Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Bulgaria - Nisipurile de Aur, marlania bulgarilor- incapacitatea politiei bulgare

hash
post 17 Jul 2007, 12:13
Post #31

calculatorist

Group: Members

Previzibil. Se stie ca in Nisipuri se ridica masinile intr-o veselie. Pentru 35 de euro si-o zgarietura faci prea mult tambalau. Si de imagine proasta vor beneficia si turistii din RO care se vor mai intampla pe-acolo, te-ai gandit la asta ?

--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ov
post 17 Jul 2007, 13:00
Post #32

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

adevaru' e ca la noi te alegi doar cu zgarietura, dar dintr-o parte in alta. Eventual bonus, iti taie si 2 cauciucuri.

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
eugeniuz2004
post 17 Jul 2007, 13:24
Post #33

Membru autentic

From: Iasi

cine vrea Bulgaria are ce si-a dorit. Tratament sovietic si marlanie cata cuprinde de la niste rupti in posterior mai ceva ca la noi.

Mai bine in tara ca macar astia sunt ai nostri si ai cu cine te intelege verbal (ca vorbim aceeasi limba) decat la niste sovietici abia iesiti din epoca stalinista.

Si taxe de statiune sunt si la ei. Nu le-au inventat ai nostri.

--------------------
Kia Cee'd - IS-96-AEU 2008 SW BEST
+
sqryn
post 17 Jul 2007, 13:49
Post #34

Clio rulezzz

From: München

Imi pare rau pentru ce ai patit, sper sa nu mai citesc si alte intamplari de genul asta pe forum. E aiurea ca si in alte parti trebuie sa suportam acelasi tratament si aceeasi spagari nenorociti, parca nu aveam destui la noi. Ma gandeam ca macar in statiuni e mai putin nevoie de spagi si oamenii sunt mai orientati catre turisti.
Violenta nu e o solutie, gandeste-te ca esti in o tara straina, nu cunosti nici limba si nici legea. Ai avut bafta pe de o parte, de la pumnii aia impatiti o puteai pati mai rau.

This post has been edited by sqryn: 17 Jul 2007, 13:52

--------------------
RENAULT Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v - B-xx-xxx Alize/1999
Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005
+
Bliss
post 17 Jul 2007, 14:01
Post #35

-

QUOTE(eugeniuz2004 @ 17 Jul 2007, 14:24)
cine vrea Bulgaria are ce si-a dorit. Tratament sovietic si marlanie cata cuprinde de la niste rupti in posterior mai ceva ca la noi.

Verbesti fix ca unul care n-a vazut altceva decat Tataia si restul de statiuni obosite din Romania. Se poate mult mai bine. Si la doar 100km sud de Mangalia. O intrebare simpla pentru cei care-au vazut recent si litoralul romanesc, si pe cel bulgaresc. Cati straini ati vazut in Bg si cati ati in vazut in Ro? Exact.
Ce-a patit fizzo i se poate intampla oricarui strain care vine in Romania. Nu radeti de uscaturile alora ca avem si noi destule, daca nu mai multe. Iar calitatea serviciilor este incomparabil mai proasta in Romania pentru buzunarul omului de rand.
fizzo, eu zic sa nu te agiti asa de mult cu tara, ci doar cu individul. Ia-ti cativa colegi, mergi intr-o seara si bumbaceste-l. Ai grija insa pe unde te intorci si mai ales cat de repede o faci daca zici ca avea si el spate.

--------------------
- - -
+
dinescu
post 17 Jul 2007, 19:04
Post #36

Membru incepator

Mare dreptate ai! La bulgari turismul il fac in mare parte nemtii. DPDV al turismului bulgarii sunt cu 10 ani inaintea noastra. Noi avem un administrator la hotel, un altul la trotuar si la faleza, altul pe plaja. Si apele romane in ...apa. Cand e vorba de responsabilitati se pierde sirul normal. La ei e OK pe partea de turism dar politia e sub orice critica. Sunt fomisti si prost crescuti. Si cred ca asta doar in relatia cu romanii. Cu bulgarii nu se poarta asa. Daca lasi masina aiurea si ti-o ridica e cel mai bine sa platesti sa-ti recunosti vina si gata. Pentru ca e o vina-daca nu au locuri de parcare nu esti absolvit de vina. Ce bine e in bucuresti ca se poate parca pe trotuar...da-le dracu de femei cu carucioarele lor cu tot. Daca noi avem loc pe trotuar asta e ce ma intereseaza de altii, NUU?? dry.gif
Nu le iau apararea la politistii bulgari dar trebuie sa ne adaptam si noi la marlania lor. Cat despre turism chiar nu are rost sa comparam cu ce e la noi.

