Preturi revizii Clio 3 - pana la 100 000km!
![]() ![]() ![]() |
Preturi revizii Clio 3 - pana la 100 000km!
r_vlad |
![]()
|
||
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|||
tetelu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 May 07 From: Galati ![]() |
Igienizare motor inseamna "un fel de spalare" motor. Nu stiu cu ce il da, dar arata ca nou dupa
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.4
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
@tetelu: multumesc
![]() @r_vlad: -cand placuta sau discul ajung la valoarea minima trebuie inlocuite sau merg pana la urmatoarea revizie? -pe spate care sunt placutele de frana?(in tabel) |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Da, cand ajung la valoarea minima trebuie inlocuite.
Ultimele doua randuri din tabel se refera la placutele din spate. |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
Peruschi |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 89 Joined: 25 January 08 From: Ploiesti ![]() |
M-ar interesa si pe mine unde as putea gasi ce piese se schimba la revizia de 60.000 de km la un clio 3, motor de 1,4 benzina...
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 61 RCE
2007, 1,4 16V 105 CP Renault Megane Estate / 1,6 16V 115 CP
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Cauta aici pe la ultimele pagini ca sa poti afla preturi mai recente.
![]() Daca vrei sa-ti cumperi tu piesele, poti incerca la magazine gen AutoKarma (este si online), Augsburg, Rune, etc. Succes! ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
tetelu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 May 07 From: Galati ![]() |
acolo nu e pentru symbol?
|
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.4
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Piesele sunt cam aceleasi... {Topic-ul este informativ, ca sa va faceti o parere despre preturi}.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Peruschi |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 89 Joined: 25 January 08 From: Ploiesti ![]() |
Piesele nu sunt aceleasi, din pacate...
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 61 RCE
|
|
Duyu |
![]()
|
Scuze...nu m-am exprimat corect! Poate ca nu se potrivesc de la Clio II la Clio III, dar in fond la 60.000 km se schimba aceleasi piese (curele, role, etc.), iar preturile nu cred ca difera foarte mult in functie de model.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
klint |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 May 09 ![]() |
am facut si eu revizia de 1 an la masina din semnatura la Apan Braila.Cu reducerile aferente...345 de lei cu toate filtrele schimbate si uleiul.A...mi-a bagat-o si pe tester la final...la cererea mea...din partea casei...Super amabili si destul de seriosi...iar pretul ...mi se pare OK pentru un renault
Attached File(s) ![]() |
--------------------
renault
clio symbol
- br12aaa
2008 1.4 8V
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Preturile pentru piese si manopera la revizia de 60000 km pentru Renault Clio 1.2 cu seria de caroserie .................. sunt urmatoarele :
-kit distributie 496 ron ( curea + rola ) -kit accesorii 180 ron ( curea + rola ) -filtru ulei 38 ron -filtru aer 83 ron -filtru benzina 49 ron -filtru polen 94 ron -ulei motor 190 ron Manopera : 470 ron In cazul in care pompa de apa ( care e pe distributie ) prezinta uzura este recomandata si inlocuirea acesteia . daca pompa de apa nu se inlocuieste odata cu distributia si incepe sa curga , in momentul in care se schimba pompa de apa se va inlocui si kit-ul de distributie + curea accesorii. Pret pompa de apa - 317 ron iar la manopera se mai adauga 50 ron pe langa manopera de revizie + kit-uri preturile contin tva Sper sa va fie de folos pe mine ma asteapta revizia de 60 000 km. Numai bine |
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
Peruschi |
![]() ![]()
|
In legatura cu kitul de distributie si kitul accesoriu: nu cumva ti se pare ca sunt 2 la primarie, 2 la sfatul popular??? Ca din cate observ ambele contin aceleasi piese...
