Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
auraslag |
![]()
|
||
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|||
csorin66 |
![]()
|
![]() Membru fabricat in Romania Group: Members Posts: 504 Joined: 22 September 08 From: Ploiesti ![]() |
Si in final PH 88 AHH.
Injurati-ma dar nu am putut sa ma abtin ![]() |
--------------------
Renault
Talisman 1,6/ 200
2016/Initiale/Paris ''Viata trebuie savurata, nu suportata''
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(alin.selicean @ 22 Oct 2009, 19:20) Si poza promisa ![]() Enjoy, perversilor... ca sigur v-ati gandit la tot felul de minuni... ![]() Ma gandeam dupa ce l-am vazut sa-mi iau numarul 69DAA... nu cred ca ar fi o idee prea rea. pune-o la poza zilei ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
auraslag |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna II facelift
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Lasa-l, Aura... Ca e si el intr-o Laguna...
![]() This post has been edited by alin.selicean: 23 Oct 2009, 07:41 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Aura , m-am trezit cu o pofta de cartofi prajiti...
![]() Alin, m-am gandit la varianta asta mai ales in cazul unei excursii...cand am pus husele am avut de rabatat bancheta, si moaaaa cat spatiu aveam la dispozitie... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
auraslag |
![]()
|
QUOTE(renodood @ 23 Oct 2009, 08:00) Aura , m-am trezit cu o pofta de cartofi prajiti... ![]() Ce-au cartofii cu.... prefectura? ![]() Btw...eu dimineata mananc....oua! ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Bai, da ce incarcatura e pe pagina asta... ce subiecte incinse se discuta...
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
renodood |
![]()
|
Tu ai pomenit de 71, ori varianta mea include french fries
![]() Mai, pagina e de vina, si lagunele... deocamdata doar lagunistii au postat aici perversitati ![]() Nu mi-a zis inca nimeni ce e cu camerele alea in trafic... |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
alin.selicean |
![]()
|
QUOTE Nu mi-a zis inca nimeni ce e cu camerele alea in trafic... Camerele sint pt supravegherea traficului, nu au nimic radar in ele. In plus, nici calitatea imaginii nu ajuta la nimic (in caz de ceva, nu-ti poate descifra numarul de inmatriculare, de ex). Doar sa vada traficul ca si volum, etc. Din ce alte zvonuri am mai auzit, este ca vor sa puna semafoare inteligente si vor cupla camerele astea cu ceva senzori prin asfalt la oarece centru de control si vor adapta unda verde (nu stiu care unda verde, zau) in functie de trafic. Am vazut ceva lucrari prin CJ la ceva semafoare, chiar la baza lor, sapau cu pickhammer-e si tot tacamul, bagau cabluri groase cit mana pe-acolo, etc. Deci probabil ca ceva-ceva o fi adevarat in zvonurile astea. Om trai si om vedea (cum o zis si orbu' in Braila). |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
renodood |
![]()
|
Ar fi o chestie geniala . Doar in tari europene si in SUA am mai vazut asa ceva...
Eu sper sa apuc 2 chestii in urmatorii 3 ani.. 1)autostrazi in RO (utopie) ca sa pot merge oriunde in tara in maxim 8 ore. 2)sosele de centura pe langa TOATE localitatile principale, pentru ca pierd enorm de mult timp intrand prin metropole... Nici nu cer mult, nu? ![]() This post has been edited by renodood: 23 Oct 2009, 11:42 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
auraslag |
![]()
|
@renodood: te cam balbai...
te-or intimidat cartofii aia, huh? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
|
|
renodood |
![]()
|
Nu stiu ce tot are forumul, imi da intr`una erori si "busy".
Poate nu i`ar strica niste cartofi sa`si revina ![]() Pentru cei care erau curiosi de modulatorul acela...merge acum, si spre surprinderea mea e ok calitatea. Bine, nimic senzational,dar ptr banii aia... nu ma pot plange, ptr ca pot lega orice la el, telefon,card, mp3player, gps, usb stick... |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
red_reno_ck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 29 August 09 ![]() |
salut tuturor.sunt clujan si posesorul unui renault.ma gandeam ce conditii trebuie sa indeplinesc sau cui trebuie sa cer accept pentru a intra in acest club(daca mai este loc bineanteles).indiferent de raspuns eu va doresc bafta in toate si evenimente neplacute 0 in trafic :) .toate cele bune(cipri)
|
--------------------
renault
megane 2
2005 sedane
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
nu trebuie sa ceri acceptul nimanui.sa urmaresti topicu si sa mergi la intalnire.Super tare gasca.Prima data m-au primit chiar si fara masina.A doua oara am fost deja cu masina:D Abia astept sa mai ajung in cursul saptamanii prin cluj sa ajung la ceva intalnire
This post has been edited by norby_puma: 23 Oct 2009, 21:10 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
renodood |
![]()
|
Doar prezenta la intalniri, nimic altceva.
