Dedicatii muzicale
![]() ![]() ![]() |
Dedicatii muzicale
padre |
![]()
|
||
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
la ora asta merge ![]() ![]() LE: Mai padre, Maruta le-a facut-o pentru ca avea interes din partea fostului impresar al trupei, care ii aduce alte fufe in emisiune carora Maruta nu le taie microfonul.. .dar asta e show-biz-ul .. stia el de undeva ca aia nici macara nu horcaie pe muzica sau a fost "anuntat" ce si cum sa faca? |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
"It's sounds like heaven.."
![]() This post has been edited by marian-j: 18 Jul 2008, 00:48 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@semit: stii cine mai lipsea de pe canapeaua aia?
uite cine: Sa ma ierte ministrul, n-am nimic cu el, doar ca are asa o fatza de manelist.... ![]() Ma rog, sincer si eu daca mi-as da cu niste gel si mi-as pune un costum din ala ca al bajetilor de chef si pahar manca-ti-as cred ca as da bine cu ei in poza. ![]() ![]() This post has been edited by padre: 17 Jul 2008, 23:29 Attached thumbnail(s) David_Cristian_2.jpg ( Size: 5.93k ) Number of downloads: 69 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
HAHAHAHAHA!
Miroase a razbunare! Chiar pute! "Divele'' ''inocente'' de la Heaven au fost in locul nepotrivit, la momentul nepotrivit!... Pe scurt, n-au avut noroc! Spre deliciul nostru, al tuturor! Macar d-ar fi singurele ''vedete muzicale'' afone... |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Coane semit ,iaca una la care nici macar pleibecu' nu-i iese!
![]() Mihaela Despre "dezaCOARDE" numa' de bine! ![]() This post has been edited by marian-j: 17 Jul 2008, 23:52 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Clipul e vechi de mai bine de un an de zile.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
marian-j |
![]()
|
Imi cer scuze!Nu sunt in tema cu ultimele flatulatii de gen!
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai oameni buni !!!!
Am vazut si ascultat de vreo 4 ori filmarea cu fetele de la Heaven si tind sa cred ca Marutza si-a cam batut joc de ele in direct intentionat... Se aude clar ca celelalte au microfonul oprit, dar din experienta mea, nu cred ca putea sa bata atat de tare vocile astfel incat sa fie captate de microfonul saracei fete care la final a fost facuta cu ou si otet... Aaaa ca nu prea le are, asta e, in timp o sa-si dea drumul la voce, dar de aici si pana la a i se spune ca nu a cantat nimic, e cale lunga... Repet, am vazut clipul de vreo 3-4 ori si mie mi s-a parut ca ceva-ceva canta... Cred ca a fost o rafuiala interna ceea ce nu-i prea sade bine lui Maruta care in ultima vreme recunosc, a reusit sa-mi intre la suflet... Pacat, in fine... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
marian-j |
![]()
|
Iata o piesa( si un videoclip) care m-au "spart" inca de la aparitie!
Acesta este micul meu cadou,aniversar,dedicat colegului nostru xcss!! Curent alternativ/Curent continuu This post has been edited by marian-j: 9 Aug 2008, 00:20 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Multumesc frumos!
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Tot pentru icscesese. ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
xcss |
![]()
|
Multumesc! Touche!
![]() This post has been edited by xcss: 9 Aug 2008, 19:42 |
--------------------
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
A vrut defapt sa spuna ... "Yes, I still have hard feelings over getting kicked out of Metallica and then Metallica turning into the biggest metal band of its generation, so I tried to spite them by taking the riffs I wrote for them and turning them into Megadeth songs cause I'm bitter like that" ...
Dar a spus-o in cuvinte mai putine ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
xcss |
![]()
|
Pentru cei care m-au bagat in seama azi
![]() Si pentru sarbatorita zilei de 10... This post has been edited by xcss: 9 Aug 2008, 23:50 |
--------------------
-
-
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
am ascultat intamplator azi piesa asta si mi-am adus aminte de niste vremuri foarte "interesante" ...
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
as dedica orice pentru oricine. eu unul ascult in functie de situatie si de dispozitie orice. eu ma ghidez dupa faptul ca fiecare muzica e buna la ceva.nu conteaza ce e manea sau clasica. fiecare are rostul ei.pace voua.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
vara |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ce mutabile is feteleee
![]() LE: dedicatie pentru bruneta asta din videoclip: :x:x:x |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Ca veni vorba mai sus de vremuri interesante mie Supertramp imi aduce aminte de caminul din Panduri iar Van der Graaf Generator de camera 114 din caminul B, Grozavesti
![]() This post has been edited by dan73205: 18 Aug 2008, 21:58 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
pt. cei cu dci ... si nu numai ...
The Prodigy - Diesel Power ![]() This post has been edited by adrian mgn: 25 Aug 2008, 11:56 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
semit |
![]()
|
LA MULTI ANI MICHAEL JACKSON!!! 50 years old
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
In memoria lui Richard Wright
This post has been edited by dan73205: 21 Sep 2008, 23:53 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
pentru voi cei de acasa ![]() This post has been edited by twingooo: 25 Sep 2008, 23:57 |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
marian-j |
![]()
|
"Planeta" reno.ro catre twingooo:
Alone? |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
twingooo |
![]()
|
ooooo marian!!super prima nambar oan!multam fain ca la cimisoara...
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
xcss |
![]()
|
Pentru A l e x
|
--------------------
-
-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
pentru tinerii din anii 80
![]() http://uk.youtube.com/watch?v=haV2HT6evF8 http://uk.youtube.com/watch?v=U4LkkF1ridA&feature=related http://uk.youtube.com/watch?v=2Y7c1_gK8Os&feature=related This post has been edited by FireChief: 4 Oct 2008, 22:21 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 22:54 |