Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
B.A.M |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|||
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
se pare ca pe aici este liniste rau
eu am o scuza ca am fost plecat la Hoidu' voi ce scuza aveti ? |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
cica tre sa fim on topic ... deci la fiecare rand bagati si ceva de intalnire ..
apropo, se tine miercurea asta ? |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
cornel_urian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 19 March 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
eu ma bag si stau pana la sfarsit
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- BN 86 ABS
2009 Best
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Cornel, La bine si la rau ??
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
B.A.M |
![]()
|
si eu ma bag
pai atunci sa facem un topic despre orice se poate? |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
al3x3 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 4 June 08 ![]() |
as veni si eu (dar nu promit), sper ca daca voi reusi sa vin va voi si gasi destul de usor ca parcarea aceea e destul de mare
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Mk 2.5 (2008) ----
Ex Renault 19 1.8 RT (1993) .. .- -- - .... . ... - .. --. |
|
cornel_urian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 19 March 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(B.A.M @ 19 Apr 2010, 14:52) se poate , dar mai bine dai adresa de mess , sau skype si scapi mai usor ![]() Uite niste chestii tari. Nu stiu daca le-ati mai vazut , dar m-au distrat. Știi că ești clujean dacă: 1. ...te-ai săturat să vezi statuia lui Matei Corvin acoperită de schele; 2. ...nu știi care sunt străzile Bolyai Janos, Hermann Oberth sau I.C.Brătianu, deși treci zilnic pe ele; numești strada I.M. Klein – stradacu Bulgakovu’ și Iuliu Maniu – strada în oglindă; 3. ...ajungi mai repede la Viena decât la București; 4. ...faci diferența dintre Nico și Big Apple; 5. ...știi de ce a ars de fapt Janis Stuf; 6. ...ai trăit experiența șaselui de dimineață; 7. ...te-ai enervat când ai văzut „noua” Piață a Unirii; 8. ...știi înjura la fel de bine, atât în română, cât și în maghiară; 9. ...numești Bucureștiul „Lamitici” ; 10. ...știi cine își dă întâlnire noaptea în Parcul Mare și în PădureaHoia-Baciu; 11. ...știi tot felul de povești ciudate despre catacombele din PiațaUnirii, Anna Báthory, sau casele de toleranță de pe actuala stradăDragalina; 12. ...trăiești într-un oraș cosmopolit: tramvaiele sunt nemțești, autobuzele franțuzești etc.; 13. ...ai auzit de locuri precum Someșul Rece, Șuncuiuș, Poiana Zânelor; 14. ...asculți „Radio Impuls” de dimineață; 15. ...faci diferența dintre moți și mocani; 16. ...știi ce este un mitic și un sudist; 17. ...te întâlnești cu prietenii „la clopot” sau „la coada calului”; 18. ...îți duci prietenii străini în Janis; 19. ...când vrei să-ți faci abonament pe transportul în comun, ai nevoie de poză, bani (mărunți!), și mult timp la dispoziție; 20. ...eviți mașinile cu numerele IF, IL, MH, DB și știi că toate mașinile cu număr de București sunt, de fapt, luate în leasing; 21. ...respecți așa cum se cuvine o Varză á la Cluj, o sticlă de Ursus și un Vargabéles; 22. ...calculatorul tău de la serviciu are instalată tastatura în limba maghiară; 23. ...te întrebi de ce e orașul atât de aglomerat la ora la care oamenii ar trebui să fie la serviciu; 24. ...habar n-ai de ce pe dealul care oferă cea mai mare vizibilitate din oraș e o cruce imensă; 25. ...știi cine au fost Lulu, Ionică și Generalu și apariția unui individ îmbrăcat din cap până-n picioare în culori fosforescente nu te mai surprinde; 26. ...numele a peste jumătate dintre colegii tăi de clasă se termina în „-an”; 27. ...