Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
norby_puma |
![]()
|
||
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
2004/Emotion
- SM 60 TNG
|
|||
badulesculaurentiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 April 09 ![]() |
pe mine ma primiti?
![]() |
--------------------
renault
megane2
2008
- cj-97-bad
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Te indoiesti?
|
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
alin_djmax |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 23 March 09 ![]() |
QUOTE(norby_puma @ 27 Apr 2009, 22:07) atuncea in vacanta de vara sa speram ca ne vom putea vedea intr-o zi de miercuri sau daca voi merge prin cluj in timpul saptamanii ma voi informa de intalnire.multumesc oricum Salut ! Vad ca ai Laguna Expression ... imi spui si mie ce dotari ai pe ea... sa fac o comparatie ca si a mea e Expression. |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci Expression
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
E buna ceara aia (care se da pe masina dupa spalare) de la OMV?
Voi unde va spalati masinile? ![]() Lagunianule nu ma trimite la google... vreau sa aud (citesc/vad) parerile celor de aici ![]() This post has been edited by Leoayca18: 28 Apr 2009, 17:33 |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
de obicei ma duc pe aurel vlaicu la Petrom. Noaptea pe la 12 cand nu-i coada
![]() ajunge o fisa daca te misti repede. ca la cat praf ii... oricum mai mult de 2 zile nu sta masina curata ![]() 28 Apr 2009, 18:01: o fisa ii 5 lei si dureaaz 4 minute. This post has been edited by popaduhu: 28 Apr 2009, 18:01 |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
- CJ-xxx-SGV Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
Lagunianul , am primit PM-ul tau dar eu nu pot inca sa trimit
uite numarul meu de tel 0744606826 daca ai ceva sa imi transmiti ![]() 29 Apr 2009, 16:31: Leoayca18 langa metro gasesti o spalatorie care face exteriorul doar cu 12 lei si este super ok This post has been edited by B.A.M: 29 Apr 2009, 16:31 |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
badulesculaurentiu:
- sa stii ca singura conditie de indeplinit este prezenta ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
Lagunianul |
![]() ![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
mno hai gata cu 1 mai, mici, berici, etcici... hai sa trecem la lucruri serioase
![]() Eu imi vand Lagunitsa ![]() ![]() This post has been edited by Lagunianul: 4 May 2009, 10:07 |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
asa... dai laguna pe păsat
![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
Leoayca18 |
![]()
|
di ce o vinzi? ce nu-ti mai place la ea? sau pe ce gagicuta ai pus ochii?...
adica vrei sa spui ca iesi din club? ![]() This post has been edited by Leoayca18: 4 May 2009, 11:49 |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
pribilean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 25 September 08 From: Cluj ![]() |
eu propun o intalnire pe miercuri. care se mai baga ? sau ziceti voi.
|
--------------------
Renault
Megane II.2
2006/1.5DCI
- SM-XX-BUW
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
eu vin
![]() |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
eu sar peste aceasta intalnire
![]() ma duc pana la bucuresti iar colegu care da laguna poate merge la iulius moll la intalnire ![]() eu cred ca te mai putem primi la noi si cu vw-ul ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
Intalnire: miercuri, 6 mai 2009, la ora 19?
|
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
popaduhu |
![]()
|
io pot sa vin... dar iar fara tricouri
![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
Leoayca18 |
![]()
|
cum fara?
![]() dezamagire totala... of... |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Contra-invitatie: la casa din Feleac (cea cu buba la foc), am de terasat o dalma de teren. Am nevoie de inca 2-3 oameni (plus majoretele
![]() ![]() Ce ziceti ? E cineva care subscrie ? Pe sambata trebuie sa termin, deci weekend-ul iese din discutie si oricum aveti programele facute pe weekend. |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Super ! Eu ma bag sigur!! Prefer Feleac decat Polus. Singura chestie e ca, nu pot de la 9 am, ca lucrez ..
