DINAMO= super-echipa!, SUPER DINAMO!!!!
![]() ![]() ![]() |
DINAMO= super-echipa!, SUPER DINAMO!!!!
zapata |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
2006 MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|||
pavilion8373 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg ce vedeti la fotbalul autohton si de ce multa lume sustine cu ardoare o echipa sau alta de la noi.
Fotbalul din Ro e de multi ani o gluma proasta, folosit doar pt evaziune, "imagine" si pariuri unde 98% dintre "jucatori" sunt o gluma si mai proasta! |
--------------------
Una
mai
tanara
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
S-a tras la sorti: DINAMO – METALIST HARKOV. Ghinion nene, inca 1 an de pregatiri dus pe copca ... Ucrainienii sunt super-tari si ca sa fiu in ton cu voi: Hai Metalist !!!
This post has been edited by Tamango: 10 Aug 2012, 17:45 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
Ghinion si pentru Dinamo,ghinion si pentru Vaslui...Steaua norocoasa ca-ntotdeauna. Ekranas , wow , ce adversar periculos... Daca treceti de ei , sa veniti aici si sa va laudati cu aceasta super-mega-giga-extra performanta.
![]() P.S. Forza Ekranas , nu de alta , dar sa fiu si eu in ton cu u Tamango ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Steaua a avut bulan ca de obicei. Misto a picat vasluiul. Am si eu o nelamurire si nu vreau sa fie interpretata ca fiind malitioasa. Astia de la dinamo daca stiau de amical de ce mama masii u au facut ceva cu gazonul. Trebuiau sa gaseasca unica solutie, aceea de a vopsi gazonul? Sau doar la profit le-a stat mintea. Nu zic, si oierul ar fi facut la fel ca si ala tot un cretin e. Dar e pacat ca iar ne facem de ras.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
De acord cu tine Solon, numai ca oierul Berbecali ar fi scos imediat bani sa inlocuiasca gazonul. Evident, in conditii reciproc avantajoase ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt absolut convins ca nici oierul nu facea nimic ca si animalul ala nu e mai breaz. Ce ma bucur ca ploua:-) . Vopseaua aia se ia?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Tamango |
![]()
|
Jenant ... mai latra cineva dupa acest meci ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
I-auzi! Sa inteleg ca boabele tale de fasole care functioneaza pe post de neuroni au avut pretentia sa bata dinamo?
Bine macar ca nu si-au dat autogol cum au facut-o ..... aia... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
e amuzant faptul ca aceasta susa numita fotbal romanes mai atrage spectatori si mai ales sustinatori.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Solon |
![]()
|
Mie mi s-a parut ok spectacolul. Nici aia nu au tras sa le rupa poarta dinamovistilor. Dinamovistii, daca au vazut ca aia o lasa moale, au iesit si ei la atac dar si-au aratat limitele( fiti obiectivi). In rest, ca de obicei, daca Barcelona nu a dat 1498 goluri au aparut comentariile: ca echipa de kkt, ca organizare defectuoasa, ca icrele negre nu se serveau cu polonicul ci cu spatula de lemn etc. Eu zic ca pentru ce campionat de 2 lei avem e o mare performanta ca a venit Barca si ca a plecat fara accidentati.
Oricum, eu daca as fi fost organizator, sa aud numai critici cred ca faceam infarct. Ca sa o lamurim: sunt stelist-gotty, potoleste-te ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Solon,stiu ca esti stelist si inca unul obiectiv,ceea ce e fooooarte rar,cel putin pe topicul asta.
ca orice roman ce vede blaturi peste tot,mie mi s au parut cam relaxati spaniolii,desi nu cred ca se preteaza ei la un GA de genul asta,mai ales cu o echipa modesta din Est. ca de obicei penibil a fost nea mitica,ce a fost foarte bine pus la punct de organizatorii meciului:cu 2 zile inainte striga ca va fi o panarama de meci,dar sambata era prezent la oficiala. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Solon |
![]()
|
Marea greseala e ca a fost invitat. Oricum, cei 2 cacanari - Nasu si Mitica-, au luat o mare palma de la organizatori prin simplul fapt ca au adus o asemenea echipa in Romania. Ei n-au fost in stare.
