Clio 3 Sport, pareri - achizitionare
![]() ![]() ![]() |
Clio 3 Sport, pareri - achizitionare
Modus |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Mariusgl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 320 Joined: 28 September 09 From: Galati ![]() |
1,3 km/h - 99,9 l/100 km
![]() Attached thumbnail(s) clarkson460.jpg ( Size: 39.39k ) Number of downloads: 925 |
--------------------
Renault Megane
Business Line
1.6 16v 2008
- GL-35-MRS Bă!Aprinde naibii farurile alea că-i noapte!
|
|
ciorelas |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 22 March 10 ![]() |
Eu am un clio rs galben, din 2009. Ii fabricat in Franta la Dieppe (fosta fabrica Alpine). NU i doar o fabrica Renault ci ii Renault Sport!
Consumul e destul de mare..15-18 (in primele 2 saptamani cel putin).. Sta foarte bine in curbe..Sasiul ii de nota 10 ! Revizia se face odata la 20.000 km sau un an. Nu am scaune reccaro dar sunt multumit de cele care le am. au suporturi laterale "pe bune". Toba scoate un sunet grozav... Ash putea spune ca pana la 4000 de ture se comporta ca o masina obisnuita. de la 4000 pana la 7500 ii o adevarata bestie.Ajunge pana la 50 in treapta I, iar pana la 100 in a II-a !!! Turometrul galben ii AWESOME. Pe locurile din spate se incape ok. Volanul e reglabil doar pe inaltime.. ![]() Suspensia e cam tare pentru orash. Simti toate gropile. SUNT FOARTE MULTUMIT DE CLIO RS. O RECOMAND cu caldura oricarui pasionat de condus si de senzatii tari. P.S. Garantez ca nu gasiti asha masina spectaculoasa cu 20.000 de e noua!!! |
--------------------
Renault
Clio III RS 200 (facelift)
2009
- BH XX XXX
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
altii au luat-o si cu 16.000, tot noua
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa verifici inca odata la ce interval trebuie sa faci revizia...sa nu te trezesti fara garantie ca ai depasit cu...10.000km sa zicem.
![]() |
--------------------
Renault
Megane
RS '07
- B 38 GFL I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
riptor |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 30 August 06 ![]() |
eu recomand sa faci revizia la 10 000 km.
Romania e o tara plina de praf, 20 000 e prea mult, mai ales la o masina de care merita sa ai grija. E adevarat ca, in Anglia spre exemplu, am auzit pe majoritatea ca fac revizia la 20 000, insa climatul lor le permite, la cata umezeala au praful nu prea isi face loc, desi sincer, eu indiferent unde as trai as face la maxim 10 000 revizia. Bafta cu masina si sa te bucuri de ea! This post has been edited by riptor: 22 Mar 2010, 18:55 |
--------------------
renaultsport
clio
182
|
|
ciorelas |
![]()
|
multzumesc de sfaturi. probabil ca la 10.000 de km ii mai bine, dar teoretic Renault recomanda la 20.000
![]() |
--------------------
Renault
2009
- BH XX XXX
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
ciorelas, pune si tu una, doua poze cu bolidu galben cu facelift.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
roty |
![]()
|
Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu un VIN de RS non-facelift? Am nevoie pentru acces intr-o baza de date de piese renault, ca sa pot intra in piesele de RS.
Relativ urgent... Merci in avans cui s-o indura sa ma ajute ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
|
|
riptor |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 30 August 06 ![]() |
QUOTE(ciorelas @ 22 Mar 2010, 21:09) multzumesc de sfaturi. probabil ca la 10.000 de km ii mai bine, dar teoretic Renault recomanda la 20.000 ![]() sa vezi cum arata un filtru de aer dupa 20 000 km rulati in romanica.. iar ala de habitaclu (nu ca ar fi foarte important) chiar si dupa 10 000 arata execrabil |
--------------------
renaultsport
clio
182
|
|
ciorelas |
![]()
|
Clio III RS este excelent din punctul meu de vedere!
