Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Termen de livrare Clio III, ... nu-mi vine masina!

Cand v-a fost livrata masina?

Inainte de termenul promis [ 8 ] ** [17.39%]
La termenul promis (+/- 2 zile) [ 16 ] ** [34.78%]
Dupa termenul promis [ 22 ] ** [47.83%]
Total Votes: 46
Guests cannot vote 
herske
post 9 Dec 2006, 21:40
Post #91

Membru incepator

Group: Members

QUOTE(hellcat @ 9 Dec 2006, 19:37)
Oameni buni, nu va mai luati de dealeri...ca nu au nici o vina.
*

Au o vina. Ca nu stiu sa vanda si cum sa poarte cu clientii. Ca nu spun de la inceput care e situatia reala - ca doar nu e prima masina pe care o comanda. Daca ar spune adevarul - vine in 4 luni - nu le-ar reprosa nimeni nimic.

De asemenea au o vina ca nu se mai preocupa de client. Nu-l mai instiinteaza la timp ce se intampla. Sunt amabili pana iau comisionul de vanzare si dupa aia te scuipa in fata. Trebuie sa te milogesti tu de ei ca sa-ti dea informatii. Ca doar sunt banii tai.

Asta ma deranjeaza pe mine.

Asa ca spune-mi, a cui este exact vina ca nu vin masinile la timp? Asa o sa patesc si eu cand o sa ma duc in ianuarie sa-mi iau masina? Imi vor zice ca vine in 1-2 saptamani si dupa aia o sa platesc rate pe ceva care o sa-mi vina in mai?

This post has been edited by herske: 9 Dec 2006, 21:41

--------------------
matiz matiz 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Paul-Iasi
post 10 Dec 2006, 09:19
Post #92

Membru

From: Iasi

Nu, le zici de la bun inceput sa-ti dea in scris data livrarii. Pai si la mine, nu ar fi fost nici o problema daca mi-ar fi spus ca dureaza 3 luni pana vine masina. Si cel mai tare lucru care m-a suparat nu a fost ca mi-a zis ca intarzie cu cateva zile, apoi cu vreo 10 zile se intarzie tot lotul, ci, ca dupa ce mi s-a zis la un moment dat ca masina se afla in vama, ulterior nu s-a mai stiut nimic de ea timp de 1 luna aproape si inca nu se stie. Pai cum este posibil asa ceva?
Acum m-au asigurat ca vine pana pe data de 20, dar nu mai cred... mai ales ca am aflat ca nu sunt singurul care si-a luat-o asa de la acest dealer.
daca imi spunea de la inceput cat dureaza, poate luam ceva ce era pe stoc, sau ma orientam spre un alt dealer sau o alta masina. odata ce mi s-a zis ca dureaza 1 saptamana pana imi vine masina, nu m-am gandit deloc ca este posibil sa n-o am de Craciun.
Acum, probabil o sa ziceti ca nu este posibil intr-o saptamana... Nici dealerul acesta nu a vorbit fara nici un fel de acoperire. El vazuse masina, ca se afla pe stoc in Turcia din data de 29 sept si, probabil, a zis ca va ajunge. Dar probabilitatile astea nu ma prea intereseaza pe mine.

--------------------
Renault Clio Symbol - B-xx-xxx 2006 1.5dCi
+
melina
post 11 Dec 2006, 10:02
Post #93

Membru incepator

herske, dealerul meu este ...ipso!!!!sint absolut sigura ca si alti dealeri au probl cu intirzierile masinilor, mai mici sau mai mari;in fond, dealerul este un intermediar intre mine cumparator si fabrica-vinzator;el este undeva la mijloc si poate sa ma joace pe mine dupa cum vrea muschii lui!!in contract exista clauza asta cu penalizarea de 10 % undeva la mijlocul paginii, boldita ca sa sara in ochi;ideea e ca ti se vinde masina pe vorbe, ti se fac promisiuni ca vine in 2 luni si ..ciuciu!!!

