Termen de livrare Clio III, ... nu-mi vine masina!
![]() ![]() ![]() |
Termen de livrare Clio III, ... nu-mi vine masina!
Rareshro |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 26 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Logan
2004 Laureate
- BV-__-TED ClioIII 1.6 16V 110cp BV-__- DUM
|
|||
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Am patit la fel: imi spuneau ca masina a iesit din fabrica dar ca nu stiu unde se afla. La sfatul unui alt dealer am cerut sa mi se spuna ce au in "depozit". Astfel am gasit o masina identica ca motorizare, culoare, model dar cu dotari superioare intentiilor mele. Am platit o diferenta de 150 euro si acum sunt multumit.
Bafta |
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
E delicat, nu prea ai ce face, daca nu vrei sa refuzi masina. Ti-as sugera sa le faci scandal si sa le spui ca nu o mai iei, daca exista vreo clauza in contract care sa te apere in cazul asta.
Probabil ca ai configurat o gramada la masina si nu ai cum sa alegi altceva, desi ideea lui mateimatei este buna. Scoate de la dealer alarma, presuri BUNE, 2-3 revizii gratis, chestii d-astea da rin scris. Cred ca mai mult nu poti obtine in conditiile astea. Sorry |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
cliuta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 3 January 06 ![]() |
eu am asteptat cate 4 luni si pentru reno si pt mazda
|
--------------------
clio
bicorp
2005 BVA Mazda 3 GT black mica
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Si eu am patit exact la fel. Mi s-a spus ca masina va veni in 2 saptamani, de asta a fost si luata de pe stoc, si mi-a venit la multe saptamani dupa data cea mai tarzie din contract.
Macar daca stiam comandam dracului o masina si nu o mai luam de pe stoc. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
Nu va mai plangeti atat ca nu va vin maisnile , daca va vin o sa stati cu ele prin service , o sa auziti greierasi toata ziua , o sa vorbiti non stop cu fufele de la vocea clientului , o sa va dati palme cu toporu' ca v-ati luat Renault , asa ca mai bine stati si asteptati visand la masina minunata care merge ceas si va ofera senzatii deosebite , care nu are nevoie de service decat pentru completarea cu lichid de spalat parbrizul si sa va delectati si voi cu amabilitatea si profesionalismul celor din service.... hai ca v-am facut sa va mai relaxati din lunga voastra asteptare , si mie mi-a intarziat masina 2 saptamani asa ca stiu ce simtiti.
Va doresc asteptare placuta si masina sa fie conform asteptarilor voastre si sa va ofere numai satisfactii ![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
- RO 007 EUM sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
Rareshro |
![]()
|
Ultima faza: am fost azi la dealer (iar) si mi-au zis ca cel mai probabil masina a plecat din fabrica dar nu au operat in calculator cei de acolo. caterinca cu budinca... Ma mai duc, ca deja a inceput sa-mi placa(ma servesc cu cafea de fiecare data
![]() |
--------------------
dacia
Logan
2004 Laureate
|
|
chipson78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu zic sa treci si pe la opc sa le zici ca dealerul tau da cafea gratis. poate, cine stie, apare si masina o data cu inspectorii
This post has been edited by chipson78: 18 Oct 2006, 12:18 |
-------------------- Sedan Privilege 1.6 16v, Mai 2004, clima+scaune incalzite+esp
Clio Symbol 1.4 8v, Martie 2001(vandut) |
|
Rareshro |
![]()
|
M-am scos cu o alarma de la dealer. Am inteles ca e vreo 170 de euro asa ca mi-a mai alinat din suparare.
![]() |
--------------------
dacia
Logan
2004 Laureate
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai da, dar masina tot nu a venit,nu?
