Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Megane RS - info.

A l e x
post 11 Sep 2007, 09:24
Post #31

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

wub.gif

Dar hai ca suntem OFFTOPIC !!!!!!!!

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vlad_laguna
post 11 Sep 2007, 09:42
Post #32

Membru autentic

Group: Members

@gongutza: nu vrei sa imi spui si mie unde gasesc un concesionar cu rs?
si eu sunt de parere ca rs nu beneficiaza de reclama destula. cati oameni care-si iau o masina mai sport, stiu de rs? eu cred ca prea putini. si rs, parerea mea, (nu ca sunt fan si posesor renault) este net superior gti de la vw. si la pret, dotari, performante, la orice. am luat in calcul si varianta gti-ului dar nu ma tenteaza deloc.
concesionarii renault de la noi nu stiu sa faca bani, zic eu. bani mai multi, din masini mai tari. ca in definitiv, poti castiga mai mult din masini mai scumpe si mai bune decat din unele ieftine si proaste. parerea mea.....

--------------------
VW Passat 3C - OT-03-VTG 2006
VW Passat 3C-2006, 140 CP
+
gongutza
post 11 Sep 2007, 10:00
Post #33

Forumista si Consilier Comercial dar nu Renault

From: Bucuresti

Vlad ai un pm pentru detalii cool.gif

--------------------
Renault Clio III Dynamique 1.6
Consilier Comercial
+
A l e x
post 11 Sep 2007, 10:14
Post #34

vlad_laguna : Parerea mea e ca atat atitudinea Renault Romania fata de clienti cat si a Renault-ului in general despre Romania si clientii romani e .. "Ma doare-n cot.. Da-i naibii ca oricum se vinde bine acolo"

Cred ca e o colaborare intre toti, de la concesionari pana la taticii francezi ai Renault-ului, sa-si bata joc de clientii romani cat mai mult pentru ca, oricum cumparam in prostie si asa...

Si ca dovada, ca toti de aici suntem posesori si inca am mai cumpara, ca facem abstractie de minusuri pentru ca ne atrage pretul...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
vlad_laguna
post 11 Sep 2007, 10:21
Post #35

Membru autentic

ai dreptate alex. prostia e a naostra. ei sunt destepti ca ca oricum vand. ar putea totusi mai bine dupa cum am mai zis. putina atentie nu strica. macar la detalii daca nu per total.
de ce gongutza nu ne spune cum sta treaba cu adevarat? de ce se intampla asa?
eu vreau sa-mi iau rs si trebuie sa apelez la colegi de forum pt ca nu am de unde sa iau un rs sa fac drive test. nu sunt din buc. nu mi se pare normal ca in multe orase resedinta de judet sa nu existe toata gama de masini. parerea mea este ca renault fr ar trebuie sa impuna anumite conditii de existenta a concesionarilor. prima ar fii sa achizitioneze toata gama renaul, cu facilitati pt ei (concesionari).

--------------------
+
A l e x
post 11 Sep 2007, 10:46
Post #36

Atata timp cat si Subaru Impreza, si Evo, masini de 40.000 euro, sunt la test drive, la cat vinde Renault-ul nu cred ca o masina de 20.000 cum e Megane-ul RS e asa o gaura in buget s-o ia pentru teste... Cand iti iei o masina scumpa, si performanta, si ai si alte optiuni (o fi GTI, Type-R, etc.. mai scumpe, dar oricum se apropie ca pret) trebuie sa stii pe ce dai banii...

Sunt care habar n-au ce poate RS-ul. Sau sunt care s-au indragostit de alt hot-hatch de la teste. Oamenii astia sunt potential clienti. De ce sa ia "din auzite" un hot-hatch de la o firma cu imagine slaba in Romania, Renault, cand pot testa orice alt hot-hatch la orice zi ? La urma urmei, si eu sunt de-acord cu ideea sa nu cumperi masini fara sa le testezi intai...

