Anvelope Clio Symbol, recomandari - topic general
![]() ![]() ![]() |
Anvelope Clio Symbol, recomandari - topic general
DMP |
![]()
|
||
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|||
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Am avut si eu snur la o anvelopa, fara petice sau alte benzi, am facut pana a doua zi dupa ce le-am montat, nu am avut probleme pana cand le-am aruncat, dar datorita uzurii, si au fost pe puntea fata. Este posibil ca la un moment dat sa pierzi aer pe acolo, dar se inlocuieste snurul, la tipul acesta de pana se foloseste doar snur.
Alte riscuri nu vad sa fie, nici macar "distrugerea sârmelor". |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
deci tu ai cumparat intr-o zi anvelopele, si a doua zi ai facut pana? Curat ghinion
![]() Daca a tinut la tine numai cu snur, o sa raman si eu doar cu snur, numai ca le mut pe puntea spate. Eu stiam ca exista 2 situatii: -gaura e pe marginea laterala a anvelopei, si atunci se dezumfla anvelopa si se pune un petic pe interior' -gaura e pe partea de cotact cu solul, si atunci se pune snur+se trage o banda peste snur. Ma rog, cand voi muta anvelopele pe partea spate, voi merge la alta vulcanizare sa vad ei ce zic. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
cnisav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 7 September 09 From: Baia Mare ![]() |
Am avut si eu anul trecut un cui in roata spate-stinga...Baietii de la vulcanizare l-au scos si au injectat un fel de cauciuc rosu...s-a vazut si inauntru cind am schimbat iarna/vara si a ramas o parte mica si in afara pe calea de rulare, care s-a tocit rapid...de atunci n-am mai avut probleme cu roata...de metoda cu snur n-am auzit. Drumuri bune!
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- 1,5 dci - 68 CP
2007
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Cea descrisa de tine e metoda cu snur.
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
e f sigur. de ce tie frica? in cazul in care scapa la fel se desumfla incet. daca e pe fata e si vizibil si poti sa iei masri din timp.
bafta |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cnisav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 7 September 09 From: Baia Mare ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- 1,5 dci - 68 CP
2007
|
|
theodor2004 |
![]()
|
imi este frica de explozie de autostrada.
@cnsiav: metoda descrisa de tine e cea cu snur, adica exact ce mi-au facut si mie. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai explozie poti sa faci daca se incinge f mult anvelope sau daca incarci masina mai mult de greutatea maxima admisa. anvelopa se poate incinge f mult daca nu este umflata cat trebuie.
sa nu uit. astia la fith gear au facut un test: ce se intampla cand iti explodeaza o anvelopa in timp ce iei curba. au testat explozie pe fata si explozie pe spate. te las pe tine sa vezi rezultatele. bafta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
mermanos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 14 March 11 ![]() |
Ale mele ''gume'' goodyear gt 2( cu care a venit masina incaltata )au 3 ani si 42500km si trebuie sa le ilnlocuiesc. Mi se pare ca s-au dus cam repede si ca sunt galagioase ,destul de dure si pe umezeala putin c-am alunecoase.As vrea ceva care sa ma tina mai mult 5-6 ani si sa fie mai silentioase. Recomandati ceva?175/65/14.
|
--------------------
renault
symbol 1.4,8v
2008 muzic
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Goodyear Vector 4 seasons. Ca sa nu ai bataie de cap nici iarna, nici vara.
lateredit: nu pot garanta ca tin 5-6 ani, dar 4 consider ca e suficient pentru orice anvelopa. This post has been edited by rtBK: 7 Apr 2011, 16:33 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
cnisav |
![]()
|
rtBK, omu' le vrea si silentioase...experientele mele cu all-season nu-s prea grozave la capitolul "zgomot". Sau astea recomandate de tine fac exceptie?!
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- 1,5 dci - 68 CP
2007
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu ce intelegeti voi prin galagioase. Sunt mult mai silentioase decat vredestein snowtrac3. Si fata de bfgoodrich... mai silentioase decat cele romanesti, dar mai galagioase decat cele poloneze.
Te ajuta cu ceva ? ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mermanos |
![]()
|
am omis sa mentionez ca trebuie sa fie de vara ; cele de iarna sunt abia la prima iarna,iar cele al season nu ma incanta!
![]() |
--------------------
renault
symbol 1.4,8v
2008 muzic
|
|
rtBK |
![]()
|
http://www.adac.de/infotestrat/tests/reife...rcePageId=31821
contipremium contact 2, dar nu made in romania.. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mermanos |
![]()
|
si ca si tara de provenienta( sau productie )care sa fie daca trebuie sa excludem ''Romanica'' noastra?
|
--------------------
renault
symbol 1.4,8v
2008 muzic
|
|
cnisav |
![]()
|
De astea am eu acum (Conti)...super-multumit de ele...uscat/ud si cele mai silentioase pe care le-am avut...
