Renault Megane 3
![]() ![]() ![]() |
Renault Megane 3
Tsunami |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 19 February 09 From: Bucuresti, deocamdata ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane III 1.9 dCi estate privilege
2012
|
|||
marius_1st |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 28 May 10 From: Galati ![]() |
QUOTE(qazq @ 30 Apr 2012, 23:39) Pentru cei cu tce: ce parere aveti de frana de motor? Mie mi se pare slaba rau fata de alte masini pe care le-am mai condus . Sa fie un defect sau asa este la toate? In primul rand nu stiu daca este o diferenta intre frana de motor de la 1.4 TCE sau 1.6 aspirat. In al doilea rand, eu merg destul de mult in oras cu frana de motor pentru un consum optim. Nu vad nicio problema atat timp cat am grija ca turatia motorului sa nu scada sub aprox. 1750 ture/min, pentru a putea accelera totusi in caz de nevoie. toate bune. M. |
--------------------
renault
Talisman break
1,6 tce, 200 CP, initiale paris
|
|
alexniculescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 January 11 ![]() |
La frana de motor turatiile cresc ! La ce te referi cu 1750 turatii ?
|
--------------------
Renault
Megane Coupé
- B904LEX
2009
|
|
Valy1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 6 October 08 ![]() |
Maine pe la 21:00 ? Tot aici ?
|
--------------------
Renault
Megane
- B xx xxx
2007 80cp Renault Megane 3 1.5 dCi 105cp , Dynamique , Noir Nacre.
|
|
qazq |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 5 February 09 ![]() |
Am condus m1@1.6 (4ani) si logan@1.6 astea pot sa zic ca au frana de motor fata de m3@tce . Eu foloseam la greu frana de motor in trafic si mai ales iarna..acum trebuie sa ma bazez pe abs .
|
--------------------
MCV
dci@85
M3@tce
|
|
Tsunami |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 19 February 09 From: Bucuresti, deocamdata ![]() |
cand spui "cutia mai lunga" stii ceva ce eu nu stiu? e cumva alta cutie pe m3? asta ar explica "puturosenia". in iunie merg din nou in germania-franta, sansele sunt insa sa merg cu motorul sa-l invat la drum lung, daca insa merg cu masina, verific gumele sa fie de viteza..., si-i dau in goarna. cu m2-ul am "reusit" 217km/h.
2 May 2012, 00:46: QUOTE(marius_1st @ 1 May 2012, 23:44) In primul rand nu stiu daca este o diferenta intre frana de motor de la 1.4 TCE sau 1.6 aspirat. In al doilea rand, eu merg destul de mult in oras cu frana de motor pentru un consum optim. Nu vad nicio problema atat timp cat am grija ca turatia motorului sa nu scada sub aprox. 1750 ture/min, pentru a putea accelera totusi in caz de nevoie. toate bune. M. mariuse, consum optim inseamna folosirea franei (motor sau discuri), cat mai putin. This post has been edited by Tsunami: 1 May 2012, 23:46 |
--------------------
renault
2012
|
|
m.corbeanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 25 September 10 ![]() |
Buna ziua,
Am si eu 2 probleme/intrebari despre M3 si ma gandeam sa incerc aici fiind cea mai populata sectiune de la M3. 1. Am vazut ca pe noua configuratie M3 Olympic apare volan din piele desi nu are Tempomat, are cineva idee cam cat ar costa sa schimb la un M3 fara tempomat cu volan standard cu acela din piele? 2. Am vazut ca se poate pune extraoptiune oglina electrocrom daca optezi si pentru senzori de ploaia si lumina (probabil sa fie tras un anumit cablaj la oglina). Stiti daca se poate pune si la o masina deja achizitionata care are senzori de ploaie si lumina si cam cat ar costa? Multumesc, O zi buna! |
--------------------
Renault
Megane 3 ST
- B-105-CBA
2010/expression
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Oglinda costa ~100E ca piesa de service si se monteaza doar la masinile cu senzori de lumina si ploaie, in interiorul suportului se afla si mufa ei de alimentare, cel putin la 2 exista asa ceva.
