Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.385 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
aduc clestele cu magnet. il apropii de cui, si cuiu iasa singur
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
hugo5969 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 29 April 09 ![]() |
Sunt de acord cu intalnirea de miercurea viitoare, daca si masina rezista. In doua zile a murit motorul in mers de doua ori, si cand bag in acceleratie simt ca nu trage masina cum a tras pana acum. Maine dimineata aduc la service (nu la renault) sa vad care e problema. Va povestesc cand aflu care a fost problema, dar pana atunci puteti si voi sa-mi spuneti niste pareri
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Expression
2001 1.9 dci, 107 CP
|
|
pribilean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 25 September 08 From: Cluj ![]() |
Treceti-ma pe lista. Daca nu intervine ceva sau nu ma bate careva ma prezint si eu
![]() red_reno_ck - hai ca-s curios cum arata live masina. czh - eu mananc supa ![]() O seara faina. Ma duc la somn ca maine tre sa alerg dupe niste oameni ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2
- SM-XX-BUW
2006/1.5DCI
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.385 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai daca asa meserie ti-ai ales sa fugaresti oamenii.....
![]() ![]() Sa nu gasesti vreo cativa hotarati si sa te fugareasca ei pe tine... ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Mai baieti.. orgoliul asta.. eu am mai precizat si subliniat, acum cateva pagini cand a mai intrebat cineva daca e primit la intalniri, ca sunt doar 2 conditii:
1. Prezenta; 2. Simtul umorului foarte pozitiv dezvoltat. (asta doar daca vrea sa se integreze rapid in grup, ca de altfel e binevenit oricum ![]() Red Reno, nu inteleg ce te-ai aprins asa.. glumea lumea cu tine.. nu e nevoie sa ne scrii ca e ultimul raspuns si chestii de gen .. daca era ultimul raspuns ne dadeam cu siguranta seama si noi.. mie mi se pare o chestie barbateasca sa te mai "iimbrancesti" sa mai provoci etc... in fine. Miercuri zic prezent.. desi cand ma gandesc ca iara ma ia CZH la "suturi" si se apuca sa rada de tdi-ul meu... parca imi vine sa scriu ultimul post ![]() <span class='edit'>30 Oct 2009, 23:13:</span> @renodood: care e faza cu "mai vrea cineva laguna" ? Daca nu ai grija de masina poate fi si CLS ca odata si odata tot trebuie sa schimbi multe pe ea... si eu am avut Laguna, da preferam sa nu mananc decat la KFC ca sa ii cumpar ei bucsele alea bune ![]() This post has been edited by Lagunianul: 30 Oct 2009, 23:13 |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Mi-e ciuda ca Alin, de cand si-a luat laguna "cu bucse bune" nu-si mai arata nasul pe la intalniri...
Red, normal ca vii, doar ai promis plimbare ![]() Cred ca si leoayca se inscrie, ca leilor le place rosu ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Ma refeream ca nu stiu daca pot depinde pe masina asta sa ma duca mii de km fara sa crape.
Turbina, senzori, intercooler...orice poate ceda oricand. Ori daca nu pot fi sigur ca ma tine sa fac 1000 km in 3 zile...atunci nu stiu. Cert e ca iubesc masina asta, e prima de care am avut grija la modul serios, si spre deosebire de tine George, eu nu mananc deloc ca sa ii cumpar bucsile ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
bine ca nu dai de mancare la altii ca sa cumperi bucsile
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Mancare nu, dar presimt ca va trebui sa dau de baut
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
hugo5969 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 29 April 09 ![]() |
Miercuri voi fi prezent si eu. La ce ora? Acolo vis-a-vis de Hervis?
