O noua generatie Logan
![]() ![]() ![]() |
O noua generatie Logan
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
pe cat de aratos este ph2, pe atat de prost bat farurile alea asa de frumoase ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 20 Apr 2009, 22:40) Mie unul nu mi se pare...Am avut de la munca si ph1 (vreo trei pana in prezent), iar acum am un Laureate 1.6 16v ph2, si nu vad o vreo diferenta, desi la asta de acum, uzina le-a reglat (asta daca cumva le-a reglat), sa bata la un cot jumate' in fata masinii, cu o convergenta pe masura ![]() ![]() Oricum cred ca lumina e mai buna ca la M2 faza 1, prevazuta cu "lumanari" care pe deasupra se mai si ard intr-o veselie (am avut tot de la serviciu doua bucati, Bicorp si Estate ambele din 2005)... |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Dacia Linuxis |
![]()
|
![]() Membru zburator Group: Members Posts: 51 Joined: 13 May 08 ![]() |
Dar de cutia de viteze automata se mai zvoneste ceva?
|
--------------------
---
----
----
|
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
QUOTE(TAW @ 20 Apr 2009, 22:20) Sa avem nitica rabdare... SUV-ul va prefigura cateva din detaliile de design ce se vor regasi pe viitoarele modele Dacia. Ai vazut tu SUV-ul varianta finala si ti s-a parut ca prefigureaza ceva ?! Eu am vazut-o si nu prefigureaza absolut nimic. Interiorul este de Logan normal, bordul este la fel, mai putin marginile, caci trebuiau sa se adapteze la noua caroserie, ceasurile sunt la fel, comenda de climatizare si butoanele de pe consola centrala sunt la fel ca alea de pe Ph2, scaunele fata sunt identice cu cele de pe Loganul nostru clasic. La fel si bancheta spate este aproape la fel, diferita un pic la mijloc caci este tunelul pentru cardan pe sub ea, in rest e totul aproape la fel. La exterior botul este cat posibil la fel cu cel de pe Logan, nicidecum cu Duster sau alte balarii ... Per total, o mare dezamagire. Este un simplu Qashqai cu piese de Logan. |
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
@ Dacia Linuxis: Deocamdata nimic despre cutia automata, desi in manualul de utilizare pentru Logan berlina Ph2 se gaseste o prezentare a comenzilor CVA. Dar tinand cont de situatia actuala, precum si de receptivitatea scazuta a pietei la asa ceva (vorbesc pe segmentul acoperit de Logan), se pare ca se mai asteapta...oricum din cate stiu nu s-a renuntat, fiind cred vorba de o amanare din ratiuni de marketing, partea tehnica fiind pusa la punct de ceva timp.
Dar cum Romania nu mai este pentru Dacia principala piata europeana ca volum, se poate ca CVA-ul sa fie propus in prima faza pentru export...Ramane de vazut... |
--------------------
Renault
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Dacia Linuxis |
![]()
|
![]() Membru zburator Group: Members Posts: 51 Joined: 13 May 08 ![]() |
@ TAW: Multumesc pentru raspunsul rapid
![]() Scuze de offtopic, dar daca tot s-au adus stiri proaspete, am incercat si eu marea cu degetul... @ smailmiami: nu prea suna incurajator ce scrii acolo despre SUV... Totusi, abia astept sa apara fotografii reale. Seamana cu desenul ce l-au propus cei de la promotor? Sunt curios mai ales la partea din spate. This post has been edited by Dacia Linuxis: 21 Apr 2009, 08:15 |
--------------------
---
----
----
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(smailmiami @ 21 Apr 2009, 08:49) Eu am vazut-o Ai vazut pe dracu. Abia au fost facute cateva modele in Franta, nici macar nu sunt toate reperele gata. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
TAW |
![]()
|
QUOTE(smailmiami @ 21 Apr 2009, 07:49) Nu am vazut-o, recunosc, si nici nu am afirmat vreodata ca as fi facut-o, dar "din auzite" asa am inteles...pana acum cel de la care stiu anumite informatii, a cam avut dreptate. Omul lucreaza la Dacia, iar sefii lui au vazut masina la Paris, intr-o versiune finala (proportie de 98-99%). Si crede-ma ca sunt oameni pe aici care stiu muuult mai multe ca mine, de cele mai multe ori la prima mana, dar din varii motive nu spun tot ce stiu...si ii inteleg ![]() QUOTE(IRONICK @ 21 Apr 2009, 09:04) Ai vazut pe dracu. Abia au fost facute cateva modele in Franta, nici macar nu sunt toate reperele gata. IRONIK, nu au fost facute, ci mai degraba incropite ![]() ![]() Pentru cine vrea sa stie si sa creada, pot spune ca primele exemplare de pe linie vor iesi undeva in luna iunie-iulie... ![]() ![]() This post has been edited by TAW: 21 Apr 2009, 13:19 |
