Laguna sau Mondeo
![]() ![]() ![]() |
Laguna sau Mondeo
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.128 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Mondeo
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Mondeo! Calitate, fiabilitate, aspect (asta e o parere subiectiva), performante, tinuta de drum... si nu in ultimul rand pentru ca NU e Renault
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 27 Jun 2007, 09:59) Calitate, fiabilitate, performante, tinuta de drum... Pai lamureste-ma si pe mine, de unde stii ca mondeo este superior la aceste capitole? Pentru ca nici unul din modele nu este disponbil inca in Romania iar cu Laguna nu s-a facut nici macar vreun test international. Eu sunt de parere ca in momentul de fata acest sondaj de rezuma doar la intrebarea : ce design va place mai mult? Ca in rest nu prea avem cum sa ne pronuntam. This post has been edited by ssilviu: 27 Jun 2007, 09:11 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE Iar la Mondeo cel mai puternic diesel abia are 140 CP. Ford oricum are (avea) diesele jenante. Ala de 2l si 115 hp este o gluma in comparatie cu ce ofea concurenta la cilindreea aia ![]() PS Sunt curios ca dupa drive test cati o sa -si mai pastreze aceeasi parere ![]() Momentan dicutam aiurea pe 2 poze ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mondeo daca nu te uiti atent, l-ai putea confunda cu un Audi, iar Laguna, nu are nimic atragator, e o masina fadă.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ncristi |
![]()
|
QUOTE Mondeo daca nu te uiti atent, l-ai putea confunda cu un Audi Asta-i un atu ![]() Inseamna ca este lipsit de identitate... ![]() Ia uitati aici ce minunatii ![]() http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t=15955&start=0 Iei mertanu la 5000E bucata...pretul este imbatabil si astea chiar aduc a audi & co ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 27 Jun 2007, 10:09) Lasa-l ma sa faca si el pe cunoscatoru'. Si pe bune ma, scoateti niste argumente care arata ce mari "cunoscatori sunteti". Ce dracu? O masina e mai buna ca alta pentru ca motorul diesel de top are 174 CP fata de celalalt care ar avea 140 CP???? ![]() ![]() Romanu mai are tare mult...da' taaaaare mult pana o sa invete sa fie un consumator destept. Deocamdata a ajuns la nivelul in care prins el niste idei, si se crede tare bun, mare cunoscator, da' se vede cat de bun e din tampeniile care le scoate. De ce nu vorbiti de calitate in general, de ce nu vorbiti de dotari (unde poate laguna ar castiga la acest capitol), de ce nu vorbiti de o ergonomie a bordului (desi, erati mari cunoscatori cand era vorba de criticat asezarea climatizarii la logan, ca te incurca schimbatoru'), de ce nu vorbiti nu vorbiti de prestigiu, de ce nu vorbiti de valoarea de revanzare, de ce nu vorbiti de siguranta, de ce, de ce, de ce? Ce dracu faci cu 174 CP la o masina sub 2 tone? Daca ai avea doar 140, sau 120, te impiedica cu ceva? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Pana acum Ford Mondeo e castigator cu 43 de voturi...nice...
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Mondeo.botu da cu un V12 Vanquish,nu vi se pare?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Azreil |
![]()
|
![]() I am Rock ... Group: Members Posts: 150 Joined: 11 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Mondeo , pentru design , sunt de acord cu ady85btz botu da cu un DB9
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- B-82-KBA
2008 Elegance 1.9 TDI
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
Am votat laguna deoarece mi se pare ca arata mult mai bine ca si mondeo la interior. Si materialele par mai de calitate la laguna. Bordul de laguna tinteste mai spre premium prin design. Cat despre fiabilitatea mondeo care tot este fluturata prin topice lasati-o mai moale ca nu e asa roz nici la ei. Pe de alta parte nu cred ca va avea mondeo toate jucariile care vor fi disponibile pe noua laguna.
Sa fie disponibil doar un pachet sport cu suspensii tari si cred ca va fi un succes. This post has been edited by ViperRS: 27 Jun 2007, 11:13 |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ncristi @ 27 Jun 2007, 11:06) Asta-i un atu ![]() Inseamna ca este lipsit de identitate... ![]() Ia uitati aici ce minunatii ![]() http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t=15955&start=0 Iei mertanu la 5000E bucata...pretul este imbatabil si astea chiar aduc a audi & co ![]() QUOTE(ViperRS @ 27 Jun 2007, 12:12) Am votat laguna deoarece mi se pare ca arata mult mai bine ca si mondeo la interior. Si materialele par mai de calitate la laguna. Bordul de laguna tinteste mai spre premium prin design. Cat despre fiabilitatea mondeo care tot este fluturata prin topice lasati-o mai moale ca nu e asa roz nici la ei. Pe de alta parte nu cred ca va avea mondeo toate jucariile care vor fi disponibile pe noua laguna. Sa fie disponibil doar un pachet sport cu suspensii tari si cred ca va fi un succes. ![]() ![]() nu credeti ca tocmai firma renault (neseriosi la noi in Romania) sa fie motivul pentru care multi aleg mondeo ..... parerea mea ![]() This post has been edited by ROK: 27 Jun 2007, 11:31 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ba da, desi eu recunosc ca intotdeauna mi-au placut mai mult ford-urile decat reno-urile.