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 61 RCE
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
klint |
![]()
|
QUOTE(disaster @ 31 May 2009, 17:08) Partea cu testeru e standard la prima revizie. Se face oricum ca sa se vada daca exista incoerente intre componentele electronice ale masinii. ![]() Cel putin in cazul meu n-a fost standard...nu facusera testul si voiau sa-mi predea masina ....l-am intrebat despre rezultatele testului(ma gandeam la consum daca e OK)si abia dupa s-au "oferit" sa-l faca. Asa ca e bine sa te asiguri ca se efectueaza . |
--------------------
renault
clio symbol
- br12aaa
2008 1.4 8V
|
|
Peruschi |
![]()
|
Salutare,
Tocmai m-am intors si eu de la service, unde am facut Revizia la Clio 3, motor 1,4 benzina. Total factura: 2963.55 RON Factura defalcata: 1. Garnitura D16 = 1.52 RON 2. Filtru Ulei = 35.45 RON 3. Cartus filtrant = 84.54 RON 4. Filtru habitaclu = 86.06 RON 5. Bujii = 90.68 RON 6. Kit accesoriu = 386.38 RON 7. Kit distributie = 473.62 RON 8. Ulei 5W40 Elf 5l = 244.41 RON 9. Discuri frana fata = 652.67 RON 10. Placute frana = 224.64 11. Manopera = 683.59 ----------------------------------- Total = 2963.55 Masina este pe firma, deci nu am putut beneficia de discount-ul de 20% care este pana la sfarsitul lunii iunie, pentru ca discount-ul se ofera doar persoanelor fizice, nu si juridice... Daca as fi beneficiat de discount, m-ar fi costat in jur de 2400 RON... Am beneficiat in schimb de discount-ul de 5% la piese si 10% la manopera oferit prin cardul de fidelitate Renault... Mult succes celor care vor mai avea revizia de facut... ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 61 RCE
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
mai fratilor am si eu o intrebare
sunt eu tampit sau reprezentantele la care am facut reviziile (doua) sunt........ si acum de ce intreb! la voi la revizii in carnetul de revizii si intretinere vi s-a scris ceva? cand s-a facut revizia, ce s-a schimbat si toate cele ca la oamenii cu mai mult creier (vest) unde fiecare revizie este trecuta in carnet (km, ulei si data pana la care este urmatorul schimb, semne pe desenul caroserie unde exista deformari, etc, etc) caci la mine exista doar acele foi volante. in situatia asta eu ce fac pastrez carnetul doar asa de misto si-l acopar cu o groaza de harti sa-i demonstrez unui posibil cumparator ca am facut reviziile la timp si la reprezentanta? intreb pentru ca am citit pe forum cum ca unui tip cu Modus care a facut revizia la Gamis(reprezentant Dacia) i s-a pus si stampila pe carte plus toate cele multam de eventuale raspunsuri |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
klint |
![]()
|
QUOTE(tatimeu @ 15 Jun 2009, 07:49) mai fratilor am si eu o intrebare sunt eu tampit sau reprezentantele la care am facut reviziile (doua) sunt........ si acum de ce intreb! la voi la revizii in carnetul de revizii si intretinere vi s-a scris ceva? cand s-a facut revizia, ce s-a schimbat si toate cele ca la oamenii cu mai mult creier (vest) unde fiecare revizie este trecuta in carnet (km, ulei si data pana la care este urmatorul schimb, semne pe desenul caroserie unde exista deformari, etc, etc) caci la mine exista doar acele foi volante. in situatia asta eu ce fac pastrez carnetul doar asa de misto si-l acopar cu o groaza de harti sa-i demonstrez unui posibil cumparator ca am facut reviziile la timp si la reprezentanta? intreb pentru ca am citit pe forum cum ca unui tip cu Modus care a facut revizia la Gamis(reprezentant Dacia) i s-a pus si stampila pe carte plus toate cele multam de eventuale raspunsuri ar trebui sa-ti treaca data reviziei si numarul de kilometri la care s-a facut.Poti sa te intorci la ei sa-ti completeze cartea(in baza foilor volante). |
--------------------
renault
clio symbol
- br12aaa
2008 1.4 8V
|
|
Peruschi |
![]()
|
La mine absolut toate reviziile s-au trecut in cartea de intretinere a masinii... Cand te duci cu ea la service trebuie sa o prezinti la receptie,i iar ei sunt obligati sa iti treaca in carte absolut tot: numarul de km la care s-a facut revizia, numarul de km la care se face urmatoarea revizie, ceea ce s-a schimbat la masina, data la care s-a facut revizia, stampila service-ului si semnatura persoanei imputernicite...
