DINAMO= super-echipa!, SUPER DINAMO!!!!
![]() ![]() ![]() |
DINAMO= super-echipa!, SUPER DINAMO!!!!
zapata |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
2006 MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|||
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Care mai e treaba cu super echipa? Jucati in sampion lig? Sau in vreo cupa europeana? Intreb, ca nu sunt la curent cu stirile si pe google nu am gasit decat stiri de genul asta steaua-singura-echipa-romaneasca-din-grupele-europa-league
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
pai daca le da becali dimineata,la amiaza si seara numai c***t sa manance...
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
dean35 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 4 December 08 ![]() |
de astRa ce sa mai zicem
![]() |
--------------------
renault
symbol
- bucuresti-ora exacta
2008
|
|
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
CAINELE nostru
Mai stii ce frumosi eram in Groapa aia urata? … unde ne-am cam trait sambetele, cum zice un cantec in PCH, si din cand in cand - seri europene de vara tarzie sau de inceput de toamna, triste cele mai multe … daca ai stii cat de pustie e acum Groapa in care mangaiai vinclul dinspre peluza ta … de fapt asta esti - CAINELE nostru Clau, pentru ca ne-ai scos din hibernare … cu Leverkusen … cu Besiktas… Sa-ti amintim de fotbalul intern? … de executia din Ghencea dintr-o semifinala de cupa care ne-a redat mandria, de patru goluri in Giulesti, de Pastele luminos facut lui gigi … nu are sens … eram multi, faceam coregrafii, cantam, si eram mandrii de tine … nu mai conteaza statistica, erai CAINELE nostru Clau! …ai venit oltean, de la defuncta Stiinta … putin antipatic … dar te-am rezolvat repede, ti-am modificat ADN-ul cu FCD, si te-ai facut CAINE, si ce CAINE Clau… Mai stii golul de la Bruges? … a fost 1-1 … Lisabona … Roma … Liberec … poate 0-1 la Graz … poate victoria cu un Sahtior la inceput de drumuri … sunt singurele momente cand am contat in deplasari europene cu Dinamo vremurilor noastre, adevarata masura a valorii unei echipe mari … ce club mic am ajuns!! … si sunt ani multi, nu-i mai numaram, ne-ar provoca cosmaruri. In toata mediocritatea asta Clau - geniul loviturilor tale mai salvau momente jenante gen Nicosia, sau mai lasau impresia, precum unui muribund, ca OM-ul francez poate fi o borna de renastere… Stii cand ne-ai topit Clau? … intr-o seara superba, tot pe stadionul ala invechit si micut … ai cazut pe mana … ai rupt-o … plangeai … te durea cu tot cu vesnica noastra uimire ca iar suntem ghinionistii de serviciu … a fost izbanda la final, abia stiam sa ne bucuram … dar mai mult decat 5-1 cu Evertonul ala increzut, era imaginea cu tine strigand ca vrei sa joci cu mana atarnand …ce CAINE te-ai facut atunci Clau! … penalty-ul de 1-1 irosit cu grecii, spre durerea noastra si a nasului tau, atunci un tobosar cu privirea in palme … ce bine ne-ar fi prins sa fi ramas doar tobosar … nu poate schimba nimic, CAINII se fac cu fapte, si tu le-ai facut… Iti multumim Clau ca ai fost dinamovist valul asta … trebuia sa avem si noi CAINELE nostru, asa cum generatiile mai vechi au CAINII lor. Si sa nu uiti niciodata Clau de ADN-ul ala … sa nu-ti comercializezi dinamovismul, sa nu faci parada de el, sa nu judeci in numele lui, ca ne vei pierde … e simplu sa promiti ca nu se va intampla … priveste ce usor se trece in derizoriu – la Vaiscovici, Lupu, Multescu si mai ales la Dinu, ce CAINE a fost si Dinu! … pentru parintii nostrii si pentru multi dintre noi … priveste-i cu luare aminte si ai sa intelegi ce nu vrem sa faci. Peste putine zile vom intra din nou in blestemata de luna care ne-a rapit CAPITANUL, dar tu Clau esti aici, drumurile noastre se vor intersecta curand, mai curand decat crezi. Te-ai mai ratacit prin Giulesti, dus de interesele timpului, si ai ales cu sufletul ... vei auzi iar peluza lui Catalin, de data asta aranjata pe un stadion modern, asa cum tu nu ai avut … sa simti atunci cum se aude Clau-gooool… de ( Andrei ) ( 26.09.2012 22:35 ) MULTUMIN CLAU PENTRU CLIPELE FRUMOASE PE CARE NI LE-AI OFERIT!!! |
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
2006/ Lux Privilege Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
A revenit Porcea: http://www.realitatea.net/borcea-dinamo-ba...ua_1020754.html
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta m-a mirat si pe mine. Eram intr-o pauza la un film si ma pune necuratu' sa schimb postu'. Peste cine am dat? Peste Borcica, fleasca, transpirat tot, urat mai e mah, nu-s ce dracu' zicea. Parca stiam ca e uschit. S-a intors?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca da ... mai amenintator ca oricand. Se vede ca mercurul i-a priit
![]() Acum are ciobanul la cine sa sune si sa miaune de zor ![]() This post has been edited by Tamango: 2 Oct 2012, 09:33 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
Ce va mai place sa BEEEhaiti pe aici.....