Desi Ford-Romania tot de c a c a t e, dar daca e sa aleg intre doi c a c a t i, sa il aleg pe ala care imi place mai mult. Am renuntat la Fiesta pentru Logan. Poate putin imi pare rau, dar financiar vorbind am facut algerea buna. Dar urmatoarea masina cred ca va fi un ford. This post has been edited by driverx: 27 Jun 2007, 11:33 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Mondeo! E superb si la exterior si la interior. Imi plac masinile cu multe display-uri si butoane. Dar acuma daca il iei si incep plasticele alea sa scartaie mai bine imi iau un logan.
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Cei de la Ford nu au dat niciodata gresi cu Mondeo asa ca nu incep acum,eu zic sa asteptam sa vedem ambele masini pe viu in niste teste de pe la noi.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
ncristi |
![]()
|
QUOTE este normal daca esti posesor de laguna , megane..... sa votezi marca renault Nu-i normal si eu nu ma ghidez dupa asta. Intriorul de la mondeo este acelasi cu cel de pe s-max si sincer vorbind nu are nimic care sa te dea pe spate. Un design cumintel etc. Cel de pe noua laguna pare cel putin de acelasi nivel calitativ. Tie iti pare un atu ca o masina ca sa devina interesanta trebuie sa semene cu un mertan , audi , bemveu sau DB9 ![]() Mie imi pare la fel ca in pozele cu dacii nove pe care s-au lipit sigle de W sau BMW ![]() This post has been edited by ncristi: 27 Jun 2007, 13:15 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(ROK @ 27 Jun 2007, 11:30) ![]() ![]() nu credeti ca tocmai firma renault (neseriosi la noi in Romania) sa fie motivul pentru care multi aleg mondeo ..... parerea mea ![]() ohohoho.. crezi ca aia de la romcar sunt mai breji? sau aia de la casa auto care pe langa ford mai serviseaza inca vre-o 10 marci? |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ford
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
gongutza |
![]()
|
Forumista si Consilier Comercial dar nu Renault Group: Members Posts: 136 Joined: 24 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Laguna
Si alegerea o fac nu datorita faptului ca lucrez unde lucrez, ci datorita experientelor nu tocmai bune avute cu Mondeo, inclusiv pe partea de service, si asta in conditiile in care service-ul unde imi faceam reviziile facea parte din acelasi mare concern Tiriac, unde lucram si eu la momentul respectiv... |
--------------------
Renault
Clio III Dynamique
1.6 Consilier Comercial
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
Voi sunteti culmea ... ce fel de afirmatie e asta nu iau renualt din cauza la renault romania... nu cred ca este un vot despre calitatea serviciilor de service, este un vot pentru a vedea preferintele forumului pentru cele doua modele.
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai lua o blenoragie de la Angelina Jolie, ti s-ar parea tot la fel de frumoasa, n-ai fi deloc subiectiv, chiar n-ar conta?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Bleah, vorbim de doua masini care nu au aparut inca... Cert este ca, probabil Laguna va fi la pret mai bun, motor mai puternic, mai bine dotata, si cum nu sunt un mare fan Ford, as alege Laguna...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Ford Mondeo!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Este cam greu sa faci o alegere doar din datele prezentate...Vazand insa si imagini cu interiorul lagunei pe un alt topic, banuind ca va avea un raport pret/dotari superior fordului as alege...laguna. Nu-mi place la fordul respectiv(ca si la octavia tour)hayonul.(ma rog,chestie de gusturi)
|
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Dar care-s diferentele fata de hayonul de laguna 3? Mie de ex. hayonul de la octavia imi place mult, la prima vedere zici ca-i masina in 3 volume
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
laguna...niciodata nu mi-a placut fordul,nici exterior ,nici interior
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
Exteriorul nu e cine stie ce nici la ford nici la reno. Trebuie totusi vazute pe viu.
Interiorul de laguna este mult mai frumos, parerea mea. Votez laguna! Nu as putea alege vreo masina pentru ca se confunda cu alta marca, sau dupa povestile legate de fiabilitate. La acelasi pret cred ca reno va avea o oferta mult mai buna, iar legat de dispozitivele de siguranta, sunt absolut convins ca si aici reno va sta mai bine, cel putin in standard. "Ce dracu faci cu 174 CP la o masina sub 2 tone?" Banuiesc ca era o gluma, si inca foarte aiurea. Faci multe cu 170 de cai la o laguna, iti spun sincer, ai chiar si unele satisfactii in trafic. ![]() This post has been edited by BogdanX: 28 Jun 2007, 06:58 |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
bogy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 10 April 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cam asta a fost si intrebarea mea anul trecut. A castigat Laguna.
Urmatoarea ... Mondeo, cu o mica rezerva pana la test drive. Dar nu diesel. Legat de service, cel putin in CJ, sunt mult mai profesionisti cei de la ford (parerea mea). |
--------------------
Hyundai
Tucson
1.6 T-GDI 177CP 4WD, 2017
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Cine inca nu e hotarat la vot sau vrea sa-l vada are liber de azi!
Preturi : Mondeo Ambiente - incepand de la 15,590 EUR (pret fara TVA) Mondeo Trend - incepand de la 16,590 EUR (pret fara TVA) Mondeo Ghia - incepand de la 18,470 EUR (pret fara TVA) Mondeo Ghia X - incepand de la 20,235 EUR (pret fara TVA) Mondeo Titanium - de la 18,470 EUR (pret fara TVA) Mondeo Titanium X - de la 20,235 EUR (pret fara TVA) |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 17:12 |