O noua generatie Logan
![]() ![]() ![]() |
O noua generatie Logan
locosaint |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
|
||
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|||
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
STERS
@locosaint: din auzite, se pare ca botul SUV-ul arata diferit fata de gama X90 in schimb Arhimede a cam nimerit-o cu spatele suspect de bine ![]() ![]() This post has been edited by Loganel_AG: 9 Mar 2009, 21:37 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
Daca tot e la moda SUV-ul pe acest topic (din motive de topic SUV inchis), intreb si eu:
masina de langa catar ce este? dsc01198dl4.jpg ( Size: 203.99k ) Number of downloads: 3160 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da ce ii cu balamalele alea la luneta? Doar nu se deschide separat?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Alfred @ 10 Mar 2009, 23:20) masina de langa catar ce este? o masina parcata, adica un opel frontera ... si veche de prin 19 sept ...dsc01187lz9.jpg ( Size: 288.07k ) Number of downloads: 3416 This post has been edited by IRONICK: 11 Mar 2009, 00:09 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
inseamna ca mai au de lucru la suv, daca deocamdata plimba doar catarii .. ironick,treaba cu puntea spate de x-trail se confirma dupa poza de mai sus? o fi 4x4 sau 4x2? Se poate deduce ceva din catar?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
boga81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 18 September 08 From: Bucuresti ![]() |
era o comparatie mai veche pusa de cineva mai cu experienta, si na ca am gasit-o... seamana la naibii de mult cu puntea spate de pe x-trail 1
![]() Attached thumbnail(s) Xtrail_1_vs_sandero1.jpg ( Size: 48.62k ) Number of downloads: 833 |
--------------------
Suzuki
SX4 1.6 4x4 Navi
- ex: '08, Sandel 1.5 dCi MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
Gone CrAzY! Back soon... |
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 11 Mar 2009, 00:01) care-i faza cu anuntu' ala-n geam.....e cumva de vanzare prototipu' ala? ![]() ![]() This post has been edited by Loganel_AG: 12 Mar 2009, 16:30 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
tati, daca stai sa te uiti la poze asa, toate masinile seamana intre ele. Duster nu prea are nimic in comun cu modele existente (in afara de grila)
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
probabil ca ideea cu pozele de mai sus este ca SUV-ul va avea farurile formate din doua forme (probabil doua ochiuri identice sau putin diferite la diametru - Qashqai si Outlander)
![]() probabil ca semnalizarea va fi amplasata in parea de sus a farului asa cum este la ora actuala la majoritatea SUV-urilor din alianta Renault-Nissan si multe altele preluate de la varianta low-cost la ora actuala - Qashqai ![]() Nissan Navara / Nissan Pathfinder / Nissan Xtrail / Nissan Qashqai / Renault Koleos This post has been edited by loganfan2008: 15 Mar 2009, 02:00 |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
LawReno |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 28 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu am reusit sa vad cum arata SUV-ul deci singurele lucruri pe care le pot spune sunt:
- Poze nu sunt deocamdata(tot ce e pe net sunt pure speculatii), o sa aiba lansarea oficiala la sfarsitul anului deci poze o sa apara prin sept - oct - acum este in teste(deci masina este gata) dar pazita non stop de o firma de paza exterioara. - Nu exista nici o asemanare intre Duster si SUV Din pacate alte detalii nu pot spune. - pentru a va baga putin in ceata este o combinatie de 3 masini: dacie+nissan+renault. |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige Full Option
- VL-26-LIZ
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(LawReno @ 18 Mar 2009, 15:36) Ca sa fac putin pe detectivul (presupunind ca LawReno nu ne abureste) cred ca putem interpreta asa: motoare Renault, tren de rulare Nissan (s-a mai zis, X-trail 1), iar de la Dacia o asemanare interioara si eventual exterioara cu Logan sau Sandero. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
locosaint |
![]()
|
QUOTE(yoncv @ 18 Mar 2009, 21:34) Ca sa fac putin pe detectivul (presupunind ca LawReno nu ne abureste) cred ca putem interpreta asa: motoare Renault, tren de rulare Nissan (s-a mai zis, X-trail 1), iar de la Dacia o asemanare interioara si eventual exterioara cu Logan sau Sandero. Eu cred ca s-a referit la doar la look ca doar nu i-a facut revizia sa stie ce are pe dedesubt. Eu am vazut caroseria in wireframe 3d. ce va pot spune este ca cel mai apropiat de adevar este ce a facut Arhimede. Usa din fata va fi ca cea de pe Sandero. Zambetul de pe portiere este prezent ca la Sandero. Portiera din spate va fi ceva asemanator cu cea de pe MCV dar cu prelugirea zambetului lateral. Va exista un al 3-lea rand de geamuri "C" mult mai mare decat cel de la Qashqai prin urmare