DINAMO= super-echipa!, SUPER DINAMO!!!!
![]() ![]() ![]() |
DINAMO= super-echipa!, SUPER DINAMO!!!!
solidconvert |
![]()
|
||
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|||
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
36-28=? puncte
|
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
2006 MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
|
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
penibil...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
zapata |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
2006 MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Suntem în primăvara europeană! Steaua București, cea mai bună echipă din istoria fotbalului românesc! Bravo băieți!
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
Voi n-aveti topic separat unde sa va bucurati ?
![]() PS:N-am vazut echipa mai norocoasa ca Steaua...Cei de la Maccabi, dupa ce au batut'o pe Steaua cu 5-0 ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Adevaru'ca tre'sa fii si incuiat rau ca sa te bucuri intr un topic despre Dinamo de calificarea Stelei...
dar cum spuneam pe undeva pe aici,mai bine sa moara capra vecinului decat sa traiasca a mea... Si ca sa fiu OFF pana la capat:bravo lor,cu noroc sau fara au realizat ceva,au salvat anul asta! |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
please delete, wrong post
This post has been edited by Tamango: 15 Dec 2011, 10:36 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
radeti voi de mercuru' lu' borcea da' sa stiti ca nu minte fraierica..viloaia din pantelimon cica-i construita pe un teren alaturat unei foste fabrici de acumulatori..normal ca panza freatica le-a 'imbogatit' apa..plus aeru' ..stiu asta de la un coleg care locuieste in cartier..vorba lui sorinooo,are si steaua un noroc porcesc de n-am vazut..bine,ca nici cu natangii de la dinamo nu te joci..una buna 5 proaste..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
gotty |
![]()
|
uitasem de postu'asta!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
Pentru dinamovisti sarbatori fericite iar pentru stelisti sarbatori normale!!
![]() This post has been edited by Arpad: 23 Dec 2011, 09:34 |
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
2006/ Lux Privilege Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
the_darkman |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 20 September 07 ![]() |
Primul topic despre Dinamo pe care il vad pe un forum auto.
![]() Daca ne-am intoarce in timp, la inceputul campionatului, am vedea ca fanii Stelei erau siguri ca vor spulbera tot, iar fanii Dinamo (inclusiv eu), speram sa nu ne facem de ras si sa nu terminam turul sub locul 5. Nu as fi crezut niciodata ca vom termina pe primul loc cu o echipa fara transferuri si cu un antrenor cu foarte putina experienta. Mai ales si dupa plecarea lui Torje. |
--------------------
Renault
Laguna 1.5dci
2008
|
|
Tamango |
![]()
|
Precum vad, cainii fac si ei ce stiu mai bine: sa latre. Lasati vrajeala si pregatiti-va de Champions League. Ca nici nu mai stiu de cand va tot pregatiti. Pana una-alta, urati-ne noroc in primavara europeana, sa va aducem puncte. Sarbatori fericite
![]() This post has been edited by Tamango: 23 Dec 2011, 15:20 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
gotty |
![]()
|
V a sters jiji memoria de tot:))
In februarie e tot iarna nu primavara;) |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
the_darkman |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 20 September 07 ![]() |
Super performanta pentru Steaua. A reusit sa bata Sofia, Larnaca si Haifa, acasa, ca in deplasare si daca pierzi cu 5-0 te califici ...