|
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
qazq |
![]()
|
Stie cineva daca se poate monta Arkamys si eventual un pret? Cand am luat masina nu era nimic in stoc cu optionalu respectiv.
|
--------------------
MCV
dci@85
M3@tce
|
|
Tsunami |
![]()
|
cre ca mai bine sa intrebi la service.. practic, nu vad de ce nu
|
--------------------
renault
2012
|
|
Valy1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 6 October 08 ![]() |
De putut se poate , dar daca vrei schimbarea pentru o imbunatatire audio...te sfatuiesc sa nu.
O sa te coste mult si rezultatele vor fi slabe. Difuzoare after market macar pe fata+ amplificator pentru ele. Daca esti din Bucuresti poti sa vii la o intalnire si sa asculti , ca sa iti fie mai usor sa iei o decizie. Garantia nu prea sunt sanse sa o pierzi , nu se uita nimeni ce ai tu in usi. Eu trebuie sa schimb "casetofonul" pentru ca s-au decojit butoanele si la service mi-au spus ca atunci cand ma hotarasc nu o sa am probleme din cauza asta. This post has been edited by Valy1: 2 May 2012, 20:03 |
--------------------
Renault
Megane
- B xx xxx
2007 80cp Renault Megane 3 1.5 dCi 105cp , Dynamique , Noir Nacre.
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Teoretic Arkamys se poate instala, pretul era de maxim 3000 lei (a fost cineva aici pe forum cu aceeasi problema), dar cei de la Renault au spus ca il instaleaza pe masina, dar Renault (fabricantul) nu permite activarea lui, poate doar cu un clip neoficial sa mearga. Dar ca si sistem, Arkamys vine cu acel efect de spatializare, in rest este slabut ca si fidelitate si putere.
This post has been edited by connectorxp: 2 May 2012, 22:07 |
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
|
qazq |
![]()
|
Prea mult nu se merita .
|
--------------------
MCV
dci@85
M3@tce
|
|
tip |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 3 November 11 From: Iasi ![]() |
Valy1, spune-mi si mie te rog pe PM ce marca de folie ai pe masina si stopuri. Mersi si scuze, nu pot da PM, nu stiu de ce.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.4 TCe
2011
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
untitled1.JPG ( Size: 207.2k )
Number of downloads: 871
untitled.JPG ( Size: 193.21k ) Number of downloads: 948 ce IDIOTI |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Unde-i supararea?
![]() |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
dcrane |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 27 April 12 ![]() |
Ca in configurator apare doar B32-ul facut in Turcia? Din pacate pozele sunt la rezolutie mica si nu putem da seama ce scrie p-acolo ...
|
--------------------
-
-
-
|
|
connectorxp |
![]()
|
Daca folosesti functia de zoom (sageata alba din coltul pozei), vei intelege. Dar atat timp cat coafeza de la marketing face lista de configuratii si specifica ce sa apara in site, nu avem de facut decat sa ii stresam pe dealeri cu intrebari.
|
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
idioti caci la versiuni este prezentat si GT 1,6 130cp dci, iar in configurator nu apare
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
cristian_nechita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 22 April 11 ![]() |
|
--------------------
Laguna
3
2012 |
|
connectorxp |
![]()
|
Au si ei uscaturile lor, dar fac o treaba a I-a. La Renault de cand au bagat gama "2010" au taiat din configurator echiparile facute in Spania si doar la dealeri poti configura modelele si acolo o faci pe metoda empirica (cu pixul si foaia) si nu un simulator pe PC. Pana nu se schimba conducerea Renault Romania, nu se va schimba nimic, doar frustrarea clientilor se va mari. Nici dealerii nu agreaza situatia cu situl.