--------------------
Renault
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(TAW @ 21 Apr 2009, 11:34) ci mai degraba incropite poti sa spui si asa ![]() ![]() 21 Apr 2009, 15:24: QUOTE(TAW @ 21 Apr 2009, 00:11) Mie unul nu mi se pare...Am avut de la munca si ph1 (vreo trei pana in prezent), iar acum am un Laureate 1.6 16v ph2, si nu vad o vreo diferenta nu am mers cu ph2 noaptea, din ce mi-a spus un posesor de ph2 si din faptul ca farul este mai micThis post has been edited by IRONICK: 21 Apr 2009, 14:24 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
TAW |
![]()
|
![]() ![]() @ IRONICK: Recomanda-i calduros sa le regleze...e o problema cu reglajul de faruri de prin 2007 incoace. Se pare ca uzina a renuntat la acest "prost obicei" sau il practica fara o tragere de inima deosebita, iar la dealer nu face nimeni reglaj inainte de livrare, desi ar cam trebui... ![]() Oricum eu am patit-o si la Renault: la Clio3 mi-au trimis farurile (xenon fabrica) reglate in ochii tiristilor...faza scurta batea la 200 de metri...asa ca, nu ma mai mir Suze din nou pentru off-topic |
--------------------
Renault
|
smailmiami |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 21 Apr 2009, 09:04) Ai vazut pe dracu. Abia au fost facute cateva modele in Franta, nici macar nu sunt toate reperele gata. Nenea, mai usor, ca nu am obiceiul sa scriu pe aici doar ca sa ma dau mare. In uzina se gaseste varianta finala de SUV 99,(9)%. Este dezamagitoare. Partea din spate nu am putut s-o vad, nu era totusi expozitie, nu o puteam studia la lupa, eu nu eram acolo la invitatia conducerii sau ceva in genul asta, mi s-a facut o favoare de catre un prieten de acolo. Masina este practic identica cu Qashqai, cu bot de Ph2 si interiorul de Logan. Daca o baga la peste 11k euro, va fi un fiasco dupa mine. |
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
aphophis |
![]()
|
ma indoiesc ca la dacia, in zonele unde se lucreaza la viitoarele masini, poate sa intre orisicine cu prietenul din interior.. pana la urma tu ai facut doar un rezumat la diverse cgi-uri si zvonuri ce circulau demult pe aici..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
QUOTE(TAW @ 20 Apr 2009, 22:20) ... SUV-ul va prefigura cateva din detaliile de design ce se vor regasi pe viitoarele modele Dacia. Mai ales in ceea ce priveste interiorul (unde se pare ca vom avea parte de surprize placute)... eu am inteles ca singura diferenta notabila este aparitia manerelor si la usile spate, a butonoanelor pentru activare/dezactivare mod 4X4 si cuplare/decuplare reductor, in rest aceeasi mancare de "stepe" ![]() QUOTE(TAW @ 20 Apr 2009, 22:20) Si in plus pentru 2009 vom mai avea cateva noutati de la Mioveni... Pentru a suplini lipsa unor modele noi, Dacia va prezenta cateva variatiuni pe tema Logan, Sandero si mai ales MCV... Acestea vor arata cam asa: Sandero Stepway, doua serii limitate pe MCV (dintre care un model stil "off-road", cu ghilimelele de rigoare ![]() pai versiunea Sandero Stepway de la DACIA umbla libera pe strazile din Pitesti de ceva vreme, nu cred ca mai este pentru nimeni un secret ca acesta se va lansa in curand si in Romania; la versiunea MCV este vorba despre apartitia pe piata a unui kit suv din "plastik" asa cum este la ora actuala pe Sandero This post has been edited by loganfan2008: 21 Apr 2009, 19:27 |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
