accident stupid - te rog citeste!, si da-mi un sfat
![]() ![]() ![]() |
accident stupid - te rog citeste!, si da-mi un sfat
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
50IMU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 24 January 07 From: Bucuresti ![]() |
hai salut baietii ,
iata-ma revenit dupa lunga perioada de reflexie oferita gratis de bunul klaus (apropo, bagarea de organe la care face referire dansul era un banal s.... p.... transmis pe PM.. dar nu asta a cauzat ban-ul, vis-a-vis.. no hard feelings, right ?). revenind la subiect, va multumesc pentru efortul depus ( alexc si inca cineva care mi-au acordat circumstante atenuante .. dar si voua care m-ati numit sofer de duzinta cu carnet luat pe spaga, smecher care face el reguli in circulatie... of, mai soferilor ![]() topic inchis! multumesc ps: daca o sa vreau sa-mi schimb spoileru si farurile pe asigurarea voastra, sa dea dumnezeu sa nu va prind facand dreapta in intersectia aia de pe banda a 2-a ![]() |
--------------------
VW
El.Polo.Loco TDI
'09 ex. Clio 16v '01 . Prima dragoste nu se uita
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
50IMU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 24 January 07 From: Bucuresti ![]() |
you're SO funny... NOT
![]() nu sofrica, atunci am fentat napasta |
--------------------
VW
El.Polo.Loco TDI
'09 ex. Clio 16v '01 . Prima dragoste nu se uita
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca mi-o zisesi si pe public?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.767 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.261 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(driverx @ 15 Aug 2007, 12:11) adica e clona lu' tribunul? Attached thumbnail(s) New_Bitmap_Image.JPG ( Size: 116.58k ) Number of downloads: 161 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Damn, ceva mistake aici
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(j.d @ 14 Aug 2007, 17:25) In accidente de genul asta, nu conteaza daca era marcat sau nu drumul (poate nici sa nu existe chiar...)...daca nu te-ai asigurat la schimbarea directiei de mers, esti vinovat. P.S in aceeasi intersectie, acum cativa ani a intrat unu in mine, eu mergand inainte, el la dreapta...el a fost vinovat pe baza afirmatiei de mai sus. Adica vrei sa spui ca tu aveai obligatoriu la dreapta desenat pe jos, si totusi ai mers in ainte si cel care a facut dreapta de pe BII e vinovat? In cazul asta cred ca a gresit politistul. Si a gresit si cel care a facut dreapta ca nu s-a asigurat crezand ca tu respecti regulile de circulatie, dar nu cred ca trebuia scos vinovat dpdv legal. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.902 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
In intersectia aia, odata, de mult, pe cand existau marcaje, banda respectiva, dedicata RATB doar pana in statie, servea mersului inainte si la dreapta...Asa cum, pe Bd. Elisabeta, la intersectia cu Schitu Magureanu, se face la dreapta de pe banda 1, care are o linie intrerupta cam de pe unde incepe liceul Lazar...
Deci colegul JD a avut dreptate ... si eu am patit la fel, cu un nene avocat cu Passat (alta rima n-am gasit), care a facut dreapta de pe banda 2...si tot el era cu gura mare...iar la politie a venit, cu greu, carand dupa el un cod rutier expirat... |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 14 Aug 2007, 11:50) La ce urari cu organe mi-a trimis pe privat, am niste indoieli ca ala de pe banda 1 era de vina... Cred ca agitatia era la alt volan. Parerea mea. da ce bre ..... daca aplicam logica inversa aia de sunt "vegetarieni" nu gresesc niciodata. e cam .... "ipocrita" - ca sa nu spun comunista, abordarea asta - vorbesti urat => clar est vinovat QUOTE(klaus @ 14 Aug 2007, 16:08) hmmm - la cata "circulatie" stiu eu banda rezervata RATB ar trebui sa aiba mai multe "inscrisuri" decat o simpla banda alba .... si-n plus .... se vede si din poza ca dunga alba incepe de la o anumita distanta fata de intersectie => ca inseamna altceva - zona in care nu8 te mai flenduri intre benzi. QUOTE(klaus @ 15 Aug 2007, 12:27) dragostea nu are limite .... |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Tarzy, tu confunzi modul de circulatie in fapt si il extinzi ca si cum ar fi prevedere legala. Nici pe rosu nu are voie lumea sa treaca, dar la cati am vazut eu trecand, multi ar trebui sa stea acasa. Atat decat ca nu stau...
