Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
alin.selicean |
![]()
|
||
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|||
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
aruncati un ochi pe intalnirile din moldova
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu pot strange haine si eventual mai vad ce apuc...
Cum facem? ne intalnim prin weekendul ce vine, sau miercuri? Sa postati actualizari... |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Multumesc.
Actualizari o sa mai pun. In weekend am ceva drumuri, dar daca ai hainele adunate, da-mi un PM cu nr tau de tel si ne auzim sa le preiau. Te rog sa ai in vedere (si pe toti cei interesati sa ajute) urmatoarele detalii: 1. Hainele sa fie curate (nu vom avea timp sa le spalam noi si sa le si uscam) 2. Sa fie in stare relativ buna (adica purtabile) 3. Sa fie oarecum intr-o ordine, oricare (pe culori, pe sexe, etc) - vom sorta hainele si le vom pune pe categorii la locul de depozitare si daca sint deja pre-sortate ne va ajuta sa economisim timp Am specificat cele de mai sus pt ca au fost situatii cind s-au trimis haine murdare, evident nespalate, mirosind a tot felul, rupte de nu se mai puteau purta (gen pantaloni rupti intre picioare, etc) si as vrea sa fie totul clar (just in case ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
si ce mai lucra Reno intre timp..http://auto.9am.ro/stiri-revista-presei/Auto/Concepte/154593/OFICIAL-Conceptul-Renault-DeZir-Francezii-mizeaza-pe-emotie.html ...
Alin, acum 2 week-enduri am donat vreo 4 saci cu haine ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Alin, eu am trimis deja o tura de haine, ca aveam o cunostinta care mergea cu ajutoare, asa ca zic pas acum..
Eventual daca mai gasesc... |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
ok. ne-am lamurit cu hainele
![]() o intalnire ? miercuri ? |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce mai face gasca din Cluj? Eu am lipsit in ultima vreme, de 4 sapt am un Junior, Alexandru
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
Daca toate-s bune pe miercuri ajung si eu in cluj.Se preconizeaza ceva?
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
renodood |
![]()
|
Miercuri, prezent. 19:30, ca de obicei.
Am vazut ceva oferte la meniuri MAC, grec si italian parca, si sunt curios sa le incerc... ![]() This post has been edited by renodood: 11 Jul 2010, 17:52 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(cri123 @ 11 Jul 2010, 02:28) Ce mai face gasca din Cluj? Eu am lipsit in ultima vreme, de 4 sapt am un Junior, Alexandru ![]() ![]() Cristi.... sa va traiasca si sa va bucurati de el !!!! ![]() ![]() Din pacate miercurea asta sunt in drum catre Bucuresti, asa ca pe data viitoare ![]() This post has been edited by cj98czh: 11 Jul 2010, 18:43 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Cristi, sa iti traiasca voios, sanatos si voinic
![]() ![]() Miercuri cred ca ajung si eu .. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
horace |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 23 April 05 ![]() |
Cristi,
Felicitari!!!!!! Multa sanatate lui ala micu.. Sa creasca mare, frumos si destept .. |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 "You live once... but if you live right... once is enough...
|
|
Lagunianul |
![]()
|
era o vorba.. Frumos ca maicasa si destept ca taicaso
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
He he, multumim
![]() Poze bebe ![]() Sper sa ajung si eu sa ne mai vedem in zilele astea, dar cu asta micu ii tare complicat.... nici un program deocamdata, cum vrea el ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
Pana la urma se organizeaza in seara aceasta ceva?
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
renodood |
![]()
|
Eu asa sper.
19:30, acelasi loc, nu ? |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Eu nu ajung azi.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
renodood |
![]()
|
Record de prezenta, am fost 4, am ramas 2
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
norby_puma |
![]()
|
Luand in vedere ca intalnirea de miercuri care nu se poate considera intalnire, miercurea asta se preconizeaza ceva?
This post has been edited by norby_puma: 18 Jul 2010, 13:07 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
Lagunianul |
![]()
|
la 2 saptamani se tin intalnirile
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
norby_puma |
![]()
|
vrei sa zici ca asta de miercuri o fost intalnire?o fost o iesire la mcdonalds cu renodood
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
renodood |
![]()
|
Daca se tine, eu vin
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
norby_puma |
![]()
|
Apoi cum ramane?nu se tine nimic?
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
azi nu pot...
|
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
Lagunianul |
![]()
|
nici eu nu pot azi
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
oricum nici azi nu-i miercuri
![]() 22 Jul 2010, 14:26: renodudule, incape in masina ta o bicicleta in picioare ? This post has been edited by popaduhu: 22 Jul 2010, 14:26 |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
salut
am intrat si eu sa va mai salut si am o intrebare daca imi blocheaza contul pentru trei zile mi se inchide si topicul de pe bursa? nu de alta dar nu il mai gasesc. multumesc vb cand vin de la bucuresti poate este intalnire saptamana viitoare si ajung.\ o seara faina in continuare |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
renodood |
![]()
|
Adica daca esti suspendat? n`are trebui. Stiu doar ca topicele neactivate nu stiu cate zile, cred ca 15, la bursa, se inchid automat.
Eventual PM unui moderator sa rezolve. |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca ai fost blocat pt. nerespectarea regulilor la Bursa se sterge automat anuntul... comform Regulamentului de la Bursa alianiatul 4:
4. Initiatorul topicului are dreptul sa foloseasca UP-uri O SINGURA DATA dupa fiecare 24 de ore de la ultima sa postare, cu exceptia cazului in care anunta o diminuare a pretului solicitat. Diminuarea pretului nu se considera UP. NU se tolereaza UP-uri date mai repede de 24 de ore de la ultima sa postare sau de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Se sanctioneaza orice abatere de la aceasta regula, chiar si numai cu 1 minut! Atentie la eventualele desincronizari dintre ceasul serverului si ceasul calculatorului dvs, inainte de a posta un UP, verificati timpul oficial in coltul dreapta jos al forumului. La incalcarea acestei reguli, topicul va fi șters si autorul sau va fi avertizat prin sistemul de warn al forumului. In cazul in care se acumuleaza trei abateri pe aceasta tema, in decurs de maxim 2 luni de la prima abatere, utilizatorului respectiv va fi banat 3 zile. Daca se constata UP-uri date de "concurenta" in ideea blocarii topicului "incomod", autorul lor va primi BAN pe 15 zile. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 22:08 |