smailmiami |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 21 Apr 2009, 19:13) ma indoiesc ca la dacia, in zonele unde se lucreaza la viitoarele masini, poate sa intre orisicine cu prietenul din interior.. pana la urma tu ai facut doar un rezumat la diverse cgi-uri si zvonuri ce circulau demult pe aici.. Ca te indoiesti tu e problema ta, chiar nu mna intereseaza ce crezi mai ales tu sau altcineva. Nu stiu prin ce CGI-uri ai vazut tu interiorul SUV-ul. In plus peste tot se vorbeste de platforma X-Trail, pe cand SUV-ul este Qashqai gol, cum am mai spus eu mai demult cand l-am vazut facut din fibra de sticla si plastilina, deci iar esti pe langa. Nici atunci, nici acum nu insist, dar imi voi nota postul asta si ii voi da un quote cand va aparea SUV-ul. Daca era fanfaronada, presupun ca ii puteam spune baiatului dinainte ca spatele este asa si pe dincolo, nu-i spuneam ca nu stiu ca nu l-am vazut. |
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
aphophis |
![]()
|
pai o gramada de cgi-uri circulau de o gramada de timp, inclusiv schita aia facuta in catia care arata clar ca lateralul va semana destul de mult cu qashqai.. deci nu e o noutate, chiar daca se zvoneste ca are platforma lui x-trail..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
eu personal n-am prea inteles care-i ideea cu grila de la spoilerul frontal... zicea cineva ca e facut din doua etaje si are cam mult crom pe el; cred ca cei mai incantati la vederea acestuia o sa fie manelistii
![]() |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
smailmiami |
![]()
|
QUOTE(smailmiami @ 21 Apr 2009, 19:30) Nu stiu prin ce CGI-uri ai vazut tu interiorul SUV-ul. QUOTE(aphophis @ 21 Apr 2009, 19:35) arata clar ca lateralul va semana destul de mult cu qashqai.. Man, eu te intrebam ce interior ai vazut tu prin CGI-uri, eu interiorul l-am descris... Apropo, ai auzit macar in viata de Cielo pick-up sau break (nu hb) facute la Craiova (prototip bineinteles asta ca sa n-o dai iar in altele) ? |
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(smailmiami @ 21 Apr 2009, 20:16) Man, eu te intrebam ce interior ai vazut tu prin CGI-uri, eu interiorul l-am descris... Apropo, ai auzit macar in viata de Cielo pick-up sau break (nu hb) facute la Craiova (prototip bineinteles asta ca sa n-o dai iar in altele) ? k , nu mai e asa de mult pana cand o sa apara suv-ul ala. Vom vedea daca ai avut dreptate sau nu. Oricum, faptul ca lucrezi la craiova nu inseamna neaparat ca ai acces si la secretele dacia |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
Cielo pick-up si break umbla si acum prin uzina de la Craiova fiind destinate transportului intern
PS: dar de Solenza break ai auzit? This post has been edited by loganfan2008: 21 Apr 2009, 20:21 |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Eu ma indoiesc ca Suv-ul nu e intr-o faza finala.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
TAW |
![]()
|
QUOTE(loganfan2008 @ 21 Apr 2009, 20:15) eu am inteles ca singura diferenta notabila este aparitia manerelor si la usile spate, a butonoanelor pentru activare/dezactivare mod 4X4 si cuplare/decuplare reductor La versiunea MCV va fi exact un kit de plastic...de aia am si zis "off-road" cu ghilimele. Sa vedem acum si ce va iesi. Si Stepway normal ca nu va fi o surpriza, ci o noutate ![]() Cat priveste SUV, daca va avea buton pentru comanda reductor, deja nu mai conteaza interiorul / exteriorul... ![]() ![]() QUOTE(smailmiami @ 21 Apr 2009, 20:30) ...In plus peste tot se vorbeste de platforma X-Trail, pe cand SUV-ul este Qashqai gol, cum am mai spus eu mai demult cand l-am vazut facut din fibra de sticla si plastilina, deci iar esti pe langa... O mica precizare: Nissan X-Trail model 2007 foloseste platforma C a Aliantei, platforma comuna cu Qashqai, Koleos si Nissan Rogue, deci...unde e neconcordanta? Iar daca cumva preferi (sau te referi la) o platforma Nissan FF-S (X-Trail model 2001), atunci...mai bine ma abtin de la comentarii. OFF: In ceea ce priveste Cielo sau Nubira Pick-up le-am si vazut prin 98-99...Chiar interesante. Stiu ca aveau si o masina de pompieri facuta pe un Pick-up de-asta, si o ambulanta FSO...Mai sunt in uzina la Craiova? This post has been edited by TAW: 21 Apr 2009, 21:40 |
