Megane RS - info.
![]() ![]() ![]() |
Megane RS - info.
vlad_laguna |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 18 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Passat 3C
- OT-03-VTG
2006 VW Passat 3C-2006, 140 CP
|
|||
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
depinde cat de multi kilometrii are masina SH. Si eu sunt mare fan RS si l-as cumpara mereu in defavoarea lui GTi sau Cupra. Raportul performanta/pret este foarte atractiv.
NU stiu cum se incadreaza in ecuatia asta factorii "calitate" si "fiabilitate" |
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca se merita un Megane RS sau orice alt hot hatch la second. Iti iei masina sa o alergi, sa tragi de ea, nu sa mergi ca bunica prin oras cu 30 la ora.
Pentru cateva mii de euro, eu zic ca mai bine iti iei masina noua, e a ta, mergi cu ea cum vrei... |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau exact invers. Devalorizarea e destul de mare la modele sport, si daca e primul proprietar cel putin esti sigur ca a alergat-o, nu poti sa pleci de la premiza ca a mers usor cu ea. Notiunea de alergat e diferita, caci daca a rupt orasele cu liniutze de la semafor e una, daca a rupt autostrazile cu 250km/h e alta...
Daca iei masina pentru 1-2 ani sa-ti faci damblaua cu ea, cred ca merita sa iei SH, pierzi mai putin la vanzare si nu bagi bani in reparatii, e inca in garantie. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
vlad_laguna |
![]()
|
si eu tot spre una noua inclin acum.la fel gandesc: cel care a avut-o a calarit-o pana a lesinat-o si liniute in oras si autostrada in blana. inclin in favoare rs, fata de cupra si gti . acum nu stiu ce inseamna un motor benzinar la renault. am inteles ca sunt foarte bune. asa umbla vorba prin targ. voi care aveti benzinare, ce spuneti? sunteti multumiti de ele?
|
--------------------
VW
Passat 3C
- OT-03-VTG
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Heh, nu se compara un 1.6 cu un 2.0 de pe RS
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt motoare complet diferite, e ca si cum ai compara on motor de hota de bucatarie cu motorul de la frigider.
1,6 e un motor bun cu 16V si 110CP, cel de pe RS este motor de 2 litri turbo care scoate 225CP. Cuplul este 300Nm la 3000rpm, pe cand la cel de 1,6 este 151Nm/4250rpm. Aseara am vazut un RS rosu parcat la o casa de pe langa mine si n-am putut sa nu ma opresc sa il admir. Faina masina ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
mully |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 26 July 05 ![]() |
un singur sfat ... sa te pregatesti sa bagi BENZINAAAAaaaa
![]() eu sunt foarte multumit ... merge f bine pana acum ... am avut un zdranganit la hatch dar acum s-a remediat ... cel mai frumos e la 3k de ture cand ii dai blana si face FSSSSSSsssssss am mers azi dimineata pe la 5 asa cu ea si am avut o zi mai vesela |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2.0 16v 108Kw Megane II.2 RS, 2.0T 225cp, 2007
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
mully, spune si cat consuma....ca sa fie tacamul complet.
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
mully |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 26 July 05 ![]() |
nah ... nu vreau sa il sperii ....
![]() |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2.0 16v 108Kw Megane II.2 RS, 2.0T 225cp, 2007
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca ii dai blana, o lua si 17 in oras, asa-i?
![]() Iti zic de la diesel, cand merg sportiv cu el, ia peste 11.5-12 in oras. Daca merg bland (dar cine naiba merge bland cu 225 de cai? ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Haideti sa va deschid apetitul cu o poza :
f_rs13m_f6c6a2a.jpg Mie RS-ul mi se pare bestial. Arata foarte bine si merge de rupe. E cam cel mai performant hot hatch la momentul actual si cel mai ieftin, deci un raport putere/pret excelent.. Asta daca nu va e rusine cu un Renault ![]() poseidon : Cred ca ajungi la 20 lejer in Buc cu el... Daca iei RS, neaparat sa-l iei cu xenon si sasiu sport, ca altfel nu merita. Daca vrei sa fie practic, ia-l in 4 portiere, dar daca-l iei doar de distractie, baga coupe cu recaro... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
poseidon06 |
![]()
|
A l e x, misto poza ! Ador masina asta, vorba ta, mi se pare geniala la raportul pret/performanta. Eu imi doresc ca in viitorul mai indepartat sa strang bani de un R26, dar nu cred ca merita pe drumurile de la noi.
