asirom??? <span class='edit'>19 Nov 2012, 18:21:</span> dar de casco la Groupama? se merita facut la ei? sau nu .. This post has been edited by total: 19 Nov 2012, 18:21 |
--------------------
logan
pentru?
- X XX XXX
200x
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Despre City Insurance , alti faliti:
QUOTE Inca din 25.09.2012 Societatea de Asigurare si Reasigurare City Insurance a decis sa incheie colaborarea cu SC Auto Car Grup 1 SRL, iar pana azi 19.11.2012 au fost achitate in intregime toate sumele restante. Suntem foarte surprinsi de comunicatul emis astazi de ASSAI in numele SC Auto Car Grup 1 SRL, pentru o creanta extrem de mica valoric si care insumeaza numai 20 de dosare de dauna din care: 2 dosare au fost deja achitate; 8 dosare sunt incomplete, punandu-ne in incapacitate de plata; 5 dosare se incadrau la plata in termenul legal de 30 de zile; 5 dosare erau programate la plata, iar in acest moment sunt platite. Parca ceva nu se brodeste... |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
kosasig |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 18 November 12 ![]() |
Acum nu ar fi corect sa ne uitam numai in gura celor de la serviceuri. Sa nu uitam ca din triunghiul asigurator-pagubit-unitate reparatoare doar ultimul are de castigat ! De asiguratori care nu platesc in mod justificat sau nu daunele se vorbeste peste tot dar despre cei din service care umfla devizele cand vad ca reparatia se face pe asigurare sau de cazurile in care se dau repere la inlocuit iar in realitate acestea sunt reparate dar facturate de noi fara ca pagubitul sa stie nu se vorbeste pe nicaieri. Nu uitati ca principalul absorbant al banilor din conturile asiguratorilor il reprezinta unitatile reparatoare ! Nu cumva si ele au o contributie la proasta desfasurare a proceselor de despagubire . Nu ma erijez in avocatul firmelor de asigurare dar ar trebui sa privim din mai multe unghiuri situatia .
This post has been edited by kosasig: 19 Nov 2012, 20:41 |
--------------------
Dacia
Logan
1.4 mpi/2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 21:12 |