Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
Lagunianul |
![]()
|
||
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|||
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
si asta ar fi o idee...no hai ca vad ce visez pana ajung acasa..
uichend bun (sau nebun, dupa preferinte ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
http://video.tion.ro/video/38703/are-cei-m...turali-din-lume
1. care e faza cu trandafirul si 2. de ce se miroase la subrat dupa ce miroase trandafiru ala ?? ![]() 27 Nov 2009, 19:20: womens are full o mistery ... lol This post has been edited by Lagunianul: 27 Nov 2009, 19:20 |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Ai vazut tu vreun trandafir undeva? eu nu
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
deciii....permiteti-mi sa intervin...v-ati imaginat ca nu dau o replica?
![]() 1. sanii naturali se verifica doar cu sutienul jos. La aia din film se vedea clar forma rotunda a cauciucului. Cei naturali, la dimensiunea aia nu stau drepti decat in pozitia aplecat ![]() 2. exista pe Terra cel putin o pereche de sani naturali mai mari ca aia! ce dreq, am si eu oglinda acasa si pun pariu ca aia nu are mai mult de 75 DD. (marimile cupelor sunt...A, B, C, D, DD, E, F, FF, G, H, I, J....si mai sus...Dumnezeu cu mila ![]() marimea mea e in a treia treime a enumerarii de mai sus, asa ca...please! ![]() 3. ce e natural e de fapt "ajutat" de tesut adipos, in cantitate excesiva... din pacate nu e deloc de ras. Cei mai mari sani naturali cica is astia: 4. gestul cu nasul sub brat li se pare femelelor asa, mai secsi...eu personal ma consider mai secsi cu un deget in nas... This post has been edited by auraslag: 28 Nov 2009, 16:45 |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Ma vad fortat sa ma repet.
Pagina 69 reloaded ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
nu stiu care sunt cei mai mari sani din lume dar sigur primi sunt mai faini dacat ai lui auraslag
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
renodood |
![]()
|
Ca sa nu se inteleaga gresit, cei postati de Lagunianul sunt mai buni decat cei ai negresei postati de Aura
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
auraslag |
![]()
|
Nu, nu se intelege gresit, stai flexat... altfel B.A.M. ar trebui sa dea explicatii detaliate
![]() Pun pariu ca o sa-si editeze postul si o sa spuna "cei din filmul lui auraslag". Anyway, la intalnirea viitoare vin cu un trandafir. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
da... subscriu. noaptea pe ceata ii mai safe decat ziua. ca vezi totusi becurile lu aialalti.
acum vineri am fost si pot sa zic ca safe speed era maxim 80km/h. mai tare efectiv nu vedeam destul de departe ca sa pot merge mai tare. si era o ceatza... ziceai ca in loc de faruri aveam sabia lu Darth Vader si alu Luke Skycrowler ![]() in sfarsit laguna aia "rea" o ajuns "acasa". noa de-acum pot sa dezmembrez in liniste la ea. primul lucru, rotile, ca sa pun bocancii pe ele, apoi stopul dreapta spate (ii un pic spart) si inchizatoarea de la haion, ca nu inchide chiar bine, si pe drum mai rau scartzaie ![]() da parca-mi pare rau de ea... |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
renodood |
![]()
|
QUOTE(popaduhu @ 29 Nov 2009, 12:09) da... subscriu. noaptea pe ceata ii mai safe decat ziua. ca vezi totusi becurile lu aialalti. acum vineri am fost si pot sa zic ca safe speed era maxim 80km/h. mai tare efectiv nu vedeam destul de departe ca sa pot merge mai tare. si era o ceatza... ziceai ca in loc de faruri aveam sabia lu Darth Vader si alu Luke Skycrowler ![]() in sfarsit laguna aia "rea" o ajuns "acasa". noa de-acum pot sa dezmembrez in liniste la ea. primul lucru, rotile, ca sa pun bocancii pe ele, apoi stopul dreapta spate (ii un pic spart) si inchizatoarea de la haion, ca nu inchide chiar bine, si pe drum mai rau scartzaie ![]() da parca-mi pare rau de ea... May she rest in ...pieces ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
beauty is in the eye of the beerholder..asta apropo de sani ..