Ma rog, am deviat mult.

mully, te asteptam cu un consum real prin Buc (lasa ca nu ne speriem) si impresii referitor la cum te simti pe piatra cubica si alte denivelari cu sasiul sport...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
vlad_laguna
post 11 Sep 2007, 11:00
Post #37

Membru autentic

am vb la renault acum si nu are nimeni o masina de teste. este o porcarie asta. sper sa nu se supere eventualii useri care sunt concesionari, dar...lasa de dorit. acum 2 min am vb. nu este decat una in showroom la otopeni din cate am vb pana acum. poate fac o vizita si la vw , macar dracu stiu pe ce dau banii. asta ma roade cel mai mult, ca nu stiu pe ce dau 20.000 si nici nu am habar ce poate masina.
intra-adevar , la cat vuinde renault ,20.000 in buget este o mare pierdere pt 10-15 clienti pe an. (ironik) dar aia 10-15 clienti migreaza la vw si seat si skoda , dupa ei altii si altii care nu se mai obosesc sa faca un drum la renault sa faca un test cu o masina normala sa zicem, (megane sau laguna....). eu gandesc asa: bai, daca nu au rs, inseamna ca poate nu au nici ce vreau eu (laguna in speta). mai bine ma duc la vw sau skoda ca aia au . de fapt, o laguna 3.0 nu cred ca are cineva. sa ma contrazica daca gresesc. vorbeam adineaori cu cineva de la renaul si ii spuneam ca sunt pe granita dintre a achizitiona un rs sau o laguna luxury. nimeni nu face nimic sa ma convinga despre rs. de asta inclin in favoare lagunei cel putin din puctul de vedere al dfaptului ca macar stiu pe ce dau banii.
dar sper sa gasesc ceva rs de teste, ca sa nu fiu nevoit sa iau laguna. trag tare catre rs.

11 Sep 2007, 12:01:
le: mully las-o-ncolo de speritura ca nu cred ca mananca 40. zi-ne si noua, la popor, sa afle toti cat mananca masina ta. macar de la tine sa aflu.

This post has been edited by vlad_laguna: 11 Sep 2007, 11:01

--------------------
+
ssilviu
post 11 Sep 2007, 11:09
Post #38

F1 Man

From: Nicaieri

Este adevarat ca de obicei e bine sa faci un drive test. Dar atunci cand toata lumea spune ca masina e super tare si pe deasupra, mai are si un pret IMBATABIL, parca poti sa renunti la un test si sa dai direct comanda. Te duci la showroom, te sui in ea, vezi cum te simti. Iar in ceea ce priveste modul in care sta pe sosea, se infige mult mai bine ca un GTI si are o tinuta de drum apropiata cu a acestuia.

Trebuie sa intelegi ca nu e rentabil sa ai o masina de test pentru asa ceva. Pur si simplu clientii aia castigati de un drive test cu masina nu sunt suficienti pentru a justifica achizitionarea ei. Este adevarat, e frumos ca fiecare dealer sa aiba toata gama, dar cum ziceam mai sus, dpdv finaciar e imposibil. Importatorul in Romania pe de alta parte ar putea face un parc special pentru drive teste. Din pacate la cat de incompetenti sunt aia de la reno romania ....

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
mully
post 11 Sep 2007, 11:10
Post #39

Membru

scuze, am dormit ca un porc aznoapte ... tongue.gif

Masina consuma intre 15 si 20 in oras ... 15 fiind asa foarte rar daca e liber. 20 daca mergi prin bara la bara dinala nesimtit. Momentan am un ~17 consum mediu in oras.

Cine a zis-o pe aia cu sasiul sport si piatra cubica ... a zis-o bine de tot ... din pacate am drum oarecum zilnic pe piatra cubica ... si ii tot injur printre dinti pe astia care au inventat-o. Incerc sa o evit cat pot.
Chestia e ca masina mea precedenta era extrem de rigida si sunt obisnuit. Merg in general incet si sunt FOARTE atent la gropi (am taiat doua cauciuce si indoit o janta cu masina cealalta).

Singura problema la aceasta masina sunt cele 1450Kg din talon ... nu stiu daca chiar or fi ele asa, dar se simte ca masina nu are 1100 de kile. Cu toate acestea, de tras trage TARE, turbo isi face treaba din plin, si ce imi place f mult este ca trage pana la rosu nu se fasaie pe final CA LA GTI (de exemplu).

Si eu am trecut prin dilema Renault Ro, chiar am facut test drive cu GTI, interesant nu zic nu, dar parca sa dau 4k euro in plus asa aiurea nu mi-a venit.

