Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
B.A.M |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|||
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
miercurea asta eu nu pot. miercurea viitoare sunt la buc. deci cred ca zic 'pas' la urmatoarea intalnire..
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
eu sper ca intalnirea viitoare sa nu o ratez
![]() |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu sunt in Bucuresti saptamana viitoare.. asa ca nu pot ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Mergeti la intalnirea Renault din Bucuresti, tradatorilor
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Dati-mi un sac de box, sa-mi descarc nervu!
M-a palit unu in spate aseara, coborand feleacu'....iar plimbari la asigurari, iar imputernicire de la leasing, fu%^& muma-n #$%!!! Tre sa faci constatarea amiabila in termen de 24 de ore, iar ei au program de la 9 la 13:30 ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
si ce cumva depaseste cele 24 de ore?
nu ca m-ar mira auziti am stat eu sa ma gandesc un pic ca tot vreau ceva jante mai speciale si cred ca voi cumpara ceva jante pe 15 si pentru vara ca asa bine ma simt pe strada cu cele de 15 cu anvelope de iarna nu mai imi fac grija de gropi si nici nu trebuiesc indreptate (inca),pe langa asta am un consum de invidiat 5,3 la 100 de km . cu plecare din Floresti pana la Bucuresi consum de 4.6 / 100 km rulati 468 cu viteza medie de 61 km/ora , traseul pe valea Oltului si autostrada dar doar 50 km ,care apropo este foarte rupta si plina de gropi. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
eu ma "laudam" acu cateva zile ca o trebuit sa indrept o janta... asa ca io zic ca faci foarte bine
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
pe 13 ar fi si mai sigure ca nu le indoi ... sau putem face o modificare spre monster truck
![]() Bun consum ai scos.. mi dor si mie de consumul de Laguna ![]() ![]() 23 Nov 2009, 20:17: @auraslag: alta data sa ai grija sa te lovesti in intervalul ala orar ![]() This post has been edited by Lagunianul: 23 Nov 2009, 20:17 |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
ca sa fii sigur ca nu le indoi, poate inventezi tu jentile de cauciuc
![]() atunci sigur n-o sa le mai indoi ![]() hai ma... TDI-ul papa asa de mult ?? io scot 7 in afara cu benzina daca merg frumos si nu o calc prea tare pe dealuri in sus ![]() cluj - alba - cluj cel mai bine am scos 7.2 |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
Lagunianul |
![]()
|
am mai scos si 6.2 si 6.0 dar in general cam 7 ..
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
B.A.M |
![]()
|
si inca ceva viteza maxima 185 km/ora si uruia de nu puteai sta in masina de la anvelopele de iarna "cred".
23 Nov 2009, 21:24: apropo are cineva idee cat sa cer pe jantele mele mai precis 4 jante + 2 anvelope + rezerva care este noua toate pe 16 iar rezerva este de tabla? This post has been edited by B.A.M: 23 Nov 2009, 21:24 |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
popaduhu |
![]()
|
ai deja 2 randuri de roti ?