--------------------
dacia 1300 78
Fac dezvaluiri...
+
eugeniuz2004
post 17 Jul 2007, 21:54
Post #37

Membru autentic

From: Iasi

QUOTE(Bliss @ 17 Jul 2007, 15:01)
Verbesti fix ca unul care n-a vazut altceva decat Tataia si restul de statiuni obosite din Romania. Se poate mult mai bine. Si la doar 100km sud de Mangalia.
.......
fizzo, eu zic sa nu te agiti asa de mult cu tara, ci doar cu individul. Ia-ti cativa colegi, mergi intr-o seara si bumbaceste-l. Ai grija insa pe unde te intorci si mai ales cat de repede o faci daca zici ca avea si el spate.
*

Iar sfaturile domniei tale sunt exact ca ale unuia ce a vazut fix doar litoralul RO plin de manele.

--------------------
Kia Cee'd - IS-96-AEU 2008 SW BEST
+
C.C.
post 17 Jul 2007, 23:21
Post #38

Membru

de fapt, cam asta-i statutul romanului prin lume. nu numai prin europa. pana si faptul ca idiotii aia au spus "..e doar o dacie.." arata cat de mult ii durea in fund de ce faceau.
acuma, nu zic nimic, dobitoci si tampiti avem si noi destui. dar, cum spunea cineva inainte, pe astia macar poti sa-i "combati" in limba materna. poti sa faci o plangere, etc. undeva ca esti "acasa". da la dracu-n praznic ce faci?
ma intreb daca nu cumva acelasi tratament ni se aplica si prin ungaria, poate chiar austria, de ce nu- germania. ca sa nu mai vorbim de spania sau italia. oriunde aud de romani, li se cam acreste. oare de ce? probabil ca si din vina unor conationali de-ai nostri, care cum ajung acolo incep sa faca numa ce nu trebuie..
si eu am inceput sa-i cam inteleg pe straini dupa ce am vazut cateva ispravi de-alor nostri.. insa, ceea ce spune colegul de forum ca a patit, te duce cu gandul la ideea de a-ti cumpara o arma. macar una cu gaze..
si-apoi, nu uitati: nu suntem nici cu un gram mai buni ca ei. tot balcanicii.. wacko.gif

--------------------
Renault Espace IV - abxxxx 2004
scopul NU scuza mijloacele!
+
ady85btz
post 18 Jul 2007, 01:00
Post #39

Membru onorific

Trist ce-ai patit.Sper sa n-am parte de asa ceva si eu..peste 2 sapt plec si eu la ei mad.gif .Asteptam si pozele.Numai bine

--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
+
body
post 18 Jul 2007, 13:17
Post #40

Membru autentic

Group: Banned
From: Ploiesti

Si mie mi-a lasat un gust amar bulgaria ( cu b mic ) desi am fost doar in trecere spre / dinspre Grecia.
La intrare dinspre Grecia la ghiseul de vignieta am vrut sa platesc taxa ( 5 euro ) cu monede de 1 euro iar bulgarul foarte nesimtit ca la ei se plateste in bancnote , desi restul il dadeau in monede!!!!!!!!!
Asta una , apoi pe drumul spre Ruse ( cam de la 200 km ) aproape nici un indicator nu dadea distanta corecta ceva de genul Ruse 180 , apoi dupa 20-30 km Ruse 210 km !!!!!!
La vama NICI UN VAMES nu stia/nu voia sa vorbeasca o limba de circulatie internationala ( engleza , francea , germana ) . Politetea la vama - un lucru nestiut de ei. Ce m-a uimit la Giurgiu la noi , la intoarcere vamesul nici nu s-a uitat la acte si ne-a urat bun venit acasa!
Pe centura Sofiei nici pomeneala de indicatoare , noroc cu schita descarcata de pe acest site ( la alt topic) .
Oricum , initial ma gandeam ca la anul sa merg la bulgari pe litoral , dar am zis pas , ma gandesc la o Turcie ceva.

