Dedicatii muzicale
![]() ![]() ![]() |
Dedicatii muzicale
ramm |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
doar o viata de trait!grupa mare la trait atunci! |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Iata si o piesa foarte veche(de pe vremea tineretilor mele "Depech"-iste)Trag nadejde sa va amintiti cu placere de ea si sper sa o vada si colegul nostru mecanic aero.Sau aerian?Ciao!M.
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Huh!
Ce m-aruncasi in butoiu' cu melancolie blegoasa, domnu' marian! Eram in prin liceu cand am auzit prima data piesa asta... This post has been edited by Adila16: 20 Mar 2008, 23:19 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu ascult manele, dar piesa asta e geniala, ma amuza de fiecare data, multumesc semit ca mi-ai adus aminte de ea.
Le urez participantilor de la tetrailes summito Nato Buciarest, la bahtalo si la familiilor lor sa va intalniti cu Femeia Fatala si sa ascultati aceasta melodie..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fara numar, manc-v-ar cainii... This post has been edited by Mutzunache: 31 Mar 2008, 20:23 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cu placere
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
xcss |
![]()
|
Judas Priest - The Sentinel - live 1985
Judas Priest - Diamonds and Rust - live 2005 This post has been edited by xcss: 1 Apr 2008, 16:15 |
--------------------
-
-
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Si papa Satriani:
|
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Mai fratele meu!!Iara dai la "operatie"?
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Adila16 |
![]()
|
Departe de mine intentia asta! Parol!
Ailalta e piesa mea de suflet... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
marian-j |
![]()
|
E primavara!!
Dati watt-i baieti!!E momentul!Fac ce fac si tot la "avionica" ajung! This post has been edited by marian-j: 4 Apr 2008, 02:13 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() Super melodie. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
marian-j |
![]()
|
Multumesc,mutumesc!
![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
bear_mc |
![]() ![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca tot mi-a adus aminte colegul marian-j.
![]() ![]() ![]() ![]() http://uk.youtube.com/watch?v=2NXX5EXqF0Y http://uk.youtube.com/watch?v=-MetPwbyrc4 http://uk.youtube.com/watch?v=D-h_XLLoJHk http://uk.youtube.com/watch?v=z6PfPEk8hrU http://uk.youtube.com/watch?v=yDepHS9ZA8Y http://uk.youtube.com/watch?v=P86fPsC_cCQ http://uk.youtube.com/watch?v=xCn84Gqstqw http://uk.youtube.com/watch?v=RC9v2ZQCAJQ http://uk.youtube.com/watch?v=U0Kn8jvybpU |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
marian-j |
![]()
|
Draga bear-mc sunt inca la lucru dar am o scula bunicica de redare(2.1) si acum bubuie hala!!!!Adelanteeeeee!!E randul meu sa ascult cu mare placere!!10x!!Ciao!M.
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Adila16 |
![]()
|
Nenea de la hala de ITP?...
Mai subtireanu cu muzichia, ca , de la vibratii, mi s-a dereglat ''Gica Contra'' (respectiv girocompasul...)... ![]() Nasoale piese ai postat, nenea marian_j! Congrats! Sa ma mai caut si io de piese d-alea (citez) de dat pe sub coaste?... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Adila16 |
![]()
|
OK!
Maine plec mai tarzior la munca (adica undeva in jur de 8 sa fiu la Otopeni), asa ca fi-voi pe butoane in seara asta... ![]() 4 Apr 2008, 19:41: Uite, una grea de drum bun catre casa... Baga volum si asculta-i versurile! 4 Apr 2008, 20:52: Si inca una de hodorogit masina... http://uk.youtube.com/watch?v=meJwLVVsf24 Versiunea asta instrumentala slabeste arcul recuperator al pedalei de acceleratie..Si se dezlantuie bidivii. Si creste volumul radio-cd-playerului... Si apare fectul dominoului: arc slabit - creste viteza - creste volumul - arc slabit - ... Si se temina poteca: ajung in oras... ![]() This post has been edited by Adila16: 4 Apr 2008, 20:52 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
bear_mc |
![]()
|
O melodie frumoasa.
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
marian-j |
![]()
|
Draga bear_mc.am,vazut ca si pe tine te incanta sonoritatile gen Sash!.Ia fi atent ce gasi nen-tu Marian.Am ales hot-version.E mai lunga dar merita!Zic eu!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
LNG, doamne ce mizerie de piesa ai pus. Parca e facuta in Fruity Loops. Suna exact ca orice alta piesa de acel gen. Ce oribilitate, o insulta pentru orice muzician adevarat care se chinuie cantand prin baruri, pe cand astfel ce anti-talente umplu stadioane la concerte.
Dpdv economic, bravo lor ca reusesc sa faca bani jucandu-se in eJay fara nicio treaba cu muzica sau talentul pentru muzica, ii respect pentru asta. Dar dpdv muzical, sunt un 0 barat si ma mir ca atatia asculta astfel de mizerii... Se poate include in regulament ban pentru astfel de piese, rog frumos ? ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bear_mc |
![]()
|
QUOTE(marian-j @ 21 Apr 2008, 18:30) Draga bear_mc.am,vazut ca si pe tine te incanta sonoritatile gen Sash!.Ia fi atent ce gasi nen-tu Marian.Am ales hot-version.E mai lunga dar merita!Zic eu! ![]() Chiar ca merita. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
marian-j |
![]()
|
Iata adevaratul motiv pentru care am ales varianta hot!
![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
xcss |
![]()
|
22 Apr 2008, 15:59: Si pentru A l e x... ![]() This post has been edited by xcss: 22 Apr 2008, 14:59 |
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pt mine..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pentru trezit dimineata, in drum spre munca.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
marian-j |
![]()
|
Excelent!Multumim Laurentziu83!Chiar uitasem...
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 21:30 |