Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
http://www.libertatea.ro/stire/accident-sp...ala-292582.html majoritatea femeilor conduce prin bucale
http://www.libertatea.ro/stire/video-asa-n...are-292467.html sau prin alte parti |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
haumiau |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 18 December 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salut , am nevoie de o cutie de viteze la Rx4 , an 2002 ,diesel sau carcasa intermediara de la viteza a cincea , mi a crapat carcasa si a rupt pinioanele de la a cincea , daca stie cineva o cutie , va rog sa ma anuntati !
|
--------------------
Renault Scenic RX4
Renault Scenic RX4
2002
|
|
ilieflaviu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 4 March 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sa-mi exprim si eu parerea:
Majoritatea conduce... Atunci cand se face referire la respectiva majoritate ca un tot unitar: Ex.: "Majoritatea a votat." Majoritatea conduc.... Atunci cand e vorba de Ex.: "Majoritatea (femeilor) conduc" sau "Majoritatea (oamenilor) au plecat"... Subiect subinteles... daca bine imi aduc aminte.. Cred ca asta e raspunsul la discutiile contradictorii ![]() This post has been edited by ilieflaviu: 21 Jun 2010, 18:04 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
daca ploua in continuare in halul asta.. cred ca miercurea viitoare venim la intalniri cu barcile ..
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
lasa...bine ca nu ploua in halul alalalt, sa venim cu schiurile
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
oare este cineva de prin cluj care ma poate ajuta cu schimbare sau lipire panglica airbag la un megane 2.1? bineinteles contracost,eu sunt cam afon la chestii de genul,si mi-e sa nu stric mai mult decat e stricat deja.
![]() |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
- CJ37CUC/CJ10YET
Zen 2022/TLX 1989
|
|
horace |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 23 April 05 ![]() |
Legat de topicul majoritatea..... uite un raspuns interesant de la "omul care aduce cartea":
From: Dan C Mihailescu Subject: majoritatea Date: Saturday, June 19, 2010, 5:29 PM Buna ziua, sanatate si voie buna ! Am intilnit si eu formularea tip "majoritatea femeilor conducE bine" si am fost mereu impotriva ei, preferind acordul cu substantivul cel mai apropiat de verb. Pe de alta parte, apropo de acorduri cu pluralul, sunt un adept incapatzinat al formulei "mass media ROMANESTI", si NU "mass media romaneasca", fiindca MEDIA este forma de plural pt. medium. "Majoritatea femeilor conduce bine" se numeste hipoercorectitudine gramaticala. Or, eu sunt, ca si raposatul Alexandru Graur, pt, firescul vorbirii uzuale, pt, evolutzia naturala a limbii. La manuale se spune si azi ca e corect CHIBRITURI, asa cum spune multa lume. Numai ca si mai multzi oameni prefera CHIBRITE. Ei, gramatica academica ne lasa libertatea de a alege intre cele doua forme. Daca vretzi, insa, raspunsuri exacte, oficiale, cautatzi neaparat "Indreptarul ortografic, ortoepic si de punctuatzie". Daca m-atzi intrebat, repet : eu prefer "majoritatea femeilor conduc bine", dar va sfatuiesc sa inlocuitzi, pur si simplu, in vorbire formula. Deci spunetzi : "cele mai multe femei conduc bine..." - si cu asta ne-am linistit. Cu tot binele, Dan C. 22 Jun 2010, 12:05: Cool.. .. acest topic e intalnit cam pe orice formum din RO.. pe acesta discutia este la un nivel academic.. pe altele s-a ajuns la expresii de genul.. "Măi, compot, tu ești agresiv. Vale, lacerte!." Cred, intr-un final, ca ambele variante sunt eligibile, depinde de cum abordezi problema. George.. dau o bere cu prima ocazie pentru placerea provocarii.. a fost interesant si e chiar really tricky... O zi buna.. This post has been edited by horace: 22 Jun 2010, 12:05 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 "You live once... but if you live right... once is enough...
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Concluzia e clara: Cele mai multe femei conduc bine, si nu prost, cum sustinea George
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Horace:
![]() ![]() Ca tot vorbeam de gramatica, atat va mai zic : http://diacritica.wordpress.com/2010/06/22...injuram-corect/ .. util in trafic.. si de aici intrebarea Majoritatea Femeilor injura mai prost decat Majoritatea Barbatilor ?? 22 Jun 2010, 12:28: Aura: ![]() 22 Jun 2010, 12:32: dadoshel despre ce panglica e vorba ? 22 Jun 2010, 12:40: Horace: am citit si in PM ce ai dat pe forum:)) .. din cate inteleg e vorba de preferinte. Eu prefer o hipercorectitudine, gramaticala, iar voi preferati o anumita lejeritate. Ambele variante fiind corecte. ![]() This post has been edited by Lagunianul: 22 Jun 2010, 12:40 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
este vorba de panglica airbag,infasurata in blocul de lumini,am crezut ca este arhicunoscuta problema
![]() |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
- CJ37CUC/CJ10YET
Zen 2022/TLX 1989
|
|
horace |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 23 April 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002 "You live once... but if you live right... once is enough...
