CONSUM ULEI ?, ?????????
![]() ![]() ![]() |
CONSUM ULEI ?, ?????????
mircea-daniel |
![]()
|
||
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(mircea-daniel @ 10 Feb 2014, 12:05) Mie uleiul acela imi ajunge pana la catalizator Pana remediezi scurgerea e bine sa ai un stingator in masina.....ca ulei pe catalizator inseamna ARDERE. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Treaba amuzanta e ca nici nu miroase, nici nu se aprinde (3000 de km), dar se vede ca picura acolo. Ma gandesc ca daca era o problema majora se vedea ceva ingrijorator.
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
si eu am ulei pe acolo de aproximativ 2 ani...la inceput aveam mai mult si incetul cu incetul am inceput sa rezolv din problema si nu mai e asa mult acuma... niciodata nu s-a aprins si nici nu a mirosit ars
|
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
Silk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 1 November 11 From: Bucuresti ![]() |
Uleiul in turbina intra prin 2 modalitati, functie de tipul montarii pe motor a turbinei :
1: carterul central al turbinei se monteaza direct pe blocul motor, nu exista furtune/conducte de ulei 2: in carterul central al turbinei intra un furtun/conducta de ulei, in capatul ei aflandu-se un racord cu o carnitura metalica. La momentul demontarii/montarii/reconditionarii este indicat sa se schimbe acea garnitura metalica. Functie de caz, pentru Bucuresti, va pot ajuta eu cu acea garnitura, daca de acolo e problema. Numa' bine. |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
2011
- so sylk Plecat in depresie......
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
Asta include schimbat complet? Sau ne dai doar piesa?
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
Silk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 1 November 11 From: Bucuresti ![]() |
ma refeream la pesa, e o amarata de garnitura de Cu parca, dar nush daca o poti gasi in comert.
Nu execut eu interventia, va pot asista totusi.... Nu ma pricep la interventii de genul. |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
2011
- so sylk Plecat in depresie......
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
Stie cineva cum se poate schimba aceea saiba? Trebuie data jos toata turbina? Sau cum se poate accesa cat mai usor?
In alta ordine de idei, pe ebay am gasit kitul acesta: http://www.ebay.co.uk/itm/Turbocharger-Gas...=item540066fd94 Care dintre ele e responsabila de scurgere de ulei? This post has been edited by mircea-daniel: 5 Jun 2014, 13:42 |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
AgathaRo |
![]()
|
Scârtzar Group: Members Posts: 76 Joined: 1 February 13 ![]() |
Cele 2 oring-uri ai presiune mare de ulei , iar cel cu 2 gauri de prindere e de retur. Poti face operatiunea de schimbare la cel de retur fara probleme. La conducta de presiune trebuie putina indemanare sa dai peste cap filetul de la turbina.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003
- BV 11 JAN Laguna II , 1.9dCi , 107cp 2003.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 23:52 |