--------------------
clyo clyo 2006
+
Fabu
post 11 Dec 2006, 12:15
Post #94

Membru incepator

From: Timisoara

Am luat vineri masina !!! biggrin.gif A venit din turcia. Am intrebat daca masina era pe undeva pe stoc atunci cand am facut comanda si mi s-a spus ca era inca in fabricatie atunci... (nu inteleg cum vine asta)
Poate ca mai e cineva intre fabrica si dealer: transportatorul. Poate ca aici sunt problemele, pentru ca am intrebat de ce intarzie unele comenzi, si mi-au zis ca si ei au avut probleme cu transportul.

This post has been edited by Fabu: 11 Dec 2006, 12:18

--------------------
Renault Clio 4 2014 Dynamique EDC, 1.5 dCI, 90 CP
+
melina
post 11 Dec 2006, 12:43
Post #95

Membru incepator

Fabu, esti din B? cu ce dealer ai lucrat?

edit: sorry am obs acum ca esti din TM!

--------------------
clyo clyo 2006
+
Massor
post 11 Dec 2006, 12:50
Post #96

Membru incepator

Salve colegi de suferinta intr-ale asteptarii ! wink.gif Eu am dat comanda pe 20 noiembrie, iar azi dimineatza Vocea Clientului mi-a spus ca masina vine pe 29 decembrie !!! Greu de crezut, pt. mine cel putin... Am sunat apoi la dealer care zice ca nu stie cum o sa se realizeze chestia asta, din moment ce incepand cu 22 dec. nu se mai vamuieste nimic! Are cineva vreo informatie pe aceasta tema ?

--------------------
Kadjar Zen 1.2 TCe EDC 2016
+
Paul-Iasi
post 11 Dec 2006, 13:06
Post #97

Membru

Mie mi-au spus cei de la Vocea Clientului ca masina mi se va livra pe data de 7 ian. 2007, asta in masura in care avansul l-am platit pe 18 oct. 2006.
Acum, ce sa mai cred?

--------------------
+
adryan8
post 11 Dec 2006, 13:14
Post #98

Membru

Fabu, ce varianta de echipare ti-ai luat?
Este valabila chestia cum ca variantele de echipare superioare (Dynamique, Privilege) vin din Franta?

--------------------
Logan 1.6 90 hp
+
dil
post 11 Dec 2006, 13:21
Post #99

Membru verde

Group: Moderatori
From: Corbeanca, Ilfov

Anul trecut initial mi-au spus ca masina imi ajunge pe 26 decembrie, iar dealer-ul a ramas blocat cand l-am intrebat daca ei lucreaza de Craciun. Apoi mi-au spus ca ajunge intre Craciun si Anul Nou. Pana la urma am ridicat masina pe 7 ianuarie (ajunsese pe 6 insa i-am rugat sa-mi monteze si alarma, asa ca am ridicat-o a doua zi).

Symbolurile vin toate din Turcia de la fabrica din Bursa, indiferent de echipare.

--------------------
- - - - -
Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015)
ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011)
+
Massor
post 11 Dec 2006, 13:33
Post #100

Membru incepator

Ma scuzati, sunt nou pe forum.. dar aveam impresia ca acest thread este pentru Clio 3 ! ... sau nu este ?!...

--------------------
+
gigiabrudan
post 11 Dec 2006, 13:43
Post #101

T I G E R

From: Oradea

vai, te rog frumos sa-l scuzi ca si-a permis sa intre cu symbolul in parcarea plina cu clio 3.
daca n-ai nimic interesant de zis cu privire la subiect, lasa-i te rog pe administratori sa se ocupe de treaba asta.

