Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
B.A.M |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|||
red_reno_ck |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 29 August 09 ![]() |
DSC01033.JPG ( Size: 2.68mb )
Number of downloads: 249
nu foarte mult in estetica.bara fata,eleron ,comandate din GERMANY,pleoape si praguri,custom jante custom(am julit 2 buc si a necesitat o vopsire mai ampla).interiorul legat de panourile de usi am exagerat un pic dar cum spuneam intr-un post de mai sus am sa schimb culoarea.modificari aduse motorului ca si oricine,un soft o turbina modificata si ocazional o instalatie de metanol.poate am omis cate ceva dar sper sa fac fata interogatoriului. This post has been edited by red_reno_ck: 25 Oct 2009, 12:52 |
--------------------
renault
megane 2
2005 sedane
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Vorba lui BAM, de gustibus non disputandum.
Apreciez munca depusa pentru aceasta masina, chiar si originalitatea pe care ai reusit sa o imprimi. Insa vezi ... eu nu sunt adeptul unor modificari atat de ample. Sunt destul de multe lucruri pe care as putea sa le critic, insa iti doresc multa bafta si multi km fara probleme. Poate ca ar fi mai bine sa o prezinti pe indelete la jurnal de bord. Si neaparat la intalniri. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
red_reno_ck |
![]()
|
cdadan poti sa critici linistit nu ma deranjeaza.astept pareri pro si contra.am incercat sa prezint masina pe forum la sectiunea tuning si un moderator direct mi-a trantit chici 100%.el observase doar ca am schimbat volanul si ca nu mai am airbag.
![]() This post has been edited by red_reno_ck: 25 Oct 2009, 13:57 |
--------------------
renault
megane 2
2005 sedane
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu. 2 lucruri separate - lipsa airbagului si masina 100% kitch.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Pai, vii la intalnire si vedem atunci . Ca m-ar interesa niste lucruri si pe mine
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
copii, pe vremea asta beton voi va chatuiti pe forum? scoateti caii la plimbare ca imediat vine iarna si in loc de 6 cai frumosi o sa fie 6 cai zgribuliti si plini de tzurtzuri
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Lasa ca si ieri a fost vreme buna si am facut drumurile de rigoare.
De ce cai zgriburiti? Nu cred ... am platit caldura. ![]() Dar apropo, tu ce cauti in casa? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
![]() acu o ora am ajuns acasa... am mancat, si acu ma gandesc une sa plec iar ca-i pacat de vreme sa raman acasa ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
cdadan |
![]()
|
A, ai mancat, sa-ti fie de bine!
De plecat as fi zis de un Polus, la KFC, dar tocmai spui ca ai mancat. O sa ma gandesc la tine cand o sa infulec niste crispy. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
popaduhu |
![]()
|
lasa... tot mai bune-s jnitzelelele lu mama
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
red_reno_ck |
![]()
|
|
--------------------
renault
megane 2
2005 sedane
|
|
popaduhu |
![]()
|
hmm
aialalta laguna a mea are o jena mare la punea spate, un prag indoit rau, o usa stramba, de fapt toata masina-i cam stramba ![]() deci am "tunat-o" binisor. dar airbegurile is 100% la locul lor ![]() si ii tot rosie ![]() ii chci sau nu ? ![]() stii vorba aia(traiasca petre ispirescu) , "lasa-i pe ei sa zica, eu sa nu-ti dau" (era o poveste "oarecum" asemanatoare, atat ca in loc de masina si sofer era un popa si o sluga) ![]() asa ca nu-ti bate capu, tie sa-ti placa masina. |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
red_reno_ck |
![]()
|
QUOTE(popaduhu @ 25 Oct 2009, 15:57) hmm aialalta laguna a mea are o jena mare la punea spate, un prag indoit rau, o usa stramba, de fapt toata masina-i cam stramba ![]() deci am "tunat-o" binisor. dar airbegurile is 100% la locul lor ![]() si ii tot rosie ![]() ii chci sau nu ? ![]() stii vorba aia(traiasca petre ispirescu) , "lasa-i pe ei sa zica, eu sa nu-ti dau" (era o poveste "oarecum" asemanatoare, atat ca in loc de masina si sofer era un popa si o sluga) ![]() asa ca nu-ti bate capu, tie sa-ti placa masina. mai stiu si eu una:"stii ce a zis vulpea cand nu a ajuns la struguri?ca sunt acrii."nu imi bat capul dar ma intristeaza oarecum cand vad atata rautate.in loc sa iti spuna unde ai gresit si ce anume ca deh omul asa invata din greseli si sa iti dea argumente sa iti spuna de exemplu nu arata bine jantele respective eu as pune jantele X sau mai stiu ce altceva ,ei trantesc un 100%kitch.si pe deasupra se mai si c**a pe masina mea .ufff. |
--------------------
renault
megane 2
2005 sedane
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
calmativa baieti.