cred ca Dacia SUV va avea un look mai masiv si mai putin zvelt . Farurile dupa cum arata caroseria nu vor arata ca Sandero... poate ceva asemantor cu Logan . Tot la faruri: capota nu are adancituri (sau ele sunt insesizabile) pentru faruri si cu aripile din fata face un unghi ascutit, mult mai ascutit decat cel de pe logan, ceva in genul lui PAJERO SPORT. @LawReno asa se povesteste daca ai vazut ceva. Eu am spus ce am vazut intr-o schita. Tu poti comenta ce culoarea avea, cum arata farurile mai in detaliu si cum se deschide portiera din spate daca are rezerva agatata, de cati toli sunt rotile, chestii din astea.Faptul ca e suv si ca are 4 roti si un volan banuim cu totii. This post has been edited by locosaint: 18 Mar 2009, 22:57 |
Citroen C4 TE |
|
vadiro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 10 June 07 From: Oxford, UK ![]() |
Interesanta descriere, locosaint;
LawReno, m-ai socat de-a dreptul (si cred ca nu doar pe mine) cu afirmatia "...este o combinatie de 3 masini: dacie+nissan+renault" This post has been edited by vadiro: 18 Mar 2009, 23:49 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Privilege Renault Twingo GT 2008
Ex. Renault Twingo GT 2007, Ex. Suzuki SX4 Sedan GS 2009, Ex. Logan 1.4 Laureate 2005 |
|
Deceneus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 18 January 05 From: Timisoara ![]() |
Mai stie cineva, cumva... ceva despre presupusele zvonuri ca reinvie "X52"? Ceva legat de 2012?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- TM
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
pai la ora actuala sunt vreo 5 proiecte Dacia la care se lucreaza
![]() This post has been edited by loganfan2008: 20 Mar 2009, 20:26 |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ce e X52?
|
--------------------
D
Logan
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Alfred @ 18 Jan 2009, 15:55) X-urile nu desemnau programele 'mari'? Cum a fost X90 pentru Dacia? Sau X52 pentru viitoarea generatie de modele Logan? Iar X38 nu privea modelele Aliantei, din cate stiu, asa ca nu cred ca se refereau la un model Nissan. Poate ceva pe platforma Nissan... poate... QUOTE(Loganel_AG @ 12 Mar 2009, 23:31) mai degraba J92 ca proiectul X52 va fi un B si un L adica exact de ce se refera topicul http://www.daciaclub.ro/O-noua-generatie-L...-t81902-s0.html ![]() QUOTE(Loganel_AG @ 27 Jan 2009, 23:04) This post has been edited by Serje: 20 Mar 2009, 22:32 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Serje |
![]()
|
Da... ai putea sa si traduci visele alea oleaca
![]() K9K THP se pare ca o sa fie pe la Dacia in curand, dar K4J? Sau faceau parte din vis si ele? This post has been edited by Serje: 20 Mar 2009, 23:44 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Pentru cei care nu stiu prea multe despre K9K THP sa le spunem ca este derivat din motorul diesel 1.5 dCi de 100 CP. Puterea a crescut la 105 CP (78 kW) la 4 000 rot / min, iar cuplul a crescut cu 20% de la 200 Nm la 240 Nm la 2 000 rot / min.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
pe langa Logan II (X52), Super Logan (X93) si Dacia Scenic (J92), s-a mai discutat despre un proiect Dacia Kangoo sau este vorba tot despre J92 ?
![]() aveati impresia ca usa de la rezervorul de MCV seamana cu cea de la "cotetul de gaini"? din pozele puse de dcn, se pare ca la cea de la SUV va fi mult mai mare: That's a HUGE bitch! ![]() cam seamana profilul de la Peugeot 4007 cu H-ul ![]() |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
Dsign |
![]()
|
cam nu prea... ce va mai place sa faceti asemanari... Oare de ce n-ati avea si voi incredere un pic in designerii care lucreaza la chestiile astea?
|
--------------------
D
Logan
|
|
locosaint |
![]()
|
Cu siguranta SUV va fi mai scurt decat MCV asa ca nu vad cum ar putea fi "HUGE"
|
Citroen C4 TE |
|
StreetStyle |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 27 February 09 ![]() |
Ce tot testeaza Dacia ? Mi se par ciudate rau,ce capota are ala. Cred ca se ascunde un 1.9dci (keep dreamin) sau un 1.5 dci cu 105 cai (nu-i rau).
![]() http://www.automarket.ro/stiri/exclusiv-da...0042.html#photo Poate sa-mi explice si mie ce sunt cu bucatiile alea prinse de caroserie de zici ca sunt mese de calcat ? |
--------------------
Pejos
cu doua picioare
1991
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
probabil substitut pentru caroserie? ... ca doar nu o fi suvul ca sedan-ul. Trebuie sa fie continuat putin.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
@streetstyle citeste cateva pagini mai inapoi si o sa te lamuresti singur.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
sunt poze cu suv-ul de la dacia pe net.. cautati pe google... acum nu stiu daca sunt reale dar mi se par OK .. sa il vedem in realitate!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
Serje |
![]()
|
Asta ii Stepway.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 08:42 |