Anvelope Clio Symbol, recomandari - topic general
![]() ![]() ![]() |
Anvelope Clio Symbol, recomandari - topic general
aurelyan |
![]()
|
||
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|||
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Eu am cumparat de vara Dunlop SP (175/65/14) pret 213 lei/buc, voi vedea cum se comporta in timp, cele 2 contiecocontact3 de pe spate inca mai tin, dupa 2 veri si 53000 km (si alea proaste, ca cele bune pe care le-am avut pe spate inainte unul avea un cui)
|
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
Pirelli 2500 sunt anvelope mixte, deci poti sa circuli cu ele iarna fara sa iti iei amenda.
Cat sunt de eficiente, asta nu stiu. 11 Apr 2011, 16:00: QUOTE(DMP @ 8 Apr 2011, 10:14) Sava si Debica nu au ce cauta in grupa cu Michelin, GoodYear si Continental. De asemenea, Michelin Energy Saver si Continental ContiPremiumContact 2 sunt anvelope care nu sunt din aceeasi gama. Prima e o anvelopa de tip eco in timp ce a doua e una de tip performanta. Deci se compara mere cu pere. Daca bugetul permite, dintre cele 3 mentionate de mermanos eu as alege PremiumContact 2. Ca fapt divers, din ce am observat la masina mea venita cu anvelope Continental dar ContiEcoContact3 si a unui prieten care a venit cu Michelin Energy Saver, ambele de pe la jumatatea lui 2006, se pare ca la a lui cauciucul anvelopelor imbatraneste mai rapid. La el crapaturile date de imbatranire sunt vizibil mai pronuntate decat la mine. Prietena mea are ContiEcoContact3 pe Opel Corsa, si mie personal nu mi s-au parut sa rupa gura targului. Sunt bune, nu se compara cu Sava Perfecta, dar nu m-au dat pe spate. Ma rog, eu mi-as lua Michelin Energy Saver, parca se ,,lipesc'' mai bine de asfalt, dar asta e parerea mea personala. This post has been edited by theodor2004: 11 Apr 2011, 16:00 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
mariusik88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 25 February 10 From: Bucuresti ![]() |
trebuie sa-mi schimb si eu anvelopele. stie cineva un site sau un loc in bucuresti de unde pot cumpara ? am gasit depozituldejante.ro (a cumparat cineva de la ei ? )
|
--------------------
-
-
- RO
-
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Autosoft sau autovit.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
mariusik88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 25 February 10 From: Bucuresti ![]() |
stie cineva care este diferenta dintre Anvelope all season Pirelli P2500 si Anvelope all season Pirelli P2500 EURO 4S ?
|
--------------------
-
-
- RO
-
|
|
theodor2004 |
![]()
|
@mariusik: cauta pe internet, sunt o gramada de firme care au anvelope. La Autosoft sunt mai scumpe putin decat in alte parti. Mai gasesti si la Praktiker, Real, Cora.
Eu mi-am pus la http://www.vreau-anvelope.ro/ |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
mariusik88 |
![]()
|
caut caut ...am sunat la 8 firme si nu au pe stoc modelu asta :| sau mai au decat cate una
|
--------------------
-
-
- RO
-
|
|
theodor2004 |
![]()
|
acum parerea mea e sa le iei toate din acelasi loc, ca sa fie din acelasi lot.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
Redogs |
![]()
|
Flavius Group: Members Posts: 207 Joined: 17 November 06 ![]() |
QUOTE(mariusik88 @ 25 Apr 2011, 19:56) stie cineva care este diferenta dintre Anvelope all season Pirelli P2500 si Anvelope all season Pirelli P2500 EURO 4S ? Cred ca e acelasi lucru. Doar denumirea difera in functie de cine le comercializeaza. Poate stie cineva mai concret. |
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
Expresion/ Decembrie 2006/ 1,4 8V/ Barum Quartaris
|
|
theodor2004 |
![]()
|
intra pe site-ul lor, si vezi daca sunt 2 tipuri diferite sau unul singur.
Oricum, ambele sunt all season. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
mariusik88 |
![]()
|
gata masinuta are gume noi am luat Pirelli P2500 EURO ...4S fiind scris pe langa M+S ( pretul fiind de Pirelli P2500
![]() This post has been edited by mariusik88: 26 Apr 2011, 11:18 |
--------------------
-
-
- RO
-
|
|
ComanRazvan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 21 February 11 From: Brasov ![]() |
Anvelope iarna : Kumho Solus M+S 175/65/R14 LINK IARNA
Anvelope vara : Bridgestone Turanza 185/55/R15 LINK VARA This post has been edited by ComanRazvan: 26 Apr 2011, 23:05 |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
- 1.2 16V
2006 Dacia Logan MCV (7 locuri) 2007 - 1.6 16V
|
|
vali196 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 11 November 09 ![]() |
am si eu o dilema in urma unei intalniri cu o bordura, pe la 60-70 / h...