--------------------
RENAULT Symbol phase 4 - BH 14 AGS dec.2006 Dynamique 1,5 dci 80 CP
+
Massor
post 11 Dec 2006, 14:00
Post #102

Membru incepator

Sorry.. eu doar am intrebat... n-am dat cu paru' ! Ma gandeam ca cada topicul se refera la termenele de livrare pentru Clio 3, e posibil ca acestea sa difere destul de mult de termenele pentru celelalte modele, nu? In sensul ca cererea de Clio 3 este diferita de cea la Symbol sau de Megane, la fel cum diferita este si, probabil, ritmul de fabricatie.
De ce nu s-a facut atunci o oala maaare in care sa ne dam cu parerea toti despre orice si s-au facut forumuri specializate pe modele ? Tocmai (ma gandesc eu) ca fiecare sa se exprime "on topic" nu ?
Inca o data, scuze daca am deranjat cu ceva.

P.S. Pentru urmatoarele posturi am niste bancuri beton cu blonde ! radmasa.gif

--------------------
+
Fabu
post 11 Dec 2006, 15:08
Post #103

Membru incepator

From: Timisoara

@adryan8 :
Am varianta Dynamique, cu urmatoarele optiuni: mp3, faruri adaptive, geamuri electrice spate, tempomat limitator de viteza, lumini+stergatoare automate, aer automat, vopsea metalizata.
Pentru ca masina sa vina din Franta trebuie sa ai anumite dotari (trapa electrica, senzor de parcare).

@melina :
Am lucrat cu Auto Europa. (daca mai are vreo importanta smile.gif )

--------------------
Renault Clio 4 2014 Dynamique EDC, 1.5 dCI, 90 CP
+
pyu_ro
post 11 Dec 2006, 15:14
Post #104

Membru incepator

Clio III Privilege vine numai din Franta indiferent de optiuni din cate stiu eu.

--------------------
Renault Clio III - B XX XXX 2006 Privilege - Clima, MP3
+
compteam
post 13 Dec 2006, 00:42
Post #105

Membru incepator

From: Bucuresti

QUOTE(cristirenault @ 16 Oct 2006, 19:51)
Nu va mai plangeti atat ca nu va vin maisnile , daca va vin o sa stati cu ele prin service , o sa auziti greierasi toata ziua , o sa vorbiti non stop cu fufele de la vocea clientului , o sa va dati palme cu toporu' ca v-ati luat Renault , asa ca mai bine stati si asteptati visand la masina minunata care merge ceas si va ofera senzatii deosebite , care nu are nevoie de service decat pentru completarea cu lichid de spalat parbrizul si sa va delectati si voi cu amabilitatea si profesionalismul celor din service.... hai ca v-am facut sa va mai relaxati din lunga voastra asteptare , si mie mi-a intarziat masina 2 saptamani asa ca stiu ce simtiti.
  Va doresc asteptare placuta si masina sa fie conform asteptarilor voastre si sa va ofere numai satisfactii wink.gif
*

Hai mai mai las-o moale cu astea.... si cu statul in service, si cu greierii, si cu vocea lui Mircea la Cozia....
eu in doi ani am stat o zi cu masina in service, greierasi nu are si la telefon am vorbit doar cu o domnisoara care m-a sunat dupa ziua de service sa ma intrebe daca am fost multumit de serviciile Serus.

Asa ca nu e chiar cum zici... Ce vrei sa ne recomanzi, un plastic trist de Octavia ? Cu service la Porche ? Sa ma apuc sa-mi dau cu markerul pe piese si sa smulg petale de flori : mi le-or inlocui, nu mi le-or incloui, mi le-or ciordi, nu mi le-or ciordi, mi le-or factura si schimba, mi le-or factura si nu le-or schimba....

Hai sa traiti cu totii... smile.gif

This post has been edited by compteam: 13 Dec 2006, 00:44

--------------------
RENAULT MEGANE 2.1 2005
Sedan 1.6 Privilege, ESP, xenon
+
adryan8
post 13 Dec 2006, 17:14
Post #106

Membru

Mie dealerul din Buzau mi-a spus ca vine din Franta doar echiparea Privilege de 1.416 V (am fost azi pe acolo).
Au aparut preturile pentru motoarele Euro 4, doar la benzinare insa:
Clio III Authentique 1,2 16 V 75 CP 10755 E
Dynamique 1,4 16 V 100 CP 12524 E
Privilege 1,4 16 V 100 CP 12877 E
Dynamique 1,6 16 V 110 CP 12978 E
Toate in 5 usi. Preturi cu taxe.
Pentru preturi la Diesel se mai asteapta.