Legat de dunga alba, rogu-te mai citeste inca o data ce ams cris cu asfaltul. incordeaza-te si incearca. Legat de treaba cu gura mare, comunist, necomunist, din pacate am avut dreptate. Inclusiv la treaba ca nu exista prevedere legala care sa interzica, asa cum vor unii, deplasarea copiilor pe aleile dintre blocuri sau parcari. Nu ma mai leg de faptul ca unii cred ca un copil mort calcat de masina conteaza mai putin... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
snak3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 2 November 03 From: Bucharest ![]() |
Chiar daca s-a racit subiectul, eu acu am dat de el si m-am hotarat sa scriu si eu pentru ca, pe acolo merg acasa in fiecare zi de la servici si ... aproape intotdeauna fac dreapta de pe banda a 2-a. Nu am avut inca nici o problema poate pentru ca ma asigur temeinic inaite sa virez insa nu mi se pare DELOC normal sa se mearga inaite de pe banda 1.
Dupa cum s-a mai zis, sunt 3 benzi , 2 directii. Mi se pare absurd ca pentru dreapta sa se faca doar de pe 1 banda. NU ii inteleg pe cei care merg inainte de pe banda 1. Au banda 3 DOAR pentru ei, pentru mers inainte. Inca un argument care nu a fost dezbatut este urmatoarea intersectie care vine cam in 100 metri. Stiti ca sunt cam 6 benzi ( sper sa nu gresesc). 3 din ele duc pe Splai, 3 catre Continental. Daca eu merg catre spai si fac dreapta de pe prima banda cum spuneti voi, ar insemna sa tai 4-5-6 benzi in mai putin de 100 metri ,nu ar fi mare lucru dar cand ai 100 de masini in intersectia aia e cam greu sa sari peste toate benzile alea. Asa ca e muult mai usor sa mergi pe banda a 2 pana dupa centrul intersectiei dupa care faci dreapta foarte aproape de banda pe care vrei sa mergi. Acum, m-am convins, regulamentul nu sustine teoria mea, cel putin semnele nu ma sustin, insa cred ca asa ar fi normal si poate ar trebui sa se ia masuri in privinta asta. |
--------------------
Dacia
Logan
- B ----
2007 Ambition 1.5 Dci A GOOD friend will come and bail you out of jail but a TRUE friwnd will be next to you in the cell saying: " GOD it was good "
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai fa o petitie sa se schimbe regulamentul.
Nu conteaza ce ti se pare tie normal, daca i-ai taiat fata aluia de pe banda 1 si tu esti pe banda 2, vei suporta consecintele, pentru ca asa e normal ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
snak3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 2 November 03 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- B ----
2007 Ambition 1.5 Dci A GOOD friend will come and bail you out of jail but a TRUE friwnd will be next to you in the cell saying: " GOD it was good "
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Baga-i gaborului motivul asta, sa vedem daca nu-ti da amenda.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Bai vis-a-vis, tu ai idei putine dar fixe. snak3 are perfecta dreptate.
Cunosc foarte bine intersectia aia, in urma cu 3-4 ani era in drumul meu de la servici acasa, si totdeauna faceam dreapta de pe banda 2-a. Si solutia nu este schimbarea regulamentului, ci aplicarea de marcaje. Acuma, despre initiator, este vinovat ca nu s-a asigurat. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma bag si eu...Si eu era sa o patesc exact la fel... Si eu fac dreapta tot de pe banda 2. De ce? Pentru ca pina in intersectie sint 100-200m de linie continua intre banda 1 si banda 2, deci daca sint pe 2 nu ma pot incadra pe 1 pentru ca as calca dunga... Banda 1 are marcaj cu sageata numai la dreapta, deci ala de pe banda 1, e musai sa faca dreapta. In cenzuratul asta de Bucuresti NU exista PRESEMNALIZARE, daca vii din alt oras si nu cunosti "smecheriile" esti mincat, datorita aglomeratiei nu poti schimba benzile pentru a te incadra corect, am vazut multi cu numere din alte judete cit de stresati erau cind se trezeau in intersectie si acolo erau 2 semafoare (separat pt. "la stinga") si schimba banda daca poti... claxoane, injuraturi pe ei de la aia smecheri. Se cumuleaza semnalizarea rutiera de kkt si mirlania/nesimtirea multora si rezulta un "trafic" mizerabil.
