Laguna sau Mondeo
![]() ![]() ![]() |
Laguna sau Mondeo
s_j_teo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|||
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Pai si eu ce am zis domnu' s_j_teo? Ca sa multumim pe toata lumea care nu a vazut inca "live" Laguna si de aici impresia nefavorabila pentru Laguna e ideal un nou topic. Dar daca intampin atata opozitie..adica 3 bucati....pot sa-l las si deschis pentru ca, draga s_j_teo, moderatorii aici nu fac chiar ce vor....as putea sa zic ca mai degraba ai putea sa faci tu ce vrei....sa ramana deschis in cazul asta.....
Plus ca tu ssilviu deja ai votat....bine, ne asteptam sa-ti faci clone dar asta n-ar fi frumos si nici practic... ![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 26 Jun 2007, 23:09) Te inseli. Nu am votat inca. ![]() This post has been edited by ssilviu: 2 Oct 2007, 07:28 Attached thumbnail(s) laguna.jpg ( Size: 146.21k ) Number of downloads: 58 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Pai e bine in cazul asta...ca altfel Semit care votase cu Mondeo dupa ce l-a vazut nu mai vrea....asa ca daca era sa mergem pe varianta inchiderii si deschiderii unui nou vot sustinatorii Lagunei s-ar fi inmultit.....da' daca nu ascultati de astia mai batrani...
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
OK , am mers cu amandoua , Mondeo mi se pare peste Laguna 3.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
Si nu vrei sa detaliezi putin? ca eu nu am avut ocazia sa urc in niciuna
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Laguna 3:
exterior: desi concept car-ul era promitator , produsul final lasa putin de dorit (nu prin prisma calitatii ci a designului), astfel ca partea frontala este putin....eh , cum sa zic , cam ciudata.Are o expresie putin deosebita de la ce ma asteptam.Proportiile in rest sunt ok , astfel este un sedan pur sange si nu un hatch cum era modelul precedent.O alta observatie pot sa o am si in legatura cu jentile care mi se par putin subdimensionate.Spatele masinii este interesant , fiind mai reusit decat cel de la Mondeo , insa putin ciudat pus pe Laguna3. interior:ei bine , o data intrat in Laguna 3 , lucrurile se schimba , in bine fata de modelul precedent.materiale de buna calitate , imbinari reusite , fara lufturi. Designul bordului , desi este nou pentru un Renault , mi se pare putin inspirat din cele de BMW si Citroen , cu amplasarea display-ului central si forma putin "cocosata" a consolei. Sincer prima impresia a fost de Serie 5.Indicatoarele sunt o combinatie de digital cu analogic , ceva in genul Audi A4 modelul nou. Impresie: masina este ceva mai joasa decat modelul precedent , si de aceea are suspensiile un pic mai tari , personal prefer acest lucru.Senzatia este aceea unui condus usor , numai bun pentru o autostrada sau drum in afara orasului , caci din pacate , in oras este destul de greu de aproximat(se poate rezolva si asta daca setam scaunul pe inaltime maxima , insa este incomod) Impresie generala: Este o masina prea conservatoare pentru o firma cum este Renault , practic are elemente imprumutate de la alte modele , imbinate cu cap.Tot ce sper este sa fie si fiabila. Noul Mondeo: Ei bine , noul Mondeo reuseste sa impresioneze prin design.Pe cat de anost era modelul precedent , pe atat de neasteptat este acesta nou.Partea frontala este agresiva , bine conturata , mie cel putin imi inspira putere si siguranta.Parte mediana este putin cam dreapta pentru gusturile mele , in sensul ca usile mi se par imense si drepte , puteau sa aiba un aspect mai organic , in concordanta cu partea frontala.Ei bine si ajungem si la partea posterioara , unde stopurile strica aspectul.Unele inspirate mai mult din Iosis erau recomandate. interior: este de buna calitate , materiale ce inspira un aer high-tech . Consola si display-ul au forme mult mai atragatoare ca ale Lagunei 3 , fiind parca , mai sportive . Diplay-ul central este usor de folosit si de dimensiuni considerabile, iar cel cu indicatoare este ceva nou si care personal mi-a placut foarte mult! Cu riscul de a ma repeta insa noul Mondeo mi se pare un exercitiu de design si bun gust cu totul desavarsit. Impresie: foarte usor de condus , puternic , insa foarte silentios in rulare. Impresie generala : din toate modele nou aparute , noul Mondeo mi se pare cel mai "Laguna3" masina a momentului , adica exact genul de masina la care ma asteptam din partea Renault : inovatie 100%. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Laguna 3 la SIAB ->
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
pe mine nu m-a incantat Laguna 3... e buna asta a mea
![]() la Mondeo nici nu m-am uitat ![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
BOG |
![]()
|
Mondeo tot in postura de nas.....haide la vot neamule ca de aia era la Siab Laguna....hai...ca moare de draci ssilviu....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
BOG |
![]()
|
Mondeo [ 88 ] [53.99%]
