Bulgaria - Nisipurile de Aur, marlania bulgarilor- incapacitatea politiei bulgare
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Nisipurile de Aur, marlania bulgarilor- incapacitatea politiei bulgare
MadHawk1 |
![]()
|
||
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
carpatium |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 August 09 ![]() |
scuze da e vina ta pt faptul ca te-ai luat cu ei la hartza mai ales avand in vedere faptul ca puteai sa-ti dai seama ca nici nu vor intelege, nici nu vei ajunge la nici o intelegere cu ei, eu sincer sa fiu nu prea am avut probleme cu bulgarii desi merg in bulgaria atat pe munte cat si la mare
de 3 ani de cand bat bulgari am avut o singura problema cu politia rutiera atunci cand am parcat la kavarna pe o zona care teoretic era pietonala tot asa erau si alte masini parcate am intrebat de ce tocmai pe mine dupa ceva negocieri in care nu reuseam sa ma inteleg cu ei sa le arat ca nu e nici un semn de interdictie pt masini acolo au mai chemat alt echipaj si aia vorbitori doar de bulgara am incercat sa dam spaga da nu au vrut pt ca preferam sa platesc si gata deoarece la 12 noapte nu se putea platii cica se plateste doar la banca politistul nu are voie sa incaseze ne-am cam ratoit si noi la ei ca eram 3 barbati si 2 oltence care au cam incept sa-i injure (am impresia ca astia intelegeau mai ales injuraturile din romana) dar in momentul in care a pus mana pe mine gaborul bulgar sa-mi atraga atentia sa fim mai civilizati mi-am cam dat seama ca nu te joci cum te joci cu romanii nostri asa ca am acceptat pana la urma sa semnez procesul verbal pt ca sincer nu vroiam sa ajung la sectie sa-mi puna si fiola pe acolo java script:emoticon(':ad%20sub%20masa:') nu de alta da trebuia sa merg in masina lor si nu prea aveam chef de treburi fara martori asa ca am acceptat sa semnez dupa care mi-am dat seama ca sunt la fel de prosti ca si ai nostri procesul verbal avea 2 greseli majore orasul, CNP asa ca nu polatesc nimic oricum nu stiu cum pot sa o platesc alta treaba prima oara a scris pe proces 20 leva iar dupa ce m-am luat cu ei in gura cu de Poze cu locu (ca na romanului i-sa urcat la cap treaba cu presa de dovezi ca nu era indicator treburi de genul asta) a sters si a scris 30 leva asa ca pana la urma tot nimic nu platesc din cauza prostiei bulgarilor iar o alta treaba cu rutiera din bulgaria a fost in orasul cazanlac sau ceva de genul unde veneam dupa munte si am oprit la o statie peco am cautat prin bagaje ne-am apucat sa bem o cafea pt ca eram rupti era cam 3 noaptea un echipaj de la politie a trecut pe langa noi si se uitau cam ciudat ne vazusera cam rupti asa desi se vedea dupa modul in care eram imbracati ca venim dupa munte bulgaroaica de la statia Peco ne-a zis sa avem grija ca la mai in fatza o sa fie politie asa ca sa conducem prudent da eu cand ies din statia Peco in loc sa mai merg pana la sensul giratoriu de la 150 m la dreapta cum aveam semnul am trecut direct peste linia dubla continua si ghici ce? urmatoarea intersectie ascunsi la intuneric filtru de politie cam 3 masini 1 niva un citroen picaso si o duba si bastonelul cu care ne faceau semne sa oprim am tras pe dreapta ne-au vazut ca suntem obositii aia din statia peco si in loc sa ne dea amenda sau altceva ne-au recomandat o cabana unde putem inopta ieftin si manaca bine java script:emoticon(':ad%20sub%20masa:') asa ca mai au si gabori de treaba ps- in romania sa-ti salte masina sa vezi cat platesti si nu de alta da la noi platesti si pt fiecare zi de depozitare 1 Sep 2009, 21:04: din cauza faptului ca se ridica masinile pe la nisipuri pe acolo la ei se poate merge pe trotuar si nu se blochiaza traficul ca ma mamaia (cu adevarat se ridica mai ales dalea de ro. am vazut cu ochii mei) ... in general sunt destule parcari pe acolo mai ales mai departe de plaja chiar gratuite da tre sa ne aducem aminte ca daca romanu nu parchiaza langa crasma nu e roman si cel mai dragutz e cocalarul cu ditai ml-ul sau x5-ul care se zgarceste sa plateasca 5 leva taxa de parcare pe o zi nu pe ora da de romanul tre sa fie vazut in crasma din ce masina se coboara This post has been edited by carpatium: 1 Sep 2009, 21:04 |
--------------------
Renault
megane 2 bicorp
- b 43 tjl
2005
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
Un prieten , si-a cumparat ceva masina smechera din Germania. A facut o pauza in Viena , a parcat pe langa primarie avand treaba in zona. Cand s-a intors lipsa masina.
A intrebat un politai ce si cum sa faca(a crezut ca i-a furat-o) , politaiu' i-a dat un numar la care sa sune , depozitul de masini ridicate. S-a dus la depozit , si s-a apucat sa-i pupe pe aia pe acolo , bucuros ca nu i s-a furat. S-a apucat sa-i pupe dupa ce a platit amenda de 200 euro , nu 35. Poti sa-ti faci viata frumoasa , daca stii cum sa privesti lucrurile. |
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 20:00 |