Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 4 5 6 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Niste intrebari r 19

aliynutz_84
post 9 Feb 2011, 23:45
Post #151

renault 19

Group: Members
From: ZALAU

QUOTE(vepman_ro @ 6 Feb 2011, 23:56)
Alinutz. ce pot spune la prima vedere: acel semering la tine trebuie schimbat .
Logic ar fi trebuit schimbat acum 2 ani cand ai desfacut pe acolo.Nu ai facut lucrul asta?
Din ceea ce-mi aduc eu aminte nu-i o caruta de bani si exista la cote standardizate ..deci nu trebuie musai de Reno...
*

acum doi ani nu am desfacut eu motoru ci s-a desfacut intrun service chiar de catre patronu serviceului, un dobitoc si jumatate. nici odata n-am mai mers la el da nu i-am dat nici toti banii si nici la cine am zis nu a mai mers acolo. in fine.

cred ca am rezolvat problema. am schimbat fisa principala si nu a mai facut figuri de atunci. miam dat seama ca curentu nu are nici o treaba cu rotoru ala pe la care curge ulei, capacu l-am fost curatat si tot nu mergea, deci numai din fisa principala mai putea fi ca fisa unu am incercat cu alta fisa si nu a dat rezultate.

sper sa fie ok. bineinteles ca trebe sa mai schimb semeringu ala ca daca nu iara imi unge dupa un timp capacu delcoului.

--------------------
renault 19 1991 benzina 1721 cm F3NL740 54 kw - SJ 65 ALY
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
6 Pages « < 4 5 6
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 09:34
Dacia