Dedicatii muzicale
![]() ![]() ![]() |
Dedicatii muzicale
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma rog, in 2005 tot cu niste frati venise in Romania... Astia sau altii... who cares... N-am acum chef sa caut pe Google dar stiu ca erau unii care trecusera si pe la Iced Earth. Pacat de "generatia de aur" cu Elefson... Dave Lombardo...
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pentru cine tine minte astfel de videoclipuri
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru rockerii ai mai batrani...
![]() Recunoaste cineva personajele din clipul de mai jos... ? Macar unul... E filmat prin 1994 pentru Intalnirea de la Miezul Noptii a lui Petre Magdin. ![]() Hai ca nu-i greu deloc... ![]() P.S. Chitara aia alba a fost a mea la un moment dat. ![]() This post has been edited by Flamingo: 10 Nov 2008, 13:12 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Un concert foarte bun al lui Gilmour din 2002...Live at Robert Wyatt's Meltdown in Royal Festival Hall din Londra.
Asta ca mi-am regasit dvd-ul ratacit cu concertul asta ![]() This post has been edited by dan73205: 10 Nov 2008, 20:43 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
o melodie prea veche pt. a gasi un videoclip ... dar ...
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Pentru Flamingo, un mic stimulent sa-si ia bilete la Kreator
Coma of Souls si Betrayer (vazuta prima data la Magdin) This post has been edited by adip: 24 Nov 2008, 15:26 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Flamingo |
![]()
|
Da, da... Tzuper nene Adip.. Saru'mana... Amintiri din copilarie... Heheee...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
hehe, cu placere. Si daca tot dadu nostalgia thrash-ului, uite inca o meeegaa-trupaaa frateee, din pacate mult sub-apreciata: Coroner. O mostra: Masked Jackal
|
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
De curand mi s-a trezit o pasiune...muzica...acum as fi curios(cum sunt de obicei) care ce melodii preferate aveti...incep eu in ordine dupa preferinte:
1.Ian Carrey-Keep on Rising 2.Inna-Hot 3.Nelly Furtado-Say it right 4.Timbaland-Dangerous Si cam atat... ![]() This post has been edited by eduardsebe: 24 Nov 2008, 16:12 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
adip |
![]()
|
vrem lincu' de iutub
![]() |
--------------------
*
*
|
Flamingo |
![]()
|
Dar de asta ce zici ?
Videoclipul nu este chiar punctul lor forte, insa piesa e trasa super bine... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Desteapta-te române ...
![]() |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
adip |
![]()
|
Suna bine, i-am mai ascultat, dar parca mai bine as asculta direct Death. Mai un James Murphy, o maslina, o alea...
![]() Parerea mea |
--------------------
*
*
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
^
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
batranu: 10 puncte!!!! adevarat graiesti!!! dau o bere!!
cea mai frumoasa melodie ever!!!! mana pe inima, drepti, si mandru ca sunt roman!!! |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
subscriu la cele enuntate mai sus; TRAIASCA ROMANIA!
|
--------------------
-
-
- -
- Megane2.2
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
eu nu SUBscriu la cele de mai sus ci REscriu: fuck you romania!
nu sunt off-topic chiar e una din preferatele mele ![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
In varianta 'mars ostasesc' am depus juramantul militar acum aproape 20 ani... Adica asta: (Ma rog, ceva p-acolo...) Huh! Asta e una dintre piesele care mi-a indulcit traiul in hainele verzi ale Ministerului Apararii... Plus ca noi, ca ''rabagii'' la Oltenita, aveam o varianta proprie adaptata ''manivelelor'' (cum ni se mai spunea...)... This post has been edited by Adila16: 24 Nov 2008, 19:55 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
de mare 'angajament' in timpul facultatii, intr-un club din cluj:
http://www.youtube.com/watch?v=ZBR2G-iI3-I i miss old good times ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
adrian mgn |
![]()
|
apropo Sadi de melodii preferate ,facultate , cluburi si old good times ...
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Gutza ruuulz!!!
![]() Armin van Buuren ft Sharon den Adel - In and Out of Love ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
lista ar fi prea lunga dar principal e haeavy-metal-ul anilor 80 -90
(Guns n' Roses, Metallica, Iron Maiden, Megadeth, ) si rock-ul gotic. Mai sunt si alte stiluri dar lista e mult prea lunga... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e º t i ![]() |
Morris - Desire
David Deejay ft. Dony - Nasty Dream Morris - Till The Morning Light Phoenix - Negru Voda Phoenix - Nunta Si lista s-ar putea continua.... ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricaşie: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Pe moment.. merge asta... Se adauga AC/DC, Maiden, epica, within temptation, xandria etc. This post has been edited by DrK: 25 Nov 2008, 11:17 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place asta
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Foarte tare melodia UXE
![]() Altele...chiam am gasit unele melodii pe care le cautam pe aici... |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
@adrian mgn
daca nu-ti place tara FA-TI BAGAJUL SI DUTE tata! ; nu confunda nationalismul cu stupizenia si idiotenia care se intalneste la tot pasul.Nu stiu cum draq mai ai buletin de romania daca tot tii sloganul ''fuck you...'' dute si fati unu in congo ca acolo sigur esti binevenit.ORICE PERSOANA ZDRAVANA LA CAP NU-SI INJURA TARA, indiferent de conditii sau circumstante; nu tine de nationalism tine de bun simt si educatie, parti la care tu esti deficitar rau de tot. Sa-mi arati americanul, neamtul sau chiar ungurul care-si injura tara(implicit si locuitorii). Daca ai o problema cu tiganii, birocratia, ungurii,coruptia menifesta-te ca atare nu injura pe oricine si oriunde si oricum ............., nu faci decat sa te discreditezi! Si apropo n-ai inteles nimic din melodia aia cum probabil nu intelegi nimic din ce transmit PARAZITII prin muzica lor; mai asculta din discografia lor si vezi ca o sa te regasesti sigur in multe din melodiile lor. This post has been edited by octav99: 25 Nov 2008, 15:44 |
--------------------
-
-
- -
- Megane2.2
|
|
adrian mgn |
![]()
|
eu cred ca cel care nu ai inteles nimic esti tu ... nici mica mea gluma facuta in contextul melodiilor patriotice prezentate mai sus si nici muzica celor de la Parazitii.
in privinta scrisului cu litere de tipar (si a cuvintelor tati ,draqu etc) cred ca cunosti regulamentul forumului mai bine ca mine din moment ce esti abonat la el de mai mult timp decat mine...asta ca sa nu iti spun alte chestii ![]() in orice caz departe de mine gandul de a ma angaja intr-o disputa cu tine ... insa pentru tine si pentru toti ceilalti ca tine care vad internetul si implicit forumul intr-o maniera foarte personala am o dedicatie: Cosmote Singur si iarasi nu sunt offtopic total ... chiar imi place piesa aceea. This post has been edited by adrian mgn: 25 Nov 2008, 17:00 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 03:41 |