This post has been edited by connectorxp: 9 May 2012, 20:03 |
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
|
cristian_nechita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 22 April 11 ![]() |
Nu numai RRo e de vina.Cand te uiti ca la un megane 3 cu minunatul 1.6DCI nu poti cupla o cutie cu dublu ambreiaj iti cam vine sa te duci frumusel la VW, chiar daca sunt mult mult mai scumpe si iti cer bani in plus pentru orice rahatel.
|
--------------------
Laguna
3
2012 |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(cristian_nechita @ 9 May 2012, 19:48) Si VW sta prost. Pe siteul lor nu apare deloc modelul Amarok |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
alexniculescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 January 11 ![]() |
Incep prin a mi cere scuze adminilor !
In seara aceasta la ora 9 am hotarat sa ne intalnim din nou vreo 5 6 masini in Piata Constitutiei daca este cineva dispus sa vina este bine primit ! |
--------------------
Renault
Megane Coupé
- B904LEX
2009
|
|
connectorxp |
![]()
|
Amarok este vehicul comercial, intra pe aria Volkwagen Comerical si vei avea o surpriza placuta, l-am configurat in toate felurile posibile.
|
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
|
dcrane |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 27 April 12 ![]() |
Dupa mai multe sapaturi imi este tot mai clar cum ca Renault ofera alte conditii de garantie coroziune pentru Vest fata de Ro.
Toate masinile lor, cu exceptia Master, au garantie 12 ani. Intrebarea ramane daca sunt galvanizate caroseriile livrate in Vest sau doar suporta din sursele propii diferenta de cei sase ani de garantie pentru a fi in aceeasi linie cu toata concurenta. E de un extrem penibil ceea ce reprezinta astazi constructorul asta. Megane, Fluence, Laguna, Latitude, toate vin in Ro cu 6 ani coroziune si in Franta cu 12. http://www.renault.fr/e-brochure/B95PH2/pdf/fullPDF.pdf http://www.renault.ro/media/brosuri/brosur...5_01_32LRes.pdf http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&ty...t&id=1627800094 http://www.renault.fr/e-brochure/L38/pdf/fullPDF.pdf http://www.renault.fr/e-brochure/L43/pdf/fullPDF.pdf Attached thumbnail(s) Latitude.jpg ( Size: 101.77k ) Number of downloads: 703 |
--------------------
-
-
-
|
|
connectorxp |
![]()
|
Nu incape niciun dubiu, ca sa obtina pretul scazut, taie peste tot, incepand de la dotari si finisaje, terminand cu perioada de garantie si altele.
|
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
|
pad. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 14 February 11 ![]() |
Am ramas fara una din cartelele masinii. Stie cineva cum trebuie procedat?
Cam care ar fii procedura sa schimb acel cip al masinii prin care se face deschiderea? |
--------------------
renault
megane
2010 coupe don't drive faster than your guardian angel can fly
|
|
connectorxp |
![]()
|
Ai de facut urmatoarele:
Te duci la Renault si dai comanda de o cartela noua, din cate imi amintesc doar tu ca proprietar poti comanda (daca ai leasing, posibil sa o faci prin ei sau cu imputernicire), sa ai talonul la tine si de asemenea pregatiti ~200E cat costa o cartela noua. Dupa ca vine cartela, masina intra in service unde cu ajutorul unui CLIP va intra in procedura de invatare de cartele noi, automat sunt sterse din memorie cartelele vechi si doar cartelele prezente la momentul respectiv sunt memorat printr-o rutina specifica. Odata stearsa din memorie o cartela, nu va mai avea nicio influenta electronica asupra masinii, doar partea cu "lama" va putea descuia mecanic usa, dar sansele ca Megane-ul tau sa fie deschis cu respectiva cartela sunt mici. This post has been edited by connectorxp: 3 Jun 2012, 22:28 |
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
|
pad. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 14 February 11 ![]() |
Multumesc pt informatii.
200 de euro = enorm. |
--------------------
renault
megane
2010 coupe don't drive faster than your guardian angel can fly
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Discutati numai despre Megane 3 si nu despre Laguna sau alte modele... De asemenea, fara versusuri. Topicul a fost curatat, si s-au aplicat sanctiuni usoare. De acum inainte se lasa cu suspend.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 10:29 |