Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
Lagunianul |
![]()
|
||
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|||
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu RCAul mi l`am facut de obicei la Ardaf, si n`au fost probleme...asa ca raman cu ei, ca din cate stiu, cam toate service`urile lucreaza cu ei.
Succes sa`ti rezolvi problema repede George! This post has been edited by renodood: 7 Apr 2010, 23:44 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
pribilean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 25 September 08 From: Cluj ![]() |
George incearca in felul urmator. Dute la un service la care vrei, sa-ti faca o constatare sa vezi cam cat ai de plata. Pe urma merge la asigurator si ceri bani cash ca-ti faci masina. Din cate am avuzit se poate si asa. Nu stiu daca e o idee buna dar .. e o idee.
Spor si daca ai nevoie de ajutor da un tel. |
--------------------
Renault
Megane II.2
- SM-XX-BUW
2006/1.5DCI
|
|
cornel_urian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 19 March 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- BN 86 ABS
2009 Best
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Are cineva asigurare si CASCO la ei? ca-s curios la ce preturi lucreaza...
Apropo, dupa ultima ploaie , m`am trezit cu apa`n portiera din stanga, spate... Nu stiu cum sa scot apa de acolo fara sa demontez usa ![]() This post has been edited by renodood: 8 Apr 2010, 16:12 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
daca ar fi dupa cel care mi-a facut azi constatarea la daune la Euroins .. ti-ar da o gaura in portiera sa se scurga ... in fata exterioara a usii bineinteles ...
cel mai tare text a fost "pai la cum arata de uzate farurile astea o sa iti pun second hand nu noi.." ... |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
renodood |
![]()
|
Fara suparare, eu ii trageam 2 palme pe loc la asa tupeu...
Bine ca platesti de te indoaie, si te loveste o vaca, si te ia cu piese second ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
hugo5969 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 29 April 09 ![]() |
Neseriosi!!!
Schimb si eu firma de asigurator ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Expression
2001 1.9 dci, 107 CP
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Într-un compartiment de tren, un oltean și un ardelean; la un moment dat, ardeleanul scoate o litră de palincă, slănină, pită, sfarmă o ceapă și începe să mănînce, trăgînd din cînd în cînd și din palincă... Olteanului i se face de o dușcă, dar cum să intre în vorbă? La un moment dat, văzînd că țuica e pe terminate, își ia inima în dinți și se apropie de ardelean:
- Mă cheamă Radu! - Apăi, no, dacă te cheamă, du-te ... |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
renodood |
![]()
|
In aceeasi linie de bancuri, un oltean si-un ardelean se intalnesc in tren. La care olteanul zice :
- M-o facut mama olteaaaaan. Ardeleanul raspunde : - Noa, iart-o ... BAMule, asta e site-ul de care ziceai? http://www.alfaromtrans.ro/index.php?targe...&product_id=619 This post has been edited by renodood: 9 Apr 2010, 14:20 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
da ala este mersi ca vreau sa vad si eu ce mai au
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
cornel_urian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 19 March 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(renodood @ 9 Apr 2010, 14:18) In aceeasi linie de bancuri, un oltean si-un ardelean se intalnesc in tren. La care olteanul zice : - M-o facut mama olteaaaaan. Ardeleanul raspunde : - Noa, iart-o ... BAMule, asta e site-ul de care ziceai? http://www.alfaromtrans.ro/index.php?targe...&product_id=619 sau: "... ce-ai fi vrut sa te faca, deputat?" ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- BN 86 ABS
2009 Best
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(renodood @ 9 Apr 2010, 14:18) In aceeasi linie de bancuri, un oltean si-un ardelean se intalnesc in tren. La care olteanul zice : - M-o facut mama olteaaaaan. Ardeleanul raspunde : - Noa, iart-o ... BAMule, asta e site-ul de care ziceai? http://www.alfaromtrans.ro/index.php?targe...&product_id=619 renodood, tu ti le iei pe alea de care ai zis in link? ca io mi le-as pune pe-astea http://www.alfaromtrans.ro/index.php?targe...&product_id=696 seamana oarecum cu modelu scala de la laguna facelift si-mi plac tare. n-as vrea sa venim la intalniri cu roti la fel, ca o sa interpreteze lumea.... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
B.A.M |
![]()
|
hai repede faceti comanda ca peste doua saptamani ma duc la buc si poate vi le aduc eu
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
cornel_urian |
![]()
|
daca iti incap , ia si dintr-astea
http://www.alfaromtrans.ro/index.php?targe...&product_id=732 sau http://www.alfaromtrans.ro/index.php?targe...&product_id=613 ... asa imi plac, dar imi trebe si cauciucuri si deja creste investitia ![]() Nu aveti careva o pereche de gume pe 15? ... in plus? ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- BN 86 ABS
2009 Best
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
n-am vazut sa scrie undeva distanta dintre prezoane... oare au 108?