Laguna [ 75 ] [46.01%] Total Votes: 163 ![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE OK , am mers cu amandoua , Mondeo mi se pare peste Laguna 3. Unde ai mers cu noua laguna ![]() Fordul mondeo in varinata titanium (masina de drive test) este Ok dar la varinatele mai slab dotate este jale...plastic de jucarii chinezesti care imita lemnul, geamul fata care deja scartaia...noul mondeo este o masina "cu foarte multa tabala" cum bine spunea cineva la tv....seamana cu primera din punctul asta de vedere ![]() Sg lucru pozitiv la mondeo este suspensia care este reusita. Chiar daca laguna este mai "cuminte" ca design parerea mea este ca denota mai multa calitate si bun simt, fara suprafete de tabla anapoda puse doara pentru volum (cum este spatele la mondeo) iar interiorul , chiar si la variantele mai slab dotate, este la ani lumina fata de mondeo. Dintre cele 2 masini cel mai mult mi-a placut nul lancer ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
mtdragos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 12 June 06 ![]() |
am vazut un mondeo deja ruginit(mondeo sel nou evident)...a fost zgariat putin si era deja ruginita tabla in acel loc...ar trebui sa cumparati ultimul numar autoshow ca vedeti ce scrie de ford si cate probleme au avut cu focus...ford mai are de munca ca sa remedieze problemele de vopsea si de rugina
This post has been edited by mtdragos: 16 Oct 2007, 08:17 |
--------------------
Renault/Dacia
Laguna II 1.9 dci SOFT DIMSPORT, 2004 Privilege
Logan 1,6 16v, 2007 Prestige
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Nu are nici o relevanta. Daca tabla e zgariata si a ramas fara protectie sunt suficiente 24 de ore si putina apa ca sa apara rugina aia ..
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
mtdragos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 12 June 06 ![]() |
cei de la topgear au avut mondeo cel vechi la redactie si in 2 ani a intrat rugina in praguri...si era masina lor pe care o foloseau zilnic...si nu era vorba de nici o zgarietura...am vazut in trafic o gramada de taxiur clio symbol zgariate si erau ruginite...nu cred ca toti busisera masina in ultimele 24 de ore...fratele tataului are mondeo an fab 2003 si nu are astfel de probleme insa sunt FOARTE multi ghinionisti la ford
|
--------------------
Renault/Dacia
Laguna II 1.9 dci SOFT DIMSPORT, 2004 Privilege
Logan 1,6 16v, 2007 Prestige
|
|
georgeax |
![]()
|
![]() ...putin derutat Group: Members Posts: 54 Joined: 5 September 07 ![]() |
Laguna.
Plasticele de la Mondeo nu ma incanta catusi de putin. |
--------------------
renault
megane sedan
noiembrie 2007 lux privilege/1,5 dCI 105 CP
|
|
BOG |
![]()
|
Mondeo [ 88 ] [53.33%]
Laguna [ 77 ] [46.67%] Total Votes: 165 Las comentariile pentru Ssilviu.... ![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(georgeax @ 18 Oct 2007, 11:46) La ce plastice te referi ma rog? M-am urcat in Mondeo asta nou la SIAB si tot bordul e moale, e o placere sa il admiri, exceptie fac aeratoarele gen Logan si consola centrala care nu imi place ca design. Dar interiorul era chiar de o calitate incredibila. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
BOG |
![]()
|
Mondeo [ 88 ] [53.01%]
Laguna [ 78 ] [46.99%] No comment ! |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.auto-motor-und-sport.de/tests/v...07604_13987.hbs
test in germanica.........voi ce ziceti???? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ciobi |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ja Ja bitte...halt das ist mine...scuze daca nu am scris bine.
O varianta in engleza exista? ca nu pricep o boaba din limba inventata parca special pentru filmele pentru adulti. Asa in mare...o cifra...o dimensiune...mai bunghesc...dar... deci repet...bitte... This post has been edited by ciobi: 6 Nov 2007, 12:18 |
--------------------
Renault
Megane Estate Lux Privilege 1.6 16V B-XX-BMF
2007
|
|
BOG |
![]()
|
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Ciudat este ca in Germania.. Passat-ul este pe locul 2 in top.. dupa Mondeo..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
adta e limba testului......nici io nu inteleg tot dar in engleza nu am gasit teste comparative.........
avem colegi care se descurca cu limba asta................ unde este pe locul 2??? ca in testele autobild si auto motor spaort passat e mereu primul........ |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
http://www.auto-motor-und-sport.de/tests/f...08073_13987.hbs
ca numai gasesc topicul cu laguna 3....postez aici articolul cu laguuna 3 coupe.......care are un fund betonnnnnnnnnnnnnn |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
BOG |
![]()
|
Hai la voooooottttt......
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
adi_0434 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 315 Joined: 26 December 06 ![]() |
off topic
dupa ce am vazut noul c5 ,laguna si mondeo nu mai au nici o sansa la capitolul design http://www.automarket.ro/stiri/galerie-fot...en-c5-7114.html |
--------------------
renault
laguna II
2002 1.9 dci 79kw estate expresion ex laguna II
peugeot 407 2.0 HDI |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 17:10 |