Al meu e din 2009 si nu am depasit inca 1000 de km. In afara de faptul ca are un consum destul de ridicat(15-18) este o masina sport serioasa. Revizia se face la 20.000 pt ca are filtre de aer mai mari si ii altcumva conceputa decat un renault obisnuit (asta mi a spus o mecanicul specializat pe Renaultsport). 25 Mar 2010, 13:25: N am momentan poze mai bune decat acestea facute cu telefonu. vor urma si cele de calitate zilele astea.. ![]() This post has been edited by ciorelas: 25 Mar 2010, 13:25 Attached thumbnail(s) IMG_0537.JPG ( Size: 798.44k ) Number of downloads: 717 |
--------------------
Renault
2009
- BH XX XXX
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
poate ii faci si un jurnal de bord
![]() sa o stapanesti sanatos si fara probleme.. consumul eu zic ca o sa mai scada un pic mai incolo This post has been edited by UXE: 25 Mar 2010, 14:15 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
roty |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 3
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
@ciorelas
Sa nu treci de 10.000km fara sa-i faci revizie...asta daca ti la masina... Asta cu filtrul mai mare o abureala. Filtru mai mare - mai multa mizerie. Crezi ca daca iti pui un filtru si mai mare poti sa faci revizii la 60.000km? |
--------------------
Renault
Megane
RS '07
- B 38 GFL I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
ciorelas |
![]()
|
Pentru cei care nu sunt hotarati intre clio rs 200 si megane rs 250, eu le spun sa aleaga Megane r.26r
![]() ![]() ARE CINEVA MEGANE R26.R??? SAU MACAR IN PERSPECTIVA ACEASTA MASINA?? ![]() |
--------------------
Renault
2009
- BH XX XXX
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
tu sti ca R26.R a fost editie limita, nu? nu mai stiu 100 sau 1000 de bucati?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
zanzibar20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 July 14 ![]() |
Salutare!
Vin si eu cu cateva intrebari pentru cunoscatorii de Clio III Rs. Ma bate gandul sa achizitionez o astfel de masina. Va adresez cateva nedumeriri. 1. Cum sta la capitolul fiabilitate? Sunt intr-o mare dilema. Cercetand forumurile de specialitate am observat ca posesorii din UK in special, au GRAVE probleme cu cutia de viteze, ajungandu-se inadmisibil de des la inlocuirea ei completa!! (iata - http://www.clio197.net/forum/showthread.ph...one-should-read si aici - http://www.clio197.net/forum/showthread.ph...laced-Yes-or-no ) Este o problema recurenta sau valabila doar pt masinile din UK cu volan pe dreapta? Se plang multi ca dupa putini KM incepe sa la agate si caraie vitezele. 2. Cam care ar fi pretul reviziilor si daca sunt mecanici care se pricep la un model mai special ca RS-ul. Va multumesc anticipat. |
--------------------
None
None
None
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
1. Fragilitatea cutiei de viteze este o problema reala si nu se limiteaza doar la modelele vandute in UK. Asta nu inseamna ca trebuie inlocuita cutia de viteze. Problema apare la sincronizatoare iar acestea se gasesc ca piese de schimb si pot fi inlocuite. Englezoii schimba toata cutia de viteze pentru ca merg de cele mai multe ori intr-o reprezentanta Renault iar acolo daca au garantie primesc o cutie noua iar daca nu mai au garantie li se recomanda sa cumpere una noua.
Ar mai fi si alte puncte sensibile. Pivotul inferior din fuzeta nu se gaseste in RO ca piesa de schimb de sine statatoare. Asta inseamna ca in cazul in care se uzeaza determina inlocuirea fuzetei (pret piesa ~1300 RON). Tampoanele de motor se duc destul de repede insa nu sunt foarte scumpe. Elementele de suspensie si directie au de suferit mai ales din cauza starii proaste a drumurilor.In special flansele de la amortizoare si bieletele anti-ruliu. 2. Revizia cea mai frecventa: ulei, filtru de ulei, filtru de aer, filtru de habitaclu costa aproape la fel de mult ca si pentru un Clio normal cu motor pe benzina. Filtrele sunt identice insa ai nevoie de aprox. un litru de ulei in plus. Placutele de frana si discurile sunt mai scumpe. Daca te limitezi la produse cu performante asemanatoare celor OEM un schimb de placute + discuri pentru puntea fata ar trebui sa te coste in jur de 800 RON. Distributia este pe curea. Asa ca o data la 60-90000 km va trebui schimbi kitul de distributie. Majoritatea operatiilor pot fi efectuate de orice mecanic cu simt de raspundere. Suspensia fata este putin mai complexa decat una tipica McPherson. Asa ca daca ai probleme si vrei o diagnosticare corecta o sa ai nevoie de un mecanic mai descuiat la minte. Unul care a mai vazut si alte masini inafara Golf 4 si Astra. This post has been edited by r_vlad: 30 Jul 2014, 10:22 |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
zanzibar20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 July 14 ![]() |
Multumesc pentru raspunsul prompt si detaliat r_vlad. Apreciez.
Alti posesori... mai aveti idei, sugestii, semnalari de adaugat? ![]() |
--------------------
None
None
None
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 14:50 |