Mare consolare ce sa zic. ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sebl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 October 06 ![]() |
Salut!si eu mi-am comandat masina acuma 3 sapt si maine o ridic.Dar persoana de dealer mi-a zis ca el cand si-a comandat-o a durat 4luni, asa ca nu cred ca se pare k asa e normal
![]() |
--------------------
Renault
1.4/16v
2006Dynamique
|
|
Rareshro |
![]()
|
Ole!!! M-au sunat azi si au zis sa merg maine sa o platesc, ca a ajuns in tara si cel tarziu marti mi-o livreaza.
|
--------------------
dacia
Logan
2004 Laureate
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
o veste buna , felicitari , imi permit sa iti dau cateva sfaturi , verifica bine masina la livrare , vizual si sa aiba tot ce ai comandat pe ea si sa verifici sa aiba si ce e normal sa aiba pe ea ca dotare de serie ca s-au intamplat multe
![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
- RO 007 EUM sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
Rareshro |
![]()
|
Mersi mult pt sfat, dar crede-ma ca o sa-mi sara in ochi oricum orice lipsa pt ca deja cred ca stiu pe de rost lista aia cu dotari. Si oricum, crezi ca mai astept iar 3 luni pt alta?
|
--------------------
dacia
Logan
2004 Laureate
|
|
cristirenault |
![]()
|
f bine ca le stii pe de rost
![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
|
|
Rareshro |
![]()
|
A lipsit sau era modelul ala de pe logan si authentique,
ca am mai auzit pe unul care a patit asa |
--------------------
dacia
Logan
2004 Laureate
|
|
cristirenault |
![]()
|
nu Rares , era vorba de masina din semnatura mea si era varf de gama , echipare completa... si era 21 de mii de $ fara taxe si tva, adica vreo 33 mii de usd DDP la vremea respectiva...
|
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
|
|
Rareshro |
![]()
|
Cred ca te-ai bucurat tare,nu? Oricum, sper ca in 8 ani s-au mai dezghetat.Sper.Sper.
|
--------------------
dacia
Logan
2004 Laureate
|
|
cristirenault |
![]()
|
spera , eu nu mai calc la Renault in viata mea , mi-ajunge , am avut deja cateva bucati la viata mea , intre timp am descoperit alte masini care imi convin mai mult... nu are sens sa discutam despre asta , m-a deranjat foarte tare la vremea respectiva atitudinea celor de la Reno Fr care ne considera niste tarani si au dreptate sincer sa fiu...
|
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Rareshro iti dau o informatie care s-ar putea sa te supere: in cazul meu, dupa data in care a iesit din fabricatie, au mai trecut 6 saptamani pana am receptionat-o.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Rareshro |
![]()
|
Pai si pe mine m-au anuntat de mult ca a iesit din fabricatie dar nu venea iar ieri mi-au zis ca e deja in vama in Bucuresti si azi am fost si am si platit-o. Mi-au promis ca marti mi-o livreaza. Sa vedem...
|
--------------------
dacia
Logan
2004 Laureate
|
|
GeT |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 15 August 06 ![]() |
Am comandat masina pe 15 august si am ridicat-o pe 15 noiembrie.
|
--------------------
Renault
Zoe ZE50
2020 Clio III 1.5 dci - erat
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 19 October 06 From: Iasi ![]() |
Se scrie undeva de data limita la care se livreza masina? De la dealer nu am nimic, nici un contract iar pe contractul de leasing nu scrie nimic de un termen limita
![]() Probabil n-ar trebui sa ma plang eu ca o astept doar de 1 luna, dar si inainte de a semna contractul si a plati avansul la leasing si dupa aceea mi s-a spus ca intr-o saptamana am masina... Dupa saptamana respectiva m-au tot amanat: ba ca vine saptamana viitoare, ba ca lotul are o intarziere, ba ca nu merge nu stiu ce server si nu poate vedea unde e masina .. etc etc/... Totusi sunt altii care au primit masina intr-o saptamana... ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 1.5dCi
- B-xx-xxx
|
|
GeT |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 15 August 06 ![]() |
Nu, nu am avut o data limita, nici scrisa nici promisa, numai estimari.