This post has been edited by hellcat: 13 Dec 2006, 23:54

--------------------
Logan 1.6 90 hp
+
pyu_ro
post 13 Dec 2006, 17:37
Post #107

Membru incepator

Nu exista la noi pentru Privilege motorizare 1.6 16v, singura pentru Privilege pe benzina este 1.4 16v asa ca nu stiu de unde a scos dealer-ul acela chestia asta.

--------------------
+
adryan8
post 13 Dec 2006, 21:00
Post #108

Membru

Mi-a dat un pliant tras la xerox cu preturile astea. Pe pliant scrie Privilege cu motor de 1,4 16 V 100 CP.Mai apare si Dynamique 1,6 16 V 110 CP BVA --> 13988 Euro (pret cu taxe)

This post has been edited by adryan8: 13 Dec 2006, 21:05

--------------------
Logan 1.6 90 hp
+
pyu_ro
post 13 Dec 2006, 21:28
Post #109

Membru incepator

Pai si unde este acel Privilege de 1.6 16V de care vorbea acel dealer? Deci singurul care ajunge la noi si este din Franta este de 1.4 16V

--------------------
+
adryan8
post 13 Dec 2006, 22:24
Post #110

Membru

Daca te uiti cu atentie, am scris Privilege de 1,4 16 V 100 CP. Ai dreptate, dar ai citit gresit.

--------------------
Logan 1.6 90 hp
+
gustihor
post 14 Dec 2006, 17:31
Post #111

Membru incepator

Salutare tuturor,
Sunt in aceeasi oala ca si multi de aici referitor la intarzieri de livrare. Am platit avansul in 31.10.06. Primul termen a fost dat pe 13.12 urmatorul 27.12.06. Nimeni, nu stie nimic despre termenele de livrare, inclusiv cei de la VC.
Ceea ce deranjeaza cel mai mult va fi "taxa de prima inmatriculare". Cine va suporta diferenta de taxa daca nu reusim sa ne inmatriculam masinile in 2006, desi comenzile au fost facute cu mult timp in urma?

--------------------
renault megane - xxxxxx 2006 Expression 1.5dci 100cp
+
roty
post 14 Dec 2006, 17:41
Post #112

Membru autentic

Daca o inmatriculezi la anu' atunci cred ca o vei lua cu 1% mai ieftina (acciza); insa taxa de inmatriculare probabil o vei plati tu si lor li se va rupe la greu.
Eventual poti incerca sa obtii ceva in plus...o cotiera, o revizie...ceva...

--------------------
Renault Clio 3 2006, 1.4 16V
Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
+
Tudor
post 14 Dec 2006, 19:07
Post #113

Moderator

Celor carora trebuia sa le ajunga masina in acest an si urmeaza, din pacate, sa le ajunga abia la anul va sugerez o idee:
- din cate inteleg eu pierderea va fi cifrata undeva in jurul sume de 400-500 euro
- cam tot atat costa extinderea garantiei pe 1 sau 2 in functie de tipul motorizarii
- sunati la vocea clientului si cereti oficial (in acelasi timp si pe e-mail) sa vi se acorde gratuit aceasta extindere drept compensare la pierderea pe care urmeaza sa o suportanti, dar pentru care nu sunteti dvs. vinovati

Cred ca daca toti sau majoritatea celor aflati in situatia dvs. ar solicita in acelasi timp (aici ramane sa va organizati sa sunati toti in aceeasi zi) acelasi lucru, este posibil sa-i determinati sa se miste in directia dorita. Garantia extinsa este o cheltuiala avantajoasa, deoarece reduce pierderile viitoare sau creste real valoarea de revanzare.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
Cypher4laguna
post 14 Dec 2006, 19:43
Post #114