Sasiu sport, iar nu stiu daca se merita, daca mergi frecvent pe piatra cubica (adica daca nu ai incotro), o sa fie inconfortabil. Oricum ea cred ca e reglata sport in varianta cu sasiu normal. |
--------------------
Opel
Astra J
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Tu poti sa strangi bani de R26, dar nu o sa-l poti cumpara din Romania
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
mully are sasiu sport, ia spune-ne sefule cum stai pe piatra cubica cu el ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
radu83 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 22 March 07 From: Bucuresti ![]() |
R26 nu e masina de F1
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 / Passat B6 ---
1.6 16v / 1.4 TSI
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ba da. Dar este si versiune de Megane RS, dotata standard cu sasiu sport si LSD.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
poseidon06 |
![]()
|
Da, stiu ssilviu
![]() This post has been edited by poseidon06: 10 Sep 2007, 20:02 |
--------------------
Opel
Astra J
|
A l e x |
![]()
|
Si totusi parca nu ti-ar conveni sa dai pe un Megane normal 20.000... 25.000 si ce alte preturi mai sunt "pe afara"..
Din punctul asta de vedere, mai ales la Renault, eu zic sa zici mersi ca nu suntem in UE decat cu numele... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
poseidon06 |
![]()
|
Pai cum au adus Privilege la banii astia, pot foarte bine sa aduca si alte echipari. Ca sa nu mai zic de motorul de 2.0 dci, de cel 2.0 T 170 de cai, etc etc.
|
--------------------
Opel
Astra J
|
vlad_laguna |
![]()
|
mully: esti din buc? te-as ruga sa ma iei la o tura cu rs. fac io cinste cu gazul, daca e. sunt curios rau sa vad cum merge, macar sa stiu pe ce dau banii si in ce voi baga banii. raman dator vandut daca faci asta, cu prapaditii astia de la renault nu fac nici o treaba. ba ca n-au masina, ba ca nu e in showroom, bla bla. le dau 20k de euro si nici sa vad masina nu pot. eu pe joi o sa fiu in buc. daca esti din buc si esti disponibil, .....
![]() sa vad si consum si alte alea, ca dupa cat vad eu sa trec de la laguna care consuma max 5.7 in afara si 10 in oras la rs care mananca benzina ca pe seminte....o sa fie un soc major. astept raspuns de la tine. ms mult oricum |
--------------------
VW
Passat 3C
- OT-03-VTG
|
|
A l e x |
![]()
|
vlad_laguna : Eu am fost in dreapta la un Megane RS si ... se simte... Oricum astia de la Renault sunt cretini ca nu pun macar o masina la test-drive... Vorba ta, cand dai 20.000 ai vrea sa stii cam pe ce "arunci" banii...
