Taxa de prima inmatriculare auto
![]() ![]() ![]() |
Taxa de prima inmatriculare auto
BOG |
![]()
|
||
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
||
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|||
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai deja se stie ca e 3,3559 Ron/Eur... de vineri chiar. Asta e cursul oficial al BNR pt ziua de astazi 1 Oct 2007.
This post has been edited by Cypher4laguna: 1 Oct 2007, 12:13 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cursul de azi a scazut de la 3.3559 (ala de vineri) la 3.3515.
Sa vedem acuma care curs e declarat invingator ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
E acum va fi interesanta discutia. Astept sa iasa Vosga si sa ne tina un discurs.
1 Oct 2007, 16:18: Varujan Vosganian: Accizele vor fi calculate după cursul euro de vineri Stirea This post has been edited by BOG: 1 Oct 2007, 16:18 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am zis...
![]() ![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu l-as fi auzit eu cu urechile mele pe bezmeticul de vosganian vineri pe monkey channel ca se va utiliza cursul care va fi stabilit luni as fi zis...
Asa i-as zice treaba cu bufnita. Ca-mi plac mie promisiunile astea electorale "voi propune sa se modifice legea in interesul contribuabilului si nu a bugetului"... Si mai imi place aia cu "Taxa de primă înmatriculare va fi vizibil redusă datorită aprecierii leului". O da, va fi redusa cu 6 (sase)%. Ce sa zic, vizibil. Ce i-as da eu niste taxe nu in euro, ci in moneda botswanei... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
BOG |
![]()
|
Am totusi senzatia ca vor fin introduse alte taxe in compensare...nu cred ca lasa ei sa le scape atatea milioane de euro la buget...ca deh...daca pe autostrada aia celebra marcajele si semnele costa milioane de euro trebuie sa-i dea de undeva..
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(BOG @ 1 Oct 2007, 13:49) E acum va fi interesanta discutia. Astept sa iasa Vosga si sa ne tina un discurs. Varujan Vosganian: Accizele vor fi calculate după cursul euro de vineri Stirea Cat porcism.... This post has been edited by xcss: 2 Oct 2007, 10:57 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Mda, pt. ca vad ca nu mai intereseaza pe multa lume, am auzit la radio ca ar fi declarat Vosga ca nu se desfiinteaza taxa. Cica taxa ar fi scoasa sau ar suferi modificari majore doar dupa 6 luni de consultari cu UE si bla bla.
Dar de 10 luni incoa' ce dracu au facut? Si-au tinut curu-n mâna degeaba? Totusi mai ziceau cei de la radio ca va ramâne acelasi cuantum pt masinile noi si va scadea ceva pentru cele SH. Sursa: Europa FM (ora 7 a.m.) This post has been edited by paulica: 17 Nov 2007, 17:02 |
--------------------
Pegas
22
- TL 11 PAA
2006
|
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
cind nu au ce face mai cauta in arhive si dau din nou stiri vechi drept unele proaspete. declaratia lui vosganian este veche si intr-adevar a spus ca la masinile noi taxa ramine la fel, se diminueaza la cele SH, dar pina acolo mai e.
cit despre ce au facut pina acum: au bagat la pusculita si au ris de noi. si in continuare vor face la fel. This post has been edited by Rimio de Vassur: 17 Nov 2007, 17:07 |
--------------------
.
.
.
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Hmm, miroase cumva a inconstienta? Delasare? Las-o ba ca merge si-asa? furam cat se mai poate?
Eu unul nu ii inteleg... ai intrat intr-o familie mai mare, cu conducatori deasupra ta...aia iti zic odata ca ai calcat pe bec... tu te faci c-ai inteles dar tot aiurea o lasi... aia-s baieti finuti si te mai trag de maneca odata...buay nene dar cat de prosti suntem, noi aruncam in continuare cu kkt in ventilator, sa nu ne dam seama ca pana la urma s-or satura si aia de la Bruxelles de indolenta asta si scot militaria din pod? Daca un prefect de la noi ar face astfel de tampenii, bag mana in foc ca Bucurestiul l-ar trage de urechi si poate chiar l-ar zbura din scaun. Aici de ce nu-i la fel? Si bineinteles partea proasta e ca la Bruxelles, daca se ajunge la judecata, va fi chemat in instanta statul roman, care vrand-nevrand ne reprezinta pe toti...nu-l cheama in instanta doar pe Vladescu, pe Tariceanu, pe Vosganian... si iar ne facem cu totii de bacanie... This post has been edited by ATM: 18 Nov 2007, 08:33 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
gdm |
![]()
|
Asta a fost strategia lui Tradiceanu: simuleaza ca negociaza taxa dar el vrea doar sa traga de timp. Aceasta taxa convine de minune smecherilor din APIA. Tariceanu recunoaste ca este personaj important in APIA. Acolo scrie ca este partener asociat la ATS, dar e asociat cu 95% din actiuni
![]() Intre timp, UE s-a prins de strategia lui Tariceanu si i-a dat termen. Decembrie pentru a 2a scrisoare si ianuarie pentru datul in judecata. Renuntarea la taxa nu va fi anuntata din timp pentru ca acum mafiotii au vanzari foarte bune de masini noi si le convine sa se creada ca taxa are viata lunga. 19 Nov 2007, 14:31: s-a strecurat o greseala, Tariceanu detine doar 85% din ATS, si nu 95% cum am scris anterior. ![]() ATS SRL, firma care comercializează și Citroen, în care această firmă găsim asociați pe domnul Bucurescu cu 15% și pe Călin Popescu Tăriceanu cu 85%. This post has been edited by gdm: 19 Nov 2007, 12:31 |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
pharaoh_c |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 October 06 From: Timisoara / Arad ![]() |