Deci toata performanta Stelei intr-un sezon, sta in 3 meciuri castigate in Uefa, si o victorie cu Dinamo. |
--------------------
Renault
Laguna 1.5dci
2008
|
|
Arpad |
![]()
|
QUOTE(Tamango @ 23 Dec 2011, 15:19) Precum vad, cainii fac si ei ce stiu mai bine: sa latre. Lasati vrajeala si pregatiti-va de Champions League. Ca nici nu mai stiu de cand va tot pregatiti. Pana una-alta, urati-ne noroc in primavara europeana, sa va aducem puncte. Sarbatori fericite ![]() Chiar crezi ca turma joaca pentru Dinamo in Europa? ![]() Si te rog sa numai behai pe topicul asta!!! Beeehhhh Bbeeeehhh ![]() |
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
Lux Privilege |
|
Adrian00 |
![]()
|
QUOTE(Tamango @ 23 Dec 2011, 15:19) Precum vad, cainii fac si ei ce stiu mai bine: sa latre. Lasati vrajeala si pregatiti-va de Champions League. Ca nici nu mai stiu de cand va tot pregatiti. Pana una-alta, urati-ne noroc in primavara europeana, sa va aducem puncte. Sarbatori fericite ![]() Vezi ca este topic dedicat pentru steaua.S-aveti noroc in primavara europeana,sa dea D-zeu sa luati mai multe ca la Haifa! ![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
Arpad |
![]()
|
QUOTE(xjc0c0 @ 23 Dec 2011, 19:40) Atunci va doresc ca in urmatorii 20 ani sa fiti la fel de fericiti ca in ultimii 2 ani!!! ![]() ![]() Doar fericirea este ceva normal pentru vOI !!! ![]() Alta OIta ratacita - februarie e luna de primavara, tare fericiti ati fost in ultimii ani!!! ![]() This post has been edited by Arpad: 23 Dec 2011, 21:45 |
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
Lux Privilege |
|
Tamango |
![]()
|
QUOTE(Arpad @ 23 Dec 2011, 18:43) Chiar crezi ca turma joaca pentru Dinamo in Europa? ![]() Si te rog sa numai behai pe topicul asta!!! Beeehhhh Bbeeeehhh ![]() Puricosule, eu v-am urat sarbatori fericite si am fost baiat finut, nu ? Se vede ca suntem intotdeauna superiori ![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Arpad |
![]()
|
QUOTE(Tamango @ 23 Dec 2011, 21:48) Puricosule, eu v-am urat sarbatori fericite si am fost baiat finut, nu ? Se vede ca suntem intotdeauna superiori ![]() ![]() Si te-ai uitat atent? Chiar ti s-a parut ceva asa interesant?!!! Sper ca nu ti s-a facut pofta!!! ![]() Iar ai fost simpatic!!! ![]() |
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
Lux Privilege |
|
zapata |
![]()
|
Vad ca suporterii de langa cimitirul Ghencea se cam agita, confunda iarna cu primavara si Craciunul cu Pastele. Deci putina relaxare nu ar strica!!!
De Craciun se taie porcii si de Paste miei(oi, berbeci, tapi, capre si tot neamul de ovine)!!! SARBATORI FERICITE, cainilor mei!!! Si pentru restul suporterilor sa va aduca mosul ce va doresc eu!!! |
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
|
|
Tamango |
![]()
|
http://www.cotidianul.ro/borcea-suta-la-su...-dinamo-169141/
"Duminică, Cristi Borcea a anunțat că este decis să-și vândă acțiunile pe care le deține la Dinamo. Borcea spune că așteaptă oferte pentru acțiunile sale și că este decis să rămână la Miami." Care pui pariu ca domnul Becali ii va cumpara actiunile ? ![]() This post has been edited by Tamango: 9 Jan 2012, 19:09 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
zapata |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
|
|
Tamango |
![]()
|
Mda ... lasa ca batem Twente la ei acasa cu 2-0. In 10 oameni
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Arpad |
![]()
|
Cum poti emite pretentii sa ii bati pe cei de la Twente cand tu intr-un meci din EL ai obiceiurile proaste din campionat - CERSESTI LOVITURI DE LA 11 M - In EL nu se poate umbla la arbitrii..........
Acum o sa sara toti stelistii de pe forum cu povesti gen: steaua joaca in primavara Europeana iar DINAMO in amicale!!! Oricum la meciul retur o sa va tinem pumnii ..... sa vii dam noi!!!! ![]() This post has been edited by Arpad: 17 Feb 2012, 08:27 |
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
Lux Privilege |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:30 |