![]() ![]() 5 May 2009, 19:23: Daa, ce voiam sa zic.. da-ne adresa...harta .. si zi daca tre sa vin cu jeep sau cu pot ajunge cu Lagunitsa ? This post has been edited by Lagunianul: 5 May 2009, 19:23 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
De lucru este cacalau... Singur imi ia citeva zile. Oricine, la orice ora, e binevenit. Numa ca nu as lua carne cu mine, daca nu stiu citi vin. Asa ca daca stiu ca veniti, iau. Daca nu, nu m-as aventura sa iau citeva kg de carne, ca e pacat de ea. Deci, dati cu +1 cine vine si iau maine carne si bere. Eventual specificati care vreti bere cu sau fara alcool.
PS: Eu merg cu Twingo acolo. Cum coborati Feleacul, pe directia de mers Turda, pe stanga e un restaurant, Corizo (sau cum dracu ii spune), undeva mai jos, dupa un magazin de materiale de constructii. Peste drum de acel restaurant e drumul de acces spre Valea Capriorii. Sint si 2 panouri rosii puse pe dreapta chiar inainte de drum. Nu stiu daca am fost prea clar ![]() PS2: Am incercat sa atasez un fisier KMZ, da nu ma lasa (fisier Google Earth). O sa incerc sa pun si o poza. PS3: Si o poza din Google Earth, ca sa aveti idee pe unde e drumul, fata de postul de control. This post has been edited by alin.selicean: 5 May 2009, 19:58 Attached thumbnail(s) Valea_Caprioriii.jpg ( Size: 146.57k ) Number of downloads: 129 Drum_acces_Valea_Capriorii.jpg ( Size: 109.22k ) Number of downloads: 129 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
+1 fara alcool
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
nici mie nu mi-ar strica un pic de miscare
![]() dar numa pe la 5 jumate cel tarziu pot sa ajung. cu o conditie ![]() sa ma trezesc la 7 dimineata ![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
Lagunianul |
![]()
|
Eu cred ca cel mai rapid o sa te sun maine cand pot sa vin si vii la punctul de control si eu te urmaresc pana la locu faptei. Sau ma astepti in drum doar..
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
daca-mi dati careva trezirea la 7, eu la 5 - 5 si un pic depinde de trafic ajung
![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
alin.selicean |
![]()
|
Avand in vedere vremea, mai vine careva ? Eu voi fi acolo, dar sa stiu daca sa iau carne sau nu (plus berea). Eventual dati un telefon pana la 12 (0745117988) sau luati unul din voi cele necesare si va dau eu banii.
Cum ziceti si voi... CZH ? Tu ? Altii ? Altele ?? |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
popaduhu |
![]()
|
noa m-am trezit
![]() deci io vin cum am zis intre 5-5:30 oricum, din partea mea o sticla mare cu apa ajunge:D |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
Leoayca18 |
![]()
|
eu nu stiu... pentru ca dupa ora 17 plec de la munca... 1 h pana acasa... se face 18 si ceva...
|
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
Lagunianul |
![]()
|
mai, cu vremea asta nu stiu ce sa zic... si se anunta ploi pe mai tarziu .. nu sti ce sa zic.. eu vin oriunde se hotaraste ..
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin_djmax |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 23 March 09 ![]() |
Salutare la toata lumea !
Bere ...mici ...carneee .... nu e rau de loc ! Pacat ca vemea e cam naspa . Am si eu o intrebare la voi ... la Laguna mea cand schimb vitezele (in mers) se aude un click ... ceva de genul cum se aude la masinile sport . Am observat ca , cateodata si cand apas ambreajul se aude ... e o senzatie asa ca si cum nu ai calcat ambreajul destul si simti cum cupleaza ... nu stiu daca intelegeti ce vreau sa zic ...ideea e ca la schimbatul vitezelor am un click ! Daca va puteti da cu parerile cam de pe unde s-ar trage problema ... |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci Expression
|
|
B.A.M |
![]()
|
de multe ori treaba cu tacanitu sau clik-ul vine de la sofer care stie gluma?
iar acum ce sa zic cand este de mancare si de baut eu nu pot veni, ca azi plec la bucuresti dar notati bine locul ca poate se repeta intalnirea la mici si bere si vin si eu sigur |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 02:14 |