Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
hugo5969 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 29 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Expression
2001 1.9 dci, 107 CP
|
|||
cornel_urian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 19 March 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mie imi vin protectiile de praguri saptamana asta + 2 stickere forum.reno deci pana la urmatoarea intalnire mi le montez sa vi le pot arata.
Ps. am ajuns la 1000 Km pe bord ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- BN 86 ABS
2009 Best
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hugo5969 @ 13 Apr 2010, 08:44) Si eu am lasat azi la service: filtre, ulei, bieleta de directie, tampoane motor, reglaj directie. @ Renodood: supraturatia despre care ti-am povestit vine de la ambreiaj. Discul de ambreiaj mai are putin. Inca nu-l schimb. Dar ce vreau sa va intreb: nu stie careva cum trebuie resetat km de service - stiti voi, la bord computer. O data careva mi-a resetat si nu mai stiu. Azi vor schimba filtrele si vreau sa stiu cand trebuie sa ma duc din nou. msi pentru help Te referi la km ramasi pana sa mergi la service? la mine era setat pe 30 000, dar vreau sa schimb la 15 000, am inteles ca doar la reprezentanta se poate seta asta... Ghinion cu ambreiajul...dar asta e, macar acum stii ce are. This post has been edited by renodood: 13 Apr 2010, 10:02 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
hai ca nu-i asa grav... oricum iti pune o hartie in motor cand sa faci urmatorul schimb de ulei.
dar noa, e drept ca-i mai kinky daca iti zice masina ca trebuie s-o duci la revizie ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
A mea era setata pe 30 000, mai are ceva pana acolo ...
![]() De unde ai comandat stickerele alea, Cornel ? This post has been edited by renodood: 13 Apr 2010, 10:39 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
Cica intr-o padure traiau 2 cerbi care aveau Lagune. (ca sa raman on topic
![]() intr-o zi se hotarasc ei sa faca intalnire cu Lagunele in poiana din padure. Cand ajung la intalnire, se saluta si ei ca oamenii civilizati: -Salut Cornel -Salut Costel |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
Au fost la o intalnire, reno, evident
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
cornel_urian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 19 March 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salut, salut
![]() stickerele le-am comandat de la unu de p forum cred ca sunt 2 lei unu. am luat doua , deci unu e in plus. daca nu a fost trimis pachetul si mai doreste cineva , pot sa mai zic sa mai puna cateva. doritori? |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- BN 86 ABS
2009 Best
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
noi de obicei cand comandam stickere dam de veste si la altii ca poate mai vrea careva .. plus ca rezulta transport mai ieftin
![]() This post has been edited by Lagunianul: 13 Apr 2010, 13:55 |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
vede el cand vine plata
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
cornel_urian |
![]()
|
@Lagunianul: no offense , dar cand am intrebat de stickere (post 3363) mi s-a spus ca nu aveti stocuri (te citez) iar in urmatoarea postare a mea (3365) dadeam de inteles ca imi comand protectii prag si o sa comand si sticker. Acuma ca ma puteam alege si cu stickere cu Windows 7, Dell sau cine mai sti ce , este altceva
![]() Acuma , legat de pret , eu imi fac doua seturi de protectii de praguri pentru Symbolul meu si al lui tata plus doua stickere cu "Renault F1 team" + doua "forum.reno.ro" cu 70 de ron. Sa inteleg ca mai sunt doritori de stickere cu "forum.reno.ro" de aceea il sun pe tip sa mai puna cateva (daca nu a trimis pachetul. daca nu, a mai trimite unu...), dar nici sa nu raman cu ele ca nu le pun toate pe masina ca pe un pom de Craciun. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- BN 86 ABS
2009 Best
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
of, Doamne.. si tu vii cu citate
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
cornel_urian |
![]()
|
stai linistit ca nu pun la suflet
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- BN 86 ABS
2009 Best
|
|
renodood |
![]()
|
Eu ma mai gandesc daca sa pun stickere sau sa trec direct la folie...
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
folie
14 Apr 2010, 14:40: dar este mai scump This post has been edited by B.A.M: 14 Apr 2010, 14:40 |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
popaduhu |
![]()
|
mai fain ar fi daca s-ar inventa si la noi masina care aduna praful...
|
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
S-au inventat. Toate autoturismele aduna praf
![]() La folie ma gandeam si eu, mai ales ca vine vara acum...dar mai dezbat problema. Pana la urmatoarea intalnire, macar cauciucuri noi sa pun si sa rezolv bataia de pe dreapta... |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
da, dar nu destul
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
hugo5969 si renodood
Spor la lectura... sper sa va lamuriti.. http://www.reno.ro/resetare-interval-service-t117725.html This post has been edited by cj98czh: 14 Apr 2010, 21:49 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
renodood |
![]()
|
Ce tare!
Nu stiam sa fie asa simplu ![]() Perfect. Eu pun 15 000. |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
tipul ala fiind Hellcat ? Sau tu vorbesti cu altul ?
15 Apr 2010, 07:40: pe cand facem un meeting ? ![]() This post has been edited by Lagunianul: 15 Apr 2010, 07:40 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
renodood |
![]()
|
Sigur nu pe ploaie...
Eu as incerca sa merg la cartingurile alea din parcare daca tot se poate...as vrea sa vad cum se compara cu carturile din washington... |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
cornel_urian |
![]()
|
de carturile de la polus e vorba? anul trecut, mai spre finalul sezonului sa zic asa mergeau ok , dar erau diferente intre ele de sprint si putere. acuma nu stiu daca din reglari sau erau doar scuzele unora cu care am fost
![]() This post has been edited by cornel_urian: 15 Apr 2010, 12:52 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- BN 86 ABS
2009 Best
|
|
renodood |
![]()
|
Pai, la suta mea de kg sigur n`o sa sprinteze fantastic, dar mie mi`e sa incap in ele...ca la cat de mare`s ..
![]() Miercurea viitoare e urmatoarea adunare, nu ? |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
ie... parca si eu m-as da pe masinute, ca mi-i dor...
|
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
Lagunianul |
![]()
|
eu nu ma bag la masinute ca dupa aia ii e ciuda la Shadower si se baga cu RS_ul pe pista de cart ... si iara tre sa astept 10 minute dupa el ...
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
renodood |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
in loc sa te bucuri ca te dai cu 10 minute mai mult
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
Lagunianul |
![]()
|
am invatat sa nu ma bucur de necazu altuia
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
pai daca te gandesti ca astepti dupa el, atunci ii necazul tau
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 19:51 |