![]() Cand va stropea jiji cu sampanie, de pe masina, tot asa fericiti erati?!!! Cat de ...... pot fi unii, doar sunteti cei mai multi si formati majoritatea!!! ![]() |
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
2006/ Lux Privilege Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cine behaie?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Tamango |
![]()
|
Io nu behai ma nimic ... e o simpla stire, interesanta pentru dinamovisti. Daca tu zici ca asta e behaiala ce parere ai de schelalaiala aia siropoasa de mai sus cu povesti nemuritoare gen unicul capitan si cainele clau ?
![]() Clau-gol ? ![]() This post has been edited by Tamango: 2 Oct 2012, 09:53 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
asa e,total neinspirat!!!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
chiar asa
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Solon |
![]()
|
@tamango: Ne-am prins ca esti stelist inrait.
Si eu sunt stelist. Dar hai sa fim seriosi, cand e vorba de un jucator bun n-are sens sa aruncam aiurea cu noroi. Eu si acum mi-as da palme daca as fi Jiji ca l-am dat pe Danciu inapoi la Dinamo. Sau pe Cap de zmeu. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
@Mihai,era vorba de Niculescu si de apelativul Clau-gol.Daca am cauta linkuri pe youtube cu meciuri in care a batut Dinamo sau Steaua am dubla traficul pe forum dar nu asta era ideea.
ca de obicei salut obiectivitatea lui Solon. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
gooty, nu am citit atent ca nu ma pasioneaza topicul,am crezut ca pui o ''lauda'' cu isprava de 2-4...si am pus un clip mai recent.
|
--------------------
------
------
------
|
|
zapata |
![]()
|
superficialitatea va caracterizeaza...........
|
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
2006 MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
Tamango |
![]()
|
Si pe voi, daca nu ati observat asta: http://www.cotidianul.ro/record-istoric-de...a-seara-196269/
"Fotbalul românesc va avea în puține luni primul jucător care depășește granița de 500 de meciuri în prima ligă. Este vorba de Ionel Dănciulescu, cel care sâmbătă a doborât un record istoric. Dănciulescu la 9 meciuri de cota 500! Meciul Gaz Metan Mediaș – Dinamo București este unul care va intra în istoria fotbalului românesc. Nu pentru ce s-a întâmplat pe teren pe parcursul celor 90 de minute, ci pentru că acest joc a consemnat doborîrea unui record pentru fotbalul românesc. Dinamovistul Ionel Dănciulescu a bifat meciul cu numărul 491 în prima liga, stabilind un nou record al participărilor în prima competiție fotbalstică a țării. Vechiul record a rezistat peste 24 de ani, mai precis din data de 22 iunie 1988, când, în ultimul meci al carierei, marele fotbalist Costică Ștefănescu a jucat meciul cu numărul 490. Cu siguranță, chiar dacă nu este în acest moment un titular ferm al echipei din „Ștefan cel Mare”, Dănciulescu are șanse reale că în cele 24 de jocuri pe care echipa sa le mai are de disputat în această ediție a campionatului să atingă și chiar să depășescă frumoasa cifră de 500 de meciuri în prima ligă. " Desi e javra rosie eu ii doresc succes. |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Tamango |
![]()
|
Fu si meciul Dinamo-Rapid. Fuse si se duse. Ce a fost misto si mi-a placut la suporterii dinamovisti a fost asta:
