Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
popaduhu |
![]()
|
||
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
|
||
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|||
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Ma gandeam ca trebuie nitica uzura pana sa prinda ca`lumea , asa ca am circulat nitel mai repede acum. Nu zic cat, ca ma omoara astia
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(auraslag @ 17 Nov 2009, 00:19) Crezi ca are rost sa-l caut? Oricum nu am sanse sa-l gasesc. Am intrat pe adac direct cu traducere google si asa am ajuns pe nu stiu ce pagina. Daca vrei fa cateva simulari pe adac.de sa vezi ce iese. ![]() Din engelza in romana e si mai grav. renodood pentu disc nou + placute noi se recomanda un rodaj de 500 km. Pentru disc vechi + placute noi poate fi chiar mai mult, datorita striatiilor de pe disc. Iar rodajul sa-l faci cu finete si simt de raspundere, nu cum a zis Aura. ![]() Normal ca la inceput pedala de frana e aiurea si eficacitatea ca porcu'. Dar e absolut natural, rodeaza-le si revino cu impresii dupa. Acelasi lucru este valabil si pentru anvelopele noi. Pe ultima pereche (Conti PremiumContact) am simtit acest lucru mai mult decat evident. Dupa 500-600 km inca aveam impresia ca iau curbe pe asfalt moale, iar masina tinde sa se puna "de-a latul". Dupa 1000 km au inceput sa prinda cu adevarat. This post has been edited by cdadan: 17 Nov 2009, 20:57 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Lagunianul |
![]() ![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
corect cdadan..referitor la placute..uzeaza frumos nu fortat..
@popaduhu: eu nu am inteles cum adica "era in blonda o masina" ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Bun, am 300 km la activ cu anvelopele noi, si 50 km cu franele noi.
Revin la 150 000 de km, ca pe atunci ar trebui sa fie 'rodate' toate. Mama ce`mi place sunetul ala de turbina. Parca e o racheta ![]() 17 Nov 2009, 22:08: QUOTE(Lagunianul @ 17 Nov 2009, 21:50) corect cdadan..referitor la placute..uzeaza frumos nu fortat.. @popaduhu: eu nu am inteles cum adica "era in blonda o masina" ![]() Poate si amica lui era blonda, cumva ![]() This post has been edited by renodood: 17 Nov 2009, 22:08 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
mai oameni buni, chiar v-ati luat de mine
![]() nu s-a sesizat ironia? ![]() data viitoare o sa pun <G L U M E S C> la fiecare "interventie" mai exagerata ![]() renodood, next time cand te mai prind in sensu giratoriu, jur ca dau jos geamurile si strig dupa tine "da domle' turbina aia mai incet, ca ne surzesti pe toti!! ce, te crezi boeing?? " <G L U M E S C> This post has been edited by auraslag: 17 Nov 2009, 22:30 |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
am scris gresit
era o blonda in masina ![]() 17 Nov 2009, 22:32: amica ii unguroaica ![]() 17 Nov 2009, 22:33: @renodud: ai grija la bang-ul sonic ![]() This post has been edited by popaduhu: 17 Nov 2009, 22:33 |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
![]() Soferii de laguna sunt trazniti, e clara treaba... Pe bune acum, e un sunet distinctiv, si simt ca trage altfel. De stiam ca are intercoolerul spart cand am luat`o i`o bateam de cap cu tot cu turbina ![]() Acu` in sfarsit imi place. |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
de fapt ce zic eu bang sonic. ai grija la big bang, ca urmatorul o sa fie peste cateva miliarde de ani
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
Pana atunci vine 2012 , cica.
Chiar, oare daca tot are suspensii moi, de vine inundatia, Laguna se face barca ? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Pai tu le-ai schimbat deja pe spate... daca le schimbi si pe fata nu mai ai nicio sansa de supravietuire!
![]() Io nu le mai schimb pana in 2012 ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
popaduhu |
![]()
|
noa, am comandat si io bocanci
DUNLOP WINTER SPORT M3 195/65 R15, 225 bucata. abia astept, ca deja m-am saturat sa simt gropile in cap ![]() 18 Nov 2009, 11:54: pe jentile de tabla ![]() ca pe astea nu pot pune numa de 205 minim. acum, pierd la aspect, castig la confort ![]() 18 Nov 2009, 11:55: si la stabilitate pierd ![]() 18 Nov 2009, 12:00: da oricum, merg destul de lejer, ca daca o calc, se rasteste tare la rezervor ![]() This post has been edited by popaduhu: 18 Nov 2009, 12:00 |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
Se face intalnire azi, nu ? Sa va arat un intercooler praf, nu de alta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
din cate stiu eu, da.
si vezi ca-i interzis sa umblii cu prafuri ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
Pai de ce nu, Olandezii cica vor introduce o lege de taxare pe km. Sa fim si noi europeni ca ei...
Si asa drumurile noastre sunt praf ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
sa moara ei. nu este deja in benzina taxa ?
|
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
aha...