știi ce înseamnă lucicoș, a duhăni, fercheș, mintenaș și a țuca; 28. ...când erai mic, te dădeai în „hintă”, trăgeai linii drepte cu un „liniar” și jucai mâță fără să știi ce-i aia „leapșă”; 29. ...recunoști „boactării” înainte să se suie în troleibuz; 30. ...ești student la / ai absolvit / predai la / lucrezi pentru / ai avut cel puțin de câteva ori în viață de-a face cu Universitatea Babeș-Bolyai; 31. ...știi că Piezișa nu e o stradă, e o atitudine; ...faci diferența dintre „servus” și „servustoc”, știi ce înseamnă „Szia!”și te uiți ciudat dacă cineva te salută cu „Bună!”; 32. ...ai fost cel puțin o dată la băut pe Cetățuie; 33. ...90% din călătorii de pe autobuz au peste dublul vârstei tale; 34. ..știi ce este kürtős kalács și chiar îți place; 35. ...ai fost pe platoul Sălii Sporturilor, la Festivalul Berii; 36. ...știi cel puțin 5 moduri de ajunge din Piața Avram Iancu în Piața Păcii; 37. ...ești convins că Clujul e cel mai „fain” oraș din țară și ai spus cel puțin o dată că ar trebui să fie capitala României; 38. ...îți amintești de când s-a schimbat traseul șaptelui și de toți cei care încurcau troleibuzele; 39. ...toate locurile au pentru tine două silabe: Memo, Doro, Cetă, Inso, Matei; 40. …știi că U e mai mult decât o literă din alfabet; 41. ...te întrebi zilnic dacă avionul ăsta o să aterizeze în capăt pe Dorobanților; 42. ...„îți iei palme” dacă trimiți o fată pe Calea Turzii; 43. ...știi că Avram, Matei și Mihai nu sunt simple nume; 44. ...folosești „no” și „ioi” ca semne de punctuație; 45. ...ai mâncat cel puțin o dată pită cu unsoare și ceapă în baruri; 46. ...când spui de unde ești, lumea te întreabă de Funar; 47. ...cunoști locuri precum B-dul Petru Groza, Str. 6 Martie, Piața Libertății sau Parcul Engels; 48. ...ai colegi „de facultă”, cu care ai cursuri „pe 8”; 49. ...România de dincolo de Apahida are pentru tine o existență mai mult teoretică; 50. ...toate mărcile par a începe cu „ Napo ” sau a se termina în „de Cluj”; 51. ...ai murit de râs când ai auzit primele 3 reclame de la ERDEESH și restu' ți s-au părut comerciale; 52. ...rostești „oa” într-un singur sunet; 53. ...îți amintești când Diesel era singurul bar nou din centru, iar Metro singurul magazin mare de lângă oraș; 54. ...asculți Paprika Radio, chiar dacă nu știi ungurește; 55. ...știi că Bulgaria nu o e țară, Observatorul nu-i observator, Irisul nu-i neapărat o parte a ochiului, Bună Ziua e mai mult decât un salut, Dâmbul nu-i un dâmb oarecare, Chios nu e o insulă din Grecia, iar Borhanci nu-i un nume de țigan; 56. ...ai șezut vreodată pe o bancă „tricoloră”; 57. ...cel puțin o treime din oraș se află în spate la Sora; 58. ...schimbi avioanele la Budapesta; 59. ...folosești denumiri prescurtate – BCU, UBB, FSEGA și te aștepți ca toată lumea să știe ce înseamnă; 60. ...mergi la Tarnița ca la piscină, numa’ că mai off-road; 61. ...ai auzit de Rozi și de Rabă și-ți pare rău că nu mai sunt la televizor; 62. ...nu ești surprins când cineva îți spune că locuiește „în groapă”; ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- BN 86 ABS
2009 Best
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Sunt membru pe facebook la grupul acela
![]() Era să fac infarct azi...mi-a plesnit un furtun de alimentare si am crezut ca am spart baia de ulei, era uns peste tot, si la un moment dat motorina aceea incalzita incepea sa scoata aburi... Am rezolvat ieftin, noroc cu baietii de la Tekton ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
Am citit ca ti-a pleznit un furtun de la "Alimentara"
![]() bine ca n-o fost mai rau. apropo de baia de ulei, am facut eu pe jmecherul in weekend, si de lene ca nu am dat 1 metru in spate, am scrasnit cu masina pe ceva ce parea iarba, dar sub iarba era piatra ![]() noroc ca am mers incet ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
Lagunianul |
![]()
|
Cornel, am bifat cateva puncte din lista aia .. dar ioi mai ca mi-ai facut o pofta cu Ursusususu ala `tui mama ei de treaba ... no bine ase ?