--------------------
Renault
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(TAW @ 21 Apr 2009, 16:49) @ IRONICK: Recomanda-i calduros sa le regleze... Asta este primul lucru care l-a facut si din pacate farurile bat prost. Regreta farurile de la ph1. Si nu este cineva care habar nu are.This post has been edited by IRONICK: 21 Apr 2009, 21:56 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
smailmiami |
![]()
|
QUOTE(TAW @ 21 Apr 2009, 20:47) deci...unde e neconcordanta? I OFF: In ceea ce priveste Cielo sau Nubira Pick-up le-am si vazut prin 98-99...Chiar interesante. Stiu ca aveau si o masina de pompieri facuta pe un Pick-up de-asta, si o ambulanta FSO...Mai sunt in uzina la Craiova? In legatura cu platforma nu m-am referit strict si doar la platforma, ci la masina, adica SUV-ul este frate/var (la silueta si stil) cu Qashqai si nu cu X-Trail. In legatura cu Daewoo, da, masinile alea mai sunt in uzina. |
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 21 Apr 2009, 20:20) k , nu mai e asa de mult pana cand o sa apara suv-ul ala. Vom vedea daca ai avut dreptate sau nu. Oricum, faptul ca lucrezi la craiova nu inseamna neaparat ca ai acces si la secretele dacia @aphophis: don't be so sure!... de spionaj industrial ai auzit? poate ca o sa te mire, dar tocmai aceste persoane care lucreaza la "concurenta" cunosc mai multe decat cei care lucreaza in uzina Dacia la proiectul respectiv ![]() QUOTE(Arhimede @ 21 Apr 2009, 20:36) am auzit ca deja a ajuns la faza de rulaj nocturn fiind "imbracat" cu "haine" de culoare neagra ![]() QUOTE(TAW @ 21 Apr 2009, 20:47) prestatia off-road la versiunea 4X4 va fi punctul forte @smailmiami: am vazut ca toate adresele de mail a angajatilor de la uzina din Craiova sunt xx@fordrom.ro dar site-ul inca nu "merge"; ce se mai aude, cand incepe productia pe acolo? |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
TAW |
![]()
|
QUOTE(smailmiami @ 21 Apr 2009, 22:52) In legatura cu platforma nu m-am referit strict si doar la platforma, ci la masina, adica SUV-ul este frate/var (la silueta si stil) cu Qashqai si nu cu X-Trail. Aici asa este...va fi foarte aproape ca silueta cu Qashqai...Ceea ce eu cred ca nu e neaparat un lucru rau. Cat priveste partea mecanica, Qashqai-ul se descurca mai mult decat onorabil off-road, avand si o tinuta de drum chiar OK on-road, fiind ceva mai manevrabil decat X-Trail, deci un compromis chiar bun intre o masina de sosea si una tot-teren. Deci ADN-ul e bun, acum sa vedem si invelisul... ![]() |
--------------------
Renault
|
smailmiami |
![]()
|
@TAW: N-am zis ca e rau ca va semana cu Qashqai, ci dimpotriva, imi place aceasta masinutza. Eu sunt foarte dezamagit de interior, nu ma asteptam sa vad iar interiorul de Logan. si coroborat cu afirmatia prietenului meu, cum ca "SUV-ul a fost scos ca sa nu arunce matritele Qashqaiului" atunci SUV-ul Dacia va aparea ca o masina veche resapata cu materiale ieftine. Daca va avea un pret mic, probabil va avea succes, dar eu unul ma asteptam sa incerce si ei sa faca un pas inainte la capitolul aspect. Ca sa nu uit (poate s-a spus pe aici sau nu, n-as vrea sa mai spuna cineva ca fac eu rezumate la paginile anterioare) in prima faza s-ar scoate cu motorul de 1.6 si in doicumentatie ar fi prevazut si un motor de 2.0.
@loganfan2008: Din pacate, la Craiova, situatia este dezamagitoare deocamdata, cel putin dpmdv. S-au golit niste hale, dar inca nu s-a pus nimic inapoi. Dupa mine, eu nu stiu daca in 2010 vor scoate vreo masina. This post has been edited by smailmiami: 22 Apr 2009, 14:04 |
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
aphophis |
![]()
|
quashqai-ul inca se produce, nu a suferit facelift, deci nu prea au matrite de aruncat. Deocamdata. Cel putin logica asta imi spune..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
IRONICK |
![]()
|
Prietenul nostru Alfred nu zice nimic?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
smailmiami |
![]()
|
|
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 11:46 |