Cat de mult ne incanta Megane2, pentru cei care sunt multumiti de masina...
![]() ![]() ![]() |
Cat de mult ne incanta Megane2, pentru cei care sunt multumiti de masina...
segcm |
![]()
|
||
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
- ** *1 ***
2012 Initiale Paris Fara semnatura
|
|||
yanisblak |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 17 March 08 ![]() |
Pe mine ma incinta al dracului de mult tinind cont ca am rabdat vreo 4 ani pina sa o am.Cit priveste masina cred ca ati spus tot ce era de spus despre ea ......DE BINE
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane sedan
- dj 17 elf
2008 deluxe privilege 1.5 dci 85cp
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Pe Fiat-uri era sris ceva de genul MY FIAT IS FANTASTIC , cred ca as pune si eu ceva de genul asta, dar sa fie in loc de Fiat - Renault
![]() La serviciu marea majoritate au nemtoaice din care predomina hopelul astra 1.7... si cand se urca in megane raman placut impresionati, dar.... mai arunca praf ca intretinerea care vezi Doamne la ei ar fi mai ieftina si uneori se contrazic evident (se bucura la motorina luata pe naspa). This post has been edited by nlu: 9 Nov 2009, 21:36 |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
razvanjuventinul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 January 08 ![]() |
cine critica megane2 este nebun, pentru mine e cea mai buna masina, am aproape 200.000 km si inafara de motorina si consumabile masina asta nu a cerut altceva, si am mers cu ea peste tot, de la drum forestier pana la autostrada, si consumul e incredibil, am mers din vn pana la roma cu 100 de litri motorina, atat spun ca O IUBESC!!!
|
--------------------
renault
megane
- vn-05-ede
2004/1,5 dci/authentique
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Unde "nebun" ar putea echivala dezinformat, tendentios sau ghinionist... :-D
|
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
razvan, daca masina ta vedea groapa pe care a vazut-o a mea, sigur schimbai ceva
![]() daca e adevarat ce zici, atunci sa ai parte de ea cat mai mult si sa te bucuri de ea in continuare! |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
E plin de nebuni pe aici
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Oare?...
![]() This post has been edited by solidconvert: 26 Nov 2009, 09:46 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
my renault is fantastic! it really is.
foarte incantat. desi nici consumul nu e mic(e vina mea, uneori sare si de 11%), are si greierasi(deh >100.000 e NORMAL), e prea albastra cateodata, vorbeste cam mult si ma enerveaza, zice mereu ca o dor pantofi ca s'au tocit si cica de ce nu ii iau altii! dar nu face figuri si este o buburuza ascultatoare si fidela si de asta o iubesc ![]() |
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Pe mine ma incanta in asa hal incat n-am vrut s-o vand cu profit de 1000 de euro acum 2 saptamani . Asta inseamna ca ma cam incanta . De ce asta ? Pentru ca pe langa alea multe dotari care neexistand pe toate Megane-urile ma fac sa ma simt bine
![]() This post has been edited by aLecsunder: 28 Nov 2009, 16:15 |
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
Vally_1191803 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 17 March 09 From: Brasov,Romania ![]() |
masina e ok,bineinteles ca exista si probele(sa recunoastem asta,dar sa admitem ca si celelalte marci au probleme,nimeni si nimic nu e perfect),dar masina in sine imi place:siguranta,confort,spatiu,putere,cam tot ce ti-ai dori d la o masina
Reno=no1=d> |
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager
- BV 65 BVN
23.11.2008 1,6l,16V,110 CP
|
|
razvanjuventinul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 January 08 ![]() |
as fi curios daca este cineva care a mers cu consum de 3.6 pe o distanta de 600km? nici eu nu am mers ca nu am rabdare sa merg numai cu 90 dar a mers fratele meu ca a pus motorina din banii lui
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane
- vn-05-ede
2004/1,5 dci/authentique
|
|
Sebz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 13 September 10 From: Sibiu ![]() |
Ce ma incanta la megane pe langa cele mentionate este ca nu plictiseste niciodata ochiul.
Din punctul meu de vedere aspectul interior este mult mai interesant decat la multe nemtesti cu preturi peste megane. Cine de aici poate spune ca ii place interiorul de octavia tour,astra g,ibiza,golf 4,golf 5 ,passat pana in 2004 mai mult decat la un megane cu dotari ?! Cat despre probleme ,acestea sunt cam direct proportionale cu dezinteresul proprietarului sau incompetenta mecanicilor. Troncane ceva la directie! Lasa ca mai merge. -nu se gandeste omul ca aia poate afecta si altele si dupa aia se plange ca uite cati bani am bagat in ea. In concluzie este o masina gandita care chiar daca a aparut in 2003 ,dupa 7 ani mai tarziu intoarce cateva capete pe strada si nu ii ieste nimanui rusine sa se dea jos din ea. Pentru mine este superba. Numa bine si SARBATORI FERICITE! This post has been edited by Sebz: 22 Dec 2010, 12:42 |
--------------------
renault megane II
renault megane II
2004 MEGANE II 1.6 16V 2004
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
OFF: Vad ca majoritatea care posteaza aici sunt proaspeti detinatori...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
aLecsunder |
![]()
|
Le trece. Mie mi-a trecut
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pana si mie mi-a trecut.
