frecare volan
![]() ![]() ![]() |
frecare volan
19vik |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|||
darlycipri |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 12 January 14 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Un pret te rog? cam cat costa cu tot cu montaj? la mine e dusa definitiv de aproximativ 2 ani ![]() ps:ti am dat si un mail cred,mesaj inca nu pot, cu schimbarea led-urilor din bord. Bafta. This post has been edited by darlycipri: 24 Jan 2014, 19:54 |
--------------------
Renault
Megane
2006 / 1.5 DCI Megane II 1.5 dCi
|
|
radu58 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 22 February 14 ![]() |
Astazi mi a rezovat problema comutatorului circular, 19vik colegul nostru de pe forum! Recomand tuturor celor interesati mai ales celor din Bucuresti ! Este serios, priceput si cu mult bun simt! Stima!
|
--------------------
renault
megane2.1 brek
- b 43 xcc
2005- 1,6 16v benzina
|
|
dmtrsc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 19 October 08 ![]() |
exista un furnizor intern de panglica foarte foarte ieftina ,acelasi pas ,trebuie taiata cu un cater longitudinal la latime(din 12 fire-7),la lungime nu este neaparat sa fie taiata,se poate infasura pe diametrul mic o tura in plus.Am cumparat-o eu ,dar nu am apucat sa o montez;nu vreau sao montez prin lipire.
Imi fac alte mufe la freza cu prindere rapida a panglicii,incanu am avut timp sa ma ocupComutator seccond hand nu recomand.Am patit-o eu.300 roni si 2 luni m-a tinut.Vanzator neserios, bani aruncati.Ori o reparati pe cea veche ,ori luati una noua.Cautati cu codul original la maagazinele online cu 35% mai ieftin decit in reteaua renault pentru identic aceeasi piesa. |
--------------------
renault
megane 2
- b 57 sof
2006 authentic 1.6 16v
|
|
Nike_bodo008 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 31 May 10 From: iasi ![]() |
am avut si eu probleme cu acea pamblica mi-a reparat-o cineva de pe forum am 2 ani si ceva si nu am mai avut probleme cu ea, in concluzie reparata tine mai mult
|
--------------------
renault
grande scenic
- BC89NIL
2006
|
|
danut81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.499 Joined: 2 March 08 From: Iasi ![]() |
E banda schimbata de mine. Ma bucur ca rezista.
This post has been edited by danut81: 22 Feb 2014, 20:05 |
--------------------
Renault
Megane 2 2005
- vs.01.smb
Lux Privillege
|
|
jenka.e |
![]()
|
gușter de rînd Group: Members Posts: 441 Joined: 15 August 10 From: Timișoara ![]() |
Păi nu "pamblica ține" ci știința celui care a pus totul la loc cum trebuie și nu a mai permis "lufturile". Felicitări "făcătorului" și urări "de viață lungă" beneficiarului!
|
--------------------
RENAULT
MEGANE II (2.1) Sedan
2005 1,6, 16V, 113CP-(83kW) 150 050 km
|
|
miki74 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 11 May 07 ![]() |
19vik, cum pot lua legatura cu tine ptr. a rezolva o panglica?
|
--------------------
renault
megan sedan
- b16dfg
2007 1.4 100
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Ti-am raspuns la PM.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
pinkyther |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 11 October 10 ![]() |
Salut 19vik !
Ti-am trimis si eu un mail (nu iti pot da PM). Multumesc. |
--------------------
Daewoo
Nubira 2
2001
|
|
liviurosioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 2 December 05 ![]() |
Ii multumesc lui 19vik pentru ajutorul acordat in rezolvarea problemei cu martorul airbag aprins permanent si panglica airbag deteriorata. Toata reparatia a durat mai putin de o ora, inclusiv stergerea erorilor din calculatorul masinii folosind o interfata profesionala.
Recomand cu caldura, mai ales bucurestenilor! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
|
|
moreinffo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 21 April 09 ![]() |
salutare!
cam cat mai costa reparatia sau inlocuirea panglicii? mie mi-a schimbat-o cineva de pe forum (parca din Pitesti era) si dupa 3 ani s-a rupt din nou. multumesc |
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
Danny_wde |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 August 14 From: Bucuresti ![]() |
19vik un pret pt panglica eu o am rupta de 2 ani cred
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.4 16v
- B 30 WDE
2005
|
|
19vik |
![]()
|
Aveti PM amandoi.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
moreinffo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 21 April 09 ![]() |
salut
cat ar fi manopera de montaj? multumesc |
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Salut.
Pe la inceputul lui Septembrie mi-as face drum prin Bucuresti daca poti sa imi schimbi si mie panglica... de peste un an merg cu martorul airbag aprins in bord ![]() Te rog da-mi un PM cu pretul estimativ si cu numarul tau de telefon. Si pune-mi o panglica deoparte, rezervata. Mersi mult ! |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
- pur pretutindeni!
primavara cu verde crud si albastru
|
|
ovidiu31 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 August 14 ![]() |
Salut 19 vik,ma intereseaza si pe mine cam cat ar fi manopra si unde trebuie sa vin pentru schimbare.
