O noua generatie Logan
![]() ![]() ![]() |
O noua generatie Logan
yoncv |
![]()
|
||
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 444 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
VW
Jetta
- dj-17-???
2017
|
|||
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Văzut cum se comportă la Clio 4 !
Practic se simte ca un motor aspirat ceva mai puternic decât 1,4 ! |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
dacia turbo....bai frate, ce s-au implinit visele din tinereti ale multor oameni.
din fabrica, ma refer ![]() logan turbooooooo...si nu doar stikerul lipit pe portbagaj |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Păi există deja de mult! E plin orașul de taxiuri Dacia turbo.
![]() Patru metri mașina, trei metri fumul. ![]() This post has been edited by VladSoare: 29 Oct 2012, 18:47 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Modus @ 28 Oct 2012, 19:47) Din cate stiu la noile Logan si Sandero airbagurile laterale sunt dotare de serie. Asa ca diferenta de pret e mult mai mare ESP e dotare de serie pe noile Logan/Sandero. Oricum ai da-o un Logan nou full options e semnificativ mai ieftin decat un C Elysee/Peugeot 301 cu motor cu putere similare si cu dotari similare. Pe site-ul dacia, la noul sandero airbagurile laterale sunt puse ca optionale. Deci repet, noul sandero laureate 1.5dci - 11.500 E + airbaguri laterale 200E = 11.700E Pejo 301 active 1.6 HDI - 12.900E (versiune echivalemta). 1.200E nu mi se pare sub nici o forma o diferenta foarte mare in cazul unei masini de 12-13 mii de E (cum sunt ambele). Doar pentru faptul ca nu iti vezi masina ruginita toata dupa cativa ani, si eu zic ca merita. Eu nu zic ca pejo-ul ala o fi mare scula, dar hai sa nu mai aberam ca loganul e mult mai ieftin decat concurenta. Asta era adevarat in 2004. Intre timp, concurenta a scazut preturile in timp ce dacia le-a marit. Si le-au marit fara sa ofere nimic in plus. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
- BxxXXX
2006 Laureate Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mk2 @ 29 Oct 2012, 20:06) Deci repet, noul sandero laureate 1.5dci - 11.500 E + airbaguri laterale 200E = 11.700E Pejo 301 active 1.6 HDI - 12.900E (versiune echivalemta). 1. 12.900 e pret PROMOTIONAL. Ce-mi plac mie comparatiile astea intre pret lista pe de o parte (la "dusmani")-pret promotional (la "prieteni"). Denota capacitate aprofundata de comparare. Sau manipulare prin omisiune (ca sa nu-i zic prin minciuna) Daca vrei sa-ti cumperi pana pe 18.11 (inca vreo 20 de zile) e valabil pretul ala. Pana atunci loganul nici nu apare la dealeri, deci coparatia e, sa-i spun asa dragut, copilareasca, ca n-ai cu cine sa compari. A, cu loganul actual. Ia vezi cat e laureatul ala actual si mai treci pe aici. Fara oferta pretul e 13.900. Deci cum o invartim, tot pe 2.200 e diferenta. 2. Si acum, rautacios fiind, cum dracu' sa dai 12.900 (doispemiinouasute euro) pe o masina noua care NU ARE AC? (cum e 301acces 1.6 hdi). Si mai vorbeste lumea ca loganul e scump... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
1. Promotie, ne-promotie, pana la urma conteaza cati bani scoti din buzunar pe o masina. Eu am facut o comparatie intre preturile actuale. Avand in vedere ca la toti dealerii de straine poti obtine discount-uri, ceva imi spune ca promotia aia va continua, ca altfel n-o sa vanda decat praful de pe toba.
2. Ai dreptate. Dar mai nimeni nu cumpara versiunile chele. Nici la dacia, nici la altii. De aceea am facut comparatie intre versiunile "minim" acceptabile. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
- BxxXXX
2006 Laureate Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sandero nu era mai scump ca loganu?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.152 Joined: 11 February 04 ![]() |
Daca tot as face un efort sa fac un pas in fata Loganului, as prefera o Skoda Rapid in loc de Pejeul 301.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Sandero are in standard airbaguri laterale dar chiar si asa nu stiu ce comparati un hatchback cu un sedan(301) cu porbagaj fara putin dublu.