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 61 RCE
|
|
AndreiClioTrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 29 February 08 ![]() |
clio3 1,4 ~18.000km revizie de 2 ani - 15.06.2009
schimbat: ulei, filtre (habitaclu, benzina, ulei, aer), nush ce inele pe la ulei, motor... habar n'am placutele de frana erau la jumate, nu le'am schimbat inca, desi scartaie de iti ia mau' (discurile in regula), cica la urmatoarea revizie. completat lichid racire si parca si cel de frana pus pe calculator, o mica problema de ardere cica. le'am mentionat ca imi tace motoru' dimineata daca il las la relanti. m'au intrebat: puneti constant dintr'un loc anume. zic, da, omv100 aproape fara exceptie... zice: da... io va inteleg dar... mai incercati si de 95... 100 e oleaca "uscata" si arde complet, poate ati observat ca va consuma cam mult, nu?... zic 6 afara, 12 in oras. mult dar... nu e un trafic normal. oricum, ii daduse omului pe calculator ca trebuie verificata conformitatea benzinei, ceea ce nu e posibil... asa ca... e pe incercatelea. probabil ca am sa mai combin nitel benzinele sa vedem. per total 600ron |
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
Peruschi |
![]()
|
Salutare,
A mai facut cineva revizia de 75.000 de km la motor pe benzina? In afara de schimbat ulei, filtru ulei, filtru polen, filtru benzina, ce altceva se mai schimba? |
--------------------
Renault
Clio III
- B 61 RCE
|
|
G L G |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 25 July 08 From: CONSTANTA ![]() |
20.01.2010 Revizie 50000 1,5 DCi 85 CP la Star Service Tulcea.
1. Filtru ulei = 28,54; 2. Garnitura rotunda (baie ulei) = 9,08; 3. Filtru habitaclu = 78,49; 4. Filtru aer = 84,35; 5. Colier plastic (pentru capace roti) = 8x0,32 = 2,56; 6. Ulei 5w40 5x1l = 263,1; Rezolvat problema eroare ABS; Manopera din partea casei pentru clientii din Constanta TOTAL = 466,12 ========>>>>>>> CLIENT 100% MULTUMIT This post has been edited by G L G: 30 Jan 2010, 14:07 |
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
- CT O6 XXX
2007 / Dinamique 1,5 DCI; clima; MP3. http://www.youtube.com/watch?v=Oxtr1EOfZig
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Hai salutare!