![]() foarte interesant ![]() 18 Nov 2009, 15:47: parca vad ca daca daca ar fi asa si la noi, benzina ar ramane la acelasi pret ![]() This post has been edited by popaduhu: 18 Nov 2009, 15:47 |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
hugo5969 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 29 April 09 ![]() |
Azi e intalnire?
Nici nu am stiut ![]() ![]() Renodood: cat te-a costat intercoolerul? |
--------------------
Renault
Laguna II Expression
2001 1.9 dci, 107 CP
|
|
Lagunianul |
![]() ![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
@popaduhu: SI eu imi puneam de iarna 195, ca 205 nu intra asa de bine in zapada ca cele de 195
![]() BTW, BMW a facut un studiu pe dimensiunile de anvelope in cadrul proiectului lor de Eficient dinamics si ziceau ei ca cea mai ok echipare pentru Stabilitate/Aerodinamica/Performante sunt gumele de 195 ![]() @auraslag: trebuie sa scriem mare cand GLUMIM ?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @renodood: ti-au montat baietii niste parasute in bara din spate in caz ca nu te opresti ?? Una blonda..una bruneta ... |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
popaduhu |
![]()
|
noa este azi intalnire ?
io as hali niste kfk |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
auraslag |
![]()
|
Io nu mai iau de la KFC, ca imi pune aia 11 bucati de carne si iar imi aud remarca aia "pai fiecaruia ii pune in farfurie dupa cat e de gras, ca sa fie tot clientu' multumit", cum zicea un coleg renoist, data trecuta...nu-i retin id-ul, nu prea e activ ...
![]() cred ca vin la intalnire, sa-mi verifice renodood airbagurile... ![]() editez, pt popaduhu: tu esti mai rau, ca ai 2 lagune!!! This post has been edited by auraslag: 18 Nov 2009, 18:06 |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
|
|
popaduhu |
![]()
|
io zic ca de fapt i-or scos turbina, si or pus numa o chestie care suna a turbina in boxe:D
renodude, ai ascultat atent ? nu cumva vine din boxe sunetul de boeing ? ![]() 18 Nov 2009, 18:01: cred ca n-are sens sa mai zic ce se poate subintelege la faza cu verificatul airbegurilor, ca iar ziceti ca lagunistii is perversi ![]() This post has been edited by popaduhu: 18 Nov 2009, 18:01 |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
Lagunianul |
![]()
|
Cine a zis ca nu ne intalnim ? Clar ca ne intalnim. Il aduc si pe Viperrs aka Radu aka dom` profesor ..
![]() 18 Nov 2009, 18:08: @popaduhu: poate e o aluzie pana la urma toata tevatura asta cu "ne intalnim. nu ne intalnim " .. poate au de verificat airbaguri si sa ramana singuri .. lagunagii perversi ce sunteti no ... This post has been edited by Lagunianul: 18 Nov 2009, 18:08 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
auraslag |
![]()
|
nu ma ascund... le verificam in public!
oricum 2 is la vedere... va las sa va ganditi voi care din ele, pana la 7 juma... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
|
|
Lagunianul |
![]()
|
toate is la vedere ... ca doar nu or fi in portbagaj sau pe la motor ..
18 Nov 2009, 18:18: ..doar is amplasate sa iasa usor in caz de ceva .. This post has been edited by Lagunianul: 18 Nov 2009, 18:18 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
renodood |
![]()
|
QUOTE(Lagunianul @ 18 Nov 2009, 17:02) @renodood: ti-au montat baietii niste parasute in bara din spate in caz ca nu te opresti ?? Una blonda..una bruneta ... ![]() QUOTE(auraslag @ 18 Nov 2009, 17:50) Cum ziceam, lagunistii nu`s normali ![]() QUOTE(popaduhu @ 18 Nov 2009, 17:58) io zic ca de fapt i-or scos turbina, si or pus numa o chestie care suna a turbina in boxe:D renodude, ai ascultat atent ? nu cumva vine din boxe sunetul de boeing ? ![]() <span class='edit'>18 Nov 2009, 18:01:</span> cred ca n-are sens sa mai zic ce se poate subintelege la faza cu verificatul airbegurilor, ca iar ziceti ca lagunistii is perversi ![]() Ma nu stiu, probabil o pus un fluier acolo,sau am primele semne de schizofrenie ![]() Chiar ca mi`e foame, ca abia ce am venit din Alba Iulia si aia`s saraci acolo cu KFC`urile si MC`urile ![]() Intercoolerul a fost 750. |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
no ghini.
io ma duc incetuc spre polus (nordus) ne vedem. |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
Lagunianul |
![]() ![]()
|
Nah, de era si alin selicean cu laguna stateam mai multi de ploaie
![]() Traiasca Laguna Grandtour ![]() Attached thumbnail(s) Imagine0296.jpg ( Size: 228.52k ) Number of downloads: 242 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() poza zilei |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 03:43 |