Laguna sau Mondeo
![]() ![]() ![]() |
Laguna sau Mondeo
cri123 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|||
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
71 de voturi pentru Mondeo..conduce si saptamana asta...
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Ford Mondeo - noul "star" de pe forumul reno.ro.....
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
am vazut mondeo, din pacate nu am putut sa-l si conduc si acum vreu sa vad laguna, s-ar putea sa fie o revelatie.
|
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
claus |
![]() ![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Ieri, cand conduceam dinspre curtea de arges spre campulung, la o serpentina.. ghiciti cu ce masina cu numere rosii de ag de probe m-am intersectat? Am franat de tot, si am admirat-o in toata splendoarea ei pret de cateva secunde, pana a trecut de mine..
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
gongutza |
![]()
|
Forumista si Consilier Comercial dar nu Renault Group: Members Posts: 136 Joined: 24 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Claus tu ai admirat-o, eu i-am facut poze
![]() ![]() Asta luni seara, pe autostrada....mie-mi place ![]() |
--------------------
Renault
Clio III Dynamique
1.6 Consilier Comercial
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe cat nu imi place Laguna 3 parca o prefer fata de Ford Mondeo. Mondeo ala e enorm ca masina dar fara personalitate, daca nu vezi stema Ford nu stii ce e la prima vedere. Vechiul Mondeo era bijuterie pe langa asta nou. Oricum sincer daca ar fi sa aleg la clasa lor as alege noua Honda Accord.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Seful meu tocmai a primit de la servici Mondeo Ghia, masina este absolut fenomenala. Mi-a placut mie si modelul vechi foarte mult, insa asta nou este clar peste...
Daca Laguna va fi cel putin la fel de frumoasa si bine facuta va avea succes. Pacat insa ca la noi romanul cumpara Passat cu ochii inchisi... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Nu stiu de ce, dar noul mondeo imi displace la design. Varianta Ghia o fi avand dotari mari si tari si un interior luxos dar la exterior e ceva care ma zgarie la ochi si nu imi dau seama ce este acum.
Vechiul mondeo (mai ales ultimul facelift) mi se parea superb, avea un aer de seriozitate si niste elemente de design discrete care il infrumusetau si care il faceau sa poata fi identificat imediat in gramada de masini. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
AlexC sincer si mie imi place Passat mai mult decat noul Mondeo si Laguna 3, dar exista si alte alternative. Romanul inca stie de fiabilitatea Passatului, acum am inteles ca VW nu prea mai face masini cum facea.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Sincer.. vreau sa-mi schimb votul.. Mondeo in realitate e oriiiiibiiiillllll
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Foarte relevant rezultatul sondajului daca la el au participat oameni care au votat doar dupa niste poze si atat...
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Da dumneavostra unde ati vazut Laguna 3 stimate coleg in realitate??
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
ssilviu>>dar dupa ce criterii vrei tu sa sa voteze momentan??...Cred ca nici unul dintre cei care au votat aici nu sa urcat in noul ford sau laguna 3...de test drive nu mai zic...eu nu am votat inca dar am vazut noul ford si chiar mi se pare oribil (mai ales spatele) de mers nu am mers cu el..acum astept sa vad si laguna si dupa ce o sa fac test-drive cu ambele o sa votez si o sa-mi argumentez si votul..
|
--------------------
------
------
------
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu nu am votat. Punct
![]() LE. Mhy, am zis de la inceput, sondajul in sine nu are inca rost... This post has been edited by ssilviu: 15 Aug 2007, 10:52 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Aleg renault oricand daca am de ales intre reno si ford. Argumentele sunt pur subiective. ford are la interior materiale proaste si plastice moi (mai urat ca la nubira si cielo) plus ca nu are spatiu asa bine gandit ca r. Si am studiat treaba, am la firma si renault si ford. Si nu din clase diferite.
Deci, Laguna. |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.904 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Honda Accord sau Toyota Avensis...Era sa luam Mondeo in loc de Toyota, bine ca nu il aveau pe stoc...desi arata bine cel in patru usi
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
2dor |
![]()
|
De ce nu voteaza nimeni Logan?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
BOG |
![]()
|
Mondeo conduce detasat si la inceputul acestei saptamani....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Cum naiba sa preferi Mondeo?
Poate pe forumul Ford iesea Laguna. This post has been edited by $$ilvviu: 3 Sep 2007, 12:42 |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Bravo, BOG: 55 - 45. Mai detasat de asa nu se poate
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
LAGUNA..fara discutie.
Noul Mondeo e chiar PENIBIL!!!! Nu stiu ce vedeti la el. Parca ar fi o barca cu roti!! Cu adevarat PENIBIL!!!! ![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Aseara am vazut in Pitesti o masina cu sigla Renault, care din spate semana f mult cu Mondeo asta nou si era cu numere rosii cu "probe". Mai apare vre'un face-lift ptr Laguna pana in editia 3? Parca scria in spate ceva gen: Negase ?
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
desk |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 64 Joined: 18 August 07 ![]() |
numai dupa ce dai o tura cu fiecare
|
--------------------
renault
megane 1,9dci
- SB06---
2002/clasic
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
ramm: o fi vreun snob gen Dacia M-powered, care a pus sigla Renault pe Mondeo
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu vreau sa-mi schimb votul. Nu-mi place nici una. Laguna parca e dintr-un film SF de mana a saptea si noul Mondeo aduce foaarte mult cu Fordul Scorpio pt cine il stie. Genul ala de barca care nu se mai termina.
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
semit |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
desk |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 64 Joined: 18 August 07 ![]() |
semit, cat ai stat parcat asa?
|
--------------------
renault
megane 1,9dci
- SB06---
2002/clasic
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Semana, nu era Mondeo..sigur nu era pusa sigla la misto, am incercat sa-i fac poza cu telefonul dar nu mi-a iesit mare branza
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
ssilviu |
![]()
|
Pai si nu ai vazut pozele cu Laguna 3? Nu e aia? Ca alt facelift la Laguna 2 nu mai apare. Ea nici macar nu se mai fabrica.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 14:36 |