23 Nov 2009, 21:26: da, ai ![]() This post has been edited by popaduhu: 23 Nov 2009, 21:26 |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(auraslag @ 23 Nov 2009, 15:00) Dati-mi un sac de box, sa-mi descarc nervu! M-a palit unu in spate aseara, coborand feleacu'....iar plimbari la asigurari, iar imputernicire de la leasing, fu%^& muma-n #$%!!! Tre sa faci constatarea amiabila in termen de 24 de ore, iar ei au program de la 9 la 13:30 ![]() La ce ora? ca si eu am fost ieri pe zona Feleacului si la intoarcere, era un tataie cu dacia break in fata, si nu stiu daca stiti sectiunea aia de parcare la coborare, unde poti trage pe dreapta, si ceva mai jos intri iar pe soseaua normala.. Ei , cand am vazut ca nea` Omu` merge incet , am luat`o pe acolo, i`am dat bice si apoi am revenit pe sosea destul de repede, ca masina a stat nitel in aer, si apoi a intrat ESP`ul la aterizare... aventuri serioase,nu le mai repet cat traiesc ![]() Insanatosire grabnica ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
te-i invata tu minte odata...la 18:30, imediat dupa curba din deal, cum vii spre cluj. inca maica-mea m-a atentionat ca ala din fata a franat brusc si sa nu-l calaresc...da noa, ala din spate nu o fost pe faza si l-am pacalit cu frana
![]() @Lagunianul: pai cu laguna aveai consum mic pt ca nu dadeai sprinturi ca si cu passatul... modestule ![]() zi-i drept ca ti-e dor de L A G U N A, nu doar de consumul ei ![]() This post has been edited by auraslag: 23 Nov 2009, 22:56 |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Lagunianul @ 23 Nov 2009, 20:14) Bun consum ai scos.. mi dor si mie de consumul de Laguna ![]() ![]() Bruta consuma 7 ... nasol tare. Eu cred ca reusesc cu benzina doar daca o imping. 6 -6.2 e consum bun pentru motorul si transmisia ta. Daca mergi omeneste. La 7 te suspectez ca o pedalezi grav. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
renodood |
![]()
|
QUOTE(auraslag @ 23 Nov 2009, 22:53) te-i invata tu minte odata...la 18:30, imediat dupa curba din deal, cum vii spre cluj. inca maica-mea m-a atentionat ca ala din fata a franat brusc si sa nu-l calaresc...da noa, ala din spate nu o fost pe faza si l-am pacalit cu frana ![]() @Lagunianul: pai cu laguna aveai consum mic pt ca nu dadeai sprinturi ca si cu passatul... modestule ![]() zi-i drept ca ti-e dor de L A G U N A, nu doar de consumul ei ![]() Ah, eu veneam undeva pe la 5 ... ma intrebam sa nu fi fost eu ala care a cauzat accidentul,nu de alta ![]() Eu pe Cj-Tg Mures-Cj , plecare din centru , am scos 5.1 , adica 10.3 pe 205-210 km, nu mai stiu exact. Extern...cred ca si sa vreau nu pot mai mult de 6. |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
mai mult de 6 poti sigur
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Consumul lui Lagunianul este absolut normal... pt. o masina 4Motion... cu Skod scot 5,5-5,8 la un drum de Bucuresti si retur... este foarte adevarat ca vede si talpa... ca si comparatie cu meganul sunt tot cam acolo.... numai sotia reuseste consumuri cu meganul de 4,8%.... unde pe acelasi drum eu scot 5,5 %... dar este normal... daca mergi tare sa traga mai mult din rezervor...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
renodood |
![]()
|
O chestie. Cateodata, cand opresc masina, se opreste destul de violent, scutura, si se aude de parca ar opri un tractor neuns, cumva. Adica , parca s`ar lovi ceva bucati intre ele pe acolo. Greu de explicat, nu stiu daca pricepe careva.
Ca si cum s-ar opri motorul dintr`o data, nu lin. |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
cj98czh |
![]()
|
tamponul pe care l-ai data inapoi
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
renodood |
![]()
|
A, facea asa de mai mult timp. Bieleta anticuplu a zis mecanicul ca inca e ok, dar il mai pun sa se uite odata, acum cand schimb uleiul in cutie la 150 000.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
poate fi si tubul flexibil de la toba... daca e foarte cald cand opresti motorul. ca si ala se incalzeste si se dilata
|
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
B.A.M |
![]()
|
uneori si la mine se simte la fel
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
auraslag |
![]()
|
N-are nimic motoru... il opriti prea repede...scoateti din viteza si lasati-l la relantiu cateva secunde, si abia apoi opriti-l.
