Laguna II.2 INITIALE 2.0 dci 150CP, jurnal de bord
![]() ![]() |
Laguna II.2 INITIALE 2.0 dci 150CP, jurnal de bord
mars |
![]()
|
||
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si 2 luni nu mai ai probleme.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
sau le reconditionezi profi (cu polish, lac si schimbat de lupe, care fi sigur ca sunt afumate) si ceva mai mult timp nu ai probleme
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
Am făcut polish în vara. După Cum am zis, schimbarea becurilor e cea care a făcut diferența.
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
si cum se mai tin dupa polish, la mine a tinut foarte putin polish-ul facut si fara lacuire dupa sau folie ceva.
La mine s-au cumulat becuri / lupe / polish si au facut diferenta. |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
Polishul e.... polish
![]() În alta ordine de idei, Cum demontez diuzele de la spălare parbriz? Azi dimineață, la -10 grade a ieșit jet în loc de perdea și mă gândeam sa le dau jos sa le curat puțin. 1 Jan 2015, 16:07: Am curatat diuzele dar cred ca totusi presiunea la lichidul de parbriz e cam slaba. Ceva sugestii? This post has been edited by ccezar2004: 1 Jan 2015, 16:07 |
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Si la mine e cam la fel. Pe luneta abia mai curge (nu stropeste). Iar stropitorile farurilor merg cand au ele chef. Cred ca pompa aia oboseste in timp.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
Spălătorul de faruri nu mai merge nici la mine. Am presupus ca o fi motorasul ars si din câte stiu farurile si parbrizul au pompe diferite.
|
|
|
mars |
![]()
|
Da, sunt doua pompe separate. Eu o sa dau bara jos sa studiez problema, ca ma enerveaza.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
pishky |
![]()
|
fara sa va iau la misto - completati lichidul de e geam inainte de teste, pompele sunt una mai sus (pt far), si una mai jos pt parbriz, cea de far ramane fara zeama pe aspiratie mai devreme - posibil sa fie una din cauze, inante de a va apuca sa surubariti ceva.
|
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
Ai perfecta dreptate dar cel puțin la mine nu e cazul. Spălătorul de daruri numi merge din vara. Spălătorul de parbriz am sesizat treptat degradarea perdelei de apa ce sa transformat intrun jet timid si împrăștiat.
@mars dacă dai ceva jos poate reusesti sa faci si ceva poze si indicații. |
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
...
This post has been edited by cdadan: 1 Jan 2015, 22:34 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
am patit si eu ceva asemanator, de vina era pompa infundata cu ceva mizerie.am spalatoare de far din fabrica si o singura pompa pabriz-far
|
--------------------
renault
laguna 2
2002 dci 120 hp
- GL 22 DOM
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
Ar avea sens sa fie ceva de la mizerie. Când am schimat becurile am scos o porțiune de sus de la alimentare cu lichid de parbriz și avea iînăuntru foarte mult praf/pământ.
|
|
|
mars |
![]()
|
La facelift sunt doua pompe, m-am uitat prin manual. Cand ramane putin lichid, numai cea pentru parbriz/luneta mai trage.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
trecut de 120.ooo si inca se tine. tocmai am bagat un drum de peste 1200 km si s-a comportat excelent.
P.S. intr-adevar daca stai in DE se justifica alegerea unui brand mai "bun". laguna nu e masina de mers constant cu 190-200 km/h cu toate ca strada permite. la 200 km/h cam se simtea fortata. la vale a prins si 216 km/h pe GPS. |
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Până la 170 km/h e confortabilă pentru șofer. De acolo în sus, chiar dacă motorul trage bine, trenul de rulare și caroseria își fac simțite prezenta.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa nu birfim renourile.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
L@ule, iar nu ejti atent: nu se vorpește despre fumăcios!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
Pai nu are cum sa se vorbeasca despre el, e intr-o clasa mai sus!
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
Absolut, mereu laguna a fost de prima clasă și passatu' doar clasa a II-a.
Când ai dreptate, ai! ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
Asa o fi nu te contrazic ca la barci nu prea ma pricep.
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
mars |
![]()
|
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
l@u |
![]()
|
La poluare cred ca da ca este euro3 dar la zgomot in mers e discutabil.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
Când vii după pachetu cela, facem o demonstrație.
![]() La 100-110, treapta 5, juri că e "benzinară". |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
Io am mers cu o benzinara si juram ca e diesel!
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
La noi, la munte, de la aeru' ăsta și aprinderea-i mai bună!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
Bre acu recunosc ca nu era un drum de munte!
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 12:29 |