fata: 2x Fulda EcoControl (rulate 5.000 km) spate: 2x Dunlop Sp Sport 01 (rulate 15.000 km din care 10.000 pe fata) toate cauciucurile sunt luate noi, sunt de vara, pt cei care nu stiu modelul, si in principiu arata ca noi... dimensiune... 175 / 65 / R14. PROBLEMA: Am luat doar cu partea dreapta (si fata si spate) bordura. Fulda de pe fata a facut doua galme mici, dar baietii la vulcanizare au zis ca pot sa merg cu el, cel putin pe spate... Dunlop a facut o galma f f mare, si l-am aruncat de atunci, am pus provizoriu un GoodYear GT2 super uzat, pana ma hotarasc cum remediez problema... Fiind cauciucuri aproape noi, fara nici o pana, etc, cel putin cele Fulda imi cam pare rau de ele... Momentan merg pe puntea fata cu cele doua care erau pe partea stanga a masinii, numai ca evident sunt diferite, unul. Fulda celalalt Dunlop, in plus, s-a nimerit si design diferit, Fulda e simetric, Dunlop e asimetric... trage masina rau de tot spre cel asimetric... (am incercat sa schimb rotile de pe fata intre ele, si masina trage in partea opusa, deci e clar de la cauciucuri). Nu am bani sa cumpar mai mult de doua cauciucuri acum. ce varianta sa aleg: 1. doua cauciucuri noi, identice, (nerelevanta firma, modelul) care sa le pun pe fata ? (si pe spate sa fie Dunlop si Fulda care le am acum) - influenteaza cu ceva ca ar fi diferite cele doua de pe spate? o sa traga intr-o parte cumva ? cei pe la vulcanizari si service-uri ziceau ca nu e nici o problema daca sunt pe spate... 2. sa cumpar un cauciuc Fulda si unul Dunlop ? (modele identice cu cele care le am acum) ? Ar ramane doar diferenta de uzura intre stanga si dreapta. (Ma gandeam ca la varianta asta as pune pe fata pe cel Fulda nou, si cu cel care il am acum, si Dunlop-urile pe spate, gandindu-ma ca Fulda are decat 5.000 km rulati fata de Dunlop, si ma gandesc ca ar fi mai mica diferenta intre el si acel Fulda nou pe care l-as cumpara... E clar ca varianta cea mai buna ar fi sa fie doua identice, dar tinand cont ca totusi cele folosite care au ramas desperecheata acum, sunt destul de putin folosite, mai ales cel Fulda cu 5.000 km, o sa se simta ? o sa traga stanga / dreapta ? astept pareri... dintre aceste doua rele, pe care sa o aleg ? pt ca bani de 4 cauciucuri n-am... multumesc anticipat celor cu experienta mai mare This post has been edited by vali196: 27 Apr 2011, 20:45 |
--------------------
ex. Renault
Symbol
2006 Fidji 1.5 dci 82 CP
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Decat sa dai bani pe 2 noi, mai bine ia 4 sh.. Am gasit cu 80 lei bucata ceva continental rulate ~10.000 km montaj si echilibrat inclus in pret.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
vali196 |
![]()
|
nu iau sh .. am mai avut experiente urate si nu am incredere in ele, plus ca majoritatea sunt destul de vechi, chiar daca au floare destul de pronuntata... etc, intram in discutie despre sh vs. nou si nu asta era problema...
vreau sa iau doua noi... si o sa le folosesc cumva in combinatie cu cele doua care le am acum, si care le-am cumparat tot noi... dilema mea era cum sa le folosesc... daca are rost sa iau unu din fiecare sa fie identice pe fiecare axa, sau sa iau doua identice acum care sa le pun pe fata, si celeltalte doua pe spate... as inclina pt varianta sa cumpar unu din fiecare , si sa le am identice pe fiecare axa, dar nu stiu daca o sa faca probleme sau nu... pe fiecare axa avand unul putin uzat si celalalt nou ... ![]() This post has been edited by vali196: 28 Apr 2011, 00:13 |
--------------------
ex. Renault
Symbol
2006 Fidji 1.5 dci 82 CP
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu as merge pe varianta 2: Fulda pe fata (cel de 5.000 km + unul nou) si Dunlop pe spate (cel de 15.000 km si unul nou).