Nu am fost inca la intalnire dar am vazut ca totdeauna acolo va adunati ![]() Deci: 1. red_reno 2.czh 3.renodood 4.popaduhu 5.auraslag 6. Lagunianul 7. pribilean 8. hugo 9.... |
--------------------
Renault
Laguna II Expression
2001 1.9 dci, 107 CP
|
|
renodood |
![]()
|
Vai, muta`ma pe alta pozitie ca ma papa Leoayca
![]() Deci: 1.red_reno 2.czh 3. leoayca (?) 4.popaduhu 5.auraslag 6. Lagunianul 7. pribilean 8. hugo 9. renodood 10 .... |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
1.red_reno
2.czh 3. leoayca (?) 4.popaduhu 5.auraslag 6. Lagunianul 7. pribilean 8. hugo 9. renodood 10 . Bam red sper ca vi pentru ca chiar vreau sa vad masina live vb |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
1.red_reno
2.czh 3. leoayca (?) 4.popaduhu 5.auraslag 6. Lagunianul 7. pribilean 8. hugo 9. renodood 10 . Bam 11. je Ca sa nu se mai supere Aura... ca nu m-am dat disparut, da am avut o perioada mai naspa. |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
renodood |
![]()
|
De nu repar in curand zgomotul ala de la tamponul motor, imi vedeti masina la stirile de la ora 5
![]() Am crezut ca tampesc azi urcand varianta manastur - zorilor... Zornaie intr-o veselie, fara nici o grija... Si n`am gasit tamponul ala sub 600 RON inca.. mai caut ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(renodood @ 2 Nov 2009, 11:35) De nu repar in curand zgomotul ala de la tamponul motor, imi vedeti masina la stirile de la ora 5 ![]() Am crezut ca tampesc azi urcand varianta manastur - zorilor... Zornaie intr-o veselie, fara nici o grija... Si n`am gasit tamponul ala sub 600 RON inca.. mai caut ![]() La vreo 170 lei il gasesti la magazinu ala de piese non stop de langa Billa, pe Calea Floresti, am intrebat vineri de el... Il mai gasesti si la un magazin de piese auto de langa intrarea la facultatea de Agronomie, etc, aproape vis a vis de Banca Transilvania (Motilor)...eu de acolo mi-am luat, parca cu vreo 180..oricum, nu peste 200...baietii au si un id de mess: bonmarccluj ..poti cere un pret pe mess, daca ii dai datele - e online acum. Ioi stai ca m-am incurcat...era vb de bieleta aia anti-basculare, de sub motor, scuze ![]() Oricum, informatiile poate ajuta:D This post has been edited by auraslag: 2 Nov 2009, 12:12 |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
renodood |
![]()
|
Cred ca o sa iau niste hamsteri sa`i pun acolo sa amortizeze ei cumva
![]() Mersi, le fac o vizita sa le cer o oferta de pret... |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
acum daca tot l-am pus in cap de lista ar cam trebuii sa vina
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
sper sa vina
desi pe aici nu a mai scris nimic |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
1.red_reno
2.czh 3. leoayca - prezent 4.popaduhu 5.auraslag 6. Lagunianul 7. pribilean 8. hugo 9. renodood 10 . Bam 11. alin_seliceanu - azi am fost sa-i fac revizia de 1 an (in service-ul de la Deva). Poate eu is mai "nesi" dar nu simt nicio diferenta dupa revizie... aura: si imi cam place rosul... dar ma bag numa daca ma lasa pe mine sa o conduc ![]() |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
Lagunianul |
![]()
|
lol .. ce diferenta te asteptai sa simti ??
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
asta mi-au spus multi ca vei simti diferenta... eu n-am simtit nimic...
|
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
Lagunianul |
![]()
|
poate in buzunar/poseta/portmoneu...
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
spre surprinderea mea am dat doar 373 ron in comparatie cu 650 ron cat cereau in cj
![]() |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
popaduhu |
![]()
|
red a disparut in culorile curcubeului
si cam asta este daca e suparacios omu... ce vreti |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Las' ca "se descurca" el. Suparacios pe ce? Poate fiindca am zis adevarul. Daca tot umbla cu cioara vopsita ... in red
![]() CZH respectele mele. Dupa primele reactii, am zis ca e mai bine sa iau o pauza nedeterminata. Adica read only. Interventia ta a demonstrat ca totusi mai exista si oameni de caracter pe aici. Dar nu vreau sa par si eu suparacios, fiindca nu sunt. Hai Doamne-Ajuta! |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
popaduhu |
![]()
|
pai da, e suparacios
![]() adica i-o fost greu sa admita ca ce face el / amicii lui nu e kosher. sa admita pentru el, nu pentru noi. altfel, tacea si inghitea galusca... si cel putin nu mai aducea vorba de asa ceva. ca banui ca sa renunte la "obiceiurile" lui, ii era mai greu. asa, se pare ca o fost prea greu de inghitit ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
red_reno_ck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 29 August 09 ![]() |
nu am disparut si nici disperat.ca doar nu sunt suparacios.din pacate pentru unii nu cred ca am sa ajung la intalnirea aceasta pentru ca mi-am vandut meganul ieri.
This post has been edited by red_reno_ck: 3 Nov 2009, 09:34 |
--------------------
renault
megane 2
2005 sedane
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu poate intirziu vreo juma de ora. Dar ajung.
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
Aline... pana nu te vad acolo nu cred
![]() 3 Nov 2009, 10:30: QUOTE(red_reno_ck @ 3 Nov 2009, 09:28) nu am disparut si nici disperat.ca doar nu sunt suparacios.din pacate pentru unii nu cred ca am sa ajung la intalnirea aceasta pentru ca mi-am vandut meganul ieri. Si cumparatorul stie care are lipsa niste pungi albe?? si ca il costa reparatia vreo 1500 euro cel putin?? This post has been edited by cj98czh: 3 Nov 2009, 10:30 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 02:50 |