Deci, iti simt durerea, si eu am alergat dupa un RS si am reusit sa ma sui in unu, dar nu sa merg cu el. Sunt disponibil joi, iti dau pm cu nr de tel.

--------------------
Renault Megane Coupe 2.0 16v 108Kw
Megane II.2 RS, 2.0T 225cp, 2007
+
A l e x
post 11 Sep 2007, 11:38
Post #40

Mersi de raspuns... Stiam eu ca ia in jur 20%... E enorm dar, sportivitatea costa... Oricum nu e mare problema pentru mine, oricum Symbolul meu imi ia lejer 12-13% prin Buc si are o jucarie de motor... Nu ma deranjeaza 7% in plus dar sa fac suta in 6.5 secunde smile.gif

Asta cu sasiul sport, e cam nasol.. Sa zicem ca piatra cubica o eviti, etc.. Dar sa nu uitam ca asfaltul din tara noastra e ca piatra cubica oricum... Nu innebunesti cand treci peste denivelari, linii tramvai, etc... ?

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
mully
post 11 Sep 2007, 11:54
Post #41

Membru

pai m-am obisnuit ... si trec f incet

--------------------
+
padre
post 11 Sep 2007, 12:48
Post #42

Il padrino

@vlad_laguna:
In garajul Mach 1 de la World Trade Center Bucuresi este un Megane RS portocaliu... nu l-am mai vazut prin oras in ultimul timp si nici nu stiu daca este pentru teste dar stiu ca are legatura cu service-ul... si cu concesionarul, implicit. Daca este proprietatea concesionarului sau a unei persoane... nu mai stiu ,poate ne lumineaza claus.

Tot RS avea si un concesionar din Slobozia, uite detaliile lui.
Uite AICI poze cu RS-ul de la Slobozia. I s-au montat usi tip lambo, are scaune Recaro, are Xenon, e superb.

This post has been edited by padre: 11 Sep 2007, 12:54

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
A l e x
post 11 Sep 2007, 12:56
Post #43

Am fost cu claus odata la Mach 1 si am admirat RS-ul. Este II.1 (pre-facelift) si din cate a zis clausica e a concesionarului (a patronului) si e de vanzare. Nu mai tin minte pretul, dar arata bine, e coupe si parca are si trapa. Are stopuri de facelift (07 taillights pentru cunoscatori, heheee). De teste nu e sigur, dar poate daca esti interesat cu adevarat s-o cumperi poate iti da o tura, aici nu stiu.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
mully
post 11 Sep 2007, 13:33
Post #44

Membru

E foarte misto RS-ul de la Mach1. Poate daca ar fi fost de vanzare acum cateva luni il luam ... Proprietarul e un sef de pe acolo. Am vorbit cu el si a zis ca vrea sa gaseasca un pasionat sa o cumpere, ca nu vrea sa o dea oricui wink.gif. Ai putea sa treci si pe acolo sa vorbesti cu ei ...

--------------------
+
Solon
post 11 Sep 2007, 13:39
Post #45

Membru autentic

Zici ca esti cumparator pasionat si poate ai norocul sa te lase sa te dai o tura cu Rs-ul. rugaciune.gif

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
vlad_laguna
post 11 Sep 2007, 13:55
Post #46

Membru autentic

pai zis...ce sa fac...de sragul artei de a scoate 224 cp din ea....o sa am in vedere mach1. sa fac o tura pe la ei.

--------------------
+
dobro_c
post 11 Sep 2007, 18:03
Post #47

Membru

From: Baia Mare

este un RS in reprezentanta din Cluj... eu chiar am ramas fara cuvinte... e super...

e un model rosu coupe cu sasiu sport, piele, scaune Recaro, xenoane si extraordinarul pret de 22.700. faceti o configurare pe net si vedeti ca ajungeti pe la 26.000 cu dotarile astea

chiar e super si cine is cumpara masina asta isi baga picioarele in ele gropi si consum... e o masina sport...

v-am pupat

--------------------
Renault Megane 2005 1.6
+
A l e x
post 11 Sep 2007, 19:23
Post #48

Am facut o configurare pe net si mi-a iesit extraordinarul pret de 22.600...

Nu e "oferta" la dealerul ala, atat e pretul. Probabil tu te-ai uitat pe site-ul Renault.ro, dar acolo nu sunt reducer. E o reducere de 1488 euro..