Sa vedem ce preturi are noul Logan si atunci putem compara oricum eu cred ca o sa fie mai scump decat Sandero. |
--------------------
-
-
-
|
|
prodanionut |
![]()
|
nemultumit Group: Members Posts: 29 Joined: 8 June 06 From: Constanta ![]() |
eu cred ca e cu 200 euro mai ieftin ca sandero, cel putin asa au spus la salon. daca ne luam dupa ceva ce ne spun oficiali renault.
ps: si trebuie testat ca astia mici de la dacia nu dau nimic despre cutie, nici timpi de la 0-100km/h, nici reprize, absolut nimic. This post has been edited by prodanionut: 29 Oct 2012, 20:27 |
--------------------
daewoo
matiz
2006
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
"În afara României cel mai mare potențial pentru Dacia este în Marea Britanie, unde vânzări importante au înregistrat atât Lada cât și Skoda. În ceea ce privește volumele, Sandero va avea vânzări de peste 10.000 de unități anual în Marea Britanie. Pentru 10.000 de mașini nici nu ne-am da jos din pat dimineața", declara pentru ZF în cadrul Salonului Auto de la Paris Stephen Norman, Senior Vice President, Global Marketing în cadrul Grupului Renault.
link: http://www.zf.ro/auto/primul-test-trecut-c...l-euro-10263866 chiar sunt curios sa vad cum vor evolua lucrurile la Uzina Mecanica This post has been edited by P-A-C-O: 29 Oct 2012, 20:57 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
albacazapada |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 18 January 07 ![]() |
QUOTE(klaus @ 29 Oct 2012, 20:27) 2. Si acum, rautacios fiind, cum dracu' sa dai 12.900 (doispemiinouasute euro) pe o masina noua care NU ARE AC? (cum e 301acces 1.6 hdi). Si mai vorbeste lumea ca loganul e scump... Si unde mai pui ca, ai dracu' chitrosi astia de la Peugeot, nu au pus butoanele pentru geamuri pe usi.Da' de, este Peugeot... nu se observa ![]() |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Și butonul de reglat oglinzile electrice este amplasat exact ca la noul Logan !
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Au planificat vreo degringoladă de "Porți deschise" pentru Sandero? Se poate vedea în plastic și tablă pe undeva în public?
|
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
In noiembrie cred
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Ampt |
![]()
|
Referitor la echipamentele de generație nouă, vă ofer un citat dintr-un interviu acordat acum câteva luni de fostul director de la RTR - Renault Technologie Roumanie, Sorin Bușe :
"Astfel de sisteme sunt noi și sofisticate, dacă sunt sofisticate nu mai sunt ieftine și dacă sunt noi nu mai sunt fiabile" Înțelege fiecare ce vrea ! ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
QUOTE(VladSoare @ 29 Oct 2012, 19:44) Păi există deja de mult! E plin orașul de taxiuri Dacia turbo. ![]() Patru metri mașina, trei metri fumul. ![]() totusi sa nu vorbim de tractoare. cand aduci in calcul cuvantul turbo (pt noi astia mai vechii, care au crescut cu guma turbo) te gandesti la nave spatiale, si deci turbo benzina, nu turbo tractor... ma bucur sa vad pe gama dacia introduse diverse lucruri noi. cum ar fi motorul turbo benzina sau ecran touch. ca desing interior e praf, n-am ce zice, un dezinteres total, dar de afara e ok, e acceptabil, si nu e scalambaiat in tot felul de forme futuriste "low cost" astept drive test cu ele sa vad cum se prezinta. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Pe mine ma intereseaza mai mult interiorul, masina o conduc din interior nu din afara.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Păi interiorul pare a fi destul de apropiat de Lodgy/Dokker. Nu cred că sunt foarte multe suprize.