This post has been edited by cnisav: 7 Apr 2011, 19:44 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- 1,5 dci - 68 CP
2007
|
|
mermanos |
![]()
|
si care e tara de origine sau productie?---(cu riscul de a ma repeta?) intreb de cele pe care le aveti dv. pe masina si sunteti foarte multumit! This post has been edited by mermanos: 7 Apr 2011, 19:52 |
--------------------
renault
symbol 1.4,8v
2008 muzic
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Michelin din gama Energy Saver. Za best pentru vara. Silentioase, economice, si isi pastreaza aderenta pe masura ce se tocesc
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
mermanos |
![]()
|
din cele de mai sus deduc:
1. contipremium contact 2 2. michelin energy saver 3. bf goodrich ramane sa mai aprofundez si sa mai astept pareri pana sa iau o decizie. |
--------------------
renault
symbol 1.4,8v
2008 muzic
|
|
cnisav |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- 1,5 dci - 68 CP
2007
|
|
soul_assassin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 3 March 08 ![]() |
QUOTE(mermanos @ 7 Apr 2011, 16:24) Ale mele ''gume'' goodyear gt 2( cu care a venit masina incaltata )au 3 ani si 42500km si trebuie sa le ilnlocuiesc. Mi se pare ca s-au dus cam repede si ca sunt galagioase ,destul de dure si pe umezeala putin c-am alunecoase.As vrea ceva care sa ma tina mai mult 5-6 ani si sa fie mai silentioase. Recomandati ceva?175/65/14. Si eu consider ca GT 2 sunt foarte galagiaoade, spre deosebire de UG7+ pe care le-am avut iarna. |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2008 + Clima + Vopsea metalizata
|
|
rtBK |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
theodor2004 |
![]()
|
Eu as lua Michelin Energy Saver. Dupa ce am condus masina unui coleg echipata cu asa ceva, mi se pare o asa mare diferenta fata de GT2, Sava, Debica, Continental si alte marci de anvelope pe care le-am folosit, incat cu siguranta aceasta va fi urmatoarea marca de anvelope de vara pe care o voi achizitiona.
Parerea mea! |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Sava si Debica nu au ce cauta in grupa cu Michelin, GoodYear si Continental.
De asemenea, Michelin Energy Saver si Continental ContiPremiumContact 2 sunt anvelope care nu sunt din aceeasi gama. Prima e o anvelopa de tip eco in timp ce a doua e una de tip performanta. Deci se compara mere cu pere. Daca bugetul permite, dintre cele 3 mentionate de mermanos eu as alege PremiumContact 2. Ca fapt divers, din ce am observat la masina mea venita cu anvelope Continental dar ContiEcoContact3 si a unui prieten care a venit cu Michelin Energy Saver, ambele de pe la jumatatea lui 2006, se pare ca la a lui cauciucul anvelopelor imbatraneste mai rapid. La el crapaturile date de imbatranire sunt vizibil mai pronuntate decat la mine. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
mermanos |
![]()
|
personal optez pentru continental;nu ma intereseaza sa fie o anvelopa eco si nu cer peformante greu de realizat -dupa cum am mai zis vreau sa dureze mai mult si sa fie silentioase!
Cat priveste pretul am vazut ca pretul anvelopelor Conti e mai mic decat cel de la Michelin! |
--------------------
renault
symbol 1.4,8v
2008 muzic
|
|
cristisk07 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 8 April 11 ![]() |
Salutam,
nou pe forum,batran la volan:))) intrucat tot trebuie sa fac pasul la anvelope pentru iarna viitoare,m-am gandit si am decis sa merg pe varianta all seasons...le incalt de noi si le mai dau jos la 3-4 anisori. Spre care sa inclin din cele 2 variante de mai jos ? 1. 175/65R14 Dunlop SP4 All Seasons(http://www.anvelopejantepromotii.ro/anvelope-detalii.php?cod=9456) 2.175/65R14 Pirelli P 2500 ( http://www.anvelopejantepromotii.ro/anvelo...i.php?cod=5393) . Multumesc anticipat ! |
--------------------
Renault
Symbol
2006
|
|
mariusik88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 25 February 10 From: Bucuresti ![]() |
Pirelli P 2500 am avut pe dacie si am fost super multumit,
ai grija ca nu stiu daca sunt incluze in legea pe care o dau astia ...e posibil sa-ti iei amenda (vor cauciucuri de iarna care au o anumita inscriptie) :-?? nu stiu exact |
--------------------
-
-
- RO
-
|
|
blacklitmouse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 3 November 08 From: baia mare ![]() |
cele all seasons au toate inscriptiile de care au ei nevoie, off topic oricum sunt habarnisti oamenii astia ai legii integrii care inspira siguranta si incredere:))
|
--------------------
renault
clio
- MM88LTI
2002 expression,1.5 dci
|
|
rtBK |
![]()
|
cristisk07: mergi pe goodyear 4seasons, nu degeaba ies in testele nemtilor pe primul loc de 3 ani incoace...
cat despre anvelopele eco: ele cica ar fi bune pentru ca nu opun rezistenta la rulare. Adica au o aderenta mai scazuta decat deobicei. ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Anvelope de Iarna - http://www.reno.ro/index.php?showtopic=42147
Anvelope de Vara - http://www.reno.ro/index.php?showtopic=175059 Discutii despre dimensiuni anvelope, jante, omologari RAR - http://www.reno.ro/index.php?showtopic=56662 |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 00:05 |