|
|
Lagunianul |
![]()
|
spre neplacerea barbatilor
22 Jun 2010, 14:59: http://www.zf.ro/auto/cand-francezii-visea...otabila-6435433 This post has been edited by Lagunianul: 22 Jun 2010, 14:59 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Toate ca toate, dar pana nu vad un Sandero sport nu ma uit la ei...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
Lagunianul |
![]()
|
s-asa-mi vine cateodataaa, doruleee .. http://www.stiridecluj.ro/social/accident-iulius-mall-ford .. sa dau cu cutitu-n piatra..
23 Jun 2010, 07:39: http://www.stiridecluj.ro/social/mama-care...nte-de-tragedie 23 Jun 2010, 07:44: http://www.stiridecluj.ro/social/accident-...baza-71-aeriana Morala zilei: Don`t Buy A Ford ! This post has been edited by Lagunianul: 23 Jun 2010, 07:44 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cornel_urian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 19 March 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Lagunianule , schimba subiectul ca parca ai facut rezumatul la Stirile de la ora 5....
Uitati-va la asta , e trist , dar macar nu se lasa cu victime ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- BN 86 ABS
2009 Best
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cornel atat ! Vechi da bun ... si adevarat ![]() au fost stirile de la ora 5 nu de la 17 ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
shadower |
![]()
|
![]() EVERYTHING IS SPORT Group: Members Posts: 84 Joined: 2 June 08 ![]() |
![]() |
--------------------
RENAULT
Megane
RS CUP Renault Sport Technologies
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
foarte tare
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
![]() ![]() ![]() ce tare e aia cu skoda cand o rastoarna in poarta ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
shadower |
![]()
|
![]() EVERYTHING IS SPORT Group: Members Posts: 84 Joined: 2 June 08 ![]() |
Din categoria "Bancuri Misogine"
La inceput femeia e ca si Real ("Fara egal"). Dupa un timp, femeia e ca si Cora ("Stii de ce revii"). Apoi e ca si Kaufland ("Nu gasesti alta mai ieftina"). In cele din urma femeia e ca si Carrefour ("Daca gasesti alta mai ieftina, iti returnam de 10 ori diferenta")! |
--------------------
RENAULT
Megane
RS CUP Renault Sport Technologies
|
|
Lagunianul |
![]()
|
shadower .. tu stai asa in umbra nu zici nimic.. da si cand zici
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Ce bataie luam toti de la fete in curand
![]() Miercuri, adunare ? sau nu mai stiu eu cum e cu saptamanile... |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
misu37 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 24 January 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Referitor la parcari automate am si eu un filmulet:
http://www.woehr.de/de/projekte/madrid_m710/index.htm |
--------------------
Renault
Laguna II
- CJ-11-BKX
2002 1.6 16v-benzina
|
|
Lagunianul |
![]()
|
ON TOPIC:
Miercuri intalnire ?? 24 Jun 2010, 16:12: E gresit clipul. TOtdeauna barbatii au masinile sport gen Aston Martin si fetele aleg Jeep-ul .. ca deh, sa ai loc pentru posete si pantofi, plus ca da senzatia de siguranta mai mare ![]() This post has been edited by Lagunianul: 24 Jun 2010, 16:12 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
nu stiu ce sa zic, dar in anglia am vazut super multe femei cu masinute cabrio, mai ales porsche parca am vazut cel mai des (nu ma intrebati de care, ca nu stiu, dar nu erau alea fioroase cu jdemiiiiii de cai
![]() aura, poti sa confirmi ca am vazut bine ? ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
misu37 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 24 January 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
<span class='edit'>24 Jun 2010, 16:12:</span>
E gresit clipul. TOtdeauna barbatii au masinile sport gen Aston Martin si fetele aleg Jeep-ul .. ca deh, sa ai loc pentru posete si pantofi, plus ca da senzatia de siguranta mai mare ![]() [/quote] Dupa cum ati observat aceasta este o simulare in spatiul virtual, personajele sunt fictive, iar masinile pe care le detin sunt de fapt dorntele ascunse ale celui /celei care a facut simularea. Eu personal cred ca cel care a facut simularea are momentan un Tico sau oricum ceva cu mult sub pretul masinilor din simulare .....frustrarea se vede de la o posta..... ce ziceti? |
--------------------
Renault
Laguna II
- CJ-11-BKX
2002 1.6 16v-benzina
|
|
popaduhu |
![]()
|
chiar am vazut la TV acelasi lucru ca in simulare, cu oameni vii, si masini adevarate
![]() nu mai stiu daca nu era in portugalia |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
Lagunianul |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cornel_urian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 19 March 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
da asta ati vazut-o?
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- BN 86 ABS
2009 Best
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 03:29 |