Ma intreb oare Mitica a basculat pateuri la fel cum bascula in secventele alea de pe la Protv? ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gotty |
![]()
|
il stii pe mitica ca fiind rusinos?
nu e nicio palma pentru ei ,au obrazul mult prea gros ca sa simta asa ceva! |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
7vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 9 August 12 From: Ploiesti ![]() |
Este o echipa buna pacat ca a plecat Borcea.
|
--------------------
Renault
Megane II
2007
|
|
gotty |
![]()
|
Daca iti pare rau ca a plecat Porcea inseamna ca esti stelist!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate acum chiar reusesc sa ajunga in "shamipon lig"
![]() dupa atatia ani de pregatiri... |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Ajung cum sa nu ajunga: isi cumpara bilete la meciuri si ajung si ei.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
http://m.gsp.ro/top-stiri/353231.html radem, glumim, dar cu ce echipa a jucat Dinamo 2....
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
Am fost plecat in concediu si nu am vazut ultimele meciuri....
Iar au ineput cu blaturile... Rusescu parca joaca Max Payne, isi "ingheata" adversarii!!! |
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
2006/ Lux Privilege Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de unde pot sa iau bilet la meciul cu petrolul? doar de la caseria stadionului?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
gotty |
![]()
|
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
1-0 pentru Metalist... pacat...
![]() L.E.: 2-0 pentru Metalist... ![]() This post has been edited by solidconvert: 23 Aug 2012, 20:40 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
Diferenta evidenta de valoare ... Daca scapa Dinamo doar cu 1 - 0 e surpriza serii in EL !
|
--------------------
.
.
.
|
|
Tamango |
![]()
|
N-au avut timp sa se pregateasca ma, nu fiti rai. Nu-i nimic, mai asteptam 1 an ...
"Știam că este o partidă dificilă. Partitura a fost interpretată de o manieră generală, nu pot reproșa ceva doar unui jucător. Avem jucători tineri și s-a văzut în meciul cu o echipă de asemenea talie. Trebuie să ne regăsim spiritul de sacrificiu înainte să ne gîndim la calificare", a spus Dario Bonetti la finalul partidei. Ba ma laaaasi ? This post has been edited by Tamango: 23 Aug 2012, 22:13 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
zapata |
![]()
|
Te invit sa comentezi pe topic-ul dedicat echipei tale favorite, sau poate te duci in weekend la padure si faceti un remember ca aici:
Succesuri in toti!!! ![]() QUOTE(Tamango @ 23 Aug 2012, 21:45) N-au avut timp sa se pregateasca ma, nu fiti rai. Nu-i nimic, mai asteptam 1 an ... "Știam că este o partidă dificilă. Partitura a fost interpretată de o manieră generală, nu pot reproșa ceva doar unui jucător. Avem jucători tineri și s-a văzut în meciul cu o echipă de asemenea talie. Trebuie să ne regăsim spiritul de sacrificiu înainte să ne gîndim la calificare", a spus Dario Bonetti la finalul partidei. Ba ma laaaasi ? |
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
2006 MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
Tamango |
![]()
|
Este vorba de Dinamo deci comentez aici
![]() Meme Stoica îi acuză pe cei de la Dinamo că au falsificat listele cu numărul de spectatori de la meciul cu Metalist Harkov. "Este imposibil ca la un meci al lui Dinamo să asiste 20.000 de oameni, nu înțeleg cum nimeni nu s-a sesizat până acum. Am informații că pe liste apar persoane decedate sau care sunt plecate din țară. În plus, apare și Borcea, despre care toată lumea știe că e în Miami”, a acuzat managerul Stelei. Pentru Meme Stoica nici măcar faptul că e vorba de un eveniment rar, respectiv Dinamo jucând în cupele europene, nu constituie un motiv pentru a se prezenta atâta lume la meci . "Daca se va decide că numărul este real, eu mă retrag definitiv din fotbal!", declară sec stelistul. Mai mulți martori afirmă că spectatorii care într-adevăr au fost pe stadion au fost mituiți cu semințe, făină și ulei. În plus, ca să fie și mai convingători, șefii dinamoviști i-au păcălit pe oameni și le-au spus că la Metalist evoluează Messi, Ronaldo și Beckham. http://www.timesnewroman.ro/sport/7781-mem...amo-cu-metalist ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
zapata |
![]()
|
copy-paste!!!
Oricum stim cu totii ca originalitatea nu va caracterizat niciodata!!!! |
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
|
|
Tamango |
![]()
|
Ce copy-paste visezi ma ? Am dat linkul, uite-te atent, nu am afirmat ca am scrie eu aia ...
Aaaaa, da, am dat copy-paste de pe site-ul ala ca sa te scutesc sa dai 1 click in plus, se stie ca sunteti lenesi, de cati ani va pregatiti de Liga ? ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 20:02 |