Singurul element "batut in cuie" la comanda este seria de sasiu a masinii. Si la mine, pe parcursul celor 3 luni, estimarile intermediare ale datei de livrare au variat. Estimarea initiala a fost 2 luni jumate - 3 luni. Pe la mijlocul lui septembrie intreb dealerul daca intre timp a aflat ceva mai precis, imi raspunde ca data de sosire este in primele zile ale lunii octombrie. Bucurie mare. In primele zile ale lui octombrie intreb din nou. Raspunsul: "Din cauza unor decalaje de program de fabricatie masina se va fabrica saptamana viitoare urmand sa soseasca in tara catre sfarsitul lunii". Catre sfarsitul lunii au mai fost diverse amanari ,stat in vama din cauza intarzierii unor acte si alte maruntisuri. In final am ridicat masina miercurea trecuta. Din toate discutiile pe care le-am avut cu dealerul am inteles ca: dealerul are acces in sistemul informational Renault. Lansarea in productie a unei masini pe comanda se face prin acest sistem, si tot prin acesta dealerul are informatii despre data la care va fi fabricata masina. Ce se intampla insa dupa acest moment poate suferi variatii, iar dealerul are un control minim asupra procesului de livrare, estimarile pe care le da clientului provin in mare masura din "blocul B". In cazul meu livrarea (repet, prin asta inteleg timpul scurs intre fabricarea masinii si ridicarea ei de catre client) a durat aproximativ 2 saptamani. In ce priveste ridicarea unei masini la o saptamana dupa ce s-a facut comanda, cred ca masina respectiva nu putea fi decat intr-un stoc undeva in tara, sau se afla deja pe drum, fiind comandata de altcineva care apoi a renuntat la comanda. |
--------------------
Renault
Zoe ZE50
2020 Clio III 1.5 dci - erat
|
|
kriprii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Sper sa nu am probleme cu termenul de ridicare a masinii...desi e trecut pe aviz data de livrare: 1 decembrie 2006. Astazi am sunat la Auto Cobalcescu si mi-au zis ca o sa ma anunte cand intra masina in tara pentru a ma duce sa-mi fac CASCO....sper sa nu astept mai mult de sapt viitoare....
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 19 October 06 From: Iasi ![]() |
Cand ai incheiat contractul pentru masina? Pe ce data?
La mine a fost pe 18 octombrie, am sunat de doua ori la Vocea clientului si mi s-a comunicat (ce-i drept, cu multa amabilitate) ca data de livrare a masinii este 7 ianuarie. Asta a fost prima data... Interesandu-ma in stanga si dreapta, am aflat ca o colega de-a sotiei a facut si ea contract pentru symbol, pe 17 octombrie si deja fusese sunata sa i se comunice ca masina se afla in Bucuresti. De ce decalajul asta intre loturi, nu stiu... A doua oara cand am vorbit cu doamna de la VC, mi s-a comunicat acelasi termen limita de 7 ianuarie 2007, precizand ca aceste este un termen limita, masina poate sa fie livrata mai inainte, dar nu mai tarziu de aceasta data. Acum, nu imi mai ramane decat de asteptat. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 1.5dCi
- B-xx-xxx
|
|
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
Eu am facut contractul pe la jumatatea lui august si nu mi-a venit inca masina.
![]() Din ce mi-au zis, au fost niste probleme cu transportul masinilor. Aia a dat totul peste cap ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Si eu am patit la fel:am facut comanda ferma pe 9 august 2005 si mi s-a spus termen de livrare 22 sept 2005...evident ca nu in scris...
Ce am facut atunci?Pe 19 sept am vindut masina si asta a venit pe 5 oct 2005. Nu va mai zic ce-a fost la gura mea...cred ca si acum mai au carne in frigider... Aveau o circumstanta atenuanta...era perioada inundatiilor. Si am tinut cont si de perioada vacantei...Una peste alta...2 luni e acceptabil. |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
Fabu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 21 November 06 From: Timisoara ![]() |
Salutare tuturor. Cand am platit avansul, mi s-a spus ca masina o sa vina aproximativ in 3 saptamani. Azi au trecut cele 3 saptamani si imi tot zice tipul ca asteapta confirmare ca masina e fizic in Bucuresti, chiar daca sistemul informational (sau ce sistem or avea ei...) ii arata ca masina e acolo, pentru ca "mai pot sa apara erori in sistem" (masina trebuie sa ajunga la Timisoara). Sa il cred totusi, sau sa nu imi fac sperante si sa astept linistit ?
Avansul l-am platit pe 07.11, iar la data previzonala de livrare nu scrie nimic. Avizul este valabil pana la 07.12.2006...asta sa fie termenul limita de livrare, sau.. ? Va multumesc. |
--------------------
Renault
Clio 4
2014 Dynamique EDC, 1.5 dCI, 90 CP
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Slabe sperante sa-ti vina un reno in mai putin de 6 saptamini.
Nu te lua dupa data posibila a livrarii,sigur mai intervine ceva... Cred ca pina la Craciun o sa ai masina. |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 17:34 |