This post has been edited by ovidiu31: 19 Aug 2014, 12:55 |
--------------------
renault
megane
- 54543
2004
|
|
nicu rares |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 18 May 10 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(sorinyki @ 16 Sep 2007, 19:46) Am luat o curba la maxim, am cam forat putin s-a auzit ceva in zona volanului, si de atunci se aude o frecare , nu stiu cum sa zic plastic pe plastic cind fac viraje, aveti idee care este problema? Daca nu s-a aprins martorul de airbag si becul SERVICE inseamna ca nu s-a rupt spira aceea din volan dar e posibil sa se fi sifonat un pic deoarece e foarte sensibila, nu iti mai pune intrebari si treci la actiune, desfa cele doua protectii care mascheaza coloana de directie si vezi ce gasesti acolo! Bafta! |
--------------------
renault
megane 1
2003 Renault=Masina buna
|
|
alinpurdea |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 15 Joined: 7 April 08 From: Iasi ![]() |
Salut danut81, ma poti ajuta, te rog, cu remedierea/inlocuirea panglicii ? Multumesc !
|
--------------------
renault
megane sedan
2008/ 1.6 16v
|
|
blanck |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 9 September 07 ![]() |
Salut 19vik, poti te rog sa imi spui un pret pentru schimbarea panglicii?
|
--------------------
renault
megane bicorp
extreme 2007, 1.5 dCi 85 cp
|
|
marianbarbu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 29 November 14 ![]() |
Salutare,am intrat si eu de curand in posesia unui megane2 si cam am de lucru la el as vrea sa stiu si eu cum intru in legatura cu 19vik in conditiile in care nu pot folosi inca PM?
|
--------------------
renault
megane
2003/hatch back
|
|
danutz11 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 28 November 14 ![]() |
Salut, si mie mi s-a rupt panglica aia si am o intrebare, stiti cumva daca pot reseta computerul sa nu imi mai arate Check Airbag si cheita aceea.Asta asa provizoriu pana o inlocuiesc
|
--------------------
renault
megane
2007
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Poti sa faci asta fara reparatie....dar e mai bine sa nu sti cum!
Martorul aprins indica ca sistemul este dezactivat....poti sa rulezi fara probleme. |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
danutz11 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 28 November 14 ![]() |
Adica ce pot face?Si da stiu ca pot merge asa dar vroiam sa stiu daca pot face cumva sa opresc martorul acela ca ma deranjeaza mai ales noaptea
|
--------------------
renault
megane
2007
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Martorul aprins are scop sa atraga atentia....deranjant cateodata!
Pentru stingerea martorului trebuie reparat defectul/scos"becul"/lipit ceva peste martor. Nu se poate "repara" prin dezactivare cu tester pentru ca martorul ramane aprins sa semnaleze ca sistemul este inactiv. |
--------------------
.
.
- .
|
|
jenka.e |
![]()
|
gușter de rînd Group: Members Posts: 441 Joined: 15 August 10 From: Timișoara ![]() |
mai rapid și ieftin de înlocuit panglica decît "acoperit LED-ul". Și e mai sigur din toate punctele de vedere.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE II (2.1) Sedan
2005 1,6, 16V, 113CP-(83kW) 150 050 km
|
|
LAURR |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 19 June 12 From: Cluj ![]() |
Va salut. Am o problema identica la un diesel 2.1 si nu reusesc sa trimit pm lui 19vik, pentru schimbare panglica. Daca ma poate ajuta cineva, sau eventual 19vik, cu un pm cu nr de contact. Multumesc !
This post has been edited by LAURR: 3 Feb 2015, 11:57 |
--------------------
RENAULT
MEGANE2/MEGANE4SEDAN INTENSE-ROUGE/KADJAR INTENS
2005/2017/2017 Sa te feresti de inginerii care au intrat la facultate cu media de la bac.
|
|
danut81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.499 Joined: 2 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(espacern @ 4 Jan 2015, 16:16) Martorul aprins are scop sa atraga atentia....deranjant cateodata! Pentru stingerea martorului trebuie reparat defectul/scos"becul"/lipit ceva peste martor. Nu se poate "repara" prin dezactivare cu tester pentru ca martorul ramane aprins sa semnaleze ca sistemul este inactiv. Se poate" repara" foarte elegant din tester, daca se vrea asa ceva. |
--------------------
Renault
Megane 2 2005
- vs.01.smb
Lux Privillege
|
|
espacern |
![]()
|
Si ne explici poate si cum?
|
--------------------
.
.
- .
|
|
danut81 |
![]()
|
Cam mult de explicat toti pasii. Daca vrei sa ma crezi pe cuvant e bine, daca nu... .
This post has been edited by danut81: 3 Feb 2015, 19:51 |
--------------------
Renault
Megane 2 2005
- vs.01.smb
Lux Privillege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 06:09 |