Parca e din 2 in 2 saptamani acum, miercuri , in parcare Polus, in drept cu sigla H(n)ERVIS , cam la 100 de m de terenul de fotbal, 19:30 ... de obicei unde se aduna multe renaulturi, dar nu stiu de ce ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
red_reno_ck |
![]()
|
va multumesc pentru raspunsul promt.am sa fiu si eu miercurea viitoare 28.10 2009 in parcare la polus.daca pot ajuta cu ceva va rog.(posesor si indragostit de megane 2 1.5 dci de 4 ani)pana acum si la bine si la rau.vom vedea in continuare.
|
--------------------
renault
megane 2
2005 sedane
|
|
auraslag |
![]()
|
Helau Cipri! (numele e mai simplu ca nicku)
Mai oameni buni, de ce nu ii spuneti baiatului adevarul? ![]() Draga Cipri, de fapt va trebui sa treci printr-un ritual de initiere... Vei avea niste probe de indemanare, poligon, drifting, mecanica - schimbat bucse punte spate, o proba teoretica despre cele mai bune magazine de piese auto si vulcanizari din Cluj, dupa care ti se va "infiera" masina cu sigla reno.ro si ti se va cere sa juri credinta vesnica marcii, chiar si dupa ce vei vinde Meganu' si-ti vei lua VW. A, si trebuie sa iti placa mancarea KFC (sau sa se manance KFC in jurul tau). Mai vrei? ![]() You're welcome, sper ca te-ai prins de gluma ![]() Miercurea viitoare -pauza. A fost miercurea asta intalnirea. Ne vedem in 2 sapt, urmareste topicul. Ciuss! <span class='edit'>24 Oct 2009, 00:36:</span> din ciclul "lagunisti plecati de-acasa"...iata ce curajosi is unii... This post has been edited by auraslag: 24 Oct 2009, 00:37 |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
bravo auraslag
sper sa vina la intalnire red_reno_ck |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
renodood |
![]()
|
Si dupa accident, masina rezista si merge . Qualitee francaise hehe
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
red_reno_ck |
![]()
|
ok.am luat la cunostinta.pana peste 2 saptamani am sa ma documentez despre magazinele de piese auto si vulcanizarile din cluj si nu numai,am sa imi pregatesc salopeta si trusa de scule si o presa.poligon si jaloane am sa mai exersezdespre"infierat " masina cu sigla reno.ro e in regula.imi pare bine sa am de a face cu oameni glumeti si cu buna dispozitie.
24 Oct 2009, 18:11: DSC01031.JPG ( Size: 2.55mb ) Number of downloads: 145 DSC01029.JPG ( Size: 2.69mb ) Number of downloads: 156 DSC01037.JPG ( Size: 2.67mb ) Number of downloads: 148 poate place cuiva. This post has been edited by red_reno_ck: 24 Oct 2009, 18:11 |
--------------------
renault
megane 2
2005 sedane
|
|
renodood |
![]()
|
Frumoasa masina, ador culorile astea...
Care esti cu nr CJ-11-BKZ? ca te`am salutat acum seara in trafic, da nimic.. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(renodood @ 23 Oct 2009, 21:11) in parcare Polus, in drept cu sigla H(n)ERVIS , cam la 100 de m de terenul de fotbal 100 de metri fata de care capat? Poate fata de capatul opus ... Daca tot suntem la pagina 69, stiti cat apreciaza femeile ca ar fi 30 de cm: cat le-au spus sotii lor, adica distanta dintre degetul mare si cel aratator. Attached thumbnail(s) A1A1.jpg ( Size: 6.83k ) Number of downloads: 125 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
auraslag |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 24 Oct 2009, 22:38) 100 de metri fata de care capat? Poate fata de capatul opus ... Daca tot suntem la pagina 69, stiti cat apreciaza femeile ca ar fi 30 de cm: cat le-au spus sotii lor, adica distanta dintre degetul mare si cel aratator. Aia nu-i 30 cm, cum nu-s io Schumacher! Poate la deshtele lu' Ghita Muresan, da. La "normali" e 18-22 cm (distanta intre cele 2 degete, bineinteles ![]() banc: 2 blonde. - Tu draga, is tare bolnava...aseara am avut 39 cu 1 - Ce sa zic eu...aseara am avut 69 cu 2. |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
|
|
renodood |
![]()
|
Pagina asta e compromisa.
Acum trebuie sa`mi masor distanta dintre prezoane sa ma echipez cu cauciucurile corespunzatoare.. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(auraslag @ 24 Oct 2009, 23:22) La "normali" e 18-22 cm (distanta intre cele 2 degete, bineinteles ![]() Aura, cred ca si pe tine te-a pacalit cineva ... cel mai bine ar fi sa folosesti un instrument de masura omologat. ![]() Apropo de faza cu 30 cm, o colega si-a lovit recent masina, dintr-o eroare de apreciere. A recunoscut sincer ca primul lucru la care s-a gandit dupa eveniment, a fost gluma respectiva. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
red_reno_ck iti apartine masina?
daca da felicitari frumoasa masina. dar totusi nu este prea rosie? |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
red_reno_ck |
![]() ![]()
|
DSC01036.JPG ( Size: 2.65mb )
Number of downloads: 267
in functie de numarul paginii se abordeaza diferite subiecte.imi place.sunt curios ce subiect se va discuta la pagina cu nr 70 .da este a mea masina.(inca nu ai vazut interiorul) ![]() This post has been edited by red_reno_ck: 25 Oct 2009, 10:55 |
--------------------
renault
megane 2
2005 sedane
|
|
renodood |
![]()
|
Bloody nice!
![]() Cat te-a costat operatiunea? ca vad ca nu e doar vopsea, sunt si benzi puse peste... si bordul e modificat, clapetele...wow...mie unul imi place ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 09:48 |