--------------------
Mitsubishi/Suzuki Lancer/SX4 - PH-72-BVR PH-77-MMR 2007/2008
body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
+
alecsz99
post 18 Jul 2007, 13:38
Post #41

Membru autentic

From: Bucuresti, Romania

Pacat de experienta prin care a trebuit sa treci. Sincer te inteleg cat se poate de bine. Vad ca unii zic ca ai facut rau, ca nu asa te porti in tari straine. Pai bine, sa inteleg ca prin alte parti, in speta Bulgaria, e ok sa se poate ca nesimtitii cu tine iar tu trebuie sa stai sa suporti cu zambetul pe buze? Si pe urma o sa zica ei "mari oameni domnule romanii astia, faci ce vrei din ei si nu riposteaza!" Din contra, daca am lua mai des atitudine poate ca multe lucruri s-ar schimba in bine.

In rest pot spune ca experientele mele cu bulgarii au fost pozitie. Cea mai recenta, in Romania. Eram pe marginea drumului ce leaga Poiana Brasov de Rasnov cu avaria pusa si in spate opreste un Renault (ca doar e forum Dacia/Renault) cu numere de Bulgaria din care coboara un tip si vine sa ma intrebe intr-o romana foarte stricata pe unde catre Cetatea Rasnov. Ii zic ca tot inainte la care el vazand avariile ma intreaba: "te pot ajuta cu ceva?" Dar totusi el era in tara mea si nu invers!

This post has been edited by alecsz99: 18 Jul 2007, 13:40

--------------------
Dacia/Kia/Mercedes Berlina Li / Pro Cee'd / S320 2003 / 2008 / 2010
+
dinescu
post 22 Jul 2007, 15:55
Post #42

Membru incepator

Ai promis niste poze..... blink.gif

--------------------
dacia 1300 78
Fac dezvaluiri...
+
puiu82
post 22 Jul 2007, 22:39
Post #43

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

Imi pare rau pt. ce ai patit,bine ca n-a fost mai rau.
Am avut si eu o mica disputa cu vamesii bulgari din cauza vignetei pe care am platit-o,dar nu am primit decat o foaie scoasa la imprimanta.
Daca poti fa-le un pic de 'reclama'.

--------------------
Toyota Auris - B-999-CGS 2011
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
Bujor Stefan
post 27 Jul 2007, 10:12
Post #44

Membru autentic

Imi inchipui ca ai CASCO la masina.
Nu stiu sigur de procedura care poate urma, dar, ai putea sa faci urmatoarele:
- mergi la noi la politie si iti iei dovada pentru reparatia zgarieturii
- mergi la constatator si obtii acceptul de reparatie, le predai chitanta de mana, pozele, toate detaliile referitoare la incident
- ai aripa vopsita, iar daca avocatii asiguratorului tau CASCO nu au ce face, fac un regres catre boul ala sau macar firma respectiva

Mai astept alte pareri daca am gresit undeva.

This post has been edited by Bujor Stefan: 27 Jul 2007, 10:12

--------------------
Dacia Logan - B 2006 Ambition 1,6
+
borciparte
post 27 Jul 2007, 10:52
Post #45

da

sincer, nu ma mira ce ai patit. Puteti sa sustineti voi ce vreti despre Bulgaria, ca e asa si pe dincolo, pentru mine nu inseamna decat o tara ramasa in urma ca mentalitati, o tara in care Politia e de cacao... va spun toate astea in calitate de om care a fost acolo, de om care are prieteni bulgari in Sofia, unul dintre ei avand tatal care lucreaza la securitatea bulgara. Asadar, am de unde sa aleg pareri si opinii foarte corecte.
Nu va sfatuiesc sa mergeti in Bulgaria.
Comparativ. In Romania, politia e cat de cat mai corecta, ai la cine sa plangi in caz de ceva, ai mijloacele sa te plangi, sa iti cauti dreptatea.

Abia am venit de la mare, Mamaia, NU AM AUZIT MANELE !!! in toata statiunea, curatenie este, serviciile sunt cat de cat ok, preturile maricele.

Daca vreti sa mergeti in alta tara decat Romania in concediu nu alegeti Bulgaria, mergeti in Turcia sau tari europene, Spania, Franta, Italia. Da-ti-i dracului pe imputitii astia de bulgari (ma refer la politisti si cei care fac marlanii pe acolo si nu la intregul popor bulgar).
Faceti tot ce va sta in putinta sa aratati obiectiv realitatea despre Bulgaria, si cu bune si cu rele. La fel si despre Romania.