QUOTE(Rimio de Vassur @ 17 Nov 2007, 17:07) ............ la masinile noi taxa ramine la fel, se diminueaza la cele SH, ........... cit despre ce au facut pina acum: au bagat la pusculita si au ris de noi. si in continuare vor face la fel. Cu alte cuvinte toata fatada prin care noi vrem sa scapam de masinile vechi.... chiar asta este: o fatada. Pe langa faptul ca dai banu' pentru o masina noua, tehnologie noua- poluare mai putina, mai si platesti mai mult. Ca deh... daca ai bani de masina noua... ai bani. Ce cretineala... tipic romanesc. |
--------------------
Renault
Laguna II
2.0T 170CP Lux Dynamique 2007 Renault Laguna 2, 2.0T 170CP Lux Dynamique 2007
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
nu va mai vaicariti atata...oricum ceea ce se plateste pentru o masina e o suma bine unflata de producatori care in spatele normelor euro ce trebuiesc respectate fac averi
nu vedeti ca totul se taxeaza pana si pentru datul in gropi exista o taxa speciala care de la anul creste cu 80% nu vedeti ca pretul politelor RCA a explodat (si inca n-ati vazut totul) nu vedeti ca pretul barilului atinge dimensiuni cosmice in acest context voi contestati o biata taxa de prima inmatriculare introdus de niste oamnei fara pic de imaginatie (puteau sa colecteze sumele alea fara ca noi sa stim si fara sa-si atraga blestemele atator automobilisti) "sa traiti bine" fratilor si sa fiti sanatosi ca bogati si fericiti sunt altii mai destepti vorba romanuui" "mai rau sa nu fie" This post has been edited by daciafan: 20 Nov 2007, 10:17 |
--------------------
/
/
/
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Noutati despre taxa:
aici! Si mai sunt acolo 2 stiri, una despre Guvern care nu are ca optiune scoaterea taxei si alta cum ca CE va analiza situatia mai devreme decât era prevazut. This post has been edited by paulica: 28 Nov 2007, 11:20 |
--------------------
Pegas
22
- TL 11 PAA
2006
|
|
gdm |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1410
|
|
BOG |
![]()
|
E..mai nou
CE a declanșat faza a doua a procedurii de infringement pentru taxa de primă înmatriculare |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
gdm |
![]()
|
In sfarsit...
Comisia le-a dat termen 2 luni. Inseamna ca pana la sfarsitul lui ianuarie scapam de taxa. |
--------------------
Dacia 1410
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Inseamna ca din februarie vin harburile europei.
![]() |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
gdm |
![]()
|
dar aia ce au dat o caruta de bani pe un Logan?
![]() sunt si persoane care s-au bagat la rate pentru un harb, de ajung sa-l plateasca dublu. ![]() |
--------------------
Dacia 1410
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
deci daca cumpar o masina care vine in perioada 15dec-15 ian as putea sa astept pana prin februarie pana sa o inmatriculez. asta daca aflu concret ca taxa nu o sa mai fie
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
sorin_ |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 7 July 06 From: Constanta ![]() |
Ramane o intrebare: banii incasati pana acum de stat pe aceasta taxa vor trebui restituiti, conform urmatorului link:
http://www.hotnews.ro/Actualitate/Esential..._restituiti.htm Intrebarea este cum ? prin ce metoda ? dam statul in judecata ? Eu sincer, mai am o copie dupa chitanta acestei taxe....ma gandeam ca poate imi va folosi... |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- CT
2007 Dynamique 1.4 16v + clima
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
mai copii nu mai bateti campii...nu se scoate nicio taxa
|
--------------------
/
/
/
|
|
Aleks |
![]()
|
![]() membru corespondent Group: Members Posts: 253 Joined: 7 July 06 From: Iasi ![]() |
LEMĂ:
O taxă, odată instituită, nu va mai fi desființată niciodată. Ba mai mult, ea are tendința de a crește în proporție geometrică, odată cu trecerea timpului. Părerea mea e că, într-un fel sau altul, tot o vom plăti. |
--------------------
Renault
11
- 126.000 km
86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100 Am întrebat, n-am dat cu parul.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
reporteru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 9 October 07 From: Brasov ![]() |
salutare!
http://www.totalauto.ro/2007/09/24/taxa-au...atorul-groazei/ asta am citit si eu azi.Sper sa ajute pe cineva.La mine cel putin e tardiv.Nici nu stiu ce sa fac... sa ma bucur ca deja am platit sau nu? ![]() bafta! |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2007
|
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
marmota care inveleste ciocolata in staniol e mult mai credibila decit restituirea taxelor de catre guvern (indiferent de culoarea lui). chitanta o voi lasa mostenire urmasilor.
presa scrie orice, ca nu costa. au anumite subiecte pe care le reiau din cind in cind. la urma urmei e criza de subiecte. unul reciclat dar cu priza la un public cit de cit stabil (aici proprietarii si doritorii de autoturisme) e mai bun decit nimic. |
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
Acuma e o lupta de cereri din partea fiecaruia.
Aia de la UE cer dati banii inapoi, astilalti zic taxa e ok. Momentan asistam la niste negocieri iar unele chestii mai transpar si public pe post de "aratat pisica moarta". Intelegerea cea mai probabila va cadea pe undeva pe la mijloc, taxa va ramane dar la un cuantum mmmmuuuullltt mai mic pentru masinle SH, iar guvernul nu va da nici un ban inapoi celor care deja au platit-o. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Eu ma mai repet odata cu intrebarea,suntem in europa,nu mai exista granita,bla bla,deci eu ar trebui sa pot sa vin cu orice masian si sa pasterz nr acela,doar sa schimb adresa,eu nu am inteles de ce nu se poate asa
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 00:52 |