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
dobro_c
post 11 Sep 2007, 20:29
Post #49

Membru

probabil ca ai dreptate, asta fiind pretul CIP si imi cer scuze daca v-am indus in eroare

--------------------
Renault Megane 2005 1.6
+
A l e x
post 11 Sep 2007, 20:33
Post #50

22.600 e DDP cu xenon, sasiu, vopsea metalizata si recaro...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
padre
post 11 Sep 2007, 20:40
Post #51

Il padrino

VREAU SI EUUUU wub.gif Megane RS cu xenon si Recaro 38.gif .......

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
Solon
post 12 Sep 2007, 08:35
Post #52

Membru autentic

QUOTE(padre @ 11 Sep 2007, 21:40)
VREAU SI EUUUU  wub.gif Megane RS cu xenon si Recaro 38.gif .......
*

Ia-ti! smile.gif

--------------------
+
padre
post 12 Sep 2007, 08:42
Post #53

Il padrino

Taci, nu mai rasuci cutitul in rana... taci.gif . Am cochetat cu ideea, ma interesasem de preturi, facusem calcule... oscilam intre Focus ST - prezentat magistral de Jeremy Clarkson la Top Gear, si Megane RS... prezentat la fel de bine de JC.
Apoi au aparut alte prioritati, mai importante, ce-i drept, si a trebuit sa aman momentul si sa raman cu tractorasul meu drag. wub.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
Solon
post 12 Sep 2007, 08:45
Post #54

Membru autentic

QUOTE(padre @ 12 Sep 2007, 09:42)
Taci, nu mai rasuci cutitul in rana...  taci.gif . Am cochetat cu ideea, ma interesasem de preturi, facusem calcule... oscilam intre Focus ST - prezentat magistral de Jeremy Clarkson la Top Gear, si Megane RS... prezentat la fel de bine de JC.
Apoi au aparut alte prioritati, mai importante, ce-i drept, si a trebuit sa aman momentul si sa raman cu tractorasul meu drag.  wub.gif
*

Amanare nu inseamna renuntare!

--------------------
+
mully
post 12 Sep 2007, 12:30
Post #55

Membru

si eu am copt-o muuult timp ... si pana la urma ... s-a intamplat ... biggrin.gif

--------------------
+
ciobi
post 12 Sep 2007, 13:34
Post #56

BMF

Nu va mai uitati la atatea optionale.Sunt bune nu zic nu... Dar sincer...nu prea mai ai timp de ele si nici chef. Nu te mai intereseaza prea mult ca ai xenon sau nu...iar despre scaune recaro...mergeti prin Bucuresti si prin gropi cu popoul intr-un scaun recaro si cred ca nu va fi tocmai frumos. Sunt bune la viraje luate in forta te tin acolo nu te misti deloc dar la gropi si la drumurile noastre doare cam tare poponeatza. Daca RS e doar pt mers si facut pe nebunu si mai exista o masina de zi cu zi...atunci e minunat...daca nu...io unu nu recomand recaro. De fapt alea sunt niste scaune tip recaro...adevaratele recaro nu se preteaza la o masina de strada si sunt absolut inutile si ingrozitor de incomode. Fiabilitatea si senzatia e tot ce conteaza la o masina cu valente sportive. Voi primi raspuns ca daca tot dau 20 si putin de mii...macar sa am..daia daia si de aialalata. Concurenta nu ofera mare lucru la banii astia..reno fiind destul de dotat atat la Megane cat si la Clio. Cand se vor senzatii frumoase AC va fi oprit ESP va fi dezactivat (cu toate ca intra singur cand vei avea nevoie) muzica va fi oprita pt ca motorul urla si trage minunat.Asa ca totul este fiabilitatea modelului, capacitate de upgradare a motorului (ca e pacat sa ramana acolo unde l-a adus fabricantul), directia, franele si mai putin confortul si optionalele multe. Asa zic io...acu' fiecare cu ale lui.

--------------------
Renault Megane Estate Lux Privilege 1.6 16V B-XX-BMF 2007
+
A l e x
post 12 Sep 2007, 14:14
Post #57

ciobi : Megane-ul RS per total e o masina pe care nu ti-o iei in Bucuresti... Consuma de sparge, inafara de seara si duminica n-ai unde sa te joci cu ea, si chiar daca ai avea, gropile, liniile de tramvai si denivelarile te vor face sa-ti fie mila sa rupi jantele alea de 18 prin ele, etc...