Pot sa va spun ca am fost la mare la noi si nu m-a intrebat nimeni de sanatate, super ok a stat masina, nu s-a luat nimeni si nimic de ea, nu era taxa de parcare, sunt super multumit din punctul asta de vedere. Decat sa merg la bulgari si sa stau cu teama ca imi fura astia masina sau ca mi-o iau si mi-o duc cine stie unde, mi-o zgarie, nu, prefer sa zic un mare NU Bulgariei.

This post has been edited by borciparte: 27 Jul 2007, 10:53

--------------------
Dacia 1300 - x 10 BOR 1980
Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault
+
tarzy
post 27 Jul 2007, 11:57
Post #46

aroist

QUOTE(Bujor Stefan @ 27 Jul 2007, 10:12)
Imi inchipui ca ai CASCO la masina.
Nu stiu sigur de procedura care poate urma, dar, ai putea sa faci urmatoarele:
- mergi la noi la politie si iti iei dovada pentru reparatia zgarieturii
- mergi la constatator si obtii acceptul de reparatie, le predai chitanta de mana, pozele, toate detaliile referitoare la incident
- ai aripa vopsita, iar daca avocatii asiguratorului tau CASCO nu au ce face, fac un regres catre boul ala sau macar firma respectiva

Mai astept alte pareri daca am gresit undeva.
*

incidentul trebuie raportat la sectia de politie de pe raza careia s-o produs.

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX - B55MGY 2005 / 1993 / 1999
Aha
+
Bujor Stefan
post 27 Jul 2007, 13:38
Post #47

Membru autentic

Nici nu vreau sa ma gandesc cum se completeaza un proces verbal la politia bulgara.
Sunt procesele noastre verbale destul de imbarligate, d'apai unul in bulgara!

Mda, sunt lucruri mai importante de facut in viata asta si nu are rost sa te apuci acum sa te bati cu tot sistemul lor tampit.

--------------------
Dacia Logan - B 2006 Ambition 1,6
+
mully
post 27 Jul 2007, 14:52
Post #48

Membru

bai fratilor voi nu aveti ce face?? orice ati face NU OPRITI IN BULGARIA !!! Cunosc pe cineva care a oprit la fel ca tine si a mers sa faca pipi, erau o familie, cand s-au intors era alta masina parcata in locul masinii lor, si in veci nu au mai vazut-o! Stiu pe cineva caruia de curand I-A FOST FURATA MASINA DIN PARCAREA HOTELULUI !! Deci va intreb din nou ... ce (naiba) cautati in Bulgaria ??? Sau, daca chiar vreti sa mergeti in Grecia cu masina, faceti plinul inainte de a intra in infectiozitatea aia de tzara si NU VA OPRITI pana iesiti de acolo .... asta daca gasiti drumul pentru ca la ei inca nu s-a inventat indicatorul rutier ... mare pacat ce ati patit ... dar zic sa nu te duci cu baietii peste ei ca astia ar fi in stare sa apara cu sabii si pistoale pe acolo

--------------------
Renault Megane Coupe 2.0 16v 108Kw
Megane II.2 RS, 2.0T 225cp, 2007
+
dinescu
post 27 Jul 2007, 17:17
Post #49

Membru incepator

QUOTE(borciparte @ 27 Jul 2007, 10:52)

Abia am venit de la mare, Mamaia, NU AM AUZIT MANELE !!! in toata statiunea, curatenie este, serviciile sunt cat de cat ok, preturile maricele.

Poate ca era bine sa iesi din camera de hotel sau macar sa deschizi geamul. Sa fim seriosi. S-a stricat mamaia. Ma rog depinde ce standarde ai. Nu ii laud pe bulgari pt. ca bulgarii sunt prosti. La albena, nisipuri...turismul il fac nemtii si nu bulgarii. Pacat ca nu sunt politisti nemti ca sa fie frumos. Partea de litoral/servicii sunt inca peste noi. Manele auzi si la bulgari la noi nu mai vorbim ca toti tzaranusii au pe telefon manele si merg mandri nevoie mare.

--------------------
dacia 1300 78
Fac dezvaluiri...
+
rue
post 27 Jul 2007, 17:23
Post #50

Membru autentic

From: Internet

stiu cazuri in care chiar daca aveau declaratie de la politie din HU, NL, DE cand era vorba de CASCO sau adev pt reparatie mergeau la ei la politie si declarau ca au dat cu ea in te miri ce stalp sau ca a fost gasita lovita si gataaaaa.

altfel, traduceri, legalizari prostii..