Oficialul CNCD consideră că bannerele fanilor dinamoviști au fost mai explicite decât cele ale steliștilor la meciul cu Rapid. "Fanii dinamoviști nu au fost mai subtili, mesajele afișate sunt chiar grave, au un caracter mai explicit. Sunt mesaje grave, pentru că vin după două-trei săptămâni de dezbateri publice, după scrisoarea președintelui UEFA, Michel Platini, după poziția FRF", a completat Asztalos. La derbiul disputat ieri pe Arena Națională, suporterii dinamoviști de la Peluza Nord au afișat bannere cu mesajele: "Mareșale Antonescu, românii adevărați nu te vor uita" și "Dușmanii voștri numărul 1, limba română și săpunul". - COREEEEECT ![]() _-_poza-crop-650x390-upl_-_photos_-_-articles_16139_19374.jpg De aici: http://www.dolce-sport.ro/fotbal/fotbal-in...a-steaua-16139/ |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Aud niste zgomote dinspre Arena Nationala, ce se intampla? Joaca Dinamo in vreo cupa europeana? A inceput shampion lig?
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() ![]() Nu cred ca-ti va raspunde nici un suporter Dinamo: sunt prea ocupati sa joace FIFA pe Playstation ![]() Si oricum, daca ma uit in clasament in jos, ma apuca ameteala, ![]() This post has been edited by Tamango: 26 Oct 2012, 00:37 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
zapata |
![]()
|
Asta e, ce pot sa zic sunteti pe val, pardon pe pajiste tot e perioada transhumantei..... Dar sa nu uitam ca Mimi plangacioasa a mai anuntat hegemonii dar au fost doar hemoragii!!! Sunt 7 ani frumosi si va doresc cat mai multi!!!
![]() This post has been edited by zapata: 27 Oct 2012, 12:04 |
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
|
|
Tamango |
![]()
|
Felicitari pentru calificarea in sferturile cupei romaniei. Sper sa cadeti cu ciorile si sa le eliminati
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
padre |
![]()
|
Aud iar niste zgomote dinspre Arena Nationala, oare ce-o fi?
Parca se distinge ceva.... ham ham.... ![]() ![]() ![]() O juca vreo super-echipa acolo??! ![]() later edit: pentru posteritate: Steaua - Dinamo 3-1. This post has been edited by padre: 4 Nov 2012, 23:19 |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
da , a jucat joi seara Barcelona la Chiajna... si a pierdut..
![]() http://tv.gsp.ro/Ionu-Negoi-Barcelona-a-lu...na-n-24268.html frumos meci, 2 penalty neacordate, penalty gratuit stelei.. tiki taka.. This post has been edited by semit: 4 Nov 2012, 23:23 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
tiki taka Barcelona...
![]() ![]() ![]() P.S.: penalty mi s a parut si mie la Matei a 2 a oara... dar oricum nu cred ca steaua a primit gratuit penalty... sa fim corecti! Am fost mai buni asta seara!... ![]() This post has been edited by solidconvert: 4 Nov 2012, 23:31 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Tamango |
![]()
|
Diferenta de valoare a fost evidenta. Fiti corecti si recunoasteti acest lucru.
N-a fost penalti inventat. A fost penalti clar la steaua pentru ca l-a impins pe chipciul. Si la dinamo trebuia sa dea un penalti. Daca voi asa stiti sa castigati un meci numai cu penalti inseamna ca aveti un fotbal mediocru. Daca erati mai buni ca noi trebuia sa ne bateti. Voi in afara golului ati stat cu fundul in poarta . Hai ca ati avut inca o ocazie in afara golului dar in rest nimic. Voi castigati meciuri numai din greserile adversarilor. Oricum se vede in europa cum jucati. FORTA STEAUA!! This post has been edited by Tamango: 4 Nov 2012, 23:38 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
- = B-006-ILL
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Felicitari pentru rezultatul din meciul cu Vaslui.
![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
zapata |
![]()
|
Stiti vorba aia cu cainele, drumul si celalalt personaj?
![]() Noi suntem caini, voi? ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:57 |