Am facut distributia la 60.000km. La Automarcus din Pantelimon. FERITI-VA DE ACEST SERVICE. Pe scurt povestea mea: M-am programat cu o luna inainte pentru a fi sigur ca vor avea piesele pe stoc. Tipa de la receptia s-a amuzat copios...Probabil stia ea ce stia... ![]() ![]() Dupa o juma de ora s-au deblocat. Evident, nu il aveau. Mi-au spus ca imi schimba uleiul si filtrele si sa vin alta data. Le-am spus ca nu ma intereseaza, ca m-am programat cu o luna inainte, bla, bla. Domnul Corbu, șefu, m-a sfatuit sa le las o zi masina si a doua zi la 17.00 e gata. Nu a fost. Nu a venit masina cu piese. ![]() A fost gata a 3 a zi. Pe langa pretul exorbitant,o sa postez factura, am constatat ca mi-au facut ceva la geamul electric fata. Adica inainte se deschidea normal, acum se deschide cu intermitente, tre sa apas secvential. Dar mai suparator e un zgomot facut la accelerare. Un fel de huruit. Culmea ca la ralanti nu se aude nici musca. Stie cineva cam ce ar putea fi? 5 Feb 2010, 18:52: Sunt un BOU! Nu stiu ce or fi avut mecanicii cu geamul, dar rasfoind pe forum am vazut ca a mai avut cineva problema asta deci topicul mai vechi suna asa: ![]() Se ridica geamul pana sus, si se mentine butonul actionat pe pozitia ridicare cateva secunde, dupa care va functiona normal. Este un fel de resetare a sistemului. Functioneaza de fiecare data Bafta! This post has been edited by Pearl Jam: 5 Feb 2010, 17:52 Attached thumbnail(s) factura_buna.JPG ( Size: 727.01k ) Number of downloads: 4669 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
G L G |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 25 July 08 From: CONSTANTA ![]() |
Sigur nu ai gresit factura? Era necesara inlocuirea discurilor de frana, repararea electromotorului si inlocuirea celor 4 becuri?
This post has been edited by G L G: 7 Feb 2010, 20:43 |
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
- CT O6 XXX
2007 / Dinamique 1,5 DCI; clima; MP3. http://www.youtube.com/watch?v=Oxtr1EOfZig
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
9.8 ore manopera.
mi-a venit in minte bancu` cu mecanicul care ajunge in fata lui Sf. Petru suparat foc ca nu avea decat 30 de ani, era sanatos tun si totusi a murit. Sf Petru verifica la instentele acestuia si verdictul este: -pai, de batranete! Mecanicul cum de batranete? Sf Petru: - daca aduni orele muncite de pe facturi ai un pic peste 200 de ani! |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Becurile erau arse, iar de dat bara din fata pe vremea asta e un chin.
Electromotorul facea urat la prima cheie, un fel de delay ca o raguseala...Acum e ok. In ceea ce priveste discurile, eu am cerut asta. Aveau ditamai santul pe mijloc astfel incat placutele nu mai tineau. Asta e. Am avut distributia, dar data viitoare, salut, s-a terminat cu service uk Renault. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
negrutza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 8 March 09 ![]() |
QUOTE(klint @ 26 May 2009, 21:32) am facut si eu revizia de 1 an la masina din semnatura la Apan Braila.Cu reducerile aferente...345 de lei cu toate filtrele schimbate si uleiul.A...mi-a bagat-o si pe tester la final...la cererea mea...din partea casei...Super amabili si destul de seriosi...iar pretul ...mi se pare OK pentru un renault Acum in martie fac si eu 1 an si trebuie sa merg cu ea la revizie. Sper sa nu ma jupoaie ca am diesel si aud de niste preturi pe la APAN Braila ca niste numere de telefon.... Iar partea cu testerul ......trebuie sa-i rogi, nu e prinsa in revizie? Cineva mi-a zis sa incerc mai bine la Galati la NALBA ca e ceva mai ieftin si in plus nu sunt hotiile de la Braila. Oricum daca nu ma lasa langa masina sau macar sa am acces sa o vad de la distanta (cum e la OPEL) parca nu am curaj sa le-o dau pe mana, pentru ca am inteles (informatie sigura "din interior") ca se cam schimba injectoarele. |
--------------------
Renault
Clio III
2008 - 1,5 dci 70 CP
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
pentru a nu mai deschide un nou topic postez aici
- a trecut un an si o luna de la ultima revizie si inca nu s-a aprins cheita din bord care sa indice ca este timpul reviziei anuale, aveti idee de ce? |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Pai nu ar trebui sa se aprinda in functie de numarul de km?Daca nu ai facut numarul de km nu are de ce sa se aprinda
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 16:47 |