mully : Hai nu ne mai tine in suspans si zi-ne si nou cat consuma in Buc masina... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
gongutza |
![]()
|
Forumista si Consilier Comercial dar nu Renault Group: Members Posts: 136 Joined: 24 April 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 11 Sep 2007, 06:29) vlad_laguna : Eu am fost in dreapta la un Megane RS si ... se simte... Oricum astia de la Renault sunt cretini ca nu pun macar o masina la test-drive... Vorba ta, cand dai 20.000 ai vrea sa stii cam pe ce "arunci" banii... mully : Hai nu ne mai tine in suspans si zi-ne si nou cat consuma in Buc masina... Alex nu Renault Romania pune masinile la drive test, ele apartin concesionarilor, iar acestia considera ca nu merita investitia intr-un RS pentru drive test, avand in vedere numarul de RS-uri vandute pe an. Vlad, gasesti RS in show room, trebuie doar sa stii unde sa cauti ![]() |
--------------------
Renault
Clio III Dynamique
1.6 Consilier Comercial
|
|
ciobi |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pana raspunde Mully....io am un Clio Sport 172...acum cu filtru si remapare are pe undeva pe la 185CP. Masina este tare faina...e usoara (1090 kg...in talon), are un sprint grozav, iar cu cauciucuri bune face minuni. Consumul in regim de utilizare zilnica in Bucuresti este 13-14% daca mai indraznesti si mai accelerezi din cand in cand cu simt de raspundere. Asa ca imi imaginez ca un Megane RS...fiind si mai grea, avand si turbina...ar trebui sa ia undeva pe la 16-17 fara a reusi sa profiti foarte mult de pe urma celor 225CP. Motoarele sunt in mare aceleasi, cel de pe RS fiind mai bine optimizat...au trecut totusi cateva generatii..dar cu toate astea are multe kg in plus si o turbina, ceea ce ii da dreptul de a fi larg deschis resoftarilor si micilor modificari de putere. Nu e o masina de utilizare zilnica, are ditai rotile iar talonul cauciucului este foarte mic. Cand intrii in eternele gropi Bucurestene...vei intelege..sa confirme Mully. Pe drum bun..e minunata, directie extrem de precisa, suspensie rigida (exact ce ne trebuie la atate gropi)...E o masina sport si trebuie tratata ca atare...consum, condus, intretinere.Ia RS-ul si nu vei regreta nici o clipa.Mergi cu mine...facem un test drive cu Clio...si daca iti va placea...atunci sa stii ca RS e putin mai rau...dar totusi mai usor de condus.Stablitatea este mai buna decat la Clio, ESP este alta generatie si implicit mai destept (senzatia tare fiind cand il scoti..LOL) iar tinuta de drum este aproape minunata pentru o utlizare normala, intelegand sportiva. Piesele sunt mai scumpe...dar se gasesc destule...si modalitati de mai ieftin decat la dealer exista o groaza. La fel si cu servisul.Bafta
This post has been edited by ciobi: 11 Sep 2007, 07:19 |
--------------------
Renault
Megane Estate Lux Privilege 1.6 16V B-XX-BMF
2007
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Imi place si mie RS-ul dar hai sa va zic o faza pe care am vazut-o zilele astea la TV pe Discovery la emisiunea 5th GEAR, testau aia un Megane RS 2.1 si un Vauxhall(nu stiu de care), o tanti testa Vauxhall-ul si un nene testa Megane-ul, toate bune si frumoase pana aici, cand au facut schimb de masini, nici nu s-a urcat bine tanti in Megane si a coxat-o ca i-a si aparut "Check Injection" in bord si i s-a aprins martorul de service, au chemat si asistenta dar degeaba nu i-au putut face nimic pe moment, end of test(concluzii........).
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
jack |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
Salut,
masina e o bomba curata, merge, se aude si se simte intr-un mare fel. E o masina REA! ![]() Oricum, impresia generala este extraordinara, cu o mentiune: garantie extinsa.... ![]() |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
A l e x |
![]()
|
gongutza : Am spus eu Renault Romania ? "Astia de la Renault" = "Concesionarii Renault".. Oricum si Renault Romania sunt per total vinovati, nu fac reclama deloc masinii, nu ajuta deloc vanzarile... RS-urile se vand singure, la cunoscatori, drept urmare sunt mai multe Ferrari in Romania decat Megane-uri RS.
Ar trebui facuta reclama, concesionarii ar trebui s-o aiba la teste... Si s-ar vinde. Eu pe la bloc pe la mine am vazut 2-3 Golfuri GTI si alte hot hatchuri sunt destul de des intalnite. La fel cum multi romani ar prefera un Megane peste Golf datorita pretului, se gasesc si romani care sa prefere RS-ul peste GTI tot datorita pretului -- daca nu performantei... Bine, pe mine nu ma afecteaza cu nimic, e misto asa ca RS-ul e o masina exclusivista, sunt doar ofticat ca n-am unde s-o testez. EDIT : Promit ca daca-mi iau vreodata RS, dupa rodaj las membrii forumului s-o conduca... This post has been edited by A l e x: 11 Sep 2007, 08:48 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Alex vezi ca ai facut o promisiune
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
A l e x |
![]()
|
Da ma stai linistit. Mi-a mai zis cineva asta pe mess... Sa ma vad intai cu asa o masina, si apoi asta sa fie singura problema, ca v-am promis ceva
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Hack |
![]()
|
Noi te sustinem
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:52 |