![]() This post has been edited by j.d: 22 Dec 2010, 15:09 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
lasa jd, poate la un moment dat o sa faci un topic cu restaurare de megane 2
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Sebz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 13 September 10 From: Sibiu ![]() |
Cat de nemultumiti va aratati de masinile astea...
![]() Vom trai si vom vedea... This post has been edited by Sebz: 22 Dec 2010, 15:14 |
--------------------
renault megane II
renault megane II
2004 MEGANE II 1.6 16V 2004
|
|
gabriel CYT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 12 November 10 ![]() |
ce imi place mie cel mai mult la meganul meu...sentimentul de siguranta pe care care mi-l ofera,design-ul atat exterior cat si interior plafonul panoramic si decapotarea lui electrica,eleganta,rafinamentul si prestanta ei decapotata si ,din punctul meu de vedere, fiabilitatea. masinuta asta ma binedispune si imi pune un zambet pe fata de cate ori merg cu ea.imi plac deasemenea toate jucariile cu care este echipata,de la pilot automat la xenon scaune incalzite la superba tapiterie visinie din piele perforata si la decapotarea electrica.am avut de ales intre 307 cc si megane cc si evident am ales-o pe cea din urma pt k pur si simplu m-am indragostit de ea la primul km parcurs impreuna si ma de fiecare data cand o conduc pentru alegere.motorul este foarte silentios si liniar,consumul decent iar portbagajul in varianta capotata nu a putut fi epuizat nici macar de prietena mea cu bagaje de vacanta pentru 2 saptamani
![]() ![]() |
--------------------
renault megane CC
renault megane CC
- CT-09-CYT
2006 coupe/cabrio 2.0 16v
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Modus , tu esti?
![]() |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(gabriel CYT @ 22 Dec 2010, 20:37) 1.plafonul panoramic si decapotarea lui electrica, 2.decapotata si ,din punctul meu de vedere, fiabilitatea. 1.este frumos plafonul...recunosc...frumoasa masina...cam veche..design 2003...dar cand ai plafonul deasupra parca esti intr un clopot..frateeee..cati greieri...cum poate sa troncane...dar este decapotabilaaa...(am mers cu 3 pana acum..toate erau la fel..si nu masini cu multi km) 2.cati km ai cu ea de te-ai exprimat in privinta fiabilitatii? j.d ...am inteles ca ai dat comanda pt Latitude.. ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
n-am timp acum sa postez mai detaliat, insa un aspect trebuie sa vi-l spun:
- sunt propitar de megane 2.1 hatch din Franta - nu l-as schimba cu un megane 3 [orice versiune!] sau golf 22 Dec 2010, 22:08: P.S. masina are 5 ani, eu sunt propitar de 2! This post has been edited by RadulescuRomulus: 22 Dec 2010, 22:08 |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
- B 69 COI
04.2009 - diesel, 140cp EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
Domnu' Mihai,
Pana nu veniti cu o oferta concreta ![]() |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
- B 69 COI
04.2009 - diesel, 140cp EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
gabriel CYT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 12 November 10 ![]() |
salut MIHAI am 52000 km din 2006 si in afara de celebra mufa de la xenoane nu am avut nici un fel de probleme.mie imi place foarte mult cum arata masina cu plafon dar cu geamurile deschise(sau clopot te refereai ca face mult zgomot) dar a mea nu mi se pare zgomotoasa si merg aproape zilnic 1 km pe piatra cubica mare in drumul meu spre poarta 1 port(constantenii stiu).oricum niste vaselina nu strica pe chederele de la plafon.eu chiar tin la masinuta asta mi-a intrat in suflet asa ca imi asum si subiectivismul parerilor mele. sarbatori fericite!
|
--------------------
renault megane CC
renault megane CC
- CT-09-CYT
2006 coupe/cabrio 2.0 16v
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.194 Joined: 4 August 07 ![]() |
eu am 74 de de k ,si 3 ani jumate , ma incanta doar la partea de design....dar ca feeling imi doresc altceva ....totusi nu regret alegerea facuta , nu mi a dat prea multa bataie de cap , mi lipseste o navigatie si un motor mai puternic
![]() |
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
djthem |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 20 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie nu mi-a trecut inca de 3 ani si 73000 km, luata de noua, o sigura problema cand era in rodaj reparata fara probleme si emotii. Pentru mine e ok din toate punctele de vedere, poate as merge pe dublarea cailor putere...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE 4 RSLine
2022
|
|
M i h a i |
![]()
|
|
--------------------
------
------
------
|
|
aLecsunder |
![]()
|
Hai sa nu ne ascundem dupa deget, nu sunt masini tocmai fiabile. Iar din moment ce am doua foarte diferite ca si configuratie , an de fabricatie si asa mai departe , ma simt in masura sa spun asta.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
M i h a i |
![]()
|
Eu sunt multumit ..sa zic asa..de a mea...110.000 km...din 2003...
Probleme : 1.centuri fata..nu se mai retrag calumea 2.panglica airbag rupta 3.pompa vas spalator parbriz moarta 4.macarale fata...ambele de doua ori...poc poc..cade geamuuu... 5.aeroterma care scartaie numai iarna..dar merge...ce mai conteaza ![]() Cam astea le consider eu probleme...in rest am schimbat consumabile la greu...tampoane...discuri odata..si trebuie sa le schimb iar....Astea chiar nu ma deranjeaza... |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 12:00 |