Dedicatii muzicale
![]() ![]() ![]() |
Dedicatii muzicale
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Bag si eu ceva care m-a inveselit in dimineata asta:
|
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Io bag ceva care s-a pliat tare bine pe starea-mi nostalgica...
|
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
melodie de cand eram mic si ma tineau ei mei pe alte continente
This post has been edited by antifizic2: 30 Apr 2008, 16:09 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-a adus aminte de copilarie melodia asta. Frumoasa melodie antifizic. Mi-ai mai inveselit ziua.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
home made , incepatoare la engleza.scuze nu pot sa pun atasamentul.
5 May 2008, 17:13: am reusit. am facut azi 50 ani si la bilant nu prea iese mare lucru. fiemea a mica anceput sa cante. This post has been edited by verde: 5 May 2008, 16:13 Attached File(s) ![]() |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
Aseara am auzit un cantec:
Pentru cei care iubesc culorile .... ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
2006 MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
Cristi25 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 6 April 06 ![]() |
Se potriveste cu Romania 2008...
This post has been edited by Cristi25: 6 May 2008, 19:57 |
--------------------
Nissan
Murano 3.5
2009
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
perfecta pentru dimineata
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Ia sa ma duc si eu sa cant la astia....
![]() Eu cant mai bine ca ei, desi dupa 2-3 note muzicale imi zice lumea "suficient". |
--------------------
.
.
.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
N-ai intels tu bine!!!Suficient MAESTRE voiau sa spuna!Adica ai convins pe toata lumea de talentul tau nativ!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Pentru toti cei care merg la concert...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
exponenti de seama ai genului de muzica atat de iubit de co-nationalii nostrii au dat lovitura in turcia. nu mica mi-a fost surpriza sa aud la radio, in drumul catre bodrum, dragile cuvinte romanesti care definesc genul iubit de atatia dintre noi. repetarea piesei la momente diferite ale zilei pe posturi diferite de radio m-a dus repede catre concluzia ca nu poate fi vorba decat de un adevarat hit si, bineinteles un rezultat al binecunoscutei si vechii pretenii turco-romane (sa traiasca!)
iata deci, dragii mei colegi de forum, ca maneaua romaneasca nu doar se importa ci se si exporta spre vesnica pomenire a unora ![]() This post has been edited by manucu01: 12 May 2008, 17:28 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Ritmul atat de agreat de vecinii nostri este specific lor, popoarelor din Asia...Inca din perioada anilor 90-92, cand in Romania nu se auzise de ''manea'' in acceptiunea comuna de astazi, astfel de ritmuri umpleau strazile bazarelor dinPort Said si/sau Alexandria, Izmir si/sau Istanbul.
Parol! |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
sa-nteleg ca am ajuns la momentul in care invataceii isi depasesc profesorii? sa fie o desavarsire a atator ani de munca asidua ? WTF??
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
o melodie veche ... dar frumoasa
Semnal M - La fereastra ta This post has been edited by adrian mgn: 12 May 2008, 19:50 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Adila16 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(semit @ 5 May 2008, 19:54) in melodia lui semit se aude sunetul argintilor de la cfr tot pentru fetele din dedicatia lui semit ,care s-au vindut cfr-ului pentru tacim complet ![]() This post has been edited by FireChief: 12 May 2008, 20:34 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Doare doare doare... off mai doamnee..doare doare... ma repet... "anu trecut v-am ajutat sa luati cu greu locul 2.. anul asta nu puteam sa va lasam balta.. v-am ajutat sa luati cu greu locul 2 si acum"
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
doare rau frate
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Hai ziceti ca nu v-au placut gagicile din videoclip. :X Astea fac jumatate din farmecul manelelor.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(manucu01 @ 12 May 2008, 17:27) exponenti de seama ai genului de muzica atat de iubit de co-nationalii nostrii au dat lovitura in turcia. nu mica mi-a fost surpriza sa aud la radio, in drumul catre bodrum, dragile cuvinte romanesti care definesc genul iubit de atatia dintre noi. repetarea piesei la momente diferite ale zilei pe posturi diferite de radio m-a dus repede catre concluzia ca nu poate fi vorba decat de un adevarat hit si, bineinteles un rezultat al binecunoscutei si vechii pretenii turco-romane (sa traiasca!) iata deci, dragii mei colegi de forum, ca maneaua romaneasca nu doar se importa ci se si exporta spre vesnica pomenire a unora ![]() Pentru ca din ultimele 2 luni mi-am petrecut in total vreo 2 saptamani jumate prin Istanbul, ma vad nevoit sa intervin in apararea turcilor, si mai ales a turcoaicei din video-clip: ritmul pe care canta turcoaica e chiar misto, si se aude genul asta destul de mult la turci. In plus ea nu canta in stilul manele, tanguitor/cretin/imbecil in care canta Costi Prostitza ala. De la noi nu cred ca au importat decat nespalatul cu lant peste tricou si fetele alea in fustitze ![]() Si apropo de hituri in Turcia acum, ia uitati aici cel mai mare hit si ascultati versurile: tipul e turc ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
marian-j |
![]()
|
Cum va "suna"?Mie imi place din ce in ce mai mult.
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Adila16 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
marian-j |
![]()
|
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Adila16 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adrian mgn @ 12 May 2008, 20:44) QUOTE(marian-j @ 12 May 2008, 23:25) QUOTE(Adila16 @ 12 May 2008, 23:38) Same here ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 20:49 |