Cum ajung in Zakyntos cu masina?, Grecia
![]() ![]() ![]() |
Cum ajung in Zakyntos cu masina?, Grecia
aschiutza |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 2 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2004 ambition
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Pai da...parca era 37 de masina si 7 euro si ceva de persoana...de aia mi-a iesit mie 52
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
aschiutza |
![]()
|
anul acesta unde mergi?
|
--------------------
dacia
logan
2004 ambition
|
|
Dan73 |
![]()
|
Anul asta...poate in delta
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
danadrian2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 July 09 ![]() |
QUOTE(aschiutza @ 8 Apr 2010, 14:29) sa sti ca asa ma gandesc si eu, insa ma lovesc de ceilalti, pe care abia i-am convins sa nu plecam in ziua cand avem cazare cazare intermediara 30-35 euro in aceasta perioada fara bataie de cap in paralia sau olympic program ferry gasesti la ionian ferries si aproape toate informatiile necesare pe softpedia zakintos![]() ![]() si apropo de ferry, eu am citit ca este mai ieftin, ![]() |
--------------------
renault
clio
2006
|
|
aschiutza |
![]()
|
30-35euro cazare de persoana sau de camera cu mai multe paturi?
12 Apr 2010, 12:49: poze nu mai aveti de pe insula! This post has been edited by aschiutza: 12 Apr 2010, 12:49 |
--------------------
dacia
logan
2004 ambition
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
@ aschiuta>
in paralia 30-35 E/camera. Depinde de cum negociezi. Mai exista o varianta pentru Zakynthos: pe Egnatia Odos pana la Ioanina si apoi Lefkada - Kefalonia - Zakynthos. Nu sunt nici serpentine multe, iar pe autostrada noua e super de condus. |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Dan73 |
![]()
|
Pai si ce sa caute prin Lefkada, Kefalonia? Sa treaca de doua ori cu ferry-ul? Cam scump
![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
b34uen |
![]()
|
mai scump cu 25% la ferry, sunt distante scurte. Daca ai timp poti sa vizitezi si Lefkada si Kefalonia care sunt super + se poate vizita pt o zi si Ithaka.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Dan73 |
![]()
|
A, buun...asa da....daca e sa vizitezi, da. Si eu as face asa, daca bugetul mi-ar permite, sa plec cu doua zile inainte si sa ma plimb pe unde vreau cu doua nopti de cazare... numai ca el se gandeste sa mearga intr-o singura etapa nici macar cu o pauza de o noapte.
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aschiutza |
![]()
|
adevarat, insa sper sa-i conving!
![]() |
--------------------
dacia
logan
2004 ambition
|
|
b34uen |
![]()
|
bine macar la intoarcere daca bugetul si timpul mai permite merita: gasesti camera cu 40-50E lejer pe insulele astea, si mai faci planuri si pentru vacantele viitoare.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
aschiutza |
![]()
|
mi-ati starnit interesul pentru traseul pe autostrada noua (Egnatia Odos), daca poti sa-mi spui mai multe despre traseu v-as fi recunoscator!
14 Apr 2010, 08:23: din cate stiu era in constructie, erau gata doar anumite tronsoane acum 2 ani, de aceea cer anumite lamuriri, ![]() ![]() This post has been edited by aschiutza: 14 Apr 2010, 08:23 |
--------------------
dacia
logan
2004 ambition
|
|
b34uen |
![]()
|
anul trecut in august mai se lucra la un singur pod si se ocolea cam 1 km. In rest era f. buna (portiunea Salonic - Igumenita). La intoarcerea din Corfu m-am intalnit cu mai multi romani care veneau din Zakynthos prin Ioannina (ei se plangeau ca a fost apa prea calda si eu ca a fost prea rece... )
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
aschiutza |
![]()
|
da, dar nu este mai lung drumul, m-am uitat pe harta si la o prima vedere mi se pare ca este mai lung! nu se plateste nimic la autostrada?
|
--------------------
dacia
logan
2004 ambition
|
|
b34uen |
![]()
|
Anul trecut nu se platea decat portiunea comuna cu cea de Atena (2E). Iar ca km. sunt cei mai putini prin insule iar pe continent sunt cam tot atat. Poti sa incerci o simulare pe via michelin sau sony maps.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
aschiutza |
![]()
|
poti sa-mi dai un traseu mai exact, ca ma incurc in atatea autostrazi!
|
--------------------
dacia
logan
2004 ambition
|
|
Dan73 |
![]()
|
Baga pe yahoo maps Bucharest - Zakynthos si te duce fix pe ruta asta. Foloseste si Google Earth. Ruta e de la centura Salonicului o bucata de vreo 25 de km spre Atena apoi iesi dreapta spre Veroia, Kozani, Ioanina. Inainte de Ioanina iesi spre Arta, Agrinia...Antirio. Anul trecut nu se platea inca nimic pe autostrada noua...ti-am mai zis
![]() This post has been edited by Dan73: 14 Apr 2010, 18:43 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aschiutza |
![]()
|
m-am uitat si este o diferenta de vreo 40 km, insa cred eu ca este mai ok drumul spre Atena, nu treci muntii decat spre sfarsitul drumului si ai o panorama mai frumoasa, muntele in dreapta si marea in stanga......deci toate premisele unui drum ok! nu?