Honda Driver

Sunt si eu de acord cu chestia asta. Le dovedesti ca neaducerea la timp a autotrismului (data estimata pe hartie) ti-au cauzat o paguba de xxx EURO, mai ales ca ei sunt deplin constienti de treaba asta si trebuiau sa ia masuri in acest caz... Asta daca nu va aduc din greseala motoarele cu Euro 4. Toate cele bune, si spor la plangeri;)

--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
+
Paul-Iasi
post 14 Dec 2006, 19:53
Post #115

Membru

De acord si eu. Voi face maine un e-mail prin care sa solicit cele spuse de Tudor

--------------------
+
pyu_ro
post 15 Dec 2006, 09:19
Post #116

Membru incepator

Eu pana la urma am rezolvat problema cu intarzierea. Am insistat putin la dealer si a reusit sa gaseasca ceva pe stoc la altul un Privilege de 1.4 16V care abia intrase in tara pe 04.12. Ieri am fost si am luat-o si e multumita toata lumea. Pana la urma am ajuns la varianta pe care am dorit-o initial dar cu mai putine optionale dar bine ca nu m-a prins 2007 smile.gif

P.S.: Bucuria cea mare e ca a fost fabricata in Franta smile.gif

Cred ca s-a putut face chestia asta ca am luat prin firma lor de leasing (RCI), nu stiu daca e posibil daca aveti leasing facut prin altcineva. Asta daca nu vreti neaparat ce ati comandat voi.

This post has been edited by pyu_ro: 15 Dec 2006, 09:23

--------------------
+
Cypher4laguna
post 16 Dec 2006, 20:51
Post #117

Honda Driver

Comenzile dureaza in medie 3 luni. Daca dureaza mai mult e pentru ca schimba culori sau nu au piese pe stoc sau alte motive tampite. Unul e ca se vinde bine Clio 3 si romanii fiind Europeni "de mana a doua" trebuie sa astepte mai mult ca nemtii sau francezii care au prioritate. Deci e clar ca cine vrea o masina cu anumite dotari da comanda si asteapta. Masinile de pe stoc sunt exceptii. "Geniile" de la departamentul de comenzi si de la marketing comanda pentru Renault Romania un stoc... dupa cum cred ei ca se vor vinde mai bine... asa ca cei care iau de pe stoc fie iau ceva comandat de RRO (95%) fie iau o masina la care a renuntat altcineva dar au pastrat-o in comanda pentru Romania (5%).

--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
+
sorinrs
post 17 Dec 2006, 10:18
Post #118

Kalakitza

Nu cred ca se vinde asa de bine clio 3;sa va zic si de ce:am auzit stire la radio delta rfi cum ca vinzarile la clio 3 au scazut cu 56% in ultimile 3 luni si ca cei de la renault sint ingrijorati de situatie.In acest caz ma intreb,unde naibii sint masinile daca tot stau pe stoc si nu se vind? blink.gif

"Nu va mai salut cu farul ca "I grew up tongue.gif "..."

--------------------
Renault Clio - B-xx-SRS 2005 Symbol dci 65 cp
+
hellcat
post 17 Dec 2006, 13:20
Post #119

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

Ti-as spune eu , dar mi-e ca nu o sa ma intelegi...oricum nu stau in nici un caz "pe stoc".
Nu stiu ce barfe au aflat cei de la radio-ul ala, ca in realitate lucrurile sunt altfel, Clio III se vinde bine.

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
roty
post 17 Dec 2006, 14:37
Post #120

Membru autentic

Poate au scazut la Clio Symbol. Din ce am auzit Logan e concurenta mare pt Symbol, culmea. De aia au scazut vanzarile la Symbol...

O scadere de 56% e imensa, cu siguranta nu e cazul. Stiu ca se cere in prostie masina...

--------------------
Renault Clio 3 2006, 1.4 16V
Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
+
9 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 09:44
Dacia