--------------------
Dacia Logan - RUE 2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
+
kukuruz
post 28 Jul 2007, 13:35
Post #51

Membru

fizzo  16 Jul 2007, 10:19 

Plin de spume in interceptez pe cei care se ocupau de asta, spunandu-le ca am fost aproape sa fac infarct [...] Nervos il interceptez pe responsabilul [...] deja eram cu capsa pusa [...] Deja eram un pachet de nervi [...] ma duc la ghiseul "sefului" sa reclam. Vine si BOUL ala [...] Cu spumele la gura ii cer sa-mi dea o hartie [...] Nervos ma duc la masina si iau camera foto ca sa fac poze la zgarietura. Urmeaza o cearta, ii replic ca-mi fotografiez propria masina si ca ma [cenzurat] pe el de idiot. Atunci malacul sare la bataie, facem un mic carambol acolo, ne impartim cativa pumni [...] Pe sotia mea abia acum am auzit-o...era jos in genunchi si plangea...tinandu-se de inima si tremurand din tot corpul. Am inlemnit, imi spunea ca o inteapa inima si ca nu-si mai simte picioarele de la soc... Am urlat dupa ambulanta [...] eram terminat. M-am dus dupa nenorocit sa-l calc in picioare, in momentul ala daca aveam un pistol ii gauream teasta. Idiodul statea langa politisti care m-au apucat de mana si m-au impins [...] Cate injuraturi, ce i-am spurcat pe romaneste.....DOAMNEEEEEEEEE [...] vreau sa fac "scandal" vreau sa stie toti romanii ce-i poate astepta pe renumitul litoral bulgaresc [...]

fizzo, te compatimesc, hombre. tu ai probleme serioase cu echilibrul emotional, evita cat poti sa mai iesi din tara asta, iar aici, pe plaiul mioritic, evita cat poti sa mai sofezi, domnule manager de firma de soft. ai nervii la pamant si prezenta ta pe drumurile (in locurile) publice reprezinta un risc major, scuza-ma ca-ti spun de la obraz. ia-ti un concediu prelungit (fara laptop) - in maramures, in delta, intr-un loc linistit, oriunde - relaxeaza-te, dezmanieste-te, incearca sa te aduni!

episodul cu loganul la golden sands este patetic! nu-ti dai seama ca te-ai descalificat lamentabil relatandu-l cu asemenea accente funambulesti si instigand public la xenofobie rudimentara? in fond si la urma urmei, ai parcat in loc nepermis, punct. ti-a fost ridicata masina (pe drept! - hei, nu peste tot este debandada, haosul, "bagatul picioarelor" in cele mai elementare norme de bun simt, de civism, de respect fata de lege de care suntem aproape toti contaminati aici, in cloaca asta de bucuresti, remember!), taxa/amenda de 35 euro (1 mil. rol, deci nu un capat de tara pentru un ditamai director de firma) trebuia s-o platesti fara sa te dai in spectacol, fara istericale, fara provocari si sarit la bataie ca ultimul derbedeu de dambovita, aducand-o pe biata nevasta-ta in pragul lesinului. macar pestru asta!

dar cel mai reprobabil mi se pare veninul exprimarii si ura viscerala pe care le exibezi pe un forum public fata de niste intitutii (dintr-o alta tara, circumstanta cu atat mai agravanta) aflate in exercitiul functiunii, si care, in fond, nu-si faceau decat datoria.

...eu unul stau totusi si ma intreb daca firma aia de care vorbesti este chiar de soft... sau cumva una... de turism/hotelarie loco, eh? sleep.gif

--------------------
+
han_1.6 mpi
post 28 Jul 2007, 13:49
Post #52

Membru autentic

From: bucuresti

muuuuammaaa ce usa de biserica sunteti cu totii !!!!????

sa va vad pe voi cu masina luata pe sus cu japca si apoi avariata, ce calmi ati fi fost.

parerea mea e ca daca era o situatie legala politia bulgara ar fi ridicat TOATE masinile parcate neregulamentar cum se practica in alte tari ( de ex franta : in paris e cam 250 de euro taxa ca sa recuperezi masina dar nu cred ca se fac exceptii).

la faza cu nervii ar fi bine ca omul fie calm dar nu se stie ce poate fiecare intr-o situatie limita.poate domnul manager de firma de soft era obosit dupa serviciu etc...

calm si foarte mult calm, dar in situatii limita nu prea stim ce facem sleep.gif

--------------------
dacia,ford, logan,mondeo - B-00-000
protejati biciclistii in trafic!
+
balky
post 28 Jul 2007, 13:57
Post #53

Membru

KUKURUZ ...bingo !