|
--------------------
dacia
logan
2004 ambition
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Oricum ai si pe dincolo o portiune mai "grea" de la Lamina la Amfisa. Dar nu stiu de ce te temi atat de munti...drumurile sunt bine gandite si facute, nu e deloc dificil. Eu iti repet ce am facut eu: la dus pe la Amfisa trecand si pe la Delfi iar la intoarcere pe dincolo...Ioanina, cu abatere la Meteora...nu puteam alege mai bine...poate doar sa o iau prin insule, cum zicea un coleg mai sus...Lefkada, Kefalonia. In sfarsit..tu faci tot cum vrei asa ca ... This post has been edited by Dan73: 16 Apr 2010, 09:33 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
b34uen |
![]()
|
QUOTE(aschiutza @ 16 Apr 2010, 09:41) m-am uitat si este o diferenta de vreo 40 km, insa cred eu ca este mai ok drumul spre Atena, nu treci muntii decat spre sfarsitul drumului si ai o panorama mai frumoasa, muntele in dreapta si marea in stanga......deci toate premisele unui drum ok! nu? Autostrada de atena e ceva mai aglomerata. Si Olimpul vara e in dreapta dar se vede in ceata mai mereu. In schimb acolo e mai usor sa gasesti cazare. |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
bog70 |
![]()
|
![]() Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90. Group: Members Posts: 73 Joined: 3 April 06 ![]() |
In locul tau as evita drumul prin Atena. Autostrada e foarte aglomerata. Eu m-am dus spre Pireu, deci am ocolit orasul, si tot era aglomerat. La plecare din Pireu spre Kyllini este la fel de aglomerat. Mi-a luat peste o ora sa ies din oras si sa ajung pe autostrada.
Legat de autostrada din zona Atena-Pireu pana la Kyllini. Pe cea mai mare parte a traseului are doar o banda plus banda de urgenta. Camioanele si alte masini care merg incet se trag cat pot de mult pe dreapta ca sa poti trece, insa nu este o autostrada in adevaratul sens al cuvantului (sunt zone unde ai doua benzi si banda de urgenta, insa nu sunt foarte lungi). Nu am mers pe varianta cu Ioanina, deci nu stiu cum e. Dar intre a merge prin Atena sau prin Amfisa, in locul tau as alege Amfisa. Indiferent ce drum ai alege dintre astea doua amintite de mine, ai sa treci prin Valea Tembi. Fa un popas acolo la izvorul Sf. Parascheva (Aghia Paraschevi). Are indicatoare, nu-l poti rata. |
--------------------
Hyundai
Accent
1.3 - 85 cp Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos. |
|
aschiutza |
![]()
|
![]() ![]() ![]() oricum mai astept sfaturi, a, a cazut varianta spre Igoumenitsa pentru ca este mai lunga cu vreo 100 de km si paraca ocolesti mai mult........ ![]() |
--------------------
dacia
logan
2004 ambition
|
|
b34uen |
![]()
|
mai bine ar fi sa ii convingi sa traversati Bulgaria noaptea, e foarte libera. Autostrada greceasca e mai bine sa mergi ziua pe ea. Atentie ca grecii sunt foarte infipti, nu prea stau pe ganduri sa iti ia fata. Referitor la cort, multa atentie unde il montezi pentru ca vara in Grecia e extrem de cald.
This post has been edited by b34uen: 26 Apr 2010, 18:13 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
Dan73 |
![]()
|
Sunt infipti, nu prea semnalizeaza dar eu nu am vazut deloc gesturi sinucigase cum vad foarte des pe la noi...depasiri in curba sau altele de genul asta.
@aschiutza....Drumul pe varianta Ioanina e mai scurt, cel putin asa arata yahoomaps. Nu stiu de ce perseverezi in a nu crede niste oameni care au umblat pe acolo. ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 27 Apr 2010, 07:39 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aschiutza |
![]()
|
v-am mai zis nu am hotarat inca un traseu anume si cum o sa plecam, insa depind de nebunii aia de acasa si n-am ce face, trebuie sa ma supun "tribului"
![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan
2004 ambition
|
|
aschiutza |
![]()
|
a mai plecat cineva sambata spre Grecia, este aglomerat drumul , mai ales pe langa SOfia sau este mai lejer?
|
--------------------
dacia
logan
2004 ambition
|
|
b34uen |
![]()
|
pe langa sofia ziua e aglomerat, unde sunt mai multe benzi se circula bine, unde nu si se mai lucreaza inca e jalnic. Sunt foarte multe masini mari. Oricum de la intrare pe centura pana la iesire faci cam 30min -1 ora. In rest in Bulgaria nu mai ai locuri aglomerate.
mare atentie pe centura Salonicului - vin multe drumuri din toate sensurile si ziua e aglomeratie, iar greci sunt foarte infipti, te trezesti cu cate o masina sau scuter in fata. |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
ion.iulian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 10 February 10 ![]() |
stie cineva, au mai marit preturile la ferry boat? ca nu vreau sa inot pana pe insula...
![]() |
--------------------
dacia
logan
2004/ ambition
- b-42-feh
|
|
Dan73 |
![]()
|
Cum fu aschiutza?
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:02 |