Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
alin.selicean |
![]()
|
||
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|||
alin_djmax |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 23 March 09 ![]() |
Ma ce rai sunteti
![]() Treaba cu intalnirea de Miercuri eu zic ca ar trebui amanata cel putin o saptamana ... ma gandesc ca sunt multi care pleaca de sarbatori din Cluj , si nu o sa fim multi ... |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci Expression
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
ce distractiva mi se pare conversatie dintre voi in legatura cu UNIX si Leoayca
![]() radem glumim, dar serios ca eu tot astept tricoul... ![]() eu din 17-24 aprilie 2009 am liber de la munca... nu stiu cand ma voi intoarce in Cluj... Sper sa nu mai ratez intalnirile viitoare ![]() |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
CZH vad ca esti in forma
![]() Eu o sa fiu in Cluj in 22. Dar daca pe 29 se aduna mai multa lume atunci o putem fixa pe 29. Cine se mai baga ?? |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
mie imi este indiferent data ca am anulat plecarea
dar sa stiti ca inca mai astept link-ul cu accesori megane normal daca are careva ceva multam |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
ce link BAM ?Vezi ca dotarea e Privilege, modifica in semnatura
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Din pacate pe 29 eu sunt Egipt... asa ca daca ne strangem pe 22 este ok, dac nu asta este...pana in mai eu nu mai pot..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
pribilean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 25 September 08 From: Cluj ![]() |
Eu vin cand ziceti voi ....si maine
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2
- SM-XX-BUW
2006/1.5DCI
|
|
Lagunianul |
![]()
|
ce bine ca nu a dat careva in tine cat timp ai fost pieton:))
CZH hai sa facem o intalnire si pe 22. Se pare ca minim 3 o sa fim ![]() Sigur mai vine careva... |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Sper sa vin si eu. Daca nu mai apare vreun cataclism in agenda mea
![]() Si am si motiv de baute... Am trecut si de ultimul interviu pt noul job. Am sa va aduc o guma de mestecat din malaezia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Bai da ce aveti toti cu tara aia ?
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
care toti ?
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
poi io tocmai m-am intors de-acolo
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
alin.selicean |
![]()
|
de fapt, da... deci daca tot grupul reno sint eu si popaduhu, can naspa...
si pe cind iesim la o bere, noi doi, sa imi spui ce si cum... do's and dont's |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
da unde lucrezi ?
![]() ca daca om fi si la aceeasi firma, atunci eu as fi de risu curcilor ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
alin.selicean |
![]()
|
Acuma la netmatch. Dar ma mut la Small Footprint, filiala Cluj. Si de ce ai fi de rasu curcilor
![]() This post has been edited by alin.selicean: 16 Apr 2009, 11:28 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]() ![]()
|
voi nu vedeti ghilimelelelele ??
Oricum la intalnirile reno, o sa va simtiti ca in malaezia pentru ca tot cu mana se mananca ![]() This post has been edited by Lagunianul: 16 Apr 2009, 11:31 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
cu betzigashe, domnu'... cu betzigashe...
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Clar.... sunt buni de plata amandoi data viitoare...astia nu se dau numai pe afara...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
m-am linistit
![]() in sensul ca nu stam in acelasi birou si vorbim pe forum ![]() ![]() pai nu stiu, eu sunt azi si maine in cluj, apoi sambata plec de pasti. asa ca daca nu azi, atunci sapt viitoare. |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() da, asta ar fi fost tare... mai fac aci asa ceva... sintem cu castile pe cap si de lene sa nu ni le dam jos, conversam pe office communicator ![]() pai dupa pasti... ca la mine va incepe abia din iunie si prima iesire va fi in state... |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
Malaezia mananca cu mana... popaduhu gresesc ? Banuiesc ca au si furculite , dar chestia cu mana e 'brand' de malaezia ..
.. sper sa nu gresesc ca dupa aia tre sa vina popaduhu cu tricou cu malaezia...sau eu ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
aaaaaaaa
noa atunci este vreme ![]() credeam ca pleci acum repede. atunci la urmatoarea intalnire cel mai probabil. s-ar putea miercuri sa fiu, nu stiu, dar in 29 sigur. chestia ii ca or venit si aici niste colegi noi cat am fost plecat si inca nici nu stiu cum ii cheama pe toti ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
alin.selicean |
![]()
|
noa, io o sa dispar azi din peisaj (nu din cauze cataclismice)... am donat azi singe si-s ametit rau...
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
popaduhu |
![]()
|
depinde unde mananci si depinde de mancare.
la restaurantele indiene unde iti da mancarea pe frunze de bananier in principiu manci cu mana. fiindca iti pune intr-o parte de frunza orez, in alta parte un fel de sos, in alta parte alt fel de sos, si cu mana le amesteci mai usor ![]() oricum, pe principiul ca daca nu este farfurie... de ce-ar fi tacamuri ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
Lagunianul |
![]()
|
deci am scapat de tricouri
![]() 16 Apr 2009, 11:45: ies si eu Sarbautori Faine ! This post has been edited by Lagunianul: 16 Apr 2009, 11:45 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
sarbatori faine si tie, acum ca esti usurat c-ai scapat de tricouri
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
mai merge ceva adaugat
dar momentan este criza vb la intalnire sarbatori fericite tuturor ne vedem dupa paste |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sarbatori fericite va doresc si eu voua!
Eu plec maine acasa, nu stiu cand ma voi intoarce... probabil pe 24-25 aprilie ![]() p.s.: important e ca totusi vor fi doua tricouri... daca nu se da inapoi popaduhu.... ![]() ![]() popaduhu... poate aduci niste oua de pinguin ![]() This post has been edited by Leoayca18: 17 Apr 2009, 15:24 |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
Sarbatori Fericite !!! pentru toti
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 21:32 |