|
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.822 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.581 Joined: 16 April 09 ![]() |
Hocus-pocus: Renault transformă noul Logan în Symbol
![]() QUOTE Renault a trecut gama Symbol de pe arhitectura vechiului model Clio II pe cea a berlinei low-cost Dacia Logan. Astfel, noul Logan 2 a devenit, cu o minimă digresiune estetică, noul Symbol. Gama low-cost pregătită pentru relansarea mărcii Dacia (în 2004) s-a dovedit probabil mai importantă decât s-au așteptat înșiși responsabilii Renault. Pe piețele unde marca românească nu este prezentă, modelele Dacia sunt comercializate de multă vreme cu sigla producătorului auto francez. Din această toamnă, Dacia face un pas important înainte. Renault a trecut gama Symbol de pe arhitectura vechiului model Clio II pe cea a berlinei low-cost Dacia Logan. Astfel, noul Logan 2 a devenit, cu o minimă digresiune estetică, noul Symbol. Acestea sunt primele imagini oficiale cu noul Renault Symbol, autoturism care va fi expus, în premieră, la Salonul auto de la Istanbul. Symbolul etalează o mască frontală inspirată de Clio IV și o bară de protecție diferită de cea montată pe Logan 2. Blocurile optice au rămas însă neschimbate. Deocamdată, nu sunt disponibile imagini din cabină. Informațiile oficiale punctează însă faptul că noul Symbol va fi disponibil cu un pachet mai bogat de echipări, între care și noul sistem Renault MediaNav. Gama de motorizări o va replica pe cea propusă de Dacia Logan 2, inclusiv în ceea ce privește noua unitate turbo pe benzină (cu trei cilindri) 0.9 TCe (asamblată la Mioveni și exportată în Turcia). Renault va începe comercializarea noului Symbol în prima parte a anului viitor. Mai întâi în Turcia, apoi în Algeria și Tunisia. Dată fiind asemănarea până aproape de identificare cu Logan 2, berlina Renault n-ar mai avea ce căuta, din 2013, pe piața din România. http://www.evz.ro/detalii/stiri/Renault-tr...ol-1008920.html http://0-100.hotnews.ro/foto/renault-symbol-2013/ This post has been edited by george_scala_2004: 2 Nov 2012, 00:33 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.822 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si daca tot suntem la capitolul discutii ... noile coduri sunt B8, K8 si L8.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Squirrel |
![]()
|
Dacia lansează noul Logan săptămâna viitoare. Comparație de preț între generația anterioară și estimare pentru noul model
Marți 13? Or să dea vina pe clienții superstițioși? This post has been edited by Squirrel: 6 Nov 2012, 10:29 |
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Dimensiuni (mm): Logan / Noul Logan
Lungime: 4.288 / 4.346 Lățime: 1.740 / 1.733 Înălțimea: 1.534 / 1.517 Ampatament: 2.630 / 2.634 OPO de pe 15 - 18 noiembrie. This post has been edited by TAW: 6 Nov 2012, 10:41 |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
O poza de pe Prostmotor cu varianta cea mai cheala:
dacia_logan_golful_romaniei.jpg ( Size: 112.12k ) Number of downloads: 723 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Se speculeaza ca preturile vor fi cu 200 de euro mai mici fata de Sandero. Daca ecartul se pastreaza pe toate nivelurile de echipare insa cel care in final va castiga va fi Sandelul, care va deveni mai tentant prin .. scumpirea Loganului ..
Daca insa ne uitam la Sandero Laureate cu toate optiunile incluse si scadem 200 de euro, inseamna ca varianta de top a unui Logan cu toate dotarile va fi 13450. Cam mult. Cum e mult si pentru Sandero, dar acolo macar exista optiunea Stepway. Din pacate insa la Stepway nu se pot adauga senzori de parcare si cotiera. |
--------------------
------
------
------
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
ce are stepway (concret si palpabil) in plus fata de un sandel obisnuit. lasand acele plastice la exterior.
|
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 15:54 |