si nu fiti rai ca nu este cazul. si cum a zis cineva mai sus daca tie iti place nu mai conteaza parerea nimanui. sau daca are ceva de spus sa vina cu argumente pro si contra solide si in domeniu. asa cum am spus si eu prea mult rosu dar este de laudat munca depusa pentru a face aceste modificari fara a mai vorbi de partea financiara. sa o stapanesti sanatos in continuare. vb |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
red_reno_ck |
![]()
|
QUOTE(B.A.M @ 25 Oct 2009, 17:22) calmativa baieti. si nu fiti rai ca nu este cazul. si cum a zis cineva mai sus daca tie iti place nu mai conteaza parerea nimanui. sau daca are ceva de spus sa vina cu argumente pro si contra solide si in domeniu. asa cum am spus si eu prea mult rosu dar este de laudat munca depusa pentru a face aceste modificari fara a mai vorbi de partea financiara. sa o stapanesti sanatos in continuare. vb merci mult pt aprecieri B.A.M.tot la sectiunea tuning a observat cineva ca volanul nu este de firma ![]() |
--------------------
renault
megane 2
2005 sedane
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Cum ziceam, mie imi place, abia astept sa o vad live
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Ati observat ca am tacut, nu ?
![]() @red_reno_ck, trece-ma pe lista pt o plimbare... ![]() De la ce vine ck? This post has been edited by auraslag: 26 Oct 2009, 12:55 |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
renodood |
![]()
|
La motor ai umblat ? ce ai acum pe ea ?
Ck=clark kent? (ii fi superman andărcavăr) ![]() This post has been edited by renodood: 26 Oct 2009, 13:26 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
red_reno_ck |
![]()
|
QUOTE(auraslag @ 26 Oct 2009, 12:55) ms esti o dulce.te-am trecut la 2 plimbari.ck am vrut sa scriu cj de la cluj dar in graba cand mi-am facut cont pe forum nu am prea bagat de seama.sincer nici nu am prea fost asa de curios., ![]() <span class='edit'>26 Oct 2009, 20:06:</span> QUOTE(renodood @ 26 Oct 2009, 13:25) nu prea.am un soft, o turbina cu paleti mariti si ocazional am avut montata o instalatie de water metanol(nu prea recomand)am sa explic de ce la o eventuala intalnire. nu sunt superman andarcavar ci sunt fiul nelegitim a lui Mugur Isarescu.(daca te-ai uita la semnatura mea ai vedea cat de izbitor seamana cu a lui "tata" care seamneaza pe bancnote. ![]() This post has been edited by red_reno_ck: 26 Oct 2009, 20:14 |
--------------------
renault
megane 2
2005 sedane
|
|
zambiee99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 1 August 06 ![]() |
nu stiti cine face sablare in cluj? Ca vreau sa reconditionez jantele
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Clio
- MM 04 EOR, MM 90 DNS
2001, 2004 Dacia SuperNova 2001 Confort MM 04 EOR, Renault Clio 2 bicorp 2004 MM 90 DNS
|
|
red_reno_ck |
![]()
|
|
--------------------
renault
megane 2
2005 sedane
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.382 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
zambiee99 - Jantele de aluminiu nu se sableaza... gaseste un vopsitor bun si se rezolva.... daca nu te pun in legatura cu cineva... This post has been edited by cj98czh: 27 Oct 2009, 13:11 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
zambiee99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 1 August 06 ![]() |
vopsitor bun am, problema este ca jantele au mai fost vopsite odata si prima vopsire nu era facuta profesional, si cel care a facut nu a asteptat sa usca chitul si din cauza asta nu adera bine vopseua si sare pe ici-colo, deci trebuie curatat complet. Deci un numar de tel ar fi bine. (si nu stiu cat sunt din aluminu ca au vreo 10 kg bucata
![]() This post has been edited by zambiee99: 27 Oct 2009, 13:59 |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Clio
- MM 04 EOR, MM 90 DNS
2001, 2004 Dacia SuperNova 2001 Confort MM 04 EOR, Renault Clio 2 bicorp 2004 MM 90 DNS
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.382 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca sunt cele din poza sunt de aluminiu...si cu sablatul nu vei rezolva problema ta... tot trebuie cineva care sa stea sa le curete calumea si apoi sa le vopseasca..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
oameni buni... un cineva priceput la cd-uri native renault cunoastem ? cd-ul din laguna "mea" (ca inca nu e a mea
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
red_reno_ck |
![]()
|
QUOTE(alin.selicean @ 27 Oct 2009, 15:32) oameni buni... un cineva priceput la cd-uri native renault cunoastem ? cd-ul din laguna "mea" (ca inca nu e a mea ![]() am patit si eu cu cd-ul meu din masina,cel original acelasi lucru.dute pe memorandumului nr 8 si cautal pe PETER.spunei cavii din partea lui clipi si te va ajuta. |
--------------------
renault
megane 2
2005 sedane
|
|
cj98czh |
![]()
|
Alin, cu un CD de curatre ai incercat? cateodata face minuni...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
renodood |
![]()
|
Am intrat cu masina la reparatii, deocamdata nu sunt multe chestii. Bucse, ceva bielete directii, stopurile frana nu mai merg de 2 zile, intercoolerul si tamponul motor de sus e dus clar.
Stie careva cum sa verific jocul turbinei, sau e ceva de demontat pe acolo ? Daca tot m-am apucat, sa o pun la punct pana la capat... |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Thanks, dude
@czh: of course... de citeva ori chiar... parca e mai rau. acuma nu mai ia cd-uri care inainte de incercare le lua... This post has been edited by alin.selicean: 27 Oct 2009, 17:52 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 13:56 |