Eu am fost in bulgaria vara trecuta , tot la Golden Sands , cu masina si nu am avut nici o problema.
Am fost si in Varna si nu s-a intamplat nimic.
Nu neg faptul ca au fost unele cazuri dubioase intamplate cu politia bulgara de altii. Dar eu am respectat regulile lor , si cel mai important e ca am fost constient ca sunt intr-o tara straina si ca e bina sa stai in banca ta.
Acelasi lucru am facut si cand am fost in Italia. Am stat in banca mea, am respectat niste reguli elementare si nu am avut probleme nici cu carabinierii , nici cu polizia , nici cu poliziotti

This post has been edited by balky: 28 Jul 2007, 13:59

--------------------
daewoo/dacia/daewoo evanda/papuc/nubira2 - toate de Bucuresti 2003/2003/2003
Trup si suflet pentru culori !
+
borciparte
post 28 Jul 2007, 17:01
Post #54

da

QUOTE(dinescu @ 27 Jul 2007, 18:17)
Poate ca era bine sa iesi din camera de hotel sau macar sa deschizi geamul. Sa fim seriosi. S-a stricat mamaia. Ma rog depinde ce standarde ai.
*

Pai eu ma refeream la situatiile cand nu eram in camera, adica 80% din timpul cat am fost la mare. Chestia e ca am stat in partea de nord a statiunii.
Mamaia nu s-a stricat, s-a imbunatatit fata de cum era acum cativa ani. Cand zici ca s-a stricat Mamaia sa aduci si argumente si nu doar afirmatii.
Standardele sunt ale unuia care a facut vacante in Italia, Spania, Franta, Belgia.
Am fost la Mamaia de data asta din cauza unor cunoscuti care s-au razgandit in ultimul moment, vacanta era programata pentru Antalia, Turcia. Nu a fost sa fie. Sincer nu imi pare rau ca am fost la Mamaia, am facut 2 ore cu masina pana acolo si totul a fost ok.

Scuze de off-topic. Dinescu daca vrei sa discutam pe marginea Litoralului romanesc cautam topic specific sau facem un alt topic. Daca vrei neaparat sa iti arat ca era ok in Mamaia am vreo 2000 de poze facute tongue.gif Am si poze cu restul statiunilor unde cu mici exceptii e cam jale.

--------------------
+
mully
post 31 Jul 2007, 09:54
Post #55

Membru

Deci se pare ca unii de pe aici nu au inteles. Cunosc un caz f recent, cand cuiva i s-a furat masina (noua de altfel) din parcarea hotelului in prea iubita voastra bulgarie ... vacanta placuta!

--------------------
Renault Megane Coupe 2.0 16v 108Kw
Megane II.2 RS, 2.0T 225cp, 2007
+
adi_ar
post 31 Jul 2007, 10:05
Post #56

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

De ce esti atat de suparat?
Da ceva detalii despre furturile astea, unde, in ce oras, in ce conditii, daca tot ii cunosti pe respectivii?!?
Nimeni nu exclude aceste situatii, iar topicul se refera la un incident cat se poate de neplacut. Sunt in acelasi timp destui cei care au fost in Bulgaria ori au traversat-o si nu au nimic deosebit de povestit.
Nu cred ca ar trebui aici sa judecam echilibrul psiho-emotional al nimanui.

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
neumann
post 31 Jul 2007, 10:53
Post #57

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(kukuruz @ 28 Jul 2007, 15:35)
dar cel mai reprobabil mi se pare veninul exprimarii si ura viscerala pe care le exibezi pe un forum public fata de niste intitutii (dintr-o alta tara, circumstanta cu atat mai agravanta) aflate in exercitiul functiunii, si care, in fond, nu-si faceau decat datoria.

*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

Ce-aveti mah, nu intelegeti si voi spiritul de gluma al omului?