ce e mai grav noaptea pe ceata e ca fara marcaje pe drum, nu prea aflii decat prea tarziu, cand ia drumu ceva curba ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
hugo5969 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 29 April 09 ![]() |
Fratilor... jos palaria
![]() Pe bune, am citit ultimile trei pagini si parca am fi fost la DIVERTIS. Merita sa intru ![]() Miercuri vin si eu la randez-vous daca ajung si sper ca ajung ;)Vreau sa va prezint o problema la masina mea si va las sa-o studiati ![]() ![]() Apropo Top Gear in Romania: le puteti descarca de pe isohunt.com daca aveti utorrent. E tare. Sezonul 16 si episodul 1 (Daca nu ma gresesc).Deja au aparut niste neintelegeri si nemultumiri din partea telespectatorilor din Romania ca "batranul" a afirmat ca e in "tara tiganilor" (era gluma bine-nteles). Eu saptaman viitoare vreau sa cumpar 4 cauciucuri de iarna. Am fost pe oser si am comandat 4 michelin de iarna. Puteam sa cumpar dar nu a avut al patrulea cauciuc. bine-nteles k e sh, ce iarna vom avea rezist si cu cauciucuri sh din germani. Si chiar aratau bine. si la 200 nu-i mult + garantie ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Expression
2001 1.9 dci, 107 CP
|
|
Lagunianul |
![]()
|
@popaduhu: sa inteleg ca ai reintregit "garajul" asa ca de sarbatori ??
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
hugo5969 |
![]()
|
@popaduhu: o pui pe bursa? sau daca cer aici oferta la niste piese imi trimiti in PM?
|
--------------------
Renault
Laguna II Expression
2001 1.9 dci, 107 CP
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
tre sa vad ce-i cu bursa aia ca nu stiu
![]() poti sa dai pm sau daca nu se supara nimeni si nu e impotriva regulilor(ca nu le mai stiu ![]() 29 Nov 2009, 20:13: da, am reintregit garajul, ca asa ca de "ziua reintregirii" ![]() This post has been edited by popaduhu: 29 Nov 2009, 20:13 |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
Pfoai, am card nou in sfarsit.
Am tras o tura pana la SM, si se pare ca am mers nitel prea repede, ca media mi`a iesit 6.4l/100 ![]() Am avut frecvent varfuri de 170-180 si am venit atata de incarcat, ca fundul masini atarna ![]() Asta ca sa nu vb tot de sani doar ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
hugo5969 |
![]() ![]()
|
Atunci va fi intalnire miercuri seara?
|
--------------------
Renault
Laguna II Expression
2001 1.9 dci, 107 CP
|
|
renodood |
![]()
|
Eu asa cred. Miercuri, 7 jumate, acelasi loc.
Aura, nu uita de trandafir : ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
hugo5969 |
![]()
|
Si cineva sa aduca muzica Tango
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Expression
2001 1.9 dci, 107 CP
|
|
auraslag |
![]()
|
Au, fratilor, nici chiar asa!
![]() BTW, LA MULTI ANI, ROMANI renoisti ! ![]() This post has been edited by auraslag: 1 Dec 2009, 12:23 |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
|
|
alin_djmax |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 23 March 09 ![]() |
La Multi Ani ROMANI !!!
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci Expression
|
|
B.A.M |
![]()
|
nu stiu daca o sa vin maine
ma duc la doctor sa vad ce am la stomac daca ma sint bine dupa vin daca nu ne vedem data vitoare LA MULTI ANI ROMANI. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
popaduhu |
![]()
|
o fi prost carburatorul, si amestecul nu pica bine ?
![]() 1 Dec 2009, 17:51: noa in sfarsit or ajuns bocancii pe masina ![]() This post has been edited by popaduhu: 1 Dec 2009, 17:51 |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Am dat si eu o tura de "recunoastere" pe A3. Nu de alta, dar se spune ca ar fi printre cele mai scumpe autostrazi din lume. Incepe spectaculos, cu un nod cat jumatate din cartierul Grigorescu si se termina cu un mic sens giratoriu.
![]() Se anunta cineva pentru maine? Vad ca o gramada spun pas ... |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
hugo5969 |
![]()
|
Eu vin
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Expression
2001 1.9 dci, 107 CP
|
|
renodood |
![]()
|
Am vrut sa merg si eu pe autostrada, dar am auzit doar lucruri proaste, cum ca n`ar fi gata, sunt limitari ...
Dezastru ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Noi venim, daca se tine intilnirea... (noi = eu si prietena mea)
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
renodood |
![]()
|
Pai eu cred ca se tine, zbiara mcpuisorii sa fie achizitionati
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 00:13 |