![]() @popaduhu: erai jmecher de ala cu lant si cu tricou mulat "De puta madre " ?? Eu sper sa ajung miercuri la intalnire .. 19 Apr 2010, 19:43: eu zic ca maxime sunt punctul 25 si 62 ![]() ![]() This post has been edited by Lagunianul: 19 Apr 2010, 19:43 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
![]() subtil precum o grebla as always ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
La 25 stim toti deja despre cine e vorba
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
io nu... am si o scuza... is adoptat de CJ, nu-s nativ...
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cornel_urian |
![]()
|
Si eu sunt adoptat , sa zic asa, dar inafara de cateva , gen tastatura in maghiara la servici, nu stiu ca este o cruce imensa pe dealul de unde se vede cel mai bine clujul , plus inca 1 sau 2 , eu zic ca sunt 80%
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- BN 86 ABS
2009 Best
|
|
renodood |
![]()
|
Pai punctul 25 l`am vazut toti in Polus acum vreo 4 saptamani pe tip
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
B.A.M |
![]()
|
da asa este
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
al3x3 |
![]()
|
deci? se face intalnire azi? de la cat si cam prin ce zona a parcarii? in capat catre terenul de fotbal?
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Mk 2.5 (2008) ----
|
Lagunianul |
![]()
|
cam asa .. in zona terenului de fotbal ...
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cornel_urian |
![]()
|
ieri am fost la un fotbal acolo si s-au instalat aia cu circul exact pe locul unde ne-am intalnit saptamana trecuta. deci trebuie gasita alta zona
cred ca mai aproape de spalatorie e mai ok si mai liber , sa ne vada si ceilalti care sunt obisnuiti cu vechiul loc, ca altfel , in zona unde s-a facut treseele alea pentru motociclete e mereu liber. acuma cum credeti. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- BN 86 ABS
2009 Best
|
|
al3x3 |
![]()
|
de la cat? 19.30?
|
--------------------
Ford
Focus
Mk 2.5 (2008) ----
|
cornel_urian |
![]()
|
daca e tot ca si acu doua saptamani , da , la 19:30
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- BN 86 ABS
2009 Best
|
|
Lagunianul |
![]()
|
19:30 e ora oficiala.. mai sunt care ajung la 19:40 ..gen Shadower
![]() ![]() 21 Apr 2010, 20:46: slabut ne-am miscat astazi. Numa 6 oameni si am stat doar pana la 21... Ne luam revansa tura viitoare .. ![]() This post has been edited by Lagunianul: 21 Apr 2010, 20:46 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
al3x3 |
![]()
|
tura viitoare sper sa am mai mult timp, ca acum am venit doar pentru ca trebuia sa iau ceva din polus (desi n-am gasit ce cautam
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Mk 2.5 (2008) ----
|
renodood |
![]()
|
Eu as zice sa ne intalnim ceva mai repede si ne rezolva BAM cu o tura , 2 de karting...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
@renodood
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cornel_urian |
![]()
|
Lagunianule , postul tau este modificat la 20:46
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- BN 86 ABS
2009 Best
|
|
renodood |
![]()
|
Eu merg in 2 carturi odata...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Cornel .. e cu o ora in urma forumul
![]() ![]() 22 Apr 2010, 12:38: sau suntem noi ardelenii cu o ora mai rapizi.. ca sa nu mai zica lumea ca ardelenii is mai inceti ![]() This post has been edited by Lagunianul: 22 Apr 2010, 12:38 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
no ham
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 22:36 |