Despre bulgari, numai de bine. Mai ieftin ca in Romania, deci mai prost. Noi eram vreo 20 si ne-a injurat chelneru cand l-am pus sa ne explice nota de plata pozitie cu pozitie, furase in nesimtire, era sa si-o ia, norocul lui ca s-a carat de la masa. A primit exact cat facea ce am comandat, luat dupa meniu, cu vreo 20 euro mai putin decat calculase el.
Merita vazut castelul romanesc de la balcik si atat. De mancat, mancati in alta tara.

This post has been edited by cristianco2002: 31 Jul 2007, 10:57

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
diaconuliviu
post 1 Aug 2007, 08:49
Post #58

Membru autentic

From: Space, the final frontiere

QUOTE(Bacu @ 16 Jul 2007, 11:14)
[...]
prea te-ai agitat la faza cu masina, inca de la inceput cand era doar vina ta, parcasei neregulamentar, trebuia sa platesti si gata...
[...] nu cred ca trebuie sa ii injuri atat pe bulgari pentru asta... ce crezi ca romanii sunt mai amabili/educati/civilizati? suntem exact la fel ca ei..
[...]

Si la noi e la fel, daca-s 3 masini la rind, o iau pe cea din mijloc, a unui necunoscut, ca prima si ultima e a lui sefu de la institutia X si de la Y.

QUOTE(kukuruz @ 28 Jul 2007, 13:35)
[...]

[...]

Care datorie? Aia de a ridica FIX masina altuia, desi parcate ilegal (desi omul afirma ca n-a vazut semne de interdictie), nu la rind pe TOATE, cam cum spuneam mai sus, doar ca acolo era masina RO, nu BG.
Care datorie? de a-l intimida si de a ride de el? de a-i zgiria masina?
Iar visavis de institutii, acei indivizi sint reprezentantii acelor institutii. Pina in momentul in care vei auzi/citi ca aia au fost dati afara, institutiile sint pasibile de a fi clasate la fel ca indivizii care lucreaza in ele.

Si la noi sint politisti care iau spaga, politia ii accepta, deci institutia in sine va fi blamata.

--------------------
Opel Corsa - xx 2001
Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur.
SSP,K!
+
hash
post 1 Aug 2007, 09:49
Post #59

calculatorist

QUOTE(han_1.6 mpi @ 28 Jul 2007, 13:49)
muuuuammaaa ce usa de biserica sunteti cu totii !!!!????

sa va vad pe voi cu masina luata pe sus cu japca si apoi avariata, ce calmi ati fi fost.
*

Si daca ar fi fost o paguba de 10 ori mai mare nu cred ca era o problema. Mai stiu eu pe cineva caruia i-am ridicat un stergator si putin a lipsit sa nu ma faca troaca de porci (deh, avea audi A6, nou bineinteles, cum am cutezat sa ii ating odorul) Daca i-o zgariam probabil ma baga in spital. Mentalitate de mahala.

QUOTE(mully @ 31 Jul 2007, 09:54)
Deci se pare ca unii de pe aici nu au inteles. Cunosc un caz f recent, cand cuiva i s-a furat masina (noua de altfel) din parcarea hotelului in prea iubita voastra bulgarie ... vacanta placuta!
*

Si ? E un pic de deranj cu intorsul inapoi. Daca v-ati luat masina-bijuterie e problema voastra.

Acum m-am intors din Golden Sands. Munceau aia cu masina de ridicat de numa' smile.gif Si am vazut ridicate numai masini bulgaresti.

Am un dinte cu Mamaia: prefer sa NU ma mai duc niciodata in Mamaia unde nu mai incapi de JMEKERI. Si nu ma refer la 'aia cu masini' ci la lipsa de altruism si de grija de a nu deranja.