oare le vinde cu prezoane? |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
renodood |
![]()
|
QUOTE(auraslag @ 9 Apr 2010, 15:44) Nu ma supara gura lumii ![]() ![]() QUOTE(B.A.M @ 9 Apr 2010, 16:12) Eu m-am decis pe model, acum ar trebui sa`mi intre banii cam intr`o saptamana...te anunt eu daca e asa. Daca nu, oricum ziceai ca e gratis curierul. Mie`mi plac astea... http://www.alfaromtrans.ro/index.php?targe...&product_id=782 Nu stiu cat de bine ar da pe masina..dar sincer acum cat de rau pot sa arate ? ![]() QUOTE Pretul este pe set si include kitul de instalare.Disponibil pentru o gama variata de autoturisme. Dupa mine asta inseamna si prezoane... BAM, tie cum ti`au venit ? This post has been edited by renodood: 9 Apr 2010, 23:29 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
B.A.M |
![]()
|
cu prezoane si inele de centrare
cat despre modelul ales sunt frumoase par cam de curse si au si dunga aia rosie misto 10 Apr 2010, 16:57: da au transportul gratis This post has been edited by B.A.M: 10 Apr 2010, 16:57 |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
drupi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 4 November 08 From: Cluj - Floresti ![]() |
stie cineva unde se monteaza instalatii gpl in cluj sau aproape de cluj?
multumesc |
--------------------
Renault
Megane
2003/Scenic 2
|
|
renodood |
![]()
|
Nu știu dacă face și pentru Megane, dar e un tip în Apahida care lucrează ok, taică-meu a avut treabă cu el pentru Cielo, e cum treci de vechiul post de control, o iei in stânga spre Dej, de la intersectia aceea, mai mergi cam 500m și e pe stânga, are o siglă care zice că se ocupă de GPLuri.
This post has been edited by renodood: 11 Apr 2010, 20:21 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
drupi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 4 November 08 From: Cluj - Floresti ![]() |
multumesc, o sa trec pe acolo
|
--------------------
Renault
Megane
2003/Scenic 2
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
Lagunianule, deja tu faci concurenta cu tine
![]() pe mine m-ai depasit de mult... bcr asigurari cum sunt ? 12 Apr 2010, 16:03: noa m-am hotarit cu greu ![]() dar o sa demzmembrez laguna dizel. This post has been edited by popaduhu: 12 Apr 2010, 16:03 |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
renodood |
![]()
|
Nu mai bine schimbi motoarele și cutia?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Va rugam incercati sa postati doar On-Topic
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
uite ca ne da amenda ca vorbim despre altceva decat intalniri
![]() daca era asa simplu... schimbam de mult. oricum si asta pe benzina in afara consuma rezonabil. acum ca o dat caldura, azi am venit din alba in cluj cu un consum de 6.2% daca merg batrineste, ma mira si pe mine cat de putin consuma. tot nu-i 4.3 ca la tine, dar ii rezonabil zic eu. |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
In Cluj acum am 6.9 pe circa 120 de km. Nu ma pot plange.
![]() Pai era vorba de intalnire, sa vii cu dizelul peste 2 saptamani ![]() Am vazut ca au dat voie la karturi iarasi, daca tot ne intalnim, sa dam si`o tura pe acolo...ma tem ca eu nu incap insa, dar incerc ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
di ce ma intrec eu pe mine insumi ?? ceva filosofie Zen asta ?? Oricum Popaduhu e greu de egalat, ce sa mai zic de intrecut
![]() mno ... pe cand o intalnire ?? daca e in 2 saptamani poate ajung cu masina ca noua ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
renodood |
![]()
|
Miercurea, nu asta ce vine, urmatoarea...
Trebuie s-o peticesc si eu pe a mea, ca am tras tare de ea in ultimele 2 saptamani si incepe sa ma suduie la bucsi si alte cele ![]() Sper sa am roti noi pe atunci, daca mai e oferta valabila la Yoko... |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
eu am schimbat incuietoarea la haion (am pus de la cealalta laguna)
in sfarsit e liniste in masina ![]() mi-am dat seama care e buba ii asa de greu eleronul, ca din cauza lui se slabeste incuietoarea 13 Apr 2010, 08:13: eu nu pot fi egalat, finca sunt inegal ![]() This post has been edited by popaduhu: 13 Apr 2010, 08:13 |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 18:50 |