|
--------------------
dacia
Logan
- B52
dizăl
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 22 Aug 2007, 08:52) Tarzy, tu confunzi modul de circulatie in fapt si il extinzi ca si cum ar fi prevedere legala. Nici pe rosu nu are voie lumea sa treaca, dar la cati am vazut eu trecand, multi ar trebui sa stea acasa. Atat decat ca nu stau... Legat de dunga alba, rogu-te mai citeste inca o data ce ams cris cu asfaltul. incordeaza-te si incearca. Legat de treaba cu gura mare, comunist, necomunist, din pacate am avut dreptate. Inclusiv la treaba ca nu exista prevedere legala care sa interzica, asa cum vor unii, deplasarea copiilor pe aleile dintre blocuri sau parcari. Nu ma mai leg de faptul ca unii cred ca un copil mort calcat de masina conteaza mai putin... deabia acum am vazut postul asta domn' Klaus .... matale ai multe idei dar .... din pacate cam fixe. te rog sa te "incordezi" tu un pic (da ai grija sa nu te scapi pe tine) cand scrii si/sau citesti si poate asa nu mai ajungi sa-mi atribui mie pareri mai mult sau mai putin adevarate. ti-am mai spus o data .... daca ai ceva personal cu mine nu ar fi deloc nepoliticos sa rezolvam pba intre noi, daca totusi insisti sa te "tiganesti" in public o sa ma vad nevoit sa te ignor This post has been edited by tarzy: 27 Aug 2007, 16:16 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
1.Mah, eu am invatat ca la schimbarea directiei de mers se acorda prioritate la cei care NU isi schimba directia de mers.Ala care mergea inainte NU isi schimba directia de mers, da???????
2.In intersectia aia si eu fac dreapta de pe banda 2, si acord prioritate TUTUROR celor de pe banda 1 care merg inainte, chiar daca asta inseamna sa pun semnal dreapta si sa stau in mijlocul intersectiei pana ma lasa vreunu! 3. Daca in situatia mentionata vii tare ![]() ![]() This post has been edited by bolek_bolek: 28 Aug 2007, 15:01 |
--------------------
dacia
slz
- Numar inmatriculare
$K@|@_04 Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
klaus |
![]()
|
Deci tarzy, vad ca am avut dreptate. Din nou. Vad ca ai combatut doar ultima mea fraza. In rest, ma bucur ca esti de acord cu mine ca faci confuzie intre ce e legal si ce se intampla in fapt pe strada...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
boleck ceea ce s-a sustinut pe aici e ca prima banda e rezervata RATB-ului si din cate imi amintesc eu asa era intr-o vreme acum nu mai stiu cum e si imi e greu sa ma pronunt ca sunt plecat din Bucuresti , dar referitor la ce ai zis tu ...
daca cineva face dreapta de pe banda 2 si individul de pe banda 1 rezervata RATB-ului merge inainte vinovat e cel care mergea pe banda RATB-ului ca nu avea ce sa caute acolo sau e cel mult vina ambilor participanti la trafic ... This post has been edited by avathan: 29 Aug 2007, 12:57 |
--------------------
a
Rosu
- @
1800 unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
...si este banda rezervata RATB, m-am uitat acum vreo 2 zile si este semn cu vreo 50-100m inainte de statia de la Unirii, pe unul din stalpi. N-ai nicio sansa sa vezi semnul ala daca nu il cauti, dar este
![]() |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
tarzy |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 28 Aug 2007, 15:11) Deci tarzy, vad ca am avut dreptate. Din nou. Vad ca ai combatut doar ultima mea fraza. In rest, ma bucur ca esti de acord cu mine ca faci confuzie intre ce e legal si ce se intampla in fapt pe strada... tu intodeauna ai dreptate ![]() important este sa nu te enervezi, nu de alta dar nu cred ca si medicatia specializata va fi ieftinita luna de vine |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bolek_bolek @ 28 Aug 2007, 16:00) 1.Mah, eu am invatat ca la schimbarea directiei de mers se acorda prioritate la cei care NU isi schimba directia de mers.Ala care mergea inainte NU isi schimba directia de mers, da???????... Sa inteleg ca daca ai "obligatoriu dreapta" (cum e vopsit asfaltu' in cazu' de fata...) si tu mergi inainte, ai prioritate nu? ![]() |
--------------------
dacia
Logan
- B52
dizăl
|
|
klaus |
![]()
|
Pai si unde e vopsit asfaltul, in cazul de fata?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
mariuscond |
![]()
|
Pai nu mai e vopsit?
![]() Funny nu? Shit... ce tara, ce politie, ce primarie... |
--------------------
dacia
Logan
- B52
dizăl
|
|
bcg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 18 May 07 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 14 Aug 2007, 09:28) QUOTE(driverx @ 14 Aug 2007, 09:29) voi chiar nu ati intalnit strazi in care sunt marcaje ptr dreapta pe 2 benzi??(de ex cand "intra" o strada cu sens unic,cu 2 benzi pe sens in alta,tot cu 2 benzi ,"intra" in sensul ca nu se mai continua dupa intersectie;pe acest principiu pot sa fie si 3 benzi ptr dreapta)daca nu ati intalnit voi,nu inseamna ca nu exista ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
bcg, si cand nu ai marcaje pe jos, care este regula din regulament?
Ca aici treaba era fara marcaje... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 08:43 |