Nu manelele m-au deranjat in Mamaia ci:
- peretele subtire cu camera vecinului facut dintr-un fund de dulap vechi, pe unde veneau zgomotele si fumul de tigara (meci la 2 noaptea, eu voiam sa dorm, vecinul - microbist)
- lipsa aerului conditionat
- frigider meschin, nu racea suficient
- mirosul de vechi
- masina lasata in parcare a carei capota s-a umplut de scrum de tigara venita de la idiotii care scuturau tigara de pe balcon de la etaj (nu ii invatase alde ma-sa ca se foloseste scrumiera)
- strigatele de 'maaa neeeluleee !' de jos din parcare catre unul din etaje (ziua)
- soaptele si claxoanele scurte la 3 noaptea ('vasileee ! ma vasileeee !')
- seiful de la receptie care era un dulap nenorocit de fier, fara cheie, lasai pe incredere
- mancatul pe 'serii' si asteptatul dupa Maria Sa ospatarul
- acelasi fel de mancare repetat la 2 zile
- 'reciclarea' parjoalelor si a chiftelutelor
- ciorbele piparate sau acre in draci (facute cu vechituri, sa nu simti gustul)
- urlatul pe plaja si mingile bufnite care ridicau nisipul si-l inghiteai (ingiteai nisip si din cauza unuia ce-si scutura cearceaful mai incolo)
- aglomeratia si debandada de pe plaja
- gandacii din hotel (mari, negri, cu multe picioare)
- tantari noaptea
- pet-urile din nisipul de pe plaja
- saritul in apa (la piscina) stil 'casalot pe burta' cu stropirea a tot ceea ce este in jurul piscinei pe o raza de zece metri
- mingile luate in cap (in apa) cu diverse ocazii
- c.a.c.a.t ce plutea in larg (trebuie sa zic si asta ca unii sunt nesimtiti pana la Dumnezeu)

Prefer marlania politistilor bulgari pe care incerc sa o evit parcand regulamentar, platind spaga de rigoare (nu sunt la mine in tara sa fac pe nebunul) si mergand regulamentar; in BG, toti romanii pe care i-am intalnit m-au depasit, eu mergeam cu viteza maxima legala acolo, adica 90

--------------------
- - -
+
borciparte
post 1 Aug 2007, 10:04
Post #60

da

@hash, la ce hotel ai stat? Cat te-a costat afacerea?

Deci eu am stat la un hotel de 3* in partea de nord a statiunii. NIMIC, absolut nimic din ceea ce spui tu nu se confirma.
Camera super curata, se spala zilnic cu Mister Proper.
Aer conditionat.
Frigider mic e adevarat dar incapeau cca 4 sticle de 2 litri si inca alte sticle mai mici sau cutii de bere. Nici la mine nu racea, doar ca eu is inginer si m-am prins de ce. Nu era suficient de bine aerisit in spate, era incastrat in mobilier, asa ca l-am scos nitel in afara si apoi imi ingheta bauturile.
Totul era proaspat zugravit, faianta, gresie, dus, termopane,totul nou.
Masina a stat perfect, parcare gratuita si pazita. Doar un momarlan de Ag care si-a parcat un Ford Fiesta foarte aproape de masina mea in conditiile in care avea loc cacalau in partea cealalta unde era spatiu verde si nu mai incapea o alta masina.
Nu m-a deranjat fum de tigara, vecinii nu i-am auzit niciodata cu toate ca hotelul era plin. Singurii care faceau galagie erau niste unguri cu copii, foarte galagiosi si necivilizati si la masa si pe plaja, peste tot. Sorry dar e realitate.
Seif in camera.
Mancat cand vrei si la orice ora, e drept ca daca se aglomera asteptai destul de mult dar daca stiai la ce ora sa te duci era super ok. Dimineata era bufet suedez si aveau destul de multe sortimente, nu ca in Turcia sau alte tari dar era ok, cerealele erau de la Nestle, ceai de la Lipton etc.
Mancarea, pai era meniu cu jde mii de feluri de mancare ca la orice restaurant cu pretentii, mancarea super buna, proaspata dar scumpa.
Pe plaja totul relativ ok cu exceptia chistoacelor de la unii fumatori nesimtiti, in rest paza privata, Politie la greu.
Nisipul pe plaj era super fin si impecabil in fiecare dimineata.
Tantari asa si asa, ca la mare, dar pentru asta exista Autan smile.gif
cenzuratei si altele nu am intalnit.

Iata asadar ca la tine a fost una, la mine a fost alta, aceeasi tara, aceeasi oameni, aceeasi statiune. Parerea mea e ca ai facut o alegere total neinspirata si ai mers la un complex hotelier de paesani. Sincer imi pare rau pentru tine ca ai avut un asemenea sejur.
Daca va mai exista o data viitoare cand vrei sa mergi la Mamaia PM-me si iti spun eu ce e bun si ce nu e bun acolo. Iti garantez ca exista si locuri super in Mamaia.

This post has been edited by borciparte: 1 Aug 2007, 10:07

--------------------
+
5 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 09:33
Dacia