Chestia asta am citit-o, recent, tot undeva pe forumu reno, si eu pateam la fel...de fapt nu pateam, nu stiam sa ma port! Dar am invatat, si de o saptamana, motoru meu nu se mai opreste brusc. Tre sa si avem grija de ele... Apropo de accident...azi am stat 4 ore la daune la Astra. Dupa care individu ma ia ca bara spate e zgariata doar si trebe doar vopsita. O vopsim aici (adica la Volvo) Zic: nu domnule, e intepata de ranforsare, uitati-va cu atentie sa vedeti. A..si o facem la reprezentanta Renault. Zice: aduceti o surubelnita sa va arat ca nu e sparta. Scot eu "arma" din poseta: forfecuta de unghii si o vâr in gaura. Zic: vedeti? este SPARTA! N-a zis nici da, nici ba, a miscat forfecuta in gaura, a facut poza cu foarfeca infipta si gata. Inapoi la dosar: dar nu vreti sa o faceti la noi totusi? Zic: nu, la Reno. Pai de ce? Pai, pt ca masina e Reno, si e in leasing si vreau piesa si manopera cu garantie Reno. Dar nu vreti sa o faceti pe casco? ![]() Asta, dupa ce ii explicasem ca s-a bagat in mine asiguratul lui! ![]() Zic, calm (calm pe dracu, scoteam flacari prin toti porii): nu, pe RCA-ul domnului, adica firma DVS! Da sa mbip tu si mbip-ta, am vrut sa zic! Ce crezi, daca am unghiile rosii nu stiu ce inseamna culpa si casco si RCA? ![]() Noa....cand am iesit afara numai eu stiu cum tremuram de nervi si cate balacareli am refulat! Hoti pe fata, nene! Bazuca in ei! ![]() This post has been edited by auraslag: 24 Nov 2009, 18:50 |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
|
|
B.A.M |
![]()
|
AM PUS JANTELE LA VANZARE PE BURSA
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
Lagunianul |
![]() ![]()
|
nu prea vede masinutsa 185 pe drumurile noastre.. de la beclean la bistrita mai vede 200 dar pe distante scurte.. stiu ca e consum normal (incerc sa imi redefinesc normalul), dar imi e dor de confortul, de consumul, de farurile, de sistemul de franare de la Laguna si de dieselul ala ... dar si vw livreaza satisfactie pe alta parte
![]() @renodood: smucitura este cauzata de un piciorus de la clapeta de admisie care nu isi mai face treaba ![]() ![]() ![]() ![]() @auraslag: chestia cu sa o lasi cateva secunde inainte de a o oprii e cat se poate de adevarata, si mai ales acum iarna. Dupa drum lung (peste 100 km) e indicat sa lasi motorul minim 30 sec. sa mai mearga inainte de a-l oprii. <span class='edit'>24 Nov 2009, 18:37:</span> @auraslag: Cum il cheama pe baiatul de la Astra care te-a "asistat" ?? Si mai usor cu morti si mame pe aci ca no.. e post .. ![]() This post has been edited by Lagunianul: 24 Nov 2009, 18:39 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
auraslag |
![]()
|
am re-editat postul anterior, cu bip-uri de post
![]() eram turata rau... nush cum il cheama pe fecioru' de la astra...avea asa vreo 60 de ani, carunt, cu ochelari si burtica.. nu s-a sinchisit sa se prezinte. oricum mai trec pe-acolo. |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
|
|
renodood |
![]()
|
Tura viitoare treci cu cagula si da`i o roata de rezerva peste nas
![]() Mai, de oprit motorul nu`l opresc niciodata cum am ajuns la destinatie, uneori stau si 1 min pana imi adun lucrurile din masina samd. Oricum, face rar chestia aia, dar o rezolv in curand. Multa bafta Aura...sa repari mandretea aia de masina ca e pacat sa aiba bube ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
nah...am crezut ca e ceva tip pe care il cunosc, dar daca zici ca are 60 de ani nu cred ca am avut ocazia
![]() renodood sigur e ceea ce ti-am zis eu ![]() ![]() multa bafta, drumuri bune si soferi treji ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 15:54 |