Deci, ce spui tu de recaro e foarte adevarat, dar per total masina nu prea se justifica decat ca a doua masina pentru ca nu e practica deloc. Dar daca o luam asa, masina ar trebui sa fie doar una cu siguranta, consum mic si nimic mai mult ca e doar un mijloc de transport, nu ?

Eu unul as lua-o coupe cu recaro, macar sa arate a masina sport, nu a megane bicorp "tunat", i-as pune xenon ca e boala mea si daca as avea bani, poate si trapa, desi la ce suspensii tari are cred ca va fi fabrica de greieri... Ideea e exact cum spui tu. Dau 20.000 pe un Renault, macar sa-l iau full daca n-am bani de un S3 sau mai stiu eu ce alte nebunii.. Ca GTI, CTR, ST si altele chiar nu ma atrag deloc, sincer... Si sunt si mai scumpe...

Asta e, plang la fiecare plin (care va fi de cateva ori pe saptamana) dar acum am varsta la care mi-ar trebui asa o masina, am timp la batranete sa-mi iau dieseluri mosnegesti smile.gif

PS. Sunt fan diesel, dar zic si eu..

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
dobro_c
post 12 Sep 2007, 18:13
Post #58

Membru

QUOTE(ciobi @ 12 Sep 2007, 13:34)
Cand se vor senzatii frumoase AC va fi oprit ESP va fi dezactivat (cu toate ca intra singur cand vei avea nevoie)
*

aici ai partiala dreptate... optiunea sasiu sport se spune ca pe langa ce alte smecherii iti mai ofera are si control total asupra ESP-ului...

http://www.reno.ro/index.php?showtopic=64457&hl= paote va ajuta cu cate ceva

--------------------
Renault Megane 2005 1.6
+
bogdan1978buc
post 12 Sep 2007, 19:39
Post #59

Membru autentic

QUOTE(HACKMIKEY @ 11 Sep 2007, 08:35)
Imi place si mie RS-ul dar hai sa va zic o faza pe care am vazut-o zilele astea la TV pe Discovery la emisiunea 5th GEAR, testau aia un Megane RS 2.1 si un Vauxhall(nu stiu de care), o tanti testa Vauxhall-ul si un nene testa Megane-ul, toate bune si frumoase pana aici, cand au facut schimb de masini, nici nu s-a urcat bine tanti in Megane si a coxat-o ca i-a si aparut "Check Injection" in bord si i s-a aprins martorul de service, au chemat si asistenta dar degeaba nu i-au putut face nimic pe moment, end of test(concluzii........).
*

Deci in primul rand aia cred ca a fost ca nuca-n perete, fac pariu ca nu toate cele din generatia ei fac asa. Deja la momentul acestui topic, nu mai poti cumpara acea versiune, asa ca nu are rost.
Ca si performante, imi place acest filmulet: http://videos.streetfire.net/video/4680123...203B6605EDE.htm
Deci... este superb, de-a dreptul.
Mully, stai cumva la casa, pe langa o linie de tramvai, care duce spre pasajul Marasesti, si ai niste mici stickere negre pe masina, si mai mergi si pe podul de la Otopeni, avand si scaun de copil in masina? Daca da, vreau sa vin si eu joi sa vad masina, iar daca imi spui ora cand te gasesc acasa, stiu sa ajung la tine smile.gif

--------------------
Renault Megane 2006 1.5dci
Megane 82 cp, putin mai rapid decat cele uzuale :)
Broker asigurari.
+
poseidon06
post 12 Sep 2007, 23:23
Post #60

Membru autentic

Baaai, ala la Megane, la minutul 1:20, in loc sa schimbe treapta urmatoare, a bagat-o pe cea precedenta ( a schimbat in sus ). Si era deja pe la 6000 cred, ca a facut motorul de parca era de la Civic Type R biggrin.gif. Si vad ca nu i-a sarit distributia, nu a sarit motorul, nu a patit nimic....asta vis-a-vis de topicul cu "frana de motor, dezastru", al verzuiului. Dar oricum, idiot sofer...

This post has been edited by poseidon06: 12 Sep 2007, 23:24

--------------------
Opel Astra J 2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride
Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP;
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 13:48
Dacia