Cei 5.000 km aproape ca nici nu conteaza la uzura. Asta in conditiile in care ai mers normal cei 5.000 km cu pneurile Fulda. Fara plecari cu scartz, frane la rupere si curbe luate foarte tare. As incerca sa iau pneul Fulda nou cu dot cat mai apropiat de cel cu 5.000 km si produs in aceeasi tara. Daca ai gasi unul identic ca dot si tara de productie ar fi foarte OK. Mai e si varianta sa cantaresti pneul Fulda cu 5.000 km si sa te duci cu cantarul sa gasesti unul cu o greutate foarte apropiata. Asta daca vrei sa fi sigur ca nu iti trage din cauza diferentei de greutate si daca nu te deranjeaza ca te vor considera cam ciudat aia de vand cauciucuri. ![]() Sp Sport 01 se uzeaza relativ repede. Insa, pe spate, nu cred sa fie asa o mare problema diferenta de 15.000 km dintre ele. This post has been edited by DMP: 28 Apr 2011, 08:32 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Sfatul meu este urmatorul:
-sa iti pui 2 fulda pe fata (adica cea rulata cu 5000 km+una noua) -sa iti pui 2 Dunlop pe spate (adica cea rulata cu 15 000 km+un Dunlop nou). Ideea e sa ai acelasi tip de anvelope pe puntea fata (adica fulda), si acelasi tip de anvelope pe puntea spate (adica Dunlop). Este mai bine asa decat sa ai 2 anvelope noi pe fata, si o Fulda si un Dunlop pe spate. Cand vei schimba anvelopele, nu uita sa indrepti jantele, mai mult ca sigur ca s-au strambat in urma contactului cu bordura indisciplinata ![]() Deasemenea, eu te-as sfatui sa pui anvelopele noi in diagonala una fata de cealalta (ex Fulda noua pe stanga fata si Dunlop nou pe dreapta spate) ca sa se contrabalanseze tendinta lor de a trage lateral. Cauciucul nou va avea aderenta mai mare, deci masina va avea tendinta sa traga in partea cu cauciucul nou, de aceea e bine sa le pui in diagonala. Bafta iti doresc! PS: roata de rezerva ce marca este? |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
vali196 |
![]()
|
bun, asa o sa fac, sa cumpar un Fulda si un Dunlop, sper sa nu faca probleme. Va multumesc pt pareri.
@theodor2004 ... am indreptat putin si la jenti + am folosit janta de la rezerva. Roata de rezerva originala a fost folosita... atat cauciucul cat si janta. Acum am ca rezerva un GT2 f uzat cu care a venit masina + una din jentile de la impactul cu bordura... care am indreptat-o dar a iesit urat... |
--------------------
ex. Renault
Symbol
2006 Fidji 1.5 dci 82 CP
|
|
GuitarMan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 14 October 09 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(SandelBS @ 10 Apr 2011, 22:53) Eu am cumparat de vara Dunlop SP (175/65/14) pret 213 lei/buc, voi vedea cum se comporta in timp, cele 2 contiecocontact3 de pe spate inca mai tin, dupa 2 veri si 53000 km (si alea proaste, ca cele bune pe care le-am avut pe spate inainte unul avea un cui) Ciao, de unde le-ai cumparat? ca am taiat una in bordura si vreau sa imi cumpar |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci 2007 - 101 horshi power!
|
|
vali196 |
![]()
|
intr-un final rezolvarea la problema mea a fost 2 x Fulda noi, pt ca un Dunlop SP Sport 01 nou, costa aproape cat ambele Fulda care le-am luat... combinat cu faptul ca daca as fi luat un Dunlop si un Fulda trebuia sa le imperechez cu cauciucuri identice dar cu diferenta de uzura... am zis ca e mai bine cu 2 x Fulda noi pe fata, si pe spate Fulda+Dunlop, cele "uzate". Daca simt ca trage sau ca ceva nu e ok... mai iau un Fulda si termin povestea. Chiar daca o sa fiu nevoit sa fac asta, macar o sa fie toate 4 identice, 3 noi + unu cu 5k km... Singurul aspect pe care il regret e ca se cam duce pe apa sambetei Dunlopu ...
Multumiri din nou, celor care si-au oferit parerea la problema mea, imi pare rau ca pana la urma am facut invers decat au recomandat ei si decat as fi vrut eu initial, dar cand am plecat la cumparaturi, am zis ca nu se merita... Dunlop cu mai mult de 50% mai scump decat Fulda... plus ca avea DOT din februrarie 2010. offtopic: @GuitarMan ce Dunlop cauti ? SP Sport 01 ? ti-l dau pe al meu tot pe 175/65/R14 este... 15.000 km rulati, din care 5.000 pe spate. nu are nici o problema, dar tot la fel am stricat unul din ele si am ramas cu asta... ti-l luam eu pe al tau daca e acelasi model, dar mi-am luat deja doua cauciucuri noi ![]() |
--------------------
ex. Renault
Symbol
2006 Fidji 1.5 dci 82 CP
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Acum nu vreau sa te sperii, desi ambreiajul meu e pe duca, dar nu se aude acel zgomot.
This post has been edited by theodor2004: 2 May 2011, 11:04 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
jhonp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 1 September 10 ![]() |
Ce parere aveti despre anvelope de vara 195/65 R15 (jantele sunt originale Renault dar nu stiu ce ET au) pe Clio bicorp?
|
--------------------
Renault
Clio2 Hatchback 1.4 16V
2002
|
|
asyst72 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II Grandtour Avantage 1.5 dCi 103CP FAP
2007 -
Megane II GrandTour 1.5dCi 103CP FAP 2007 343.000km - 04.2022 Best Regards - |
|
matt#24 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 5 July 11 ![]() |
Salut tuturor!
Sunt mai nou pe forum. Sunt posesor al unui Symbol 1.6 16v 2011. Nu prea ma pricep la date tehnice si nici nu prea am timp sa studiez, asa ca apelez la bunavointa "veteranilor": vreau sa cumpar 4 gume de iarna care sa mearga pe jante de 14". Am gasit destule oferte, insa as dori sa-mi recomandati un fabricant. A doua problema: as dori sa cumpar 4 jante de aliaj. Pe 15/16. Am voie sa circul cu ele? Masina e dotata din fabrica cu jante de tabla pe 14, gume 175/65 82T. Daca tot imi iau jante, as dori sa imi spuneti ce dimensiuni se potrivesc pe Symbol (ma refer la distanta intre prezoane, latimea maxima, etc). Multumesc anticipat si scuze de eventualele greseli de exprimare! |
--------------------
Renault
Symbol
- Inca n-am
Collection 2011
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
anvelopa de iarna: http://savhor.ro/anvelope-iarna/vredestein...56514-2904.html
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
tudorelghiorghiasa |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 24 November 07 From: IASI ![]() |
|
--------------------
scenic 2000 1.6 16 v
peugeot 207 diesel
- IS 09 >>>
2007 RENAULT SCENIC 2000 1.6 16 V
|
|
cacciula |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 August 11 ![]() |
ATENTIE!!! AUTO SOFT ESTE CEA MAI MARE TEAPA, ITI CUMPERI AMVELOPE NOI SI CIND VI LA GARANTIE PENTRU DEFORMAREA CAMEREI AMVELOPEI TI SE SPUNE DE CATRE EXPERTI AUTO SOFT ; CA ASA SE INTIMPLA DIN CAUZA PROASTEI UTILIZARI . DACA MAI INCERCI SA SPUI CEVA ESTI DIRECTIONAT CATRA PROTECRIA CONSUMATORULUI CA FIRMA NU ARE CU CE SA TE AJUTE TE-AI PACALIT SI GATA . NU CUMPARATI PRODUSELE LOR SUNT FABRICATE IN CHINA TAIWAN SI VINDUTE PE BANI BUNI, EVIDENT SUNT PRODUSE NOI DAR DACA AI PROBLEME POITI SA TE DUCI SA ITI CUMPERI ALTELE CA GARANTIA NU FACE DOI BANI .
|
--------------------
skoda
octavia tour
2007
|
|
dinualx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 August 11 ![]() |
Eu mi-am luat azi 2 cauciucuri bf goodrich g-force winter si cand o veni iarna de abia astept sa le pun pe fata sa vad cum se comporta. Ti le recomand, sunt clasa medie-premium, am auzit de bine despre profilul asta G Force si nu sunt asa scumpe. Le am cumparat cu 203 ron bucata. Pe dimensiunea 175/65/r14 pe ADAC ai aici rezultatele unui test referitoare la mai multe cauciucuri de iarna: http://www.adac.de/infotestrat/tests/reife...31821
........si Goodrich nu este printre fruntase....dar aici este ![]() <span class='edit'>17 Aug 2011, 23:26:</span> Referitor la jante pentru Clio 1.6 16V, poate asta te ajuta: http://www.vanzarijante.ro/jante-pentru-Re...nt-1,6_16V__III This post has been edited by dinualx: 17 Aug 2011, 23:30 |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
- B 720 ALX
2005 1.5 dCi
|
|
ReiMNs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti / Adjud ![]() |
ce parere aveti de 195 50 R15 pe symbol 1.4 8V , mai trec de 140km/h?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- VN--BWE
ian-2008 Music Edition 1.4 8V Priveste cerul!
dec 2007 - 5km 2013 - 125000 km |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Anvelope de Iarna - http://www.reno.ro/index.php?showtopic=42147
Anvelope de Vara - http://www.reno.ro/index.php?showtopic=175059 Discutii despre dimensiuni anvelope, jante, omologari RAR